-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
kybΕχουν βελτιωθει σημαντικα σε σχεση με το παρελθον?
-
εχεις καταλαβει τι αυτοκινητο εχεις;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχεις καταλαβει τι αυτοκινητο εχεις;Πιστευω ναι, 20 χρονια τωρα...
Εχεις καταλαβει ποσο χαλια βγηκαν τα kyb τα πορτοκαλι και ποσο αμφιβολιες εχω για αυτη τη μαρκα? Για αυτο και ρωταω. -
φιλε εγω ειχα τα πορτοκαλι kyb στο skoda favorit και εβαλα τα exel-g kyb τα πορτοκαλι ηταν πιο σωστα ρυθμισμενα πανω στο skoda favorit τα exel-g ειναι σκληρα αλλα εχουν κρατημα πολυ καλο.οχι bilstein μαυρο τα kyb ειναι πολυ τιμια.οσο για τα κονι πιστευω ειναι υπερβολη για τα αλογα του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
φιλε εγω ειχα τα πορτοκαλι kyb στο skoda favorit και εβαλα τα exel-g kyb τα πορτοκαλι ηταν πιο σωστα ρυθμισμενα πανω στο skoda favorit τα exel-g ειναι σκληρα αλλα εχουν κρατημα πολυ καλο.οχι bilstein μαυρο τα kyb ειναι πολυ τιμια.οσο για τα κονι πιστευω ειναι υπερβολη για τα αλογα του αυτοκινητου.Ποσο τα βαλες τα kyb excel-g? Γιατι οχι bilstein?
-
Τζόκερ είναι... Σε Punto MK1 τα Excel-G είναι στα επίπεδα των εργοστασιακών, δηλαδή αρκετά μαλακά. Θα τα ήθελα λίγο πιο σφιχτά ειδικά τα πίσω. Όμως, έχουν αναλλοίωτη απόδοση στα χιλιόμετρα. Τα 'ίδια' (Excel-G) σε Micra, θεόσκληρα, το αμάξι βροντούσε σα κονσερβοκούτι για αρκετές χιλιάδες χλμ. Τα 'πορτοκαλί' (που νομίζω έχουν καταργηθεί από καιρό) σε Sunny, θεόσκληρα επίσης, εντελώς φάουλ. Τα Bilstein τα μαύρα σε Twingo ήταν πολύ καλά στα πρώτα χιλιόμετρα, αλλά ελάχιστους μήνες μετά χαλάρωσαν πολύ και το αμάξι ξαναγινε ελαφρώς βάρκα-γυαλό.
-
[quote='popol@ros']kyb[/quote
και γιατί όχι ένα Μονρόε νέας γενιάς?.
Είναι κατασκευασμένο για την ελληνική πραγματικότητα και δρόμους.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μην το δεχτεις χωρις να το παλεψεις πρωτα. Ποσα χιλιομετρα εχουν?
Sent from my MB525 using Sarko power
Μόνον θα ιδρώσει φιλέ mod!!. Δεν θα τα αλλάξουν…
Α.Με 25 δεν πρόκειται με την καμία να στα αλλάξουν εντός εγγύησης. Ούτε στην Toyota με το καλύτερο after sales service.
Λίγες μέρες μετά
Κι όμως θα αλλαχτούν εντός εγγύησης και τα δύο πίσω
Οπότε είτε η renault έχει καλύτερο after sales απο την Toyota ή καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο απόλυτοι σε αυτά που γράφουμε.
-
τα bilstein μαυρα τα ειχαμε βαλει σε αστρα του 1996 και σε λιγα χιλιομετρα κοπανουσαν αρκετα και το αμαξι ηταν βαρκα γιαλο.τα καγιαμπα exel-g τα εχω βαλει στο accent 2 φορες και μια στο skoda.τα καγιαμπα σε ορισμενα αμαξια ειναι ρυθμισμενα καλα και σε αλλα οχι τοσο καλα.π.χ. στο accent ειναι σαν το εργοστασιακο ελαχιστα πιο σκληρο ενω στο favorit ειναι αρκετα σκληρα παντως στο λεω με σιγουρια οτι τα kayaba exel-g ειναι καλυτερα απο τα bilstein τα μαυρα.αν μπαινουν monroe reflex δες και αυτα τα εβαλα στο αστρα του 1996 και ειναι καλα.
-
Μια που αναφέρεις τα Reflex, κι αυτά τα είχα δοκιμάσει στο Twingo, πριν τα μαύρα Bilstein. Πολύ μαλακά τα εμπρός, θεόσκληρα τα πίσω. Πάντως δεν είχαν τόσο γρήγορη πτώση στην απόδοση. Στο βαρύτερο Renault Megane, από την άλλη, ήταν καλά (κρίνοντας όμως σαν επιβάτης, γιατί δεν το οδήγησα). Παρεμπιπτόντως, από Monroe στο Punto είχαν κάτσει πολύ ωραία τα 'Sensa-Trac', αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι βγαίνουν ακόμα, νομίζω αντικαταστάθηκαν από τα reflex...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α.Με 25 δεν πρόκειται με την καμία να στα αλλάξουν εντός εγγύησης. Ούτε στην Toyota με το καλύτερο after sales service.
Λίγες μέρες μετά
Οπότε είτε η renault έχει καλύτερο after sales απο την Toyota ή καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο απόλυτοι σε αυτά που γράφουμε.
Ναι φίλε. Μια πλακαντζήδικη ασόβαρη στιγμή….
Και σίγουρα θα έπρεπε να γνωρίζω, ότι η πολιτική της κάθε αντιπροσωπείας, δεν είναι ίδια.
Α. -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Μια που αναφέρεις τα Reflex, κι αυτά τα είχα δοκιμάσει στο Twingo, πριν τα μαύρα Bilstein. Πολύ μαλακά τα εμπρός, θεόσκληρα τα πίσω. Πάντως δεν είχαν τόσο γρήγορη πτώση στην απόδοση. Στο βαρύτερο Renault Megane, από την άλλη, ήταν καλά (κρίνοντας όμως σαν επιβάτης, γιατί δεν το οδήγησα). Παρεμπιπτόντως, από Monroe στο Punto είχαν κάτσει πολύ ωραία τα 'Sensa-Trac', αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι βγαίνουν ακόμα, νομίζω αντικαταστάθηκαν από τα reflex...
ΝΑΙ!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λίγες μέρες μετά
Και σίγουρα θα έπρεπε να γνωρίζω, ότι η πολιτική της κάθε αντιπροσωπείας, δεν είναι ίδια.
Α.Είχα την εντύπωση πως γράφεις πάντα σοβαρά με στόχο να βοηθήσεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λίγες μέρες μετά
Α.Είχα την εντύπωση πως γράφεις πάντα σοβαρά με στόχο να βοηθήσεις
Και να παραμείνεις με αυτήν την αντίληψη φίλε mod!
3690 παραθέσεις και οι περισσότερος ‘σεντόνια’, επισφραγίζουν την γνώμη σου.
Για την μια ζήτω συγγνώμη. Θα προσπαθήσω να μην επαναληφτεί…..
Α. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
φιλε εγω ειχα τα πορτοκαλι kyb στο skoda favorit και εβαλα τα exel-g kyb τα πορτοκαλι ηταν πιο σωστα ρυθμισμενα πανω στο skoda favorit τα exel-g ειναι σκληρα αλλα εχουν κρατημα πολυ καλο.οχι bilstein μαυρο τα kyb ειναι πολυ τιμια.οσο για τα κονι πιστευω ειναι υπερβολη για τα αλογα του αυτοκινητου.
Ποσο τα βαλες τα kyb excel-g? Γιατι οχι bilstein?
στο καλογριτσα στο σταυρο τα εβαλα δεν θυμαμαι ακριβως τιμη αλλα σιγουρα κατω απο 300ευρω.
-
Καλησπέρα σας!!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει τι αμορτισέρ να βάλω σε ένα BMW 316i,(μοντ.1990)? Ρώτησα και μου πρότειναν κίτρινα ή μαύρα bilstein?
Μεταξύ αυτών τών δυο τι να ΄΄φορέσω΄΄?
Οι ποιο πολλοί μου λένε μαύρα, θα έχεις άνεση και θα είναι μια χαρά και είναι και μισή τιμή σχεδόν απο τα κίτρινα.
Τα κίτρινα μου λένε ειναι για γκάζια και γρήγορες στροφές και μεγάλο κόστος.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? -
Εαν δεν σε απασχολει το οικονομικο και μπαινεις γρηγορα στις στροφες βαλε κιτρινα αλλιως μαυρα και θα μεινεις αρκετα ευχαριστημενος.
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Καλησπέρα σας!!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει τι αμορτισέρ να βάλω σε ένα BMW 316i,(μοντ.1990)? Ρώτησα και μου πρότειναν κίτρινα ή μαύρα bilstein?
Οι ποιο πολλοί μου λένε μαύρα, θα έχεις άνεση και θα είναι μια χαρά και είναι και μισή τιμή σχεδόν απο τα κίτρινα.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Aν διαβασεις λιγο το τοπικ, καθως και αλλα σχετικα, θα δεις οτι δεν υπαρχει καποιος που να ειναι ευχαριστημενος με τα bilstein μαυρα, συν του γεγονοτος οτι τα φτυνουν γρηγορα.
Κοιτα και σε αλλες εταιρειες, οπως κονι κοκκινα, μονροε σενσατρακ κλπ.
Η προταση μου:Kyaba excel g αν βγαινουν γι αυτο το μοντελο bmw.
Θα τα εχεις μεχρι να αποσυρεις το οχημα! -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Σε Τέμπρα έβαλα τα Β6 (κίτρινα) αντί των Β4 (μαύρων) και δεν το μετάνοιωσα. Το αυτοκίνητο «πλέει» πολύ λιγότερο ενώ δεν αυξήθηκε σημαντικά το «κοπάνημα». Τα Β6 είναι η χρυσή τομή, ειδικά αν δεν έχεις αλλάξει και ποτέ ελατήρια.
-
+1
για τα bilstein sport b6 τα εχω βαλει σε πουντο μκ2βσπορτιγκ εχει παραπανω κοπανημα αλλα ειναι πολυ καλα στο δρομο ειδικα αν το στριβεις το αμαξι.ποιοτικος ειναι ανωτερα απο koni και kayaba.
Περί Αναρτήσεων