-
Βέβαια... Ξεχνάς και τα χαπάκια...
-
δεν έχω στο άμεσο περιβάλλον τέτοια περίπτωση αλλά με το ποτό γίνεται χαμός...
και δεν έχω πρόβλημα να πιω αλλά όχι να αφήσουμε και τα κοκαλάκια μας σε κάνα καπηλειό...
ψιλοξεφεύγουμε βέβαια αλλα΄όλα μέσα είναι... -
Καλά, να πιεις ένα ποτηράκι για την παρέα και τη γεύση δεν τρέχει τίποτα... Αλλά να γίνεις σφουγγάρι για να πεις ότι 'πέρασες καλά'... Ε δε λέει με καμία κυβέρνηση.
-
τι ποτηράκι ρε συ? όλη τη παραγωγή ρετσίνας κατεβάζουν ορισμένοι για να πουν ότι περνάνε καλά!απιστευτο...
δήθεν διασκέδαση, δήθεν όλα! δε πιστευα ότι στην Ελλάδα θα έπιναν τόσο πολύ οι νέοι...γενικά μάλλον όλες οι ηλικίες, δεν μας είχα για τόσο κρασοπατερες.... -
Μωρέ να'μασταν κρασοπατέρες πάει καλά (ζήτω το κίνημα των Βαρελοφρόνων)... Τα περίεργα ξύδια που κατεβάζουν οι άλλοι τι σου λένε;
-
τι να με πουνε? μικρότερος νόμιζα ότι δεν πίνουν τόσο αλλά τα πράγματα εχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο...
εδώ άλλοι γινονται τουρνα για να πανε να μλήσουν σε γκόμενες! -
Για να καταλάβεις πόσο ΚΟΤΕΣ είναι. Κο-κο-κο-κο-κο-κο-κοοοο!!!
Άιντε να τους ρίξουμε καλαμποκάκι!
-
ναι αλλά κάθε συμπεριφορά έχει καποιες αιτίες....πολλά πάνε στραβα!
-
Ε, τι το ψάχνεις; Ευνουχισμένα ανθρωπάρια είναι... Και, βέβαια, σύμφωνα με το Νίκο Δήμου, κάποια γυναίκα είναι πίσω από το ότι αυτά τα δίποδα είναι Κακομοίρογλου...
-
καλά αυτό είναι στάνταρ!
η ευθύνη για τέτοια κατάντια ανήκει σε πολλούς! -
το κλιο το 1.2 είναι γκομενοπαγίδα?
-
Με τέτοια αυτοκίνητα πιο πολύ μετράει το αν είναι πλυμένα ή όχι. Αν είναι πλυμένο, τραβάει κοπέλες, γιατί, παρόλο που είναι φοβερά διαδεδομένο, έχει διαφορετική εμφάνιση, ενώ θεωρούν ότι αυτός που το αγοράζει έχει λίγο περισσότερο μυαλό από κάποιον που παίρνει ένα αυτοκίνητο που είναι ξεκάθαρα για φιγούρα.
Αν είναι βρώμικο όμως...
-
α! το 1.4 δεν είναι όμως....
άμα είναι βρώμικο σημαίνει ότι το διασκέδασες δεοντως!!!! -
Ναι, αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό στην τσούπρα.
-
toyota tsupra!!
να χεις ένα κουβα με σαπούνι και πανια να τις τα δώσεις...πες της να φερθεί σα γυναίκα!!!
ωχ τι θα δω αυριο γραμμένο.... -
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου!
-
ήμουν μεθυσμένος και τέτοια θα γράψω...
ελπίζω να μη με πάρουν χαμπάρι!!!
το αστρα κάμπριο εμένα μου αρέσει αλλά ακριβό ρε.... -
Ναι, σιγά μη σε πιστέψουν. Καλούτσικο είναι το Astra, αλλά... Πρώτον, η οριζόντια δοκός του παρμπρίζ σου'ρχεται στο κεφάλι αν είσαι πάνω από 1.70, οι διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων θυμίζουν Lada σε αίσθηση, οι μοχλοδιακόπτες στο τιμόνι έχουν ΠΟΛΥ τζόγο, ενώ κάποια από τα πλαστικά του μοιάζουν πολύ... 'δεύτερα'.
-
Επίσης, το Astra cabrio, έχει και θερμαινόμενα καθίσματα...
Ερώτηση : όταν ο οδηγός σου λέει : 'άναψα και το κάθισμα, για να μην κρυώνεις' , η συνοδηγός πως να το πάρει αυτό?? Μήπως ότι είναι κρυόκ..λη??? -
Την καλημέρα μου σε όλους και όλες!!!!
Καλά, είμαστε απίστευτοι...26 σελίδες!!!!!! Είναι πιασάρικο το θέμα...
Όμως, αισθάνομαι ότι κάτι μου-του (θέματος) λείπει...Δεν έχουμε ακούσει και τόσες πολλές ιστορίες ανδρών που έριξαν γυναίκες με το αυτοκίνητό τους... (και δεν εννοώ στο πεζοδρόμιο ...)
Λοιπόν...βάλτε τα δυνατά σας και η καλύτερη ιστορία κερδίζει μια GT3 από τους 4Τ... Καλά, το τελευταίο είναι ψέμα...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)