-
Όσον αφορά δε αυτά τα γλυκανάλατα ότι 'τα αμερικανάκια φανταράκια δεν είναι εχθροί', πες τα στον κόσμο στα Χανιά που φοβάται να κυκλοφορήσει μόνος τα βράδια όταν έρχονται τα αεροπλανοφόρα, από τις ληστείες και τους βιασμούς στους οποίους προβαίνουν αυτά τα εκτρώματα, τα οποία μετά καμαρώνουν για τις πράξεις τους.
-
Από δω και μπρος, όλοι ας ξεκινήσουμε ένα μαζικό κίνημα ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ προς τις εντολές τους.
-
Δεν εννοούσα οτι οι πολίτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Απλά θεωρώ οτι μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω της κυβέρνησής τους,οταν το παιχνίδι παίζεται σε τέτοιο επίπεδο.
Κωνσταντίνε,οχι.Οι εποχές αυτές-του ιδεαλισμού-πέρασαν.
Κοίταξε.Ισως να είναι και η διαφορά στην ηλικία.Το δικό σου αίμα βράζει. Εγω εχω μπει στα 2α -άντα!!
Αλλα το να υποστηρίζεις τέτοιου είδους δυναμικές αντιδράσεις,μόνο κακό είναι.Πολύ απλά,στα μάτια του μέσου πολίτη,περνάς σαν ενας ακόμα αλήτης/τρομοκράτης κλπ κλπ.Και ετσι η όποια εξουσία,αρχίζει απο την αρχή το παιχνίδι της με σένα απ' εξω.
Την ενέργεια που εχεις διοχέτευσε την αλλού.Φτιαξε σύλλογο,φρόντισε την περιοχή σου.Εξήγησε με απλά και ήρεμα λόγια αυτά που θεωρείς σωστά.Εχοντας πάντα στο μυαλό σου οτι μπορεί και να μην είναι για τον διπλανό σου,ούτε σωστά ούτε αυτονόητα!! -
Καλύτερα τρομοκράτης στα μάτια των συμβιβασμένων παρά υπήκοος και Χατζηαβάτης.
Άλλωστε, τον τίτλο του τρομοκράτη τον έχω ήδη... Μου τον είχε προσάψει μπράβος βουλευτού της Ν.Δ. Ένας μπράβος που, με την κάλυψη του Νόμου, βάραγε αβέρτα συμφοιτητές μου, καθηγητές μου και υπαλλήλους του Πολυτεχνείου και παραμένει ατιμώρητος ως σήμερα.
-
φαντάσου ότι,αν προκαλεσουν επεισόδιο, οι αμερικανοί φροντίζουν να παίρνουν τους οπλίτες πίσω στις ΗΠΑ με συμφωνίες επίσημες πια. πχ με Βουλγαρία,Ρουμανία. έπρεπε κατά τη γνώμη μου να σαπίσουν κανα δυο στο φρέσκο να μάθουν οι άλλοι να πίνουν και να πλακώνουν γιαγιαδες.
-
Όχι στη φυλακή. Σκατόξυλο θέλουν στις πλατείες τα καθάρματα. Βρήκε τώρα ο άλλος τη γιαγιάκα και τη ληστεύει!
Ή πάει ο ΚΑΛΟΣ, ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ (γαμώ τις συμμαχίες σας) ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ... Και βιάζει γυναίκες επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΤΗΣ. Τι λες μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη γαμώ την αστερόεσσα;
-
Δηλαδή βρε Κωνσταντίνε...'πάς μη Ελλην,βάρβαρος'?Οποιος δεν πλακώνει στο ξύλο Αμερικάνους,είναι Χατζηαβάτης και συμβιβασμένος?
-
νομίζω ότι αν προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε και τους άλλους έχουμε ήδη κάνει πολλά.
-
Κοίτα Νίκο, τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στο σημείο όπου υπάρχουν μόνον δύο επιλογές:
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ή
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Η άλλη η κυρία πάντως που στη Θεσσαλονίκη έβαλε το αμάξι της μπροστά στη ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα και δεν το κούναγε από εκεί και χρειάστηκαν παρακάλια από την Αστυνομία για να πεισθεί να φύγει (στον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο) ήταν στην ηλικία σου. Θες να μας πεις ότι μια γυναίκα έχει πιο πολύ τσαμπουκά δηλαδή από έναν άνδρα;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νομίζω ότι αν προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε και τους άλλους έχουμε ήδη κάνει πολλά.Ακριβώς ετσι φίλε!!
Προσωπικά προσπαθώ να μάθω στα παιδιά μου να είναι σωστοί πολίτες και άνθρωποι.Να διεκδικούν σεβόμενοι όμως τα διακιώματα του διπλανού τους. Δύσκολο,πολύ δύσκολο. -
Και να πω ότι είχε και κάνα χρέπι να μην τη νοιάζει αν τα 80τονα φορτηγά της φάλαγγας που μετέφεραν τεθωρακισμένα το κάνουν λιώμα, πάει κι έρχεται...
Αυτή έβαλε Μερσεντές Ε μπροστά τους!
-
και καλά θα ταν αν πείθαμε τον άλλο να ανοίγει κάνα βιβλίο που και που...λέμε λέμε για τους αμερικανούς αλλά και στην ευρώπη η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί να το ιρακ είναι το ίδιο με το ιράν κάτι που εμένα μου δείχνει έλλειψη παιδείας και σκέψης!!! να λέμε και τα δικά μας...
-
Περίεργο, εγώ νόμιζα ότι οι Ευρωπαίοι είναι γενικά πιο μορφωμένοι από τα δικά μας τα στραβάδια που αποβλακώνονται με Λαμπίρη και Στεφανίδου...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κοίτα Νίκο, τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στο σημείο όπου υπάρχουν μόνον δύο επιλογές:ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ή
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Η άλλη η κυρία πάντως που στη Θεσσαλονίκη έβαλε το αμάξι της μπροστά στη ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα και δεν το κούναγε από εκεί και χρειάστηκαν παρακάλια από την Αστυνομία για να πεισθεί να φύγει (στον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο) ήταν στην ηλικία σου. Θες να μας πεις ότι μια γυναίκα έχει πιο πολύ τσαμπουκά δηλαδή από έναν άνδρα;
Τι σχέση εχει ο τσαμπουκάς εδω?Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να μιλήσουμε για τσαμπουκά οσο θέλεις Κωνσταντίνε!!
Η κυρία που λές τι ακριβώς πέτυχε?Να την δείξουν τα κανάλια και πέραν τούτου ουδέν!!Αρα?Ποιό το αποτέλεσμα?Μια τρύπα στο νερό!
Η ιδια κυρία πιθανόν ψωνίζει Αμερικάνικα προϊόντα,βλέπει Αμερικανικές ταινίες,ταξιδεύει στην Αμερική και την βρίσκει θαυμάσια (παράδειγμα είναι ετσι,δεν λέω για την συγκεκριμένη) κλπ κλπ!!!
Η αντίσταση στην οποία αναφέρεσαι είναι μόνον για λόγους εντυπωσιασμού τις περισσότερες φορές.Και απο αυτές,τις πιο πολλές,απο συγκεκριμένο κόμμα που αρέσκεται στην ..φασαρία!!! -
Χρειάζονται και οι κινήσεις εντυπωσιασμού, γιατί είναι έναυσμα και για άλλους να ακολουθήσουν. Εν προκειμένω, είπε πολύς κόσμος 'να ρε, τι θα μας κάνουν οι ΝΑΤΟϊκοί; Γιατί να τους φοβόμαστε; Εμπρός!'
Γενικά, ό,τι καψόνι τους κάνουμε, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. Όσο μικρό, όσο μεγάλο κι αν είναι.
Θυμάσαι τον άλλο το βλάκα που του αλλάξανε τις στρατιωτικές πινακίδες στο δρόμο και από Θεσσαλονίκη κατέληξε να κάνει όλη την εθνική και να φτάσει στη λαχαναγορά στον Πειραιά; Το ωραίο είναι ότι ρώταγε στα διόδια 'Πρίστινα; Πρίστινα;' και του λέγανε 'καλά πας!'.
Μπορούμε πολλά να κάνουμε. Μπορούμε να τους καθυστερήσουμε, μπορούμε να τους ταλαιπωρήσουμε, μπορούμε να τους τρελάνουμε. Και κανείς δε θα μπορεί να μας κάνει το παραμικρό.
-
πολλές γυναίκες, είπε ο Βαξεβάνης στη ΝΕΤ, στο ιράκ γεννούν επίτηδες με καισαρική για να επισπεύσουν τη διαδικασία.απίστευτο και αληθινό.
γιατί οι ευρωπαίοι να είναι τόσο πιο μορφωμένοι απο μας...είναι μεν αλλά δεν είναι και από άλλα πλανήτη. -
Καλά ρε συ, πώς αντέχουν να κάνουν καισαρική χωρίς αναισθησία;
-
καλή ερώτηση αλλά κοίτα που φτάσαμε...
-
Ναι... Για χάρη των Κουβεϊτιανών και των ΗΠΑ. Μάλλον πρέπει να είμαστε επιτέλους δυναμικοί και ΑΣΕΒΕΙΣ στην αντιπαράθεσή μας μαζί τους. Αρκετά πια με τον καθωσπρεπισμό. Αυτοί βάζουν μια γραβάτα κι ένα κουστούμι και στέλνουν βόμβες για να σκοτώνουν ΑΜΑΧΟΥΣ. Αύριο μπορεί να είναι η δική μας σειρά ή οποιουδήποτε άλλου.
Γιατί πρέπει να το ανεχόμαστε;
Το να ενημερωνόμαστε απλώς και να καθόμαστε στους καναπέδες μας δε λέει τίποτα.
-
spread the word! έτσι δημιουργείς πολλαπλούς κινδύνους για τα σχέδια τους.
δε θυμάμαι πολύ καλά το 91 αλλα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο τεταμένα τα πράγματα...σα ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!