-
Νίκο, 280 στο σύνολο ή τα μπροστινά μόνο?
Επρεπε να έχω ελέγξει τους κωδικούς πριν τα βάλω. Τώρα, δυστυχώς δε γίνεται τίποτα.
-
Και τα τέσσερα
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:wall:΄Ρίχτου ρίχτου εγκάθετε!!!
-
Αλλά ξέρω ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Ο ακατανόμαστος με το Colt (Θεός φυλάξοι) σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του.
Δε θα περάσει ρε η προσπάθειά σου. Ακόμα κι έτσι, στρίβει 20 φορές καλύτερα η Xsara.
-
http://www.eurofac.fr/catalogue/Bilstei ... 202005.pdf -
-
Φίλε n_olympios γιατί τώρα που είναι ακόμα πολύ φρέσκα δεν προσπαθείς να τα δώσεις (με κάποια έκπτωση) σε κανέναν ιδιοκτήτη ZX? Εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρά μια αγγελία στο forum. Που ξέρεις, κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται και να μην διαβάζει τα τεχνικά.
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Άντε πάρε από Peugeot τα αμορτισέρ από 306 race 280ε έχουν περίπου.Άριστη ιδέα!
-
Οδήγησα χτες μετά από αρκετό καιρό το Polo της γυκαίκας και σε ένα κοκκάλωμα του αυτοκινήτου σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος (από τα 10χαω ας πουμε) πρόσεξα οτι το αυτοκίνητο έκανε ένα μικρο παλατζάρισμα μπρος πισω. Αργότερα δοκίμασα να το σμπρώξω κάθετα στο φτερό και είδα οτι κανει κανα δυο ταλαντωσεις μέχρι να σταθεροποιηθει.
Αμορτισέρ έτσι;
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι το αυτοκίνητο είναι 2,5 ετών και έχει κάνει 20500 χλμ. Ειναι φυσιολογικό αυτό; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οδήγησα χτες μετά από αρκετό καιρό το Polo της γυκαίκας και σε ένα κοκκάλωμα του αυτοκινήτου σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος (από τα 10χαω ας πουμε) πρόσεξα οτι το αυτοκίνητο έκανε ένα μικρο παλατζάρισμα μπρος πισω. Αργότερα δοκίμασα να το σμπρώξω κάθετα στο φτερό και είδα οτι κανει κανα δυο ταλαντωσεις μέχρι να σταθεροποιηθει.
Αμορτισέρ έτσι;
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι το αυτοκίνητο είναι 2,5 ετών και έχει κάνει 20500 χλμ. Ειναι φυσιολογικό αυτό;Το Polo της γυκαίκας;
Μα, πώς μιλάς έτσι;!;
Ναι, δεν αποκλείεται να έχει σκάσει κάποιο αμορτισέρ, αφού δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα (που όντως είναι λίγα), αλλά και η ποιότητα αυτών των χιλιομέτρων...μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, χωρίς να έχουν 'στρωθεί' με ολοκληρωμένη χρήση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Polo της γυκαίκας;
Μα, πώς μιλάς έτσι;!;
Μασούσα μια τυρόπιτα εκείνη την ώρα
Ναι, δεν αποκλείεται να έχει σκάσει κάποιο αμορτισέρ, αφού δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα (που όντως είναι λίγα), αλλά και η ποιότητα αυτών των χιλιομέτρων...μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, χωρίς να έχουν 'στρωθεί' με ολοκληρωμένη χρήση.
Το κούνια μπέλα είναι σχεδόν ίδιο για όλους τους τροχούς. Η χρήση του δεν ήταν πολύ επιβαρυμένη αλλά δεν ήταν και 'βελούδινη' (από λακούβες και χωματόδρομους δεν είχαμε παράπονο)
Η φυσιολογική φθορά φαίνεται ίσως είναι πιο λογική εξήγηση από μια άλλη σκέψη που έκανα η οποία όμως μάλλον αγγίζει τα όρια της θεωρίας συνομωσίας*.*: πριν απο κάτι μήνες μετά από πρόσκληση τοπικής αντιπροσωπείας το αυτοκίνητο πέρασε από 'προληπτικό έλεγχο χ σημείων' και έμεινε για αρκετές ώρες στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το Polo της γυκαίκας;
Μα, πώς μιλάς έτσι;!;
Μασούσα μια τυρόπιτα εκείνη την ώρα
Το κούνια μπέλα είναι σχεδόν ίδιο για όλους τους τροχούς. Η χρήση του δεν ήταν πολύ επιβαρυμένη αλλά δεν ήταν και 'βελούδινη' (από λακούβες και χωματόδρομους δεν είχαμε παράπονο)
Η φυσιολογική φθορά φαίνεται ίσως είναι πιο λογική εξήγηση από μια άλλη σκέψη που έκανα η οποία όμως μάλλον αγγίζει τα όρια της θεωρίας συνομωσίας*.*: πριν απο κάτι μήνες μετά από πρόσκληση τοπικής αντιπροσωπείας το αυτοκίνητο πέρασε από 'προληπτικό έλεγχο χ σημείων' και έμεινε για αρκετές ώρες στο συνεργείο.
Φοβερό το σχόλιο!!!
Ναι, μπορεί να είναι ίδιο για όλους τους τροχούς, αλλά υπάρχουν μερικά αμορτισέρ που ζαλίζονται πιο εύκολα από τα άλλα και ξερνάνε τα λάδια τους! Ποτέ δεν σκάνε όλα μαζί, ούτε πέφτουν όλα μαζί με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό.
Τώρα για τη θεωρία συνομωσίας, δεν είναι και απίθανο...μήπως φταίνε οι Εβραίοι και οι Σιωνισταί; Αυτοί παντού χώνουν τις μούρες τους...
-
Ψαχνω καποιο συγκριτικο αμορτισερ στο διαδυκτιο, και δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα... Μπορειτε να βοηθησετε?
-
-
τα bilstein sport τα κίτρινα επισκευάζονται?
αξίζει η επισκευή ή συμφαίρει αλλαγή και πάλι? -
Καλημέρα, μήπως έχει κανείς να προτείνει αμορτισέρ για Xsara 1.6 16V, που να είναι σε άνεση και κράτημα κοντά στα εργοστασιακά, αλλά σε χαμηλότερη τιμή; Ακούω διάφορα για τα DeCarbon, ξέρει κανείς από πρώτο χέρι;
Κάτι ακόμα... Μπορεί να προμηθευτεί κανείς τα εργοστασιακά εκτός αντιπροσωπείας σε καλύτερη τιμή; Ίσως είναι καλύτερη λύση από το να ψάχνω παραπλήσια aftermarket για αντικατάσταση...
-
Ο χρήστης babis vas έγραψε:
Καλημερα... Εχουμε(η οικογενεια, οχι δικο μου) ενα passat του 94 με 90 αλογακια, λιγα αλλα το κινουν. Χρειαζεται, που λετε, αμορτισερ. Σκεφτομαι για bilstein. Τι γνωμη εχετε εσεις? Προτεινετε κατι αλλο? Θελω να εχει καλο κρατημα κ να χαμηλωσει κανα κατοστο.Τα Μπιλστάιν τα κίτρινα είναι πολύ καλά, σου το λέω εκ πείρας.
Τα +
. Πολύ καλύτερος έλεγχος των κινήσεων του αυτοκινήτου
. Πολύ μειωμένες κλίσεις στις στροφές
. Αμεσότερο τιμόνι
. Συνολική αναβάθμιση της 'αίσθησης' του αυτοκινήτουΤα -
. Αισθητή (έως αισθητότατη) μείωση της άνεσης - μέσα στην πόλη το καταλαβαίνεις πολύ περισσότεροΑν θέλεις να βελτιώσεις τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, κάνε την κίνηση. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να χάσεις έως αρκετή άνεση, κοίταξε κάτι άλλο.
Για χαμήλωμα θέλεις και αλλαγή ελατηρίων. Εγώ δεν σου το συνιστώ.
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
τα bilstein sport τα κίτρινα είναι επισκευάσιμα?πόσο πάει μια επισκευή?τι σου αλλάζουν?αξίζει?
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
τα bilstein sport τα κίτρινα είναι επισκευάσιμα?
πόσο πάει μια επισκευή?τι σου αλλάζουν?αξίζει?
Όχι, δεν προβλέπεται από τη μάνα τους να είναι επισκευάσιμα.
Αν ανακατασκευαστούν customized από μαιτρ όπως Μαρακάκη (Αθήνα) ή Κυρλακίτση (Θεσ/νίκη) είναι άλλη υπόθεση και άλλα χρήματα.
Αν είναι να κάνεις μια τέτοια μερακλήδικη και ακριβή κίνηση, δεν χρειάζεται βεβαίως πρώτα να αγοράσεις λιανική τα Μπιλστάιν Σπορτ ή τα όποια άλλα... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αν είναι να κάνεις μια τέτοια μερακλήδικη και ακριβή κίνηση, δεν χρειάζεται βεβαίως πρώτα να αγοράσεις λιανική τα Μπιλστάιν Σπορτ ή τα όποια άλλα...
εδώ δεν σε έπιασα!
αυτά τα αμορτισέρ τα φοράω ήδη εδώ και καιρό
Περί Αναρτήσεων