-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ω παρανομες ηταν οι επιχειρησεις και στο Αφγανισταν Τακ? Θα σηκωσεις και σημαια Αλ Καιντα σε λιγο φιλε. Τι λες? Ζητω η Αλ Καιντα, καλα να παθουν τα θυματα της 9/11?
Πότε τα είπα εγώ όλα αυτά;;;;;;Ξέρεις να diavazeis???? Καταλαβαίνεις ότι diavazeis? Σίγουρα; Παράνομη η τρομοκρατία , παράνομη η κυβέρνησή σου , παράνομος και εσύ!!!
Βρε καλε μου ανθρωπε εγραψες
Δεν νομιμοποίησε κανείς την 11-9! Το Αφγανιστάν το κάψατε....
Παράνομη η τρομοκρατία, παράνομες όμως και οι πράξεις της χώρας σου, παράνομος και εσύ που τις ασπάζεσαι!!!!Αυτο τι σημενει? Εμενα μου ακουγεται να λες οτι οι επιχειρησεις στο Αφγανισταν ηταν παρανομες, οπως και αυτες του Ιρακ. Ναι ή οχι?
-
Το χώρισα για να 'φορτώνει' πιο εύκολα.
Το κλείδωσα για να μην συνεχίσουμε κι εδω!! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οκ otso,
αρκεί να παραμείνει στην αρχική του θεματολογία.Αυτο σε μενα πηγε? Εαν ναι, τι σημενει?
Τώρα τι να πώ? σε λένε otso ?
Και by the way, το θεμα το εσβεισες? Πρωτα κλειδωμα και μετα σβησιμο? Προς το χειροτερο παμε Μαθιε?
Φυσικά και το σβύσαμε και μάλιστα σου εξηγήσαμε πολλές φορές τον λόγο (αυτή είναι η τελευταία!), είναι δυνατόν να μείνει θέμα με τέτοιο προκλητικό τίτλο ?
Άς το σταματήσουμε εδώ, δεν είναι δυνατόν να ρωτάς κάθε μέρα κάτι που έχεις καταλάβει πάρα πολύ καλά.
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!