-
ωωωωχ έκανα λάθος!
Ηθελα να ψηφίσω το 8 και ψήφισα το 2. Sorry!!!
Ακουστε περιστατικό να φρίξετε:
Μετά από νυχτερινή έξοδο μπαίνει μια φίλη μου στο αμάξι ενος γνωστού για να την παει σπίτι της. Κανει να βάλει ζώνη και αυτός την χιλιόβρισε (!) και την ανάγκασε να ΜΗΝ βάλει ζώνη λέγοντας της: 'ή βγάλτην ή κατέβα να πας με τα πόδια.' Η δικαιολογία ήταν οτι έπρεπε να τον εμπιστεύεται και κατι τετοιες αηδίες!
Εαν είχε τύχει σε μένα θα είχα κατέβει.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ωωωωχ έκανα λάθος!Ηθελα να ψηφίσω το 8 και ψήφισα το 2. Sorry!!!
Ακουστε περιστατικό να φρίξετε:
Μετά από νυχτερινή έξοδο μπαίνει μια φίλη μου στο αμάξι ενος γνωστού για να την παει σπίτι της. Κανει να βάλει ζώνη και αυτός την χιλιόβρισε (!) και την ανάγκασε να ΜΗΝ βάλει ζώνη λέγοντας της: 'ή βγάλτην ή κατέβα να πας με τα πόδια.' Η δικαιολογία ήταν οτι έπρεπε να τον εμπιστεύεται και κατι τετοιες αηδίες!
Εαν είχε τύχει σε μένα θα είχα κατέβει.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΣ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ είναι το άλλο ωραίο ερώτημα... Το κράνος που φοριέται;α. Στο κεφάλι
β. Στον αγκώνα
γ. Στο τιμόνιΤωρα που βρεχει στην Αθηνα στο κεφαλι το βλεπω
Τωρα ομως πως θα μιλαμε στο κινητο οταν κανουμε ζιγκ ζαγκ στην Ακαδημιας με το παπακι. Βρε προβληματαΝικος
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κανει να βάλει ζώνη και αυτός την χιλιόβρισε (!) και την ανάγκασε να ΜΗΝ βάλει ζώνη λέγοντας της: 'ή βγάλτην ή κατέβα να πας με τα πόδια.' Η δικαιολογία ήταν οτι έπρεπε να τον εμπιστεύεται και κατι τετοιες αηδίες!Δυστυχώς παιδιά αυτό συμβαίνει πολύ συχνά από ανεγκέφαλους. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που μπαίνεις στο αυτοκίνητο κάποιου και με το που θα κοιτάξεις τη ζώνη σκεπτόμενος να την βάλεις ακούς την ατάκα : 'τι; δεν με εμπιστεύεσαι; ' που και στον schumacher να μπεις ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσει η τύχη. Τι θα πρέπει να κάνουμε για να μάθουν όλοι οτι η ζώνη είναι ακρως απαραίτητη ακόμα και για μισό μέτρο;
Συγχαρητήρια sirgus για την ιδέα. Εγώ ψήφισα 8 γιατί δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο αυτοί που ψήφισαν 4... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Από περιέργεια τι αυτοκίνητο έχει?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΣ
Σωστά το έθεσες!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Από περιέργεια τι αυτοκίνητο έχει?Δυστυχώς δεν θυμάμαι
Παντως δεν οδηγεί κατι περίεργο. -
Κάπως αργά το είδα το θέμα, αλλά ψήφισα το 2. Δυστυχώς δεν έχω συνηθίσει ακόμα τη ζώνη στα πίσω καθίσματα.
Με εκπλήσσουν και μένα τα αποτελέσματα. Δεν έπρεπε όμως να το περιμένουμε, ότι όσοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ είναι συνειδητοποιημένοι οδηγοί;Αλήθεια, προδτατεύεται ο μεσαίος πίσω επιβάτης με τη ζώνη ΔΥΟ σημείων που έχουν πολλά αυτοκίνητα των τελών της περασμένης δεκαετίας; Πχ το οικογενειακό μας Almera, μοντέλο 97 έχει τέτοιου τύπου μεσαία ζώνη. Προστατεύει σε περίπτωση ατυχήματος;
-
Ζώνη παντού και πάντα ... αρκεί να υπάρχει.
Ζώνη επίσης χρησιμοποιώ και στα αντικείμενα που μεταφέρω στα μπροστινά ή πίσω καθίσματα.
Πότε βάζουμε ζώνη?