-
Και εγώ... Άλλωστε είμαι τόσο κομπλεξικιά: Στο αυτοκίνητο δεν τρώμε, δεν πίνουμε...
-
Ε αυτο δεν ειναι κομπλεξισμος:D
Ουτε φαι, ουτε καφεδες/αναψυκτικα και φυσικα ουτε τσιγαρο... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ε αυτο δεν ειναι κομπλεξισμος:D
Ουτε φαι, ουτε καφεδες/αναψυκτικα και φυσικα ουτε τσιγαρο...Δεν το συζητάμε για το κάπνισμα, απαγορευμένο δια ροπάλου!
-
Έχει κανείς να συστήσει κάποιο μαγαζί για after-market τοποθέτηση με καλή ποιότητα και ποικιλία χρωμάτων;
-
Χιλιες φορες βελουδο και για ζωοφιλικους λογους...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Χιλιες φορες βελουδο και για ζωοφιλικους λογους...Αφού τρως το μέσα, το έξω σε πειράζει τι θα γίνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ προτιμώ με τα χίλια το βελούδο.Στην επιλογή μεταξύ δωρεάν εργοστασιακού δερμάτινου ή βελούδου στην ίδια τιμή, βελούδο θα διάλεγα.
Ειναι ο Νο1 λογος που συχαινομε την σειρα Ghia στα ford.
Το βελουδινο καθισμα σε αναβει το καλοκαιρι, και σα να ψιλοκολαει ο κωλος σου στο καθισμα. Το δερμα μου αρεσει πολύ, αλλα οπως ειπε καποιος φιλος δεν θα το πληρωνα σε ενα ματιζ....σε μια μερκεντε ή σε καποιο ακριβο, λουξ αμαξι θα το εβαζα. Φαντασου τωρα δερμα σε τσινκουετσέντο...ε ελεος το 10% της αξιας του αμαξιου καινουριου εινα ιτο δερμα...μην τεελαθουμε.
-
Πάντως έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία η ποιότητα του δέρματος. Στην E-Class του θείου μου το δέρμα είναι ΕΓΓΥΗΣΗ! Δεν ιδρώνεις, καθαρίζει εύκολα, είναι μαλακό, κτλ. Αντίθετα, στο Golf V φίλου μου η αντιπροσωπεία το τοποθέτησε εδώ το δέρμα (σε γνωστό μάλιστα κατάστημα του είδους), παρόλα αυτά το δέρμα είναι και πιο σκληρό, και ιδρώνεις.
-
Αν εννοεις την κονολυ, απλα εχει επενδυση με φουλ δερμα και με δερμα και δερματινη.
Ακομη και του φουλ δερμα εμενα δεν μου αρεσε ποιοτικα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν εννοεις την κονολυ, απλα εχει επενδυση με φουλ δερμα και με δερμα και δερματινη.Ακομη και του φουλ δερμα εμενα δεν μου αρεσε ποιοτικα
+1
Δες Golf με εργοστασιακό δέρμα και μετά βάλε δίπλα του και σύγκρινε ένα με δερμάτινα που τοποθετήθηκαν εδώ. ΚΑΜΙΑ σχέση! .-
-
Αν εννοεις την κονολυ, απλα εχει επενδυση με φουλ δερμα και με δερμα και δερματινη.Ακομη και του φουλ δερμα εμενα δεν μου αρεσε ποιοτικα
Δε σου άρεσε ποιοτικά από άποψη εφαρμογής ή από ποιότητα του υλικού;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δες Golf με εργοστασιακό δέρμα και μετά βάλε δίπλα του και σύγκρινε ένα με δερμάτινα που τοποθετήθηκαν εδώ. ΚΑΜΙΑ σχέση! .-Δηλαδή δεν υπάρχει εταιρία να κάνει καλή δουλειά εδώ;
-
Ο χρήστης micmic έγραψε:
Δες Golf με εργοστασιακό δέρμα και μετά βάλε δίπλα του και σύγκρινε ένα με δερμάτινα που τοποθετήθηκαν εδώ. ΚΑΜΙΑ σχέση! .-
Δηλαδή δεν υπάρχει εταιρία να κάνει καλή δουλειά εδώ;
Στα δερμάτινα που τοποθετούν ως 'δώρο' και σε τιμές εως 1000 € όχι δεν υπάρχει. Προσωπική μου άποψη πάντα, καθώς έχω δει με τα μάτια μου μετά από λίγο καιρό τα δερμάτινα αυτής της κατηγορίας να έχουν πρόωρη φθορά, να ζαρώνουν και γενικά να έχουν εμφανή σημάδια ταλαιπωρημένου και φθαρμένου δέρματος. Πράγμα που στα πραγματικά (αλλά πανάκριβα) δερμάτινα σαλόνια αυτό δεν γίνεται. Το δέρμα παραμένει τσιτωμένο και δεν παραμορφώνεται με το παραμικρό.
-
Ναι, αυτό εννοώ (το φουλε δέρμα). Έχει άψογη εφαρμογή, παρότι όμως τα περιποιούνται τακτικά με τις αλοιφές τους, κτλ από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα σκληρά και δεν αναπνέουν καθόλου, οπότε και ιδρώνεις.
Κάτι θα ξέρεις Το θέμα είναι ότι ήθελαν δίχρωμο το δέρμα και η ίδια η αντιπροσωπεία τους είπε ότι το μεν μονόχρωμο έρχεται από το εργοστάσιο, το δε δίχρωμο τοποθετείται εδώ, θεωρείται όμως εργοστασιακός εξοπλισμός.
-
aserf αν το δερμάτινο σαλόνι που τοποθετείται εδώ το ονόμασαν εργοστασιακό εξοπλισμό, είναι λάθος τους. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Και πως να ισχύει αφού μόλις το αυτοκίνητο φτάσει από το εργοστάσιο στην αντιπροσωπεία, το ξαναγυμνώνουν εσωτερικά για να ντύσουν το σαλόνι και τις πόρτες με δέρμα. Αυτό σου κάνει για εργοστασιακό εξοπλισμό; Συνήθως αυτά είναι τρικ για να το χρεώνουν παραπάνω (ειδικά για τις περιπτώσεις δερμάτων τύπου 'δώρου' ή ευκαιρίας). Θα μου πεις γιατί γίνονται τότε αυτά. Η απάντηση είναι στην διαφορά μεταξύ της πραγματικής του αξίας και στο πόσο τελικά το χρεώνουν στον πελάτη.
-
Αν δεν κάνω λάθος το δερμάτινο σαλόνι είχε χρεωθεί 1500 €. ΤΟ αμάξι ολόκληρο παρότι 1.6 FSi είχε στοιχίσει ~29000 € από τα εξτρά.
-
E μην το επαναλαμβάνεις ρε συ τόσο συχνά αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E μην το επαναλαμβάνεις ρε συ τόσο συχνά αυτό.Τρομακτικό ε;
-
Δεν λες τπτ.
-
Δε σου άρεσε ποιοτικά από άποψη εφαρμογής ή από ποιότητα του υλικού;
Aπο εφαρμογη δεν ηταν ασχημο....σαν υλικο δεν μου αρεσε, το λεω αυτο γιατι ειχα δει και τα εργοστσιακα που δεν ειχαν καμια σχεση.
Κάτι θα ξέρεις Το θέμα είναι ότι ήθελαν δίχρωμο το δέρμα και η ίδια η αντιπροσωπεία τους είπε ότι το μεν μονόχρωμο έρχεται από το εργοστάσιο, το δε δίχρωμο τοποθετείται εδώ, θεωρείται όμως εργοστασιακός εξοπλισμός.
Εργοστασικα εξοπλισμο ηταν ικανοι να πουν οτι θεωρουν και την ηλιοροφη που βαζει η webasto....
aserf αν το δερμάτινο σαλόνι που τοποθετείται εδώ το ονόμασαν εργοστασιακό εξοπλισμό, είναι λάθος τους. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Και πως να ισχύει αφού μόλις το αυτοκίνητο φτάσει από το εργοστάσιο στην αντιπροσωπεία, το ξαναγυμνώνουν εσωτερικά για να ντύσουν το σαλόνι και τις πόρτες με δέρμα. Αυτό σου κάνει για εργοστασιακό εξοπλισμό; Συνήθως αυτά είναι τρικ για να το χρεώνουν παραπάνω (ειδικά για τις περιπτώσεις δερμάτων τύπου 'δώρου' ή ευκαιρίας). Θα μου πεις γιατί γίνονται τότε αυτά. Η απάντηση είναι στην διαφορά μεταξύ της πραγματικής του αξίας και στο πόσο τελικά το χρεώνουν στον πελάτη.
+1
Τα γδυνανε απο καθισματα και ταπετσαριες στις πορτες.....καινουρια αμαξια...ελεος.Αν δεν κάνω λάθος το δερμάτινο σαλόνι είχε χρεωθεί 1500 €. ΤΟ αμάξι ολόκληρο παρότι 1.6 FSi είχε στοιχίσει ~29000 € από τα εξτρά.
Η χονδρικη τιμη να φανταστεις αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ξεπερνουσε το μισο τις αξιας που το χρεωσανε στον φιλο σου....ρε γμτ οταν δινεις τοσα € περιμενεις και 3 μηνες και τα παιρνεις ΟΛΑ εργοστασιακα...ΟΛΑ ομως.
δερματινα καθισματα