-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
De carbon comfort!!! Μακραν καλυτερα απο τα μαμα
Άποψη που δεν ενστερνίζομαι!!!.... υποκειμενική όσο και αστήρικτη. Έτσι νομίζεις με δικά σου κριτήρια.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, αν και διάβασα τις περισσότερες απο τισ 100 σελίδες αποφάσισα να παραθέσω το δίλημμα μου.
Αγόρασα πριν από 2 χρόνια ενα peugeot 206 μεταχειρισμένο. Ο προκάτοχος εχει βάλει bilstein κίτρινα με αποτέλεσμα να ειναι μεν το αυτοκίνητο αρκετά σταθερό σε απότομους ελιγμούς κλπ κλπ ομως στο θεμα άνεση χάνει κατά πολύ, ωστε πλεον να έχω αγανακτήσει. Αποφάσισα λοιπόν μιας και πλεον τοποθετώ την άνεση πάνω απο τα θετικά που προσφέρουν, να τα αλλάξω.
Αν πάω στη bilstein, μπορούν να κάνουν κάποια παραμετροποίηση να ειναι πιο άνετο στις λακκούβες των γνωστών Ελληνικών δρόμων;
Αν δεν γίνετε προτείνετε να βάλω κάποιο άλλος είδος ανάρτησης της bilstein ή να πάω στη μαμα και να βάλω τα δικά της;
Το ζητούμενο ειναι να μην πέφτω σε λακουβα και να φοβάμαι μην μου μείνει το τιμόνι στο χέρι....
Μόνον στην αντιπροσωπία μπορούν. Και βεβαία ανάλογα τον τύπο που φοράει.
ΑΤι μπορούν να κάνουν στην αντιπροσωπεία μάστορα?
-
χεστηκα
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, αν και διάβασα τις περισσότερες απο τισ 100 σελίδες αποφάσισα να παραθέσω το δίλημμα μου.
Αγόρασα πριν από 2 χρόνια ενα peugeot 206 μεταχειρισμένο. Ο προκάτοχος εχει βάλει bilstein κίτρινα με αποτέλεσμα να ειναι μεν το αυτοκίνητο αρκετά σταθερό σε απότομους ελιγμούς κλπ κλπ ομως στο θεμα άνεση χάνει κατά πολύ, ωστε πλεον να έχω αγανακτήσει. Αποφάσισα λοιπόν μιας και πλεον τοποθετώ την άνεση πάνω απο τα θετικά που προσφέρουν, να τα αλλάξω.
Αν πάω στη bilstein, μπορούν να κάνουν κάποια παραμετροποίηση να ειναι πιο άνετο στις λακκούβες των γνωστών Ελληνικών δρόμων;
Αν δεν γίνετε προτείνετε να βάλω κάποιο άλλος είδος ανάρτησης της bilstein ή να πάω στη μαμα και να βάλω τα δικά της;
Το ζητούμενο ειναι να μην πέφτω σε λακουβα και να φοβάμαι μην μου μείνει το τιμόνι στο χέρι....
Μόνον στην αντιπροσωπία μπορούν. Και βεβαία ανάλογα τον τύπο που φοράει.
ΑΤι μπορούν να κάνουν στην αντιπροσωπεία μάστορα?[/quote
Να μαλακώσουν να σκληρύνουν, να τα φέρουν μελετημένα στην διάθεση του πελάτη.
Α. -
Ποιοί?
Οι ανιδείκευτοι απο τον ΟΑΕΔ?
Νομίζω οτι κάνεις λάθος.
Η ανάρτηση δεν είναι 'αλλάξαμε λάδια και φύγαμε',είναι απο τα σοβαρότερα θέματα στο αυτοκίνητο
οπότε...... -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Ποιοί?
Οι ανιδείκευτοι απο τον ΟΑΕΔ?
Νομίζω οτι κάνεις λάθος.
Η ανάρτηση δεν είναι 'αλλάξαμε λάδια και φύγαμε',είναι απο τα σοβαρότερα θέματα στο αυτοκίνητοοπότε......
**Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. [Mod]**Χρόνια συνεργάζομαι με τον εξουσιοδοτημένο Έλιο’ σε αγώνες όπως το ακρόπολης και άλλους. Δεν έχουμε 40 σετ ανά αυτοκίνητο!!!.
Ο Αθανασίου, σε κοιτά στα μάτια, και καταλαβαίνει το τι θες και στο φτιάχνει με το 100%.
Παρομοίως [Mod]
Antonis-team. -
Καταρχάς,θα σε παρακαλέσω να πάρεις τον χαρακτηρισμό πίσω,γιατί δεν με γνωρίζεις και στο φινάλε δεν σου επιτρέπω.
Μίλησες για αντιπροσωπείες,ο Αθανασίου δεν είναι.Και να σου πω και κάτι άλλο,είναι προσωπικός μου φίλος και αυτός και ο αδερφός του,είμαστε κοντοχωριανοί και την δεκαετία το 80,και αρχές 90,του έκανα σέρβις και νοικιάζαμε μαζί στην Χαλκιδική.
Οπότε σε παρακαλώ............
-
Για τον Αθανασιου, δεν εχω ακουσει απο κανεναν καλα λογια στο σεταρισμα των αμορτισερ...
παμε παρακατω.
Φιλε palavako, επειδη εχω κι εγω 206 θα σου πω τα εξης:
Ενδεχομενως η απωλεια ανεσης να μην οφειλεται στα αμορτισερ, αλλα σε αλλα ελατηρια χαμηλωματος που εχεις απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
Αρα η πρωτη κινηση ειναι να βαλεις τα μαμα ελατηρια, τα αοποια δουλευουν παρα πολυ καλα και ανετα με bilstein B6.
Αν εχεις μαμα ελατηρια και παρολαυτα σου φαινονται κουραστικα, τοτε θα προτεινα να πας σε bilstein μαυρα ή optimal ή μαμα αμορτισερ.
δες κι εδω:
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002003&catId=33&extLang= -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Καταρχάς,θα σε παρακαλέσω να πάρεις τον χαρακτηρισμό πίσω,γιατί δεν με γνωρίζεις και στο φινάλε δεν σου επιτρέπω.
Μίλησες για αντιπροσωπείες,ο Αθανασίου δεν είναι.Και να σου πω και κάτι άλλο,είναι προσωπικός μου φίλος και αυτός και ο αδερφός του,είμαστε κοντοχωριανοί και την δεκαετία το 80,και αρχές 90,του έκανα σέρβις και νοικιάζαμε μαζί στην Χαλκιδική.
Οπότε σε παρακαλώ............
Και το συγκεκριμένης μάρκας εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Συγγρού τι ήταν?.
Μετέπειτα στον περιφερικό του Γαλατσίου δίπλα στο Μακρή τι ήταν?.
Και δεν μιλώ για το πρώτο στην Κατεχάκη…..
Και αναμφίβολα ο καθένας μπορεί να σε αμφισβητήσει, όταν δεν ξέρει ποιος είσαι.
Α. -
**Δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει αναφορά. Και εγώ μπορώ να αμφισβητήσω ποιος είσαι εσύ ακόμα κι αν λές πως είσαι ο antοnis-team. Πάμε πίσω στο θέμα μας...[Mod] **
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
**Δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει αναφορά. Και εγώ μπορώ να αμφισβητήσω ποιος είσαι εσύ ακόμα κι αν λές πως είσαι ο antοnis-team. Πάμε πίσω στο θέμα μας...[Mod] **
Σίγα καλέ μου k.mod, εάν δεν ξέρεις ποιος είμαι!!!!!....... κ. Mod σίγουρα έχεις καταλάβει, ότι οι επώνυμοι όπως εγώ εκτιθέμεθα!. Και οπωσδήποτε οι απαντήσεις μου με ΠΜ καθώς και με το προσωπικό μου mail θα ήταν ανύπαρκτες!!!!.....
Οι κρυψίνουσες αδελφές ψίχες, την ρίχνουν της αρλούμπα τους και χάνονται. Μα θεωρώ μεγίστη κουταμάρα την απόκρυψη ενός επαγγελματία της ιδιότητας του. σίγουρα δεν έχει εμπιστοσύνη των πράξεων του, θα πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη οι υπόλοιποι?.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΙΟΤΗΣ
Manager.
Antonis team service.
Και όχι μόνον!!!.....
Λυκάκης, ψαλτάκης, φωτινός, φωτεινέλης, δραγόνας, καπλανήδης και άλλοι πάμπολλοι έγιναν πρωταθλητές από τα χέρια μου. είπαμε ήμουν και είμαι manager και όχι ο μουντζούρης τους. Και σήμερα που δεν αποσκοπώ στην διεύρυνση του επαγγελματικού στόλου μου, είμαι χρησιμότερος στους 4t forum!!!!!
Αυτά με πολύ αγάπη και καθόλου ίχνος κακίας. Οι Έλληνες πρέπει να αναμορφωθούν, για να μην πέφτουν θύματα των επωτιδίων επαγγελτικών αρπαχτικών. Ο ενημερωμένος πελάτης είναι και φίλος…… και αυτό προσπαθώ με κάθε μου δύναμη μέσω του 4tforum.
Πάντα φιλικά.
Α. -
Κυρ Αντώνη μου σε συμπαθώ πολύ αλλά το 'βελτιωτής' γράφεται με 'ω' και αφού είναι η δουλειά σου καλό είναι να το ξέρεις, μαζί με πολλά άλλα. Κατά τα άλλα την αγάπη μου, ειλικρινά.
-
Αχ βρε μάστορα πόσο ρομαντικός είσαι. Οι πελάτες σήμερα είναι εξ ίσου αρπακτικά με τους κακούς επαγγελματίες, και τα θέλουν τσάμπα, και φέσια σφήνουν, και σου κοστίζει το ψάξιμο να τους βρείς και τα ακούς και από πάνω αν ζητήσεις τα χρεωστούμενα, νομίζω ότι είναι οικονομικότερα σήμερα να μη δουλεύεις από το να επιδοτείς την πελατεία σου, θέλεις παραδείγματα ? έχω δεκάδες να σου πω !
-
Σίγα καλέ μου k.mod, εάν δεν ξέρεις ποιος είμαι!!!!!....... κ. Mod σίγουρα έχεις καταλάβει, ότι οι επώνυμοι όπως εγώ εκτιθέμεθα!. Και οπωσδήποτε οι απαντήσεις μου με ΠΜ καθώς και με το προσωπικό μου mail θα ήταν ανύπαρκτες!!!!.....
Οι κρυψίνουσες αδελφές ψίχες, την ρίχνουν της αρλούμπα τους και χάνονται. Μα θεωρώ μεγίστη κουταμάρα την απόκρυψη ενός επαγγελματία της ιδιότητας του. σίγουρα δεν έχει εμπιστοσύνη των πράξεων του, θα πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη οι υπόλοιποι?.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Manager.
Antonis team service.
Και όχι μόνον!!!.....
Λυκάκης, ψαλτάκης, φωτινός, φωτεινέλης, δραγόνας, καπλανήδης και άλλοι πάμπολλοι έγιναν πρωταθλητές από τα χέρια μου. είπαμε ήμουν και είμαι manager και όχι ο μουντζούρης τους. Και σήμερα που δεν αποσκοπώ στην διεύρυνση του επαγγελματικού στόλου μου, είμαι χρησιμότερος στους 4t forum!!!!!
Αυτά με πολύ αγάπη και καθόλου ίχνος κακίας. Οι Έλληνες πρέπει να αναμορφωθούν, για να μην πέφτουν θύματα των επωτιδίων επαγγελτικών αρπαχτικών. Ο ενημερωμένος πελάτης είναι και φίλος…… και αυτό προσπαθώ με κάθε μου δύναμη μέσω του 4tforum.
Πάντα φιλικά.
Α.Μάστορα,έχεις π.μ.
-
Πλακα κανω χωρις παρεξηγηση! Απλα ειδα το μαστορας απο πανω και βγηκε το τρολ απο μεσα μου..
-
βελτιοτης?????????????????????????? -
Βελτιωτης δηλωνει ο ανθρωπος, οχι φιλολογος.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βελτιωτης δηλωνει ο ανθρωπος, οχι φιλολογος.Αφου δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν στα μηχανολογικα με επιχειρηματα μηχανολογιας,προσπαθουν με αλλους τροπους.
Αλλοι ειναι ανορθογραφοι και αλλοι ανορθοδοξοι. -
Σίγα καλέ μου k.mod, εάν δεν ξέρεις ποιος είμαι!!!!!......
-
Σίγα καλέ μου k.mod, εάν δεν ξέρεις ποιος είμαι!!!!!......
Ξεχνας ΜαστροΑντωνη!!!Ξεχνας!!
Περί Αναρτήσεων