-
ενα αμορτισερ που να σπαει η μεση υπαρχει??? για χρηση πιστας αποκλειστικα!
-
Φίλε Φώτη, το ότι ένα αμορτισέρ προορίζεται για πίστα δε σημαίνει ότι πρέπει να σου σπάει τη μέση...
Ίσα ίσα που όσο πιο καλή/ακριβή/ψαγμένη λύση θα είναι τόσο λιγότερο θα καταλαβαίνεις ότι καβαλάς τα κερμπ κτλ.
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Miltelllas, τα ξέρω αυτά που έγραψες, γι'αυτό και μου φάνηκε παράξενο... Μάλιστα ήμουν παρών κατά την εγκατάσταση και είδα τα κουτιά και ήταν όντως Performance...
Μου φαίνεται πρέπει να το πάω για έλεγχο, μήπως μου έχουν κάνει βλακεία και έχουν βάλει άλλους κωδικούς...
H de carbon είναι η μόνη εταιρία ή από της λίγες που δίνει για κάθε μοντέλο διαφορετικό αμορτισέρ (1,1 -1,4-1,6 - 2,0) … κοιτά μήπως έχεις Βάλει αμορτισέρ από μικρότερο μοντέλο .
Ποιους κωδικός έχεις βάλει ?
Λογικά αυτούς που αντιστοιχούν στη VTS. Αν όχι, θα έχω να κάνω μια πολύ σοβαρή συζήτηση με το μάστορα.
-
Αν σε βοηθάει, τα Performance έχουν χρώμα πορτοκαλί και τα Comfort έχουν μαύρο.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Αν σε βοηθάει, τα Performance έχουν χρώμα πορτοκαλί και τα Comfort έχουν μαύρο.Τα Comfort μου έβαλε ο μαλάκας.
Μα λέω κι εγώ, δεν μπορεί να είναι τόσο μαλακά...
Σ'ευχαριστώ, Miltellas! Αύριο έχει να γίνει χαμός.
-
ε ποτέ!
πώς την πάτησες έτσι; Μήπως σε είδαν πλαδαρούλη και σου λέει κόμφορτ ο κύριος και μια χαρά είναι...
-
Δεν είμαι πλαδαρός, εντάξει?
Απλά δεν είμαι πολύ σφιχτός.
Τον ξέρω πολλά χρόνια και είναι καλός, αλλά τα DeCarbon δεν τα δουλεύει καθόλου, οπότε δεν ήξερε για το χρώμα (ούτε εγώ, αλλιώς θα το είχαμε δει). Είμαι σίγουρος ότι παρήγγειλε Performance πάντως, καθώς ήμουν μπροστά όταν πήρε τηλέφωνο.
Μίλησα μαζί του τώρα, και είπαμε να περάσω από εκεί να δούμε τους κωδικούς κι αν είναι όντως Confort θα τα στείλουμε πίσω αφού μας φέρουν τα σωστά.
Διαφορά στην τιμή έχουν? Βέβαια δεν ξέρω αν πλήρωσα για Confort ή για Performance...
Ελπίζω να πλήρωσα για Performance και να μη χρειαστεί να δώσω κι άλλα τώρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε ποτέ!πώς την πάτησες έτσι; Μήπως σε είδαν πλαδαρούλη και σου λέει κόμφορτ ο κύριος και μια χαρά είναι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν σε βοηθάει, τα Performance έχουν χρώμα πορτοκαλί και τα Comfort έχουν μαύρο.
Τα Comfort μου έβαλε ο μαλάκας.
Μα λέω κι εγώ, δεν μπορεί να είναι τόσο μαλακά...
Σ'ευχαριστώ, Miltellas! Αύριο έχει να γίνει χαμός.Αν σε βοηθά αυτό …
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nik ... 071/538528
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nik ... 071/538529για xsara ΔΕΝ βγαίνουν Performance…
Η γνώμη μου αν τα αλλάξεις, βαλέ τα Κ00 7553 13 μπροστά και τα V00 3574 13 από ZX αυτά δίνει και για 306gti6
-
Σ'ευχαριστώ, Νίκο. Αύριο το πρωί που θα πάω θα τα συζητήσω μαζί του...
Είσαι σίγουρος ότι μπαίνουν από 306 GTi6? Το είχα συζητήσει μαζί του και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπαίνουν (είχε δοκιμάσει αντίστοιχη περίπτωση με Bilstein Sport)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σ'ευχαριστώ, Νίκο. Αύριο το πρωί που θα πάω θα τα συζητήσω μαζί του...Είσαι σίγουρος ότι μπαίνουν από 306 GTi6? Το είχα συζητήσει μαζί του και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπαίνουν (είχε δοκιμάσει αντίστοιχη περίπτωση με Bilstein Sport)...
Στα παρακάτω site για xsara και 306 δίνει τους ίδιος κωδικούς από 306
http://ww6.powerboutique.net/L01287/bou ... es/145.pdf
http://205.gti.club.pts.free.fr/catalog ... sseurs.pdf
http://www.eurofac.fr/catalogue/suspens ... itroen.pdf -
nik marin έχεις τον κατάλογο της De Carbon;!!
Τί έκδοση είναι;Κοίτα λίγο και πες μου...
Μήπως βγήκαν επιτέλους τα Performance για το 206; -
Ο κατάλογος που έχω είναι του 2004 αλλά και του 2005 πού έχει ο μάστορας μου δεν έχει για 206 Performance.
Γενικά η κατάλογοι είναι ίδιοι(2004 – 2005) η μονή διαφορά είναι στο εξώφυλλο η ημερομηνία …! -
Κρίμα! Σ'ευχαριστώ!
-
Οποιος ξερει θα ηθελα την γνωμη του.
Εχω βαλει στο 206 μου τα κοκκινα ελατηρια HR και σκεφτομαι να βαλω τα κιτρινα αμορτισερ της ΚΟΝΙ.Εχεις κανεις ιδεα αν ο συνδυασμος αυτος θα μου προσφερει το κρατημα που θελω?
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Οποιος ξερει θα ηθελα την γνωμη του.
Εχω βαλει στο 206 μου τα κοκκινα ελατηρια HR και σκεφτομαι να βαλω τα κιτρινα αμορτισερ της ΚΟΝΙ.Εχεις κανεις ιδεα αν ο συνδυασμος αυτος θα μου προσφερει το κρατημα που θελω?
Ευχαριστω.Ποιό είναι το κρατημα που θέλεις ομως?
Σκληρό, άνετο, ενδιάμεσο?
-
Λογικη η ερωτηση σου.
Ενδιαμεσο.Γι'αυτο και δεν διαλεγω κοκκινα ΚΟΝΙ.Το θελω σφιχτο χωρις να βαραει. -
Δεν έχεις ελπίδες. Το χαμήλωσες => Θα 'βαράει'. O κατασκευαστής έδωσε κάποια διαδρομή στην ανάρτηση για να έχεις και άνεση εκτός από κράτημα. Εσύ πήρες την διαδρομή έχασες την άνεση. Έτσι απλά.
Η πρότασή μου ακόμη παραμένει η ίδια εδώ και χρόνια: Βάλε Record SP ή τα αμορτισέρ του 206RC ( -
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου παντως.
Τα κιτρινα ΚΟΝΙ τα βρηκα 470ε και μεταξυ μας δεν δινω και παραπανω.Αλλα και ετσι οπως να λες να ειναι δεν με πειραζει απο την στιγμη που θελω ενα στιβαρο κρατημα.Ογια την ανεση δεν με πολυενδιαφερει.Δεν ειμαι και οικογενειαρχης.
Παντως πιστευω ο συνδυασμος που εχω (ελατηριων-αμορτισερ) να βγει σωστος και να μην κλαταρουν. -
Καλή η τιμή που τα βρήκες! Είναι δυνατά αμορτισέρ όπως και τα H&R. Θα συνεργαστούν μια χαρά.
Περί Αναρτήσεων