-
Καλησπέρα,
το φοβερό είναι οτι -ακόμα και τώρα- στο site του Alpha, η ώρα μετάδοσης είναι 23:15Δεν ντρέπονται καθόλου.
-
ισως, τελικα να ειναι ο μοναδικος τροπος, για να αυξησει την ακροαματικοτητα του ο alpha...
Να μας εχει στημμενους να περιμενουμε ποτε θα τελειωσουν οι σωτηρες!!
(α, ρε πανουση, εσυ σωστα ειχες πει να πανε σπιτι τους!!)Αν θελαμε να δουμε καψη, βλεπαμε τον ... μητσικωστα που ειναι και καλυτερος απο τον κανονικο!!!
μπραβο στο καναλι!!!
Το τηλεφωνικο κεντρο παντως, δεν το πιανουμε με τιποτα!
-
Ρε παιδιά είναι απίστευτοι
Το τηλέφωνο προφανέστατα δεν τους ενδιαφέρει να το σηκώσουν
Περιμένω τόση ώρα να δω να ξεκινάει το GP. Και το χειρότερο είναι ότι έκανα zapping πριν από λίγο και πέτυχα στο Eurosport την κάρτα με τα αποτελέσματα από τον Καναδά αν είχε ξεκινήσει ο αγώνας στην ώρα που είχε πει ο Alpha δε θα είχε συμβεί αυτό.Καραγκιόζηδες!!! Δε μπορεί να κάνει κάτι το ΕΣΡ αν απευθυνθούμε σε αυτό;;
Υ.Γ. Έστειλα e-mail διαμαρτυρίας προς τον Alpha, στα alpha@alphatv.gr, news@alphatv.gr, master@alphatv.gr. Σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο όσοι ενδιαφέρεστε
-
τι στην ευχη προσπαθουν στον alpha? ειναι δυνατον να εχει τα δικαιωματα της f1 και να ειναι ταυτοχρονα το μονο καναλι που δειχνει αποτελεσματα? ντροπη τους!!! 23:15 υποτιθεται οτι θα ξεκινουσε η μεταδοση... εχει ηδη παει 23:45 και ακομα τιποτα!!!
ακομα και το 23:15 υπερβολη θα ηταν απο τη στιγμη που μετα τις 22:00 μονο ο alpha και η νετ δειχνουν αποτελεσματα!!!
γελοιοι!!! θα χαρω πραγματικα πολυ αν καταποντιστει η τηλεθεαση του σημερα!!!
λιγο περισσοτερος επαγγελματισμος απο ορισμενους δεν θα εβλαπτε... -
Ελάτε ρε παιδιά.
Μόνο 1 ώρα έπεσαν έξω.
Πάνε με την παλιά lol. -
Φίλε Παναγιώτη δεν είναι η μία ώρα που έπεσαν έξω..... Είναι η αγανάκτηση όλων μας που παρατάμε τις δουλείες μας (και τον ύπνο μας) και αύριο πρέπει να σηκωθούμε και 6 η ώρα.......... Δεν είμαστε όλοι μαθητές, οι φοιτητές....... Κάποιοι έχουν και εξεταστική αλλά παράλληλα κάνουν και κάποιες δουλειές.... Είναι αίσχος, ντροπή, κοροϊδία............. Καλύτερα ας το έδειχναν αύριο στις 9. Τώρα να τον βάλουν στον ......... τον αγώνα.... Με βλέπω για Δορυφορική!!!!!!!!!! Ζήτω το RTL που στέλνει και μόνιμα δημοσιογράφο στην πίστα αν και δεν ξέρω γερμανικά γαμώτο......
FMAS
-
** @ fmas25**
Προφανώς δεν κατάλαβες οτι ηταν ειρωνικό σχόλιο.
Αυτη η ιστορία πάντως με τις μεταδώσεις του Alpha, όπως πολύ καλά ξέρεις είναι πάρα πολύ παλιά.
Τι να γίνει. Θα πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά την αγορά δορυφορικού εξοπλισμού.
Το κακό είναι οτι κατά την μετάδοση, αν άκουσα καλά, υπήρξε ειρωνικός σχόλιασμός mail, απο τον Ιταλό. Επαναλαμβάνω: Αν άκουσα καλά.
Αυτά.
-
Αν ο μλκ ο Παλομπαρίνι σχολίασε ειρωνικά e-mail μάλλον ήταν το δικό μου. Προσωπικα δεν με νοιάζει και στα @@ τον γράφω...... Θέλω να δω αν θα έχουν την ευθυξία οι κκ Πουρναράκης και Παλομπαρίνι να ζητήσουν κατα κάποιο τρόπο εξηγήσεις για την χθεσινή κατάσταση από τον Alpha όπως το 2002 είχε τολμήσει να κάνει, για την ιστορία με την 17 Νοέμβρη, ο Κώστας Λακαφώσης απαντώντας του ο Αλευρόπουλος με απόλυση την οποία και την έμαθε τηλεφωνικά την άλλη μέρα.... Αυτο το ξέρει ο κ. Πουρναράκης???????????????????
-
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:
Προφανώς δεν κατάλαβες οτι ηταν ειρωνικό σχόλιο.
Αυτη η ιστορία πάντως με τις μεταδώσεις του Alpha, όπως πολύ καλά ξέρεις είναι πάρα πολύ παλιά.
Τι να γίνει. Θα πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά την αγορά δορυφορικού εξοπλισμού.
Το κακό είναι οτι κατά την μετάδοση, αν άκουσα καλά, υπήρξε ειρωνικός σχόλιασμός mail, απο τον Ιταλό. Επαναλαμβάνω: Αν άκουσα καλά.
Αυτά.
Παναγιώτη το κατάλαβα... Αλλά χτες ήμουν τόσο εξοργισμένος που δεν είχα ούτε διάθεση για χιούμορ με την όλη κατάσταση........ Διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic ανακάλυψα το ότι κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία.......
Στους πρώτους 10 γύρους 2 διαφημιστικά διαλείματα..... **ΓΙΑΤΙ ΤΑΚΗ???????????????????????????**Για τόσο μην πω μας έχεται??????? -
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:
Επειδη ειδα τον αγωνα απο το RTL μπορει να μου καποιος ποιο ηταν το σχολιο pls?
-
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!
Ευρωεκλογες ηταν χθες, τι περιμενατε; Ολη η Ελλαδα ηταν στημενη καλως κακως να δει αποτελεσματα κ οχι F1! Δεν καταλαβαινετε οτι ειμαστε μειοψηφια στο τηλεοπτικο κοινο;
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Αν ο μλκ ο Παλομπαρίνι σχολίασε ειρωνικά e-mail μάλλον ήταν το δικό μου. Προσωπικα δεν με νοιάζει και στα @@ τον γράφω...... Θέλω να δω αν θα έχουν την ευθυξία οι κκ Πουρναράκης και Παλομπαρίνι να ζητήσουν κατα κάποιο τρόπο εξηγήσεις για την χθεσινή κατάσταση από τον Alpha όπως το 2002 είχε τολμήσει να κάνει, για την ιστορία με την 17 Νοέμβρη, ο Κώστας Λακαφώσης απαντώντας του ο Αλευρόπουλος με απόλυση την οποία και την έμαθε τηλεφωνικά την άλλη μέρα.... Αυτο το ξέρει ο κ. Πουρναράκης???????????????????Μπραβο ωραια γλωσσα χρησιμοποιεις υπο την καλυψη του πληκτρολογιου σου κ της ανωνυμιας σου! Αν νομιζεις οτι κανοντας τετοια σχολια καταφερνεις κατι καλυτερο απο το να προσβαλεις τον ιδιο σου τον εαυτο στο κοινο που σε διαβαζει εισαι γελασμενος!
-
απο τις 22:00 ολη η ελλαδα εβλεπε fame story ή φαρμα.
και σιγουρα αν ηθελε αποτελεσματα ειχε τη δυνατοτητα να τα δει στη νετ η και στο ιντερνετ... -
Aπό τις 9:30 και μετά όλη η Ελλάδα έβλεπε ή μπάλα ή fame story ή φάρμα. Δεν νομίζω οτι κάποιος έβλεπε εκλογές ούτε είχε όρεξη να ακούει τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους και τους ίδιους από τις 7 μέχρι τις 12.
-
Ο χρήστης Kimi Raikkonen έγραψε:
απο τις 22:00 ολη η ελλαδα εβλεπε fame story ή φαρμα.
και σιγουρα αν ηθελε αποτελεσματα ειχε τη δυνατοτητα να τα δει στη νετ η και στο ιντερνετ...Δεν λεω οτι δεν θα μπορουσαν αλλα απο την στιγμη που ηταν Ευρωεκλογες μ ενα καρο ανθρωπους να λενε οτι θελουν σχετικα με το θεμα δεν περιμενα κατι παραπανω. Κ εγω θα προτιμουσα να εβλεπα live ή στην ωρα που ειχαν ανακοινωσει αλλα τι να κανουμε τωρα; Επανασταση; ας ειμαστε ευχαριστημενοι που το εδειξαν χθες κ οχι σημερα.
-
Είμαι απόλυτος σε αυτό που έγραψα._ Δεν συζητάω τίποτα για ανωνυμίες και τα ρέστα..... Εφόσων σχολιάστηκαν τα mail θα απαντήσω οότι ποσός με ενδιαφέρει τι λέει ο Παλομπαρίνι....... Πάντως εγώ από τις 9.30 έως και την ώρα που άρχισε ο αγώνας έβλεπα ή μπαλα ή Fame Story.... Αποτελέσματα πάντως δεν έκατσα να ακουσω......... Όσο φίλε kleisj για το ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστιμένοι για το ότι το έδειξαν χθές και όχι σήμερα διαφωνώ απολύτως μαζί σου. Προσωπικά θα το θεωρούσα αντρίκειο απο μεριάς Alpha να έχουν την ευθυξία να περάσουν ένα μήνυμα με την ώρα (αλήθεια πέρασε τέτοιο μήνυμα)? Ή τουλάχιστον θα μπορούσαν να το δείξουν μονορούφι ή με ένα διάλλειμα στα μισά του αγώνα και όχι ανα 5 γύρες διάλλειμμα. 2.30 Τελείωσε η μετάδοση......... Δηλαδή εμείς που δουλεύαμε τι έπρεπε να κάνουμε???????????????????? Σε αυτό δεν απάντησε κανένας.... Μήπως να το γράφαμε σε κασέτα και να το βλέπαμε 3πλη κονσέρβα????? Ε???????????
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Είμαι απόλυτος σε αυτό που έγραψα._ Δεν συζητάω τίποτα για ανωνυμίες και τα ρέστα..... Εφόσων σχολιάστηκαν τα mail θα απαντήσω οότι ποσός με ενδιαφέρει τι λέει ο Παλομπαρίνι....... Πάντως εγώ από τις 9.30 έως και την ώρα που άρχισε ο αγώνας έβλεπα ή μπαλα ή Fame Story.... Αποτελέσματα πάντως δεν έκατσα να ακουσω......... Όσο φίλε kleisj για το ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστιμένοι για το ότι το έδειξαν χθές και όχι σήμερα διαφωνώ απολύτως μαζί σου. Προσωπικά θα το θεωρούσα αντρίκειο απο μεριάς Alpha να έχουν την ευθυξία να περάσουν ένα μήνυμα με την ώρα (αλήθεια πέρασε τέτοιο μήνυμα)? Ή τουλάχιστον θα μπορούσαν να το δείξουν μονορούφι ή με ένα διάλλειμα στα μισά του αγώνα και όχι ανα 5 γύρες διάλλειμμα. 2.30 Τελείωσε η μετάδοση......... Δηλαδή εμείς που δουλεύαμε τι έπρεπε να κάνουμε???????????????????? Σε αυτό δεν απάντησε κανένας.... Μήπως να το γράφαμε σε κασέτα και να το βλέπαμε 3πλη κονσέρβα????? Ε???????????Σε κανεναν δεν αρεσε η μαγνητοσκοπιση κ ποσο μαλλον η καθυστερημενη. Γιατι κανεις δεν ειχε την ορεξη να ξενυχτισει. Απο εκει κ μετα δεν με εξεπληξε απο την στιγμη που ειχαν ενα καρο ανιαρους πολιτικους διαλογους με καθεναν που ηθελε να βγει στο γυαλι. Κ μια κ που τ αλλα καναλια ειχαν αλλαξει το προγραμμα τους αυτοι θα ειχαν ακομα μεγαλυτερη τηλεθεαση.
Τωρα για τις διαφημισεις που σχολιαστηκε, επισης σε κανεναν δεν αρεσουν αλλα χωρις αυτες δεν θα βλεπαμε καθολου F1. -
23:15 23:20 23:30--------00:15 .Περιμενα ...περιμενα .Σαν τον χαζο κοιταγα την οθονη μηπως περασει καποιο μυνημα να λεει ποτε επιτελους θα ξεκινησει η μεταδοση.Ενταξει ευρωεκλογες ειχαμε αλλα δεν χρειαζοταν να εχουμε και το 50% της επικρατειας.Αλλωστε ολα τα αλλα καναλια εδειχναν απο θεατρο μεχρι Μητσικωστα .Καταφερα ετσι να χασω και τα τελευταια 5 λεπτα του Γαλλια Αγγλια που ηταν ολα τα λεφτα απο το ματς αυτο.Τουλαχιστον να μας ενημερωναν οτι 00:15 θα ξεκινησει η μεταδοση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καταφερα ετσι να χασω και τα τελευταια 5 λεπτα του Γαλλια Αγγλια που ηταν ολα τα λεφτα απο το ματς αυτο.Πραγματικα ολα τα λεφτα!!! Κ ουτε καν 5 τα τελευταια 3!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
23:15 23:20 23:30--------00:15 .Περιμενα ...περιμενα .Σαν τον χαζο κοιταγα την οθονη μηπως περασει καποιο μυνημα να λεει ποτε επιτελους θα ξεκινησει η μεταδοση.Ενταξει ευρωεκλογες ειχαμε αλλα δεν χρειαζοταν να εχουμε και το 50% της επικρατειας.Αλλωστε ολα τα αλλα καναλια εδειχναν απο θεατρο μεχρι Μητσικωστα .Καταφερα ετσι να χασω και τα τελευταια 5 λεπτα του Γαλλια Αγγλια που ηταν ολα τα λεφτα απο το ματς αυτο.Τουλαχιστον να μας ενημερωναν οτι 00:15 θα ξεκινησει η μεταδοση.Γιατι δεν τους εγραφες στα .......... να το εβλεπες απο το net,παρα καθισες να ανεχτεις κ τις απειρες διαφημισεις τους αλλα και την μετα μεσονυχτια προβολη?Να μου πεις, ηθελες να το δεις πολυ οπως ολοι αλλα καποτε πρεπει να παρουν και καποιο μαθημα.Εγω εβαλα δορυφορικη κ βρηκα την υγεια μου αλλα συμπασχω γιατι τα εχουμε ξαναπερασει με τον συγκεκριμενο σταθμο.Εχουμε φαει τρελλα κλα.......τα.
ΥΓ. Κ οχι,η τελευταια λεξη δεν ειναι κλαμματα........
Aπευθείας μετάδοση F1