-
Νίκο, όπως ξέρεις πολύ καλά, υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει αναλάβει εργολαβία το βομβαρδισμό των θυρίδων μηνυμάτων μας με προσβλητικά μηνύματα.
Αν θες πάντως, εγώ μπορώ να στείλω στον Admin ό,τι έχω δεχθεί ως τώρα. Βλέπεις, τα αποθηκεύω πάντα.
Αυτό πάντως που έλεγες για νομικές ενέργειες κατά ατόμων που παρενοχλούν άλλους χρήστες και το φόρουμ γενικότερα... Περιμένω να το δω.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!γιατι;;
Σ'εμένα τα καταστέλλει το firewall που έχω.
-
Η αλήθεια είναι skullone , ότι πραγματικά υπάρχουν πολλοί , που παρενοχλούν το φόρουμ και άλλοι που με τη συμπεριφορά τους αναγκάζουν τους mods και κλειδώνουν topics!Νίκο εγώ έστειλα ήδη στον admin τις περιπτώσεις αυτές και γιαυτό και από τότε ό,τι και αν γράψουν αυτοί , έστω και λιγάκι να παρεκκλίνει της σοβαρής πορείας του , το διαγράφουν , πράγμα που κάνει κάποιους τους άλλους,τους απαράδεκτους που πολυ΄σωστά λές, να ηδονίζονται από χαρά!Συμφωνώ μαζί σου λοιπόν skullone, αλλά σχετικά με τα μηνύματα, δεν θα έπρεπε να αναφέρεις on-line, ότι τα διαβάζεις, γιατί αν αυτοί που σου τα στέλνουν , που θεωρητικά φαντάζομαι, ότι δεν τους δίνεις σημασία,το διαβάσουν θα ηδονιστούν ακόμα περισσότερο επειδή τελικά τους δίνεις σημασία!Επίσης, αναφορικά με τα νομικά, δεν γίνεται τίποτα, απλά γιατί αυτοί οι ταραξίες, πιθανότατα είναι άτομα ιδιοφυή , τα οποία παίζουν στα δάκτυλα νομικά ζητήματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να κατέχουν και έδρα ανάλογη!Οπότε καλύτερα να μην ασχολούμαστε και αφιερώνουμε χιλιάδες ώρες και σελίδες για αυτά τα ταραχοποιά άτομα , γιατί τους δίνουμε πολλή σημασία και τα ανεβάζουμε σε δυσθεώρητο επίπεδο , που εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προσεγγίσουμε!Δε νομίζεις?
Φιλικά -
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
Η αλήθεια είναι skullone , ότι πραγματικά υπάρχουν πολλοί , που παρενοχλούν το φόρουμ και άλλοι που με τη συμπεριφορά τους αναγκάζουν τους mods και κλειδώνουν topics!Νίκο εγώ έστειλα ήδη στον admin τις περιπτώσεις αυτές και γιαυτό και από τότε ό,τι και αν γράψουν αυτοί , έστω και λιγάκι να παρεκκλίνει της σοβαρής πορείας του , το διαγράφουν , πράγμα που κάνει κάποιους τους άλλους,τους απαράδεκτους που πολυ΄σωστά λές, να ηδονίζονται από χαρά!Συμφωνώ μαζί σου λοιπόν skullone, αλλά σχετικά με τα μηνύματα, δεν θα έπρεπε να αναφέρεις on-line, ότι τα διαβάζεις, γιατί αν αυτοί που σου τα στέλνουν , που θεωρητικά φαντάζομαι, ότι δεν τους δίνεις σημασία,το διαβάσουν θα ηδονιστούν ακόμα περισσότερο επειδή τελικά τους δίνεις σημασία!Επίσης, αναφορικά με τα νομικά, δεν γίνεται τίποτα, απλά γιατί αυτοί οι ταραξίες, πιθανότατα είναι άτομα ιδιοφυή , τα οποία παίζουν στα δάκτυλα νομικά ζητήματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να κατέχουν και έδρα ανάλογη!Οπότε καλύτερα να μην ασχολούμαστε και αφιερώνουμε χιλιάδες ώρες και σελίδες για αυτά τα ταραχοποιά άτομα , γιατί τους δίνουμε πολλή σημασία και τα ανεβάζουμε σε δυσθεώρητο επίπεδο , που εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προσεγγίσουμε!Δε νομίζεις?
ΦιλικάΣυμφωνούμε!
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να το βάλουμε και στην πράξη!
Δεν μου αρέσει καθόλου να σβήνω μηνύματα χρηστών,ΟΛΩΝ των χρηστών! -
Είμαστε σύμφωνοι Νίκο!Απο πλευράς μου τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
....Οπότε καλύτερα να μην ασχολούμαστε και αφιερώνουμε χιλιάδες ώρες και σελίδες για αυτά τα ταραχοποιά άτομα , γιατί τους δίνουμε πολλή σημασία και τα ανεβάζουμε σε δυσθεώρητο επίπεδο , που εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προσεγγίσουμε!Δε νομίζεις?
ΦιλικάΔεν υπάρχει πρόβλημα, διότι το επίπεδο των γελοίων αυτών ατόμων, όπως συμφωνείς φίλε Αθάνατε, είναι τόσο χαμηλό που όσο και αν το ανεβάσουμε πάλι δυσθεώρητο θα είναι. Βέβαια όσον αφορά για το 'ιδιοφυή' σίγουρα θα αστειεύεσαι, μάλλον εννοείς 'ψυχικά διαταραγμένα'. Δε βαριέσαι, για όλους υπάρχει χώρος στο φόρουμ.
Φιλικά -
Φίλε Θεοδόση έχεις δίκιο!Δυστυχώς τελικά αποδεικνύεται όμως , ότι κάποιοι Θεοδόση είναι ανίκανοι να τα βάλουν με αυτά τα 'διαταραγμένα' άτομα . Και απ'ότι μαθαίνω , κάνουν σα τρελοί από πίσω να τα διαβάλλουν και να τα απομακρύνουν ακόμα και με φρούδα επιχειρήματα , για να σταματήσουν να παρασιτούν αλλά τελικά εις μάτην !Φαντάσου, ότι κάποιος σε άλλο φόρουμ Θεοδόση μου , κάποιος αφελής καράβλαχος από την πολύ νότια Ελλάδα,και θα έλεγα ανεγκέφαλος και επιπόλαιος αλλά τελικά αθώος συμμετέχων στο φόρουμ, βγήκε και αναγνώρισε το οδηγικό ταλέντο ενός από αυτούς που ταράσσουν τα φόρουμ κατά καιρούς, χωρίς να ξέρει ότι ο τελευταίος είναι η πέτρα του σκανδάλου!Και όταν το διαπίστωσε , άρχισε να ανακαλεί , προσπαθώντας να διασώσει ό,τι του είχε απομείνει από αξιοπρέπεια, αντί απλά να μην ασχολείται μαζί του, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί εκείνο το τόπικ , ο ταραξίας να χρηστεί...υπερταλέντο , που τελικά ήταν, απ'ότι ο αφελής εκείνος ασήμαντος , αθώος βλάχος νέος απέδειξε άθελά του , να ζητωκραυγάζουν όλοι στο φόρουμ για τις ικανότητές του , το επίπεδο και τη μόρφωσή του και εκείνος απλά να ευχαριστεί δημόσια! Καμιά φορά Θεοδόση , όσο περισσότερο ασχολούμαστε με αυτούς που δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους, άσχετα αν είναι διαταραγμένοι ή όχι, πέφτουμε σε τέτοιο επίπεδο, που θα παρακαλάγαμε κι εμείς να ήμασταν απλά διαταραγμένοι και όχι αυτό που καταντήσαμε...κυνηγώντας τους διαταραγμένους , τους οποίους και δεν μπορούμε τελικά να φτάσουμε!Μπορείς να πείσεις τον Σαντάμ , ότι δεν είναι ανθρώπινο να είσαι δικτάτωρ?Το έκαναν οι Αμερικανοί και όλος ο κόσμος ξέχασε τον αιμοδιψή Σαντάμ και τα έβαλε μόνο μαζί τους, αφού με τις πράξεις τους έχασαν το παιχνίδι!Ας μην κυνηγούμε Θεοδόση μου αυτό που δεν μπορούμε να σκοτώσουμε.Γιατί τελικά ίσως να είναι ανώτερο από εμάς!
Να είσαι καλά φιλαράκι! -
ΟΚ...μην το κουράζουμε άλλο!
Κοιτάμε μπροστά! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!
γιατι;;
Ποιο έχεις?
Ποιο θεωρείται καλό?
Norton Internet security?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ποιο έχεις?Ποιο θεωρείται καλό?
Για τα popups εγώ έχω το Pop-Up Stopper Pro. Πολύ καλό, πολύ λειτουργικό, μπορείς να το κατεβάσεις από το γνωστό μέρος. Παλιότερα είχα και το AdsGone, καλό κι αυτό, επίσης από το γνωστό μέρος.
Με τα firewalls δεν εχω καλή εμπειρία, έχω βάλει 2 φορές διαφορετικές εκδόσεις του McAfee και το έβγαλα. Χάνει πολύ σε λειτουργικότητα.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!
γιατι;;
Ποιο έχεις?
Ποιο θεωρείται καλό?
ZoneAlarm Pro. Αρκετά καλό και φθηνό. Δεν καταφέρνει όμως πάντα να μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις. Κατά τα άλλα όμως, είναι αρκετά ασφαλές.
-
Zonealarm Pro το καλύτερο αυτή την στιγμή. Υπάρχει και free έκδοση με πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ποιο έχεις?
Ποιο θεωρείται καλό?
[/quote]
Νοrton Internet Security χρησιμοποιωντας το εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος ειναι πολυ καλο. Eντοπιζει επιθεση hacker κ αναγνωριζοντας το IP address του, κ απο το σχετικο site της Norton εντοπιζεις κ την κανονικη του διευθυνση τηλεφωνο οπουδηποτε στον κοσμο!
-
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για καλύτερη απόδοση αυτών που γράφουμε μια και δεν υπάρχει επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ώστε να ξέρουν οι άλλοι τα συναισθήματα που συνοδεύουν κάθε δημοσίευση. Υπάρχει δυνατότητα για εμπλουτισμό με νέες και ποιο αντιπροσωπευτικές φατσούλες; Θα βοηθούσε πιστεύω να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και να μην χρειάζονται νέες δημοσιεύσεις για επεξήγηση αυτών που Ίδη έχουν γραφτεί.
-
Μανώλη, προς το παρόν όχι. Όταν αποφασιστεί η αναβάθμιση της έκδοσης, ναι...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μανώλη, προς το παρόν όχι. Όταν αποφασιστεί η αναβάθμιση της έκδοσης, ναι...Άντε να δούμε πότε θα γίνει η περιβόητη αναβάθμιση. Σαν το γιοφύρι της Άρτας έχει καταντήσει. Όλο γι αυτήν ακούμε αλλά τίποτα δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μανώλη, προς το παρόν όχι. Όταν αποφασιστεί η αναβάθμιση της έκδοσης, ναι...Επειδή δεν ξέρω είναι κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο?
-
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει (αν γίνεται) πόσα topics έχει ανοίξει ο κάθε user?
Ή επειδή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο μήπως τα top-20 ας πούμε?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει (αν γίνεται) πόσα topics έχει ανοίξει ο κάθε user?Ή επειδή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο μήπως τα top-20 ας πούμε?
Όλα τα στατιστικά είναι δύσκολα σε αυτήν την έκδοση που τρέχει το φόρουμ. Σε περίπτωση αναβάθμισης με πιο καινούργια έκδοση θα το κάνουμε εύκολα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει (αν γίνεται) πόσα topics έχει ανοίξει ο κάθε user?
Ή επειδή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο μήπως τα top-20 ας πούμε?
Όλα τα στατιστικά είναι δύσκολα σε αυτήν την έκδοση που τρέχει το φόρουμ. Σε περίπτωση αναβάθμισης με πιο καινούργια έκδοση θα το κάνουμε εύκολα.
Μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς για να γίνει πιο γρήγορα?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM