-
δε θα μας πειτε ποιος ειναι?
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
:iconcool:
Δηλαδή;;;
Γιαααα πες!!
Τα emoticons αφορούσαν στην βοήθεια που μας έδωσαν οι διαχειριστές του Alfisti, όχι στον ένοχο.
Όταν είναι κάτι να ανακοινωθεί, θα το δείτε.
Προς Θεού όμως. Ψυχραιμία.Δυστυχώς, αυτού του είδους τα φαινόμενα ούτε νέα είναι ούτε πρόκειται να σταματήσουν!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Aνασκολοπισμό!
Ρώτα τον tazio που του έχουν κάνει για λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:
Δηλαδή;;;
Γιαααα πες!!
Τα emoticons αφορούσαν στην βοήθεια που μας έδωσαν οι διαχειριστές του Alfisti, όχι στον ένοχο.
Όταν είναι κάτι να ανακοινωθεί, θα το δείτε.
Προς Θεού όμως. Ψυχραιμία.Δυστυχώς, αυτού του είδους τα φαινόμενα ούτε νέα είναι ούτε πρόκειται να σταματήσουν!
Δε χαμπαριάζουν αυτοί....τρομοκράτες!
Κάνουν ό,τι τους έλθει, δε τους βρίσκεις πουθενά!Είναι ικανοί την επόμενη φορά θα αλλάξουν το background του φόρουμ, θα το βάψουν
μπλε!!
Η πλάκα είναι οτι δεν έχω δει τη BMW σου....
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
θα το βάψουνμπλε!!
Η πλάκα είναι οτι δεν έχω δει τη BMW σου....
Και που δεν την έχεις δει, κοντά έπεσες!
-
Ως αμεσα ''παθων'' και ως αιτια στην ουσια να αποκαλυφθει ο διαδικτυακος ''δραστης'',θα ηθελα να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου στους διαχειριστες και των 2 φορουμ για την αποκατασταση της αληθειας.
Θα ηθελα να ζητησω και συγγνωμη απο τους 2 διαχειριστες του παροντος φορουμ,διοτι τελικα τους κατηγορησα χωρις λογο.
Η αγανακτηση μου,ωστοσο, ηταν δικαιολογημενη και η ''επιθεση'' ,απροκλητη.Γελοιες,επισης,και οι υπονοιες οτι εγω ''σκηνοθετησα'' το ολο σκηνικο,λες και ειμαστε μικρα παιδια....
Τελος καλο,ολα καλα.
Καλη συνεχεια,
Πετρος -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aνασκολοπισμό!Nα τον τιμωρησουμε θελουμε οχι να του δωσουμε και ευχαριστηση
-
Ωραία και τον βρήκαμε και μετά?
Άντε ένα ban και τελείωσε η υπόθεση. Προσωπικά δεν θέλω να είμαι εκδικητικός σε τέτοια άτομα. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε η υπόθεση για μένα είναι όλα καλά. Πιο σημαντικό είναι ίσως να μάθουμε ΠΩΣ το έκανε ώστε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και όχι ποιος είναι. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Άντε ένα ban και τελείωσε η υπόθεση. Προσωπικά δεν θέλω να είμαι αντεκδικητικός σε τέτοια άτομα. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε η υπόθεση για μένα είναι όλα καλά. Πιο σημαντικό είναι ίσως να μάθουμε ΠΩΣ το έκανε ώστε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και όχι ποιος είναι.Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Εδώ μιλάμε για τεράστιο όγκο χαμένων δημοσιεύσεων, οι οποίες εκτός από το ότι περιείχαν πολλή πληροφορία για όλους τους χρήστες, αποτελούν και κάποιο είδος πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι σαν να έκαιγε ο δράστης κάποια βιβλία, μοναδικά στο είδος τους. Δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά γι' αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άντε ένα ban και τελείωσε η υπόθεση. Προσωπικά δεν θέλω να είμαι αντεκδικητικός σε τέτοια άτομα. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε η υπόθεση για μένα είναι όλα καλά. Πιο σημαντικό είναι ίσως να μάθουμε ΠΩΣ το έκανε ώστε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και όχι ποιος είναι.Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Εδώ μιλάμε για τεράστιο όγκο χαμένων δημοσιεύσεων, οι οποίες εκτός από το ότι περιείχαν πολλή πληροφορία για όλους τους χρήστες, αποτελούν και κάποιο είδος πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι σαν να έκαιγε ο δράστης κάποια βιβλία, μοναδικά στο είδος τους. Δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά γι' αυτό?
Tην πλαστοπροσωπία που την βαζεις;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Εδώ μιλάμε για τεράστιο όγκο χαμένων δημοσιεύσεων, οι οποίες εκτός από το ότι περιείχαν πολλή πληροφορία για όλους τους χρήστες, αποτελούν και κάποιο είδος πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι σαν να έκαιγε ο δράστης κάποια βιβλία, μοναδικά στο είδος τους. Δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά γι' αυτό?Ok.
Πώς να τιμωρηθεί όμως? Να του γίνει μήνυση??Tην πλαστοπροσωπία που την βαζεις;
Αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!!!
-
ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Den vlepo alli lisi....
PS Sorry gia ta greeklish to PC apo opou grafo den exei ellinika kai den ginetai na ta egkatastiso -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Den vlepo alli lisi....
PS Sorry gia ta greeklish to PC apo opou grafo den exei ellinika kai den ginetai na ta egkatastisoσε internet cafe είσαι?
-
Oxi sto panepistimio etoimazomai na hackepso to forum ksana....enoxleite kirie
-
Η πιο καλή τιμωρία είναι να του φτιάξουν ένα Ghost φόρουμ των 4τ να τον κάνουν εκεί admin, να του βάλουν τον χρονομέτρη μέσα χωρίς να έχει δικαίωμα να τον μπανάρει.....ε θέλετε και άλλο?
Α επίσης να πρέπει να κρατάει σε τάξη το υποφόρουμ των Ελληνικών αγώνων!
-
-
Ρε παιδια, σιγα να μην τον πετροβολησει ολο το φορουμ στο Συνταγμα.........
-
Σωστό κι αυτό...
Δε χωράμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το Quick Reply πότε θα επανέλθει;
ΟΕΟ;
Ρε γμτ, δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει αυτή η ερώτηση; Για να ξέρει κάποιος να μην ξανακάνει Login μέχρι τότε? Κι εμείς το θέλουμε το quickreply παιδιά, όπως και άλλα ακόμα, το συντομότερο δυνατόν θα τα έχουμε όλα πάλι όπως πριν, και ακόμα καλύτερα.
Ρωτάμε ρε Σπύρο...κακό κ αυτό?....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM