-
Tα e-mail τοτε πως φτανουν ηδη απο την αρχη της εκπομπης σχολιαζοντας γεγονοτα της μεταδοσης.
Οσον αφορα το αν θεωρω εγω το Ακροπολις σημαντικοτερο των Ολυμπιακων, προσωπικα ναι! Αφηνοντας εκτος συζητησης τα σεναρια συνομωσιας των Ολυμπιακων (μιζες, τρομοκρατια), τους θεωρω ενα πανακριβο υπερθεαμα χωρις ουσια καθως εχει χαθει το 'πνευμα' που ειχαν καποτε... Πολυ περισσοτερο με συγκινει μια επιδοση στα ...'Τοφαλεια' παρα στους Ολυμπιακους (ή τουλαχιστον θα επρεπε). Γι'αυτο και του χρονου θα ξεσπιτωθω 3 μερες για να παω στην αλλη ακρη της Ελλαδας να δω το Ακροπολις (επιτελους) ενω αντιθετα το καλοκαιρι θα ξεσπιτωθω απο την Αθηνα για να ΜΗΝ ειμαι εδω κατα την περιοδο των Αγωνων.
-
Μια χαρα η μεταδοση αλλα εχω μια παρατηρηση για τον Α (και οχι για τον ΤΠ προφανως). Ο χρονος των διαφημισεων ειναι 7'/ωρα. Σημερα απο τις 15:00-16:00 μετρησα 9'30' (μονο τα πληρωμενα και οχι τα τρέιλερ και οι διαφημισεις). Αυτα δεν τα εξεταζει η FOM;
Υ.Γ. Θετικη η αναφορα στο Ακροπολις...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Tα e-mail τοτε πως φτανουν ηδη απο την αρχη της εκπομπης σχολιαζοντας γεγονοτα της μεταδοσης.Δεν το έχω προσέξει αυτό. Φτάνουν όντως τέτοια e-mails που αναφέρονται στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ πραγματικής διεξαγωγής των δοκιμαστικών και έναρξης της μαγνητοσκοπημένης τους προβολής;
Οσον αφορα το αν θεωρω εγω το Ακροπολις σημαντικοτερο των Ολυμπιακων, προσωπικα ναι! Αφηνοντας εκτος συζητησης τα σεναρια συνομωσιας των Ολυμπιακων (μιζες, τρομοκρατια), τους θεωρω ενα πανακριβο υπερθεαμα χωρις ουσια καθως εχει χαθει το 'πνευμα' που ειχαν καποτε... Πολυ περισσοτερο με συγκινει μια επιδοση στα ...'Τοφαλεια' παρα στους Ολυμπιακους (ή τουλαχιστον θα επρεπε). Γι'αυτο και του χρονου θα ξεσπιτωθω 3 μερες για να παω στην αλλη ακρη της Ελλαδας να δω το Ακροπολις (επιτελους) ενω αντιθετα το καλοκαιρι θα ξεσπιτωθω απο την Αθηνα για να ΜΗΝ ειμαι εδω κατα την περιοδο των Αγωνων.
Αν αναφερόσουν εξαρχής στη δική σου αποκλειστικά προτίμηση, δεν μπορώ να έχω λόγο (αφού τα ενδιαφέροντα του καθένα ποικίλουν).
Απλά έτσι όπως το διατύπωσες αρχικά αποκόμισα την εντύπωση πως θωερείς ότι γενικώς είναι σημαντικότερο το Ακρόπολις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ότι δηλαδή θεωρείς πως περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το Ακρόπολις παρά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).
-
Θετικη η αναφορα στο Ακροπολις...Εγώ το μόνο που άκουσα να λένε για το Ακρόπολις είναι όταν αναφέρονταν στο πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθούν που είπαν πως το επόμενο σάββατο έχει ακρόπολις και το μεθεπόμενο ξανά gp. Δεν ξέρω αν σχολίασαν κάτι παραπάνω τότε ή κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν παρακολουθούσα και όλη την ώρα. Μαλιστα και εκείνη την στιγμή στα πεταχτά άκουσα και το παραπάνω.
Αν ήταν μόνο αυτό μου φαίνεται πολύ λίγο... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν το έχω προσέξει αυτό. Φτάνουν όντως τέτοια e-mails που αναφέρονται στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ πραγματικής διεξαγωγής των δοκιμαστικών και έναρξης της μαγνητοσκοπημένης τους προβολής;Ένα ακομη παραδειγμα ειναι τα δοκιμαστικα της Μαλαισίας που ο ΤΠ ειχε πει απο πριν τις δηλώσεις του ΜΣ μετά τον γύρο.
Αν αναφερόσουν εξαρχής στη δική σου αποκλειστικά προτίμηση, δεν μπορώ να έχω λόγο (αφού τα ενδιαφέροντα του καθένα ποικίλουν).
Απλά έτσι όπως το διατύπωσες αρχικά αποκόμισα την εντύπωση πως θωερείς ότι γενικώς είναι σημαντικότερο το Ακρόπολις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ότι δηλαδή θεωρείς πως περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το Ακρόπολις παρά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).
Αναφέρομαι μόνο σε εμένα. Αν είναι να μιλήσουμε πάντως για Παραολυμπιακούς αλλάζει η αντιμετώπιση μου (ως προς τους αθλητές και όχι την οργάνωση...).
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Θετικη η αναφορα στο Ακροπολις...
Εγώ το μόνο που άκουσα να λένε για το Ακρόπολις είναι όταν αναφέρονταν στο πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθούν που είπαν πως το επόμενο σάββατο έχει ακρόπολις και το μεθεπόμενο ξανά gp. Δεν ξέρω αν σχολίασαν κάτι παραπάνω τότε ή κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν παρακολουθούσα και όλη την ώρα. Μαλιστα και εκείνη την στιγμή στα πεταχτά άκουσα και το παραπάνω.
Αν ήταν μόνο αυτό μου φαίνεται πολύ λίγο...Αυτό ήταν μόνο αλλά εντάξει, μην έχουμε και 'υπέρμετρες' απαιτήσεις.
-
Αν είναι να μιλήσουμε πάντως για Παραολυμπιακούς αλλάζει η αντιμετώπιση μου (ως προς τους αθλητές και όχι την οργάνωση...).Αν και είναι άσχετο με το θέμα του συγκεκριμένου thread, πιστεύω πως με τα παραπάνω λόγια σου, αδικείς πάρα πολλούς αξιόλογους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αν είναι να μιλήσουμε πάντως για Παραολυμπιακούς αλλάζει η αντιμετώπιση μου (ως προς τους αθλητές και όχι την οργάνωση...).
Αν και είναι άσχετο με το θέμα του συγκεκριμένου thread, πιστεύω πως με τα παραπάνω λόγια σου, αδικείς πάρα πολλούς αξιόλογους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας...
Οι οποίοι πάρα πολύ αξιόλογοι αθλητές κοντεύουν να γίνουν Robocop απο τα αναβολικά και έχουν καταντήσει κινητές διαφημίσεις... Εχω και άλλα επιχειρήματα αλλά νομιζω ότι αυτά αρκούν. (Είμαστε εκτός τόπικ εξάλλου)
-
Με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι η μη αναφορά στο Ακρόπολις γίνεται λόγω άνωθεν εντολών. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται κοτζαμ αφιέρωμα στο πρωτάθλημα τουρισμού και για τον εθνικό μας αγώνα να ακούμε απλώς ότι είναι το 'άλλο Σαββατοκύριακο', έτσι απλά. Και θα επαναλάβω εδώ, ούτε πλάνα ήθελα, ούτε συνέντευξη του Gronholm, ούτε να μου πείτε σε πόση ώρα βγαίνω από το Ελευθεροχώρι στη δεύτερη κοπάνα της Παύλιανης. Απλώς να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ τον κόσμο για το τεράστιο αυτό γεγονός, να μας πείτε πότε αρχίζει, πόσο διαρκεί και σε ποια περιοχή διεξάγεται. Κρίμα........
Υ.Γ: Αυτά δεν είναι προσωπική επίθεση καθώς αναγνωρίζω απόλυτα ότι ο ΤΠ δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά αν δεν τον αφήνουν, και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ομοίως θα έπραττε η συντριπτική πλειοψηφία.
-
Για το θέμα της θερμιδικής ικανότητας των καυσίμων.
Σε όλα τα καύσιμα η θερμιδική ικανότητα μετριέται σε
kcal/kg (δηλάδη έργο ανά μάζα). Το θέμα των διαφορετικών
τύπων καυσίμων μεταξύ του MS και του RB νομίζω ότι
είναι ενδιαφέρον αλλά έχει καταντήσει πιπίλα λίγο καθώς
αν κάποιος μελετήσει το άρθρο 19 του κανονισμού θα δει
ότι είναι πολύ δύσκολο να παράγεις ένα πραγματικά διαφορετικό
καύσιμο από αυτή που καταλήγει στις αντλίες μας (πέρα βέβαια
από θέματα καθαρότητας καυσίμου και νοθείας).Σε άρθρο στο επίσημο site της Ferrari τονιζόνταν ότι τα καύσιμα
δεν διαφέρουν και πολύ με το καύσιμο της αντλίας (πέρα από
τα παραπάνω) και ειδικά στην θερμιδική ικανότητα.Το άρθρο 19.1.4 που αποκλείει κάθε τύπο καυσίμου που δεν
είναι κοντά ως προς τις ιδιότητες με τα απλά καύσιμα συνεπικουρεί
στο σκεπτικό ότι δεν συμβαίνει τίποτα με τα καύσιμα.Το μυστικό όπως αναφέρει στο άρθρο η Ferrari κρύβεται στα λιπαντικά
όπου εκεί πραγματικά μπορεί κανείς να κερδίσει πάρα πολλά ειδικά
σε θέματα τριβών και προστασίας του κινητήρα απο υπερθέρμανση
(με σωστή λίπανση στις φάσεις που το μονοθέσιο είναι σταματημένο).Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται το θέμα
καθώς πιθανό κέρδος του RB επιτυγχάνεται μόνον εφόσον το
καύσιμο του έχει μεγαλύτερη θερμιδική απόδοση. Εκτός και
αν ανά κιλό αυτό συμβαίνει αν και στην περίπτωση αυτή θα μιλάμε
ίσως για 500 με 1000 θερμίδες (οι ανοχές του καυσίμου) που
σε σχέση με τις 45000 θερμίδες του καυσίμου είναι ένα πολύ
μικρό νούμερο. Εν πάσει περιπτώσει θα ήθελα μία πιο λογική
και επιστημονικά τεκμηριωμένη εξήγηση για τα καύσιμα γιατί
αυτά που ακούγονται και γράφονται στο τύπο προκαλούν
στους έχοντες βαθιά γνώση γέλια (δεν ανήκω σε αυτούς)Ευχαριστώ...
P.S. Κάποιοι μιλάνε για 20% ελαφρύτερο καύσιμο. Αν η Shell
είχε επιτύχει τέτοια formula (και με το καύσιμο
να έχει αντίστοιχη απόδοση ανά μονάδα όγκο
που ψεκάζεται στους κυλινδρους) θα είχε ξεσπάσει παγκόσμιος
πόλεμος.Υ.Σ. (2) Αν λοιπόν στόχος της Ferrari είναι να έχει καύσιμα ελαφριά
θυσιάζοντας λίγη από την απόδοση του RB δεν θα ήταν πιο απλό να
χρησιμοποιεί ο RB ένα πρόγραμμα χαρτογράφησης του κινητήρα με
λιγότερα άλογα και να ξεκινήσει με το ίδιο καύσιμο του MS. Αυτό
του προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να
περάσει σε θέση πλήρους ισχύς.Υ.Σ. (3). Κάποιοι μάλλον έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό όσον
αφορά την απόδοση της Φερράρι με καύσιμα. Οπότε η Φερράρι
πρέπει να κλέβει. Το γεγονός ότι η Φερράρι με καύσιμα ίσως να
χάνει λιγότερο από τους άλλους δεν μπορεί να χωρέσει στο
μυαλό τους. Είναι αντίστοιχο με εκφράσεις του στυλ ότι η
Φερράρι δεν έχει προσφέρει τεχνολογικά τίποτα στην Φ1 και
μόνον κάποιοι (κοίτα σύμπτωσις δε είναι όλοι τους Βρεταννοί)
είναι αυτοί τα μόνα brains πίσω από τους αγώνες. Κρίμα βέβαια
που τα στοιχεία δείχνουν μία διαφορετική εικόνα (V12 κινητήρες,
ημι-αυτόματα κιβώτια, ψυγεία μικρής επιφάνειας κλπ. κλπ.). -
Ατυχέστατος ο παραληρισμός του ΤΠ στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή όταν αναφερόμενος στη βουτιά-κοτσάνα του Sato, είπε πως με μια παρόμοια βουτιά στη Jerez το 97 ο Jacques Villeneuve πήρε τον μοναδικό του παγκόσμιο τίτλο!
Περιμένω σε κάποια επόμενη ευκαιρία να μας πει για την αντιαθλητική ενέργεια του Hill να χτυπήσει τον Schumi στην Αδελαϊδα το 94.
Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ξαναγράφεις ιστορία διηγούμενος τα γεγονότα όπως σου κατέβει απαράδεκτο. Αν μη τι άλλο υπάρχουν παιδάκια στον έξω κόσμο που δεν το ζήσανε και το μαθαίνουν μέσα από τα αυτά που θα ακούσουν. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ατυχέστατος ο παραληρισμός του ΤΠ στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή όταν αναφερόμενος στη βουτιά-κοτσάνα του Sato, είπε πως με μια παρόμοια βουτιά στη Jerez το 97 ο Jacques Villeneuve πήρε τον μοναδικό του παγκόσμιο τίτλο!
Περιμένω σε κάποια επόμενη ευκαιρία να μας πει για την αντιαθλητική ενέργεια του Hill να χτυπήσει τον Schumi στην Αδελαϊδα το 94.
Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ξαναγράφεις ιστορία διηγούμενος τα γεγονότα όπως σου κατέβει απαράδεκτο. Αν μη τι άλλο υπάρχουν παιδάκια στον έξω κόσμο που δεν το ζήσανε και το μαθαίνουν μέσα από τα αυτά που θα ακούσουν. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει.Ο Χιλ χύπησε τον Σούμι στην Αδελαϊδα το 1994 ?????????????????????????
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Χιλ χύπησε τον Σούμι στην Αδελαϊδα το 1994 ?????????????????????????Φαντάζομαι κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά.
Γιατί είχε καμιά σχέση η βουτιά του Sato με την κίνηση του Villenuve και το χτύπημα του Σούμι το οποίο είχε καθολικά καταδικαστεί;;; -
Ο Χιλ χύπησε τον Σούμι στην Αδελαϊδα το 1994 ?????????????????????????
Φαντάζομαι κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά.
Γιατί είχε καμιά σχέση η βουτιά του Sato με την κίνηση του Villenuve και το χτύπημα του Σούμι το οποίο είχε καθολικά καταδικαστεί;;;Ααα, πες μου έτσι γιατί τρόμαξα
Δεν το κατάλαβα ότι το είπες ειρωνικά (γιατί τελευταία διαβάζω διάφορα απίστευτα σε άλλα threads, και λέω Θέε μου όχι πάλι τα ίδια )
Συμφωνούμε φυσικά και στο ότι δεν είχε καμία σχέση το συμβάν RM-ΤΣ με εκείνο του '97 μεταξύ ΖΒ-ΜΣ. Καταρχήν τότε ο ΖΒ είχε ήδη περάσει μπροστά από τον ΜΣ όταν τον χτύπησε ο Γερμανός στα ψυγεία. Εδώ η επαφή έγινε με τον ΡΜ να βρίσκεται μισό μήκος μπροστά. ΕΠίσης τότε ο Γερμανός είχε πρόθεση, εδώ ο ΡΜ μάλλον δεν το περίμενε καν να επιχειρήσει προσπέρασμα ο ΤΣ.
-
Φαντάζομαι κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά.
Γιατί είχε καμιά σχέση η βουτιά του Sato με την κίνηση του Villenuve και το χτύπημα του Σούμι το οποίο είχε καθολικά καταδικαστεί;;;Ίσως τελικα να μην ήταν και τόσο καθολική η καταδίκη. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε πάντα την τάση να αμφισβητούμε γεγονότα έστω και 7 χρόνια μετά (ναι, καρφί ήταν αύτο)...
-
Ίσως τελικα να μην ήταν και τόσο καθολική η καταδίκη. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε πάντα την τάση να αμφισβητούμε γεγονότα έστω και 7 χρόνια μετά (ναι, καρφί ήταν αύτο)...
Αυτο ξαναπες το......
-
Έχω την αίσθηση ότι ο Τάκης δεν σύγκρινε τις κινήσεις αυτές καθ' εαυτές, αλλά τη νοοτροπία πίσω από αυτές, δηλαδή την τάση για ρίσκο και διεκδίκηση της θέσης. Βεβαίως ο Βιλνέβ όντως ήταν δίπλα στο Σουμάχερ όπως ειπώθηκε και παραπάνω(γι αυτό άλλωστε είναι αυτός που έχει το δίκιο με το μέρος του για τη σύγκρουση που ακολούθησε) και ευτυχώς που ήταν αυτός που έμεινε στην πίστα. Ο Σάτο από την άλλη δυστυχώς δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Ρούμπενς(μπράβο όμως για την προσπάθεια και τη λογική ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ).
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, αλλά πιστεύω ότι αυτό εννοούσε ο Τάκης.
-
ο Τακης εννοουσε ότι και οι δυο κανανε μια κινηση που μαλλον δεν θα εβγαινε σε καλο(ειναι αρκετα πιθανο οτι ο Βιλνεβ εμεινε στην πιστα λογω του χτυπηματος του Σουμι,αλλιως μπορει να ειχε βγει εκτος) απλα αυτη τη φορα στον Σατο δεν δουλεψε ετσι.Αλλα πρεπει να βρουμε κατι για να γκρινιαξουμε,ετσι δεν ειναι?
-
Δεν ειχε καμια σχεση η βουτια του Sato με την εσκεμμενη επαφη MS στην Jerez. Το ενα ηταν χαζομαρα το αλλο εσκεμμενη χαζομαρα!
Οπως ειπε ο RB ηταν 'ερασιτεχνικη' κ συμφωνω. Δηλ. αν του ειχε καταστρεψει τον αγωνα; Το γεγονος ειναι οτι κατεστρεψε τον δικο του αγωνα. Οπως ειπε ο Rubinio θα μπορουσε να περιμενει λιγο να τον περασει καθαρα. Αν αυτη την βουτια την ειχε κανει καποιος απο MS (καλα εκει θα γινοταν χαμος- καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα) ή ο JPM ή ο RB ή DC δεν νομιζω οτι θα επικροτουσε κανενας την κινηση του ολα ή τιποτα αλλα τ αντιθετο, θα τα χωναμε για την βλακεια του ολα ή τιποτα.
Οπως χαζομαρα του Monty! Κ αντι να πουν κ αυτος κ ο Ιαπωνας ναι λαθος συγνωμη πηγαν να δικαιολογησουν τ αδικαιολογητα για μενα!
Δεν με ειδε λεει ο TS. Γιατι ρε φιλε να σε δει; αφου ησουν πολυ πισω για προσπεραση!!! Αν δεν ακουμπουσαν ο Sato κατα μεγαλη πιθανοτητα θα ειχε φυγει απεναντι, δεν νομιζω οτι θα προλαβαινε να στριψει.
Αυτα -
Εκεί ακριβώς είναι η ουσία και μέχρι εκεί ο παραλληλισμός με τη Χερέθ. Τόσο ο Sato όσο και ο Βιλνέβ πιθανότατα δε θα κατάφερναν να στρίψουν εάν δεν συγκρούονταν.... Στην περίπτωση της Χερέθ ο Σουμάχερ έκανε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και τιμωρήθηκε! Προχτές ο Μπαρικέλο έκλεισε την πόρτα χωρίς να έχει δει το Sato και απλά χτύπησαν. Και στις δυο περιπτώσεις εάν δεν υπήρχαν οι Ferrari τόσο η Williams όσο και η BAR Honda δεν θα είχαν καταφέρει να στρίψουν. Ιδιαίτερα ο Βιλνέβ εάν δει κανείς προσεκτικά το ριπλέι από την εσωτερική κάμερά του έχει πατήσει στο χώμα δεξιά και έχει μπλοκάρει ο τροχός του και φεύγει ανεξέλεγκτα προς τα έξω...
Τέλος η ενέργεια του Σάτο θα με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο στη νοοτροπία 'όλα ή τίποτα' εάν γίνονταν στον τελευταίο γύρο. Όταν όμως έχει αρκετά περιθώρια αποτελεί σημαντική κατά την άποψή μου, ικανότητα του πιλότου να επιχειρήσει το προσπέρασμα την κατάλληλη στιγμή. Και όχι γιούρια...
Aπευθείας μετάδοση F1