-
Kαλά χαλαρωσε.. Στειλτου το mail και θα στο αλλάξει..
Πρεπει να γινει τωρα αμεσως?
-
Καλά λέει η Ηλέκτρα. Δεν μπορεί να αργήσει λίγο (ξέρει εκείνη από δαύτα)?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά λέει η Ηλέκτρα. Δεν μπορεί να αργήσει λίγο (ξέρει εκείνη από δαύτα)?Κι ο Νικόλας ξερει από υπομονη! Ποσες ωρες περιμενες τη φίλη σου τις προάλλες ειπαμε? Και τελικα δεν ηρθε ε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να αλλάξω το mail μου στο φόρουμ. Την άλλη φορά που το προσπάθησα δεν μου το έκανε. Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ?δυστυχώς το yahoo mail που έχω δέχεται τρελό spam αλλά τώρα τελευταία σοβάρεψαν τα πράγματα. Μου στέλνουν και worms, trojans, virus.
θα βάλω το gmail.
επείγει μάγκες...
Με το να δημοσιεύεις ένα email σε ένα forum -- σε όλους τους χρήστες δλδ -- ό,τι και να κάνεις δεν το αποφεύγεις αυτό καθώς αυτοί που βρήκαν το τρέχον θα βρουν και το νέο και θα έχεις το ίδιο πρόβλημα...
Το email μόνο με πμ και όχι αυτούσιο αλλά 'σπαστό'...
Ίσως να δοκίμαζες spam filters αν λαμβάνεις το yahoo mail μέσω pop3...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Με το να δημοσιεύεις ένα email σε ένα forum -- σε όλους τους χρήστες δλδ -- ό,τι και να κάνεις δεν το αποφεύγεις αυτό καθώς αυτοί που βρήκαν το τρέχον θα βρουν και το νέο και θα έχεις το ίδιο πρόβλημα...
Ίσως να δοκίμαζες spam filters αν λαμβάνεις το yahoo mail μέσω pop3...
Σωστός ο kybiak. Άφησε το mail αυτό που έχεις, έτσι κι αλλιώς είναι 'καμένο' και μη το χρησιμοποιείς πλέον.
-
Και με την ειδοποίηση δημοσιεύσεων τι θα κάνει ρε παιδιά ο άνθρωπος?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kαλά χαλαρωσε.. Στειλτου το mail και θα στο αλλάξει..Πρεπει να γινει τωρα αμεσως?
Εδώ είμαι, λαμβάνω πμ, λαμβάνω μέιλ και αν είμαι away/busy στο msn, θα τα δω οπωσδήποτε κάποια στιγμή. Προτιμώ να μου στέλνετε μέιλ πάντως. Ανδρέα, στείλε κι εσύ να στο φτιάξω.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kαλά χαλαρωσε.. Στειλτου το mail και θα στο αλλάξει..Πρεπει να γινει τωρα αμεσως?
Mιλάω άλλη γλώσσα?
Εχω τον λόγο μου που το ζητώ...
ευχαριστώ Σπύρο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και με την ειδοποίηση δημοσιεύσεων τι θα κάνει ρε παιδιά ο άνθρωπος?Στο προφίλ αν στο 'Να είναι πάντα εμφανές το email μου:' επιλέξεις 'όχι' τότε μόνο οι διαχειριστές και οι συντονιστές θα μπορούν να δουν το email σου και να σου στείλουν ειδοποιήσεις κλπ...
_
-
Δεν ευνοούσε αυτό! Εννοεί τις ειδοποιήσεις ότι έχουν γίνει δημοσιεύσεις στα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Οι ειδοποιήσεις αυτές είναι mail που πρέπει να ναήξει για να δει τις νέες δημοσιεύσεις. Οπότε πρόβλημα .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mιλάω άλλη γλώσσα?
ΕΛΑ ΝΤΕ!!
Θέλω να αλλάξω το mail μου στο φόρουμ. Την άλλη φορά που το προσπάθησα δεν μου το έκανε. Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ?
δυστυχώς το yahoo mail που έχω δέχεται τρελό spam αλλά τώρα τελευταία σοβάρεψαν τα πράγματα. Μου στέλνουν και worms, trojans, virus.
θα βάλω το gmail.
επείγει μάγκες...
Θα αναλάβει ο Μπλάστερ!
τι πρέπει να κάνω?
επείγει λέμε...
πείτε ρε...βιάζομαι λέμε...
δεν απαντάει στο msn... (busy mode)
τι μαλακία να μην μπορείς να αλλάξεις το email σου... ...μόνο αυτό το φόρουμ το έχει αυτό!
Oσο και να βιαζεσαι αυτο ειναι υπερβολή! Δεν ειναι όλοι υποχρωμένοι να στεκονται stand by επειδη εσενα Σαββατιατικο μεσημερι ξαφνικα στην εδωσε να αλλαξεις το mail μεσα σε 3 λεπτα! Αν αυτό δεν το καταλαβαινεις (που μαλλον δεν το καταλαβαινεις αφου σου είπαν να στειλεις το mail στον Σπυρο και θα στο φτιαξει αυτος κι εσυ συνεχισες τα ποστ) τοτε το πιθανότερο είναι να μιλας άλλη γλώσσα!
-
Αν υπάρχει όντως τόσο επιτακτικός λόγος, σίγουρα τον είπε στον Σπύρο και αυτός θα αξιολογήσει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει όμως να είμαστε λιγότερο απαιτητικοί μια και ο Σπύρος δεν μπορεί να είναι συνέχει στην τσίτα!!!!
-
Φτιάχτηκε το μέιλ του elteo παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Mιλάω άλλη γλώσσα?
ΕΛΑ ΝΤΕ!!
Θέλω να αλλάξω το mail μου στο φόρουμ. Την άλλη φορά που το προσπάθησα δεν μου το έκανε. Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ?
δυστυχώς το yahoo mail που έχω δέχεται τρελό spam αλλά τώρα τελευταία σοβάρεψαν τα πράγματα. Μου στέλνουν και worms, trojans, virus.
θα βάλω το gmail.
επείγει μάγκες...
Θα αναλάβει ο Μπλάστερ!
τι πρέπει να κάνω?
επείγει λέμε...
πείτε ρε...βιάζομαι λέμε...
δεν απαντάει στο msn... (busy mode)
τι μαλακία να μην μπορείς να αλλάξεις το email σου... ...μόνο αυτό το φόρουμ το έχει αυτό!
Oσο και να βιαζεσαι αυτο ειναι υπερβολή! Δεν ειναι όλοι υποχρωμένοι να στεκονται stand by επειδη εσενα Σαββατιατικο μεσημερι ξαφνικα στην εδωσε να αλλαξεις το mail μεσα σε 3 λεπτα! Αν αυτό δεν το καταλαβαινεις (που μαλλον δεν το καταλαβαινεις αφου σου είπαν να στειλεις το mail στον Σπυρο και θα στο φτιαξει αυτος κι εσυ συνεχισες τα ποστ) τοτε το πιθανότερο είναι να μιλας άλλη γλώσσα!
Sorry αλλά τώρα τι θέλεις να δείξεις?
Κοίτα σε παρακαλώ την δουλειά σου και εάν δεν ξέρεις τις λεπτομέρειες να μην μιλάς!
Αιντε...τώρα με τους δικηγόρους εδώ μέσα! -
Ώπα ρε μάστορα!
Λίγη ψυχραιμία ρε παιδιά...
-
Σαββα μου,υπαρχει και καλύτερος τρόπος.
-
Ψυχραιμίαααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαββα μου,υπαρχει και καλύτερος τρόπος.Ώπα ρε μάστορα!
Λίγη ψυχραιμία ρε παιδιά...
αυτό ισχύει για μένα ε?
την είπα εγώ σε κανέναν ΡΕ....θα με τρελάνετε?Εγώ ήθελα να κάνω μία δουλειά η οποία ήταν σημαντικότατη. Κι όχι επειδή μου την έδωσε όπως είπε! Οταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν σχολιάζεις funis. Εδώ μέσα δεν είναι θέμα για σχολιασμό αλλά για επίλυση προβλημάτων. Πόσο μάλλον να μου την λες κιόλας!
....κοιτάχτε σας παρακαλώ την δουλειά σας!
-
Καλώς,να με συγχωρας..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλώς,να με συγχωρας..ευχαριστώ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM