-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τα reflex.
Αυτά θα πρότεινα και εγώ. Δένουν με την ελληνική πραγματικότητα!.
Τα εργοστασιακά σε φτηνά αυτοκίνητα είναι προϊόντα μειοδοτικού διαγωνισμού, διότι καμία ‘μαμά’ δεν φτιάχνει αμορτισέρ. Κατά συνέπια τα ‘μαμά’, είναι απλά πρώτης επιλογής φτηνά. Πάντα στο after market, υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερε, απ’ ότι πουλάει η μαμά τα «δικά της»!.
Σωστός ο Tzakos!.
Α.Nαι ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα reflex.
Τα εργοστασιακά σε φτηνά αυτοκίνητα είναι προϊόντα μειοδοτικού διαγωνισμού, διότι καμία ‘μαμά’ δεν φτιάχνει αμορτισέρ. Κατά συνέπια τα ‘μαμά’, είναι απλά πρώτης επιλογής φτηνά. Πάντα στο after market, υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερε, απ’ ότι πουλάει η μαμά τα «δικά της»!.
Σωστός ο Tzakos!.
Α.Nαι ε;
Εάν πιστεύεις σε κάποια άλλη λύση καλύτερη μα και οικονομική, χαρά μου να την διαβάσω.
Μα σίγουρα (έτσι πιστεύω) πρέπει να γίνει κάτι με αυτόν τον G!.
Οπωσδήποτε πήρα τα μαθήματα μου, και δεν θα κοσμήσω ξανά τους αυγουστιάτικους αγρούς, με την μετασχηματισμένη μορφή της παπαρούνας !!!!!!.....
Φιλικά
Αντώνης -
Αναφέρομαι σε αυτό που έκανα με έντονη γραφή στη δημοσίευσή σου.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναφέρομαι σε αυτό που έκανα με έντονη γραφή στη δημοσίευσή σου.Sent from my GNex using smoke signals.
********************************8
Σίγουρα είναι μια πραγματικότητα.
Α, -
Ε;
Η παπαρουνα θα φταιει...
-
Τα reflex.
Σωστός ο Tzakos!.
Α.Nαι ε;
Εάν πιστεύεις σε κάποια άλλη λύση καλύτερη μα και οικονομική, χαρά μου να την διαβάσω.
Μα σίγουρα (έτσι πιστεύω) πρέπει να γίνει κάτι με αυτόν τον G!.
Οπωσδήποτε πήρα τα μαθήματα μου, και δεν θα κοσμήσω ξανά τους αυγουστιάτικους αγρούς, με την μετασχηματισμένη μορφή της παπαρούνας !!!!!!.....
Φιλικά
ΑντώνηςΤι πρέπει ρε άρχοντα να γίνει με τον G?
Σου κάθεται στο λαιμό εε?
Δεν πειράζει,μέχρι να κλαφτείς στους mods γιατί δεν είναι όλοι βόδια να τα καταπίνουν αμάσητα και σου χαλάνε τον ελλήνικος επαγγελματισμό ψαρέματος.....ξυδάκι!
Κυκλοφορεί κα Μπαλσάμικο
Γαμάτο λέμε
Κι επειδή απάντησή σου δεν πήρα γίνομαι ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ και κλείνω.
Τα αμορτισέρ των psa τα κατασκευάζει η ίδια η psa.
Κατάλαβε ή τέλει ντιερμηνέα?
Ακόμα κι αν κάποια τα βγάζει φασόν(που δεν) όπως τις σφαίρες των υδροπνευματικών(ΠΛΕΟΝ) και η Lizarte η κατασκευη είναι κλειστή πατέντα του εργοστίου κι όσο κι αν ψάχνεσαι με monroe κουδουνίστρα θα το κάνεις το αμάξι κι όχι καλύτερο.
Στα του εμπορίου τα αμορτισέρ έχεις κονόμα.
Στα γνήσια ένα 15% κέρδος +τεχνικά,αλλά επειδή είστε ταλιμπάν και γαμήσατε την εργατοώρα προωθείτε ότι σας συμφέρει.
Αν ήσουν σωστός για να μη χαλάσει η ανάρτηση του Γάλλου θα πρότεινες τα γνήσια(κάνα 280άρι έχουν,τα μονρόε πόσο θα τα έβαζες?)συν τα τεχνικά και θα είχες πελάτη γαμάτο για μια ζωή κι ας μην έβγαζες όσα θα έβγαζες απ τα monroeΛυπάμαι που σου κάθομαι στο λαιμό αλλά όσοι μας διαβάζουν κρίνουν.
Καλά τσίπουρα....χικ χικ!! -
το οτι το PSA club κατασκευαζει τις αναρτησεις του το διασταυρωσα κ γω με ατομα που δουλευουν στις εταιριες αυτες....αλλα δεν πιστευα οτι δεν θα κουμπωνουν εξισου καλα ή κ καλυτερα καποιες αλλες αναρτησεις....στα 320 βγαινουν οι μαμα για το δικο μου....ελεγα μηπως με αυτα τα λεφτα αξιζε να παω σε καποια αλλη εταιρια με στοχο κατι καλυτερο σε ανεση-κρατημα-αντοχη....να πω την αληθεια καλοεβλεπα τις ρεκορντ αλλα δεν βρισκω εμπορο στη θεσσαλονικη να μιλησω γι'αυτες μαζι του....
-
Ο χρήστης papillon έγραψε:
αλλα δεν πιστευα οτι δεν θα κουμπωνουν εξισου καλα ή κ καλυτερα καποιες αλλες αναρτησεις....στα 320 βγαινουν οι μαμα για το δικο μουNα το πιστέψεις
-
το οτι το PSA club κατασκευαζει τις αναρτησεις του το διασταυρωσα κ γω με ατομα που δουλευουν στις εταιριες αυτεςO antonis team είναι ΚΑΙ βελτιωτής,έχει ξεπεράσει ABT,MTM,Nothelle,Abarth κι όλα τα τσιράκια του με δικές του πίστες, κέντρα δοκιμών και εργαστήρια ελέγχου.......θα τον ακούς
Κυκλοφορεί δε στο εξωτερικό και σαν επίσημος βελτιωτής της mercedes benz(αν δεν κάνω λάθος! )ως Antoni Team by MB,συναγωνίζεται δε οικτρά και ανελέητα την AMGΑ ρε Ελληνάρα παπαροπαπάρα.........
-
Μάκη,ψυχραιμία καλέ μου......
-
Δεν ξανασχολούμαι.....κακώς που είπα κι όλας ότι είπα!
-
το οτι το PSA club κατασκευαζει τις αναρτησεις του το διασταυρωσα κ γω με ατομα που δουλευουν στις εταιριες αυτες....αλλα δεν πιστευα οτι δεν θα κουμπωνουν εξισου καλα ή κ καλυτερα καποιες αλλες αναρτησεις....στα 320 βγαινουν οι μαμα για το δικο μου....ελεγα μηπως με αυτα τα λεφτα αξιζε να παω σε καποια αλλη εταιρια με στοχο κατι καλυτερο σε ανεση-κρατημα-αντοχη....να πω την αληθεια καλοεβλεπα τις ρεκορντ αλλα δεν βρισκω εμπορο στη θεσσαλονικη να μιλησω γι'αυτες μαζι του....Tι εννοείς με το 'κουμπώνουν εξίσου καλά';
Τα record τα έχουν δοκιμάσει αρκετά παιδιά στο 206 και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Σε 207 δεν θυμάμαι να τα έχει βάλει κανείς. Και τα decarbon είναι αρκετά καλά και σε καλή τιμή. Όλα βέβαια δεν έχουν την αντοχή των εργοστασιακών σε χλμ.
-
για το κουμπωμα,αν ταιριαζουν δλδ αψογα,εκτος του μακη-G60,μου το ειπαν κ 2 φιλοι μηχανικοι....οτι με οποια αλλη αναρτηση εκτος της πεζο θα εχω θεμα...τρυγμοι,σκληροτητα....τα ρεκορντ κ τα ντε καρμπον οντως δοκιμαστηκαν απο πολλους με 206....απο εκει πηρα την ιδεα να τα ψαξω...για τα ρεκορντ ομως δεν βρισκω μαγαζι στη θεσσαλονικη....ξερει κανεις κανενα,εστω και online να ρωτησω κ για αυτα....?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν ξανασχολούμαι.....κακώς που είπα κι όλας ότι είπα!
Κακός δεν είναι ότι είπες, μα πως το είπες.
Α. -
Κακός δεν είναι ότι είπες, μα πως το είπες..
Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα αλλα ο Μακης χρονια τωρα δε το αντιλαμβανεται.
-
για το κουμπωμα,αν ταιριαζουν δλδ αψογα,εκτος του μακη-G60,μου το ειπαν κ 2 φιλοι μηχανικοι....οτι με οποια αλλη αναρτηση εκτος της πεζο θα εχω θεμα...τρυγμοι,σκληροτητα....τα ρεκορντ κ τα ντε καρμπον οντως δοκιμαστηκαν απο πολλους με 206....απο εκει πηρα την ιδεα να τα ψαξω...για τα ρεκορντ ομως δεν βρισκω μαγαζι στη θεσσαλονικη....ξερει κανεις κανενα,εστω και online να ρωτησω κ για αυτα....?Αθηνα αν δεν κανω λαθος record ειχε ο Γαλερακης τηλ. (210-2447140 & 210-2138947).
Να σε ρωτησω εχεις βρει de carbon και που; απ΄οσο ξερω εχει κλεισει το εργοστασιο, καποια στιγμη που εψαχνα δεν έβρισκα πουθενα.
-
Από ότι με πληροφόρησαν προμηθευτές μου, το εργοστάσιο (μηχανήματα σχεδία), αγοράστηκε η από ισπανούς η από ιταλούς, πριν από 9 μήνες.
Μου άρεσαν!. Και αρκετά καλά, και αρκετά φτηνά. Το δεύτερο έφαγε την επιχείρηση!. Δεν μπορούσαν να δώσουν της δέουσες προμήθειες που έδιναν οι άλλοι, και έτσι οι λιανοπωλητές κατέληγαν μόνον στους ΙΧδες. Αυτό βεβαίως ενόχλησε τους συναδέλφους & με πώληση αγαθών, όποτε έγινε μπούμερανγκ στους λιανοπωλητές.
Και σίγουρα θα με ρωτήσετε, πόσο προμήθεια θέλεις να πάρεις?. Και θα σας απαντήσω ότι σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι, που είναι και εκ πωλήσεως αγαθών και εκ παροχής υπηρεσιών, πουλάμε μεν το προϊόν στης τιμές λιανικής μετά φόρου, μα χαρίζουμε εργασία και ευθυγράμμιση. κέρδος για τον πελάτη?. 100ε περίπου κατά περίπτωση.
Πάντως στην Αθήνα βρίσκεις ακόμη, απλά τα βγάλαμε από τα δικά μας ράφια…..
Α. -
Αν εννοεις για τα de carbon εχεις καποιο τηλ. στην Αθηνα που να τα εχει ;;;;
Γνωριζεις θα κυκλοφορησουν παλι στην αγορα μια και αγοραστικαν απο (ισπανους ή ιταλους);;;
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΕ FORD MAVERICK TI PROTEINETE
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Αν εννοεις για τα de carbon εχεις καποιο τηλ. στην Αθηνα που να τα εχει ;;;;Γνωριζεις θα κυκλοφορησουν παλι στην αγορα μια και αγοραστικαν απο (ισπανους ή ιταλους);;;
Διαβάζοντας το πρωί το ποστάρισα σου, ρώτησα. Μόνον λίγα νούμερα υπάρχουν.
Δεν γνωρίζουν για την παραγωγή πότε θα αρχίσει και από πού.
Α.
Περί Αναρτήσεων