-
αβ
-
αβ
-
αβ
-
Aκουγετε πολυ ενδιαφερον! Το ακουσα σημερα στο ραδιο αλλα νομιζα οτι ειναι κυριως για οσους εχουν συνεργεια αυτοκινητων.
Θα περασω!
-
.σ
-
Αλλο η ενημέρωση των μελών του Forum (θεμιτή) και άλλο η διαφήμιση (απαγορεύεται από τον Κανονισμό Χρήσης). Και η αρχική δημοσίευση πολύ προς διαφήμιση μου φαίνεται...
Χρονομέτρη, τι ακριβώς σχέση έχεις με τη συγκεκριμένη έκθεση ?
-
.σ
-
αρχισαν τα οργανα!!!!!!!!!!!
-
pisteyw na yparxh anwterothta kai apo tis dyo pleyres kai na mhn synexistei h diamaxh. me to na dixoume anwterothta den eimaste 'kotes' (einai kai epikero logo kokalh P), kai anti8etos me to na synexisoume thn diamaxh den eimaste 'mages'. giayto loipon gia to kalo olwn mas as teleiwsei edw to 8ema hrema.
ayta ta grafw kai gia tous dyo.
Leonidas.
-
,δ
-
Ο χρήστης Rennfahrer έγραψε:
leolution ο τρόπος που μιλάς είναι σωστός .Ο nass μίλησε προκλητικά και 'απρόσκλητα' στο σάιτ αυτό!Είμαι σίγουρος ότι ο Χρονομέτρης δε θα δώσει άλλη διάσταση στο θέμα αυτό !Δεν κατάλαβα δηλαδή ? Εγω που είπα και επιμένω πως η αρχική δημοσίευση είναι διαφήμιση και όχι απλά ενημέρωση και απλά ζήτησα από το Χρονομέτρη να μας πει τι σχέση έχει με την έκθεση (διότι από την αρχική του δημοσίευση υποθέτω, και θα ήθελα μια διάψευση, πως έχει επαγγελματικό συμφέρον), είμαι 'προκλητικός', ενώ ο Χρονομέτρης που είπε:
...μπορείς nass να κάνεις υποδείξεις και παρατηρήσεις αλλού!Πές το στον kouk να με σβήσει!Ειδάλλως πήγαινε σε καμία εκκλησία να κάνεις κύρηγμα!
...είναι ΟΚ, έτσι ?
Οσο για το 'απρόσκλητα', επίσης δεν το καταλαβαίνω: απαιτείται κάποιου είδους πρόσκληση / άδεια για να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε ? Σημειωτέον πως οποτεδήποτε λέω κάτι ως moderator (άλλων θεματικών ενοτήτων) υπογράφω (Moderator), συνεπώς, τώρα έκανα μια παρατήρηση ως απλό μέλος του Forum.
Επαναλαμβάνω, πως το να κάνεις μια ενημέρωση για την έκθεση είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά το να λες:
Ελάτε να δείτε τί σημαίνει να επιλέγεις το καλύτερο ανταλλακτικό , της καλύτερης μάρκας αρεσκείας σου , από οποιαδήποτε μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου , μπροστινό σύστημα , ελαστικά , αναρτήσεις και ό,τι θέλετε!
Να είμαστε όλοι εκεί!το θεωρώ 100% διαφήμιση (και όποιος θέλει ας βάλει και μια ψηφοφορία). Από εκεί και πέρα, είναι στην κρίση των moderators της συγκεκριμένης ενότητας το αν αυτά είναι όντως διαφήμιση.
-
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο Rennfahrer (οδηγός αγώνων, οι κρίσεις δικές σας) είναι ο Χρονομέτρης (Χρονομέτρη, καλός ISP το ΕΒΕΑ ? Πάντως τζάμπα είναι...)
-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
...μπορείς nass να κάνεις υποδείξεις και παρατηρήσεις αλλού!Πές το στον kouk να με σβήσει!Ειδάλλως πήγαινε σε καμία εκκλησία να κάνεις κύρηγμα!Από ενδιαφέρον και μόνο λέω στον κόσμο να πάει!Εγώ πήγα και θα εξοπλίσω το αμάξι μου 'τσάμπα'!Εσύ που τα έχεις πλήρωσε αλλού!Τους τσαμπουκάδες να τους πουλήσεις αλλού. Εγώ λέω πως κάνεις διαφήμιση (και ο τρόπος που αντιδράς, τόσο ως Χρονομέτρης όσο και ως Rennfahrer, δείχνει πως 'έχεις λερωμένη τη φωλιά σου').
Αφού δεν καταλαβαίνεις πως γίνεσαι ρεζίλι με αυτά που λες και με αυτά που κάνεις (όπως το να έχεις 2 κωδικούς χρήσης για το ίδιο φυσικό πρόσωπο, το οποίο επίσης απαγορεύεται, και σου έχει γίνει και προειδοποίηση από τον mm55...), εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εμπίπτεις στο πεδίο της ψυχανάλυσης.
Και τη δημοσίευση μπορεί να την έσβησες αλλά πρόλαβα και την έκανα quote. Too late!
(Μόλις με πληροφόρησε ο kouk πως την έσβησε εκείνος. Ως προς αυτό είχα λοιπόν άδικο, που σε τίποτε δεν αλλάζει τα υπόλοιπα)
-
Ο χρήστης leoluton έγραψε:
pisteyw na yparxh anwterothta kai apo tis dyo pleyres kai na mhn synexistei h diamaxh. me to na dixoume anwterothta den eimaste 'kotes' (einai kai epikero logo kokalh P), kai anti8etos me to na synexisoume thn diamaxh den eimaste 'mages'. giayto loipon gia to kalo olwn mas as teleiwsei edw to 8ema hrema.ayta ta grafw kai gia tous dyo.
Leonidas.
Ζητώ συγνώμη από όλους τους φίλους. Ισως θα είδες πως έχω την υπομονή και τη διάθεση να συζητώ πολιτισμένα με το gavriil1. O Χρονομέτρης όμως είναι ψυχοπαθολογική περίπτωση και στο εξής παύω να απαντώ σε οποιαδήποτε δημοσίευσή του (όσο και του alter ego του Rennfahrer).
-
ΟΚ,οσοι απο εμάς θέλουν ας πανε στην συγκεκριμένη έκθεση,όσοι πάλι δεν θέλουν ή δεν μπορούν δεν θα πάνε!!
Ας το αφήσουμε εκει!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
...μπορείς nass να κάνεις υποδείξεις και παρατηρήσεις αλλού!Πές το στον kouk να με σβήσει!Ειδάλλως πήγαινε σε καμία εκκλησία να κάνεις κύρηγμα!Από ενδιαφέρον και μόνο λέω στον κόσμο να πάει!Εγώ πήγα και θα εξοπλίσω το αμάξι μου 'τσάμπα'!Εσύ που τα έχεις πλήρωσε αλλού!
Τους τσαμπουκάδες να τους πουλήσεις αλλού. Εγώ λέω πως κάνεις διαφήμιση (και ο τρόπος που αντιδράς, τόσο ως Χρονομέτρης όσο και ως Rennfahrer, δείχνει πως 'έχεις λερωμένη τη φωλιά σου').
Αφού δεν καταλαβαίνεις πως γίνεσαι ρεζίλι με αυτά που λες και με αυτά που κάνεις (όπως το να έχεις 2 κωδικούς χρήσης για το ίδιο φυσικό πρόσωπο, το οποίο επίσης απαγορεύεται, και σου έχει γίνει και προειδοποίηση από τον mm55...), εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εμπίπτεις στο πεδίο της ψυχανάλυσης.
Και τη δημοσίευση μπορεί να την έσβησες αλλά πρόλαβα και την έκανα quote. Too late!
Εγω την έσβησα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ,οσοι απο εμάς θέλουν ας πανε στην συγκεκριμένη έκθεση,όσοι πάλι δεν θέλουν ή δεν μπορούν δεν θα πάνε!!
Ας το αφήσουμε εκει!!kouk το θέμα δεν είναι η έκθεση, είναι η διαφήμιση. Ο Χρονομέτρης θα μπορούσε να βάλει μια πιο έξυπνη ανακοίνωση και να του πούμε και 'ευχαριστώ' για την ενημέρωση, αλλά αντ΄ αυτού πάει και 'καρφώνεται' με εξώφθαλμη διαφήμιση (ούτε φυλλάδιο δεν τα λέει έτσι) και μετά 'την πέφτει' και σε εμένα και σε σένα. Ο άνθρωπος είναι 'περίπτωση'
Τέλος πάντων, τέλος από μένα και συγνώμη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο Rennfahrer (οδηγός αγώνων, οι κρίσεις δικές σας) είναι ο Χρονομέτρης (Χρονομέτρη, καλός ISP το ΕΒΕΑ ? Πάντως τζάμπα είναι...)πω πω!!!!!!
ρομπα τον εκανες!!!!!!!
διαβασα τις δημοσιευσεις του [και με τα δυο usernames] στο θρεντ για τον Αλιακμωνα και εριξα πολυ γελιο
ειναι αυτο που λεμε Γιαννης κερναει Γιαννης πινειμετα απο αυτο εγω τουλαχιστον δεν θα ειχα ''μουτρα'' να ξαναβγω.!!!!!!!!!!
-
gia na mhn yparxei kamia parexhghsh, 8elw na pw, oti den exw kanena problhma mazi sou nass, opws oute kanena problhma exw kai me ton xronometh. den xerw kanena sas proswpika (opws kai kanenan allwn edwmesa). garfw apo uk kai dystyxws den eixa pote thn eykairia na gnwrisw kanena paidi apo tous 4troxous forum.
ayta ta grafw gia na prolabw opiadipote kakoproereth antodrash
loipon elpizw na pernate oloi kala kai na eyxaristieste ta amaxia sas )
klaps klaps, mou loipei to diko mou........... -
Ο χρήστης leoluton έγραψε:
gia na mhn yparxei kamia parexhghsh, 8elw na pw, oti den exw kanena problhma mazi sou nass, opws oute kanena problhma exw kai me ton xronometh. den xerw kanena sas proswpika (opws kai kanenan allwn edwmesa). garfw apo uk kai dystyxws den eixa pote thn eykairia na gnwrisw kanena paidi apo tous 4troxous forum.ayta ta grafw gia na prolabw opiadipote kakoproereth antodrash
loipon elpizw na pernate oloi kala kai na eyxaristieste ta amaxia sas )
klaps klaps, mou loipei to diko mou...........Καμία παρεξήγηση φίλε leoluton. Ούτε εσένα γνωρίζω προσωπικά, ούτε το Χρονομέτρη, ούτε το gavriil1. Από τα μέλη του Forum γνωρίζω κάποιους προσωπικά είτε γιατί τους γνώριζα και πριν το Forum είτε γιατί τους συνάντησα σε κάποιες εκδηλώσεις του Forum. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα χρήστη προσωπικά, με συμπεριφορές έχω πρόβλημα: με προσωπικές επιθέσεις, με μαγκιές, με τσαμπουκάδες και απειλές, με διαφήμιση στο Forum (όπως στην προκείμενη περίπτωση) κοκ.
Οσο για τη γνωριμία, ρίχνε καμιά ματιά στις Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum, πάντα υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα, είτε για ...μάσα είτε για κάρτ (αυτή την Κυριακή), είτε για εκδηλώσεις των 4Τ κοκ. Οπότε ευπρόσδεκτος να συμμετάσχεις, όπως και όλα τα μέλη του Forum, οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές.
γ