-
Λυπαμαι, αλλα η μεταδοση της Μαλαισιας ηταν αρκετα απροσεκτη:
Ηδη επισημανθηκε το ατυχες περιστατικο με το 'δοσιμο' των αποτελεσματων των δοκιμαστικων με το σχολιο περι 'τελειου γυρου' του Σουμι.
Το στροφομετρο της BAR-HONDA στα δοκιμαστικα ξεπερασε σε δυο τουλαχιστον περιπτωσεις τις 19.000 σαλ και εμεις ακουγαμε σχολια για τις 18.000 που ξεπερνα ο κινητηρας.
Ο Webber εστριβε εμφανως με τον εμπρος αριστερο τροχο στον αερα και οι σχολιαστες αναρωτιωντουσαν αν εχει συμβει κατι (!) μεχρι να δουν το κλαταρισμενο λαστιχο.
Αυτα φυσικα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες. Αλλωστε οι περισσοτεροι συμ-φορουμιστες αναγνωριζουμε και τις γνωσεις και τη διαθεση του κ. Πουρναρακη. Απλα χρειαζεται λιγη μεγαλυτερη προσοχη. Ισως να φταιει και η ωρα.
Εμενα δεν με πειραζουν τα σχολια για τον Κουλταρντ η οποιοδηποτε αλλον πιλοτο, οταν ειναι δικαια (νομιζω για τον ΝτΚ ειναι). Μ' αρεσει μαλιστα ο τηλεσχολιαστης να 'ξεφευγει' λιγο απο την αυστηρα δημοσιογραφικη περιγραφη. Πρεπει ομως αυτη η τακτικη να ακολουθειται για ολους του πιλοτους-ομαδες, γιατι αλλιως δημιουργουνται εντυπωσεις για 'εμπαθεια' στον Κουλταρντ, 'συμπαθεια' στη Φερραρι/ΜΣ κλπ, εστω κι αν αυτο δεν ειναι αληθεια.
-
oi 19000 RPM prepei na htan asyntonismos tou mhxanhmatos metrhshs. Kai gw nomizw 18000-18500 pianei o Honda.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
oi 19000 RPM prepei na htan asyntonismos tou mhxanhmatos metrhshs. Kai gw nomizw 18000-18500 pianei o Honda.Ακριβώς. Η πιο αξιόπιστη ένδειξη είναι σε ευθεία, με αλλαγές 2α-3η-4η.
-
Ναι εκπληκτικο το 19300 της BAR με 2α. Αν ειναι ετσι ειναι εκπληξη που δεν εσπασε και του Button.
-
Στην Αγγλία χαίρομαι να παρακολουθώ F1 και λόγω των σχολιαστών της μερικοί από τους οποίους ήταν οδηγοί F1.
Μας λένε ότι έσκασε λάστιχο πριν το δούμε από το πώς σηκώνεται η μπροστινή ρόδα ή.... καταλαβαίνουν από τον ήχο τι παίζει στον κινητήρα, 'βλέπει' την υποστροφική ή υπερστροφική τάση και χίλια δυο άλλα.
Και βέβαια πάνε και μιλάνε με τους πάντες στα πιτς και τη γραμμή εκκίνησης που τους ξέρουν χρόνια με τα μικρά τους ονόματα....
Γενικά υπάρχει άμεση σύνδεση με όλους τους τομείς του αθλήματος (τεχνολογία, κανονισμοί, διασυνδέσεις κλπ) με άμεση πληροφόρηση και λύσεις απαντήσεις πριν δημιουργηθεί καλά καλά η απορία.
Είμαι ευτυχής. Φίλος που επέστρεψε Ελλάδα έχει να το λέει και πριμένει πως και τι να με επισκεφτεί και για να δεί F1 στην αγγλική τηλεόραση! -
Θα ήθελα να γράψω και εγώ τα σχόλια μου για την μετάδοση της F1 από τον Alpha. Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας πω ότι είμαι φανατικός οπαδός της Toyota , παλιά σε WRC τώρα στην F1. Παρακολουθώ σε κάθε GP όλες τις περιόδους από το Internet και στον αγώνα βάζω και την ΤV.
Αυτά που με ενοχλούν περισσότερο από τον παρουσιαστή είναι η εμπάθεια που δείχνει σε συγκεκριμένα θέματα, καθώς και η καταπληκτική εμμονή του σε αυτή την εμπάθεια. Το πρώτο θέμα είναι το συνεχές και ανελέητο ΘΑΨΙΜΟ στον Coulthard. Και όταν λέω ΘΑΨΙΜΟ το εννοώ με όλη την έννοια της λέξης. Σε κάθε αναφορά του σε αυτόν τον οδηγό ο εν λόγω παρουσιαστής στάζει ΦΑΡΜΑΚΙ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φάση στο GP της Μαλαισίας όπου λείε: βλέπουμε πόσο ποιο αργός είναι ο Coulthard από τον Raikkonen ο οποίος (o Raikkonen) γυρίζει στο 1.37 ενώ ο Coulthard γυρίζει .... και αυτός στο 1.37 (την πάτησα κάτι άλλο πρέπει να βρω για ΘΑΨΩ) εεεεε αλλά ο Coulthard είναι 3 θέσεις πίσω(ουφ, κάτι βρήκα!). Το άλλο θέμα είναι το επίσης μεγάλο ΘΑΨΙΜΟ στην Τοyοτα. To κακό είχε άρχισε από πέρσι αλλά συνεχίζεται και φέτος. Το τελευταίο παράδειγμα είναι τα σχόλια στο GP της Μαλαισίας : ... τα μονoθέσια της Toyota είναι τα ποιο αργά στην πίστα μαζί με αυτά της Minardi και γυρίζουν στο 1.39 τη στιγμή που τα κορυφαία μονοθέσια είναι στο 1.34 - 1.35. **ΟΚ έλεος δεν λέω ότι η Toyota είναι εκεί που ήθελα και εκεί που έτερπε να είναι για τα χρήματα που ξοδεύει ΑΛΛΑ όχι και έτσι κύριε Πουρναράκη ΕΛΕΟΣ! **Όποιος είχε σύνδεση στο internet μπορούσε να δει τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται στον αγώνα αλλά οποίος παρακολουθούσε απλά την τηλεοπτική κάλυψη δεν θα είχε κανένα λόγω να μην πιστέψει αυτά που ακούει.Αποτέλεσμα? :η Toyota είναι στο ίδιο επίπεδο με την Minardi. Βέβαια εγώ εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκα και έστειλα ένα mail στον Alpha για να ενημερώσω τον κύριο Πουρναράκη ότι η Toyota ήταν 6 δεύτερα πίσω από τον Massa (που τελικά πήρε βαθμό) και 2 γύρους μπροστά από την ποιο γρήγορη Minardi, και ο ταχύτερος γύρος του Panis ήταν 1.35.9, δηλαδή 0.1 πίσω από Alonso και Coulthard και ποιο γρήγορος από όλες τις JAGUAR SAUBER(για JORDAN και MINARDI δεν συζητάμε). Ξαναλέω ότι ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση Toyota και σίγουρα περιμένω περισσότερα ΑΛΛΑ όχι και στην ιδία θέση με την MINARDI, MHN τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ.
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει βελτίωση καθώς ο κύριος Πουρναράκης επιμένει στις (ακραίες) θέσεις του (π.χ. για τον Coulthard). Σίγουρα ο μεγαλύτερος εφιάλτης του κύριου Πουρναράκη θα ήταν να πάει ο Coulthard στην Toyota και να πηγαίνουν καλά!!! -
[quote='latvala']:oops: ΙΔΕΑ ΣΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ''ΠΑΤΑΤΕ PAUSE'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ 3-4 ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ;;;; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ...
ΦΙΛΙΚΑ,
Δεν χάσατε απολύτως τίποτα από τις κατατακτήριες!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Θεμιτοτατο ειναι να 'προστατευει' καποιος αυτον που τον πληρωνει... Δεν νομιζω να εχω αναφερθει πολλες φορες εναντιον του τακη. Ισα ισα τον θεωρω απο τους πιο ικανους. Αλλα πιστευω οτι θα ηταν 'ατυχες' (κομψη εκφραση) να κραζει την Ρενω... Και δεν περιμενω να το κανει... Ουτε παραπονιεμαι γι αυτο. Αυτο που δεν μου αρεσει (αν μετραει η γνωμη μου) ειναι το συνεχες κραξιμο στον Ντ.Κ. εφοσον η Φ1 ειναι γεματη με τετοια φαινομενα...Είστε σε παραλήρημα!
Σας παραπέμπω σε χιλιάδες σχόλια μου για τη Renault.
Όσον αφορά αυτά που λέτε για τη σύγκριση Trulli-Alonso είναι προφανές ότι δεν αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.
Με άλλα λόγια μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι... -
Ελεος ρε παιδια με τον DC και την Toyota. Τον πρωτο τον εχει παρει στο ψηλο ακομα και ο Αγγλικος τυπος. Ναι, αυτος που παντα βοηθαει τους συμπατριωτες μεχρι σημειου βλακειας!
Ερωτηση: Αν δεν ηταν οδηγος της McLaren και ηταν ας πουμε της Sauber, θα τον υπερασπιζοταν κανενας;Οσο για την Toyota τα σχολια απλα περιτευουν. Ειναι δυνατο μια ομαδα με τοσες δυνατοτητες να κανει βηματα προς τα πισω; Σκεψου το φιλε sikrip. Υπαρχουν προσδοκιες απο τους Γιαπωνεζους. Οπως υπαρχαν απο τη Honda περυσι. Θυμισου οτι ολοι γελαγαμε οταν εσκαγαν τα μοτερ το ενα πισω απο το αλλο. Περιμενες φιλε να ακουσεις κοπλιμεντα για τη Toyota; Αγωνας ειναι και ολοι εκτειθονται. Αυτοι που τα κανουν μουσκεμα με ολες τις ευνοικες προυποθεσεις δικαια δεχονται σκληρη κριτικη. Απο ολους τους δημοσιογραφους, ολου του κοσμου.
-
Εκτος αυτου παραειστε αυστηροι οσον αφορα την αναμεταδοση του Τακη. Μην ψαχνετε να συγκρινετε με Αγγλια που ειναι η Μεκκα κ στελνουν σε καθε GP συνεργεια εχοντας τον Brundl κ παλιοτερα τον Walker.
Μπορει να σχολιαζει περισσοτερο καποιον οδηγο ή οχι αλλα καποιοι ειστε ετοιμοι (υποστηριζοντας διαφορετικες ομαδες κ οδηγους) κ περιμενετε να πυροβολησετε μου φαινετε! Δεν ειναι κ οτι πιο απλο μια αναμεταδοση κ προσωπικα πιστευω οτι η τελευταια 4ετια ο Alpha μας εχει προσφερει καλες αναμεταδοσεις. Σιγουρα λαθη μπορει να γινονται κ οπωσδηποτε κανεις δεν ειναι τελειος, υπαρχουν κ παντα θα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα. Θεωρω το επιπεδο της αναμεταδοσης αρκετα καλο. Μην ξεχνατε κ τις παλαιοτερες εποχες αν θελετε να κανετε κ συγκρισεις! Μηπως θυμαστε 2 γυροι για το τελος GP κ να πεφτουν διαφημισεις (ANT1 νομιζω), ή επισης πριν τον τερματισμο κ να πεφτει η μεταδοση για ν αρχισει το επομενο προγραμμα κ αλλα αρκετα; Δεν τα θυμαστε αυτα μου φαινεται.Επαναλαμβανω πως παντα θα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης αλλα μην ξεχνατε οτι αυτο που βλεπουμε ειναι σε καλο επιπεδο.
Α-Viper7 αν δεν ηθελες να μαθεις απο πουθενα τ αποτελεσματα ας μην ανοιγες κ το internet!
-
Τί σας πειράζει που λέει την αλήθεια για τον Κούλθαρντ;
Μου φαίνεται πως τα ίδια μυαλά έχει και ο Ντέννις και δεν τον απολύει, μπας και δει άσπρη μέρα η Μακλάρεν!!!Και η Τογιότα, δε νομίζω να αδικείται από αυτά που λέει ο Πουρναράκης! Η περίοδος χάριτος για αυτήν έχει τελειώσει, τώρα θα έπρεπε να είναι στη θέση της Μπαρ, τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Α-Viper7 αν δεν ηθελες να μαθεις απο πουθενα τ αποτελεσματα ας μην ανοιγες κ το internet!Μα ΔΕΝ το εκανα!!! Για μιση μερα ημουν αποκομενος απο τον εξω κοσμο... Αν παρατηρησεις το ποστ μου εγινε μετα το τελος της μαγνητοσκοπημενης μεταδοσης...Αλλα ξεχασα, ειμαι σε παραληρημα...
-
Α-Viper7 αν δεν ηθελες να μαθεις απο πουθενα τ αποτελεσματα ας μην ανοιγες κ το internet!
Μα ΔΕΝ το εκανα!!! Για μιση μερα ημουν αποκομενος απο τον εξω κοσμο... Αν παρατηρησεις το ποστ μου εγινε μετα το τελος της μαγνητοσκοπημενης μεταδοσης...Αλλα ξεχασα, ειμαι σε παραληρημα...
Ok, νομιζα οτι εγινε μεσω του forum.[/list]
-
Φαντασου απογοητευση...
-
Φαντασου απογοητευση...Δεκτη κ σεβαστη η απογοητευση σου, αν κ τα ειδα δεν το ακουσα το σχολιο γιατι ειχε φασαρια εκει που ημουν. Απλα ο τροπος εκφρασης του ναι μεν δικαιολογημενου παραπονου σου, ηταν υπερβολικος στον τροπο εκδηλωσης του οσον αφορα το 'τι πινετε εκει..'
Η ουσια ειναι να βοηθαμε το Τακη να βελτιωνει πραγματα στην αναμεταδοση του κ οχι να του τα χωνουμε! Φανταζομαι οτι κ εκεινος θελει να κανει οσο καλυτερη δουλεια γινεται, αν μπορουμε κ εμεις να συνεισφερουμε σ αυτο ακομα καλυτερο για ολους. Οταν ομως αρχιζει το 'χωσιμο' ακομα κ αν ειναι καλοπροαιρετοι οι σκοποι, τουλαχιστον δεν φαινεται σαν καλοπροαιρετο σχολιο! Δεν παμε μπροστα ετσι.Φιλικα παντα
-
kleisj έγραψε:,
ηταν υπερβολικος στον τροπο εκδηλωσης του οσον αφορα το 'τι πινετε εκει..'
takisp έγραψε:
Είστε σε παραλήρημα!
...Με άλλα λόγια μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...Τώρα που το ξαναβλέπω και η απάντηση είναι λίγο εως πολύ υπερβολική.
κ. Πουρναράκη βλέπω θεμιτό να προσπαθείται να υπερασπιστείτε τη δουλεία σας αλλά δεν νομίζω ότι το κάνετε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. -
Αν εχεις τη ψυχραιμια να απαντησεις με καλυτερο τροπο οταν σου χτυπουν την επαγγελματικη σου ακεραιοτητα, τοτε αξιζεις το θαυμασμο μου.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν εχεις τη ψυχραιμια να απαντησεις με καλυτερο τροπο οταν σου χτυπουν την επαγγελματικη σου ακεραιοτητα, τοτε αξιζεις το θαυμασμο μου.Συμφωνω!
Η απαντηση του ηρθε σ εναν τονο αντιστοιχο μ αυτον που γραφτηκαν ενα σωρο αρνητικα σχολια για την δουλεια του.
-
Δεν διαφωνώ με το ότι η Toyota πρέπει να δεχτεί ΣΚΛΗΡΗ κριτική για την αποδοση της φέτος, αλλά όχι με στοιχεία που ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι που με ενόχλισε. Είμαι ρεαλιστής αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος όταν οι άνθρωποι που είναι σε νευραλγικές θέσεις σε έναν τομέα (όπως ο παρουσιαστής F1 στον τομέα της F1), λένε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι ούτε παρακάτω (π.χ. Toyota και Coulthard) ούτε παραπάνω (π.χ. Ferrari και SAUBER, βέβαια για την Ferrari τι να πεί παραπάνω αφού είναι μακράν στην κορυφή).
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν εχεις τη ψυχραιμια να απαντησεις με καλυτερο τροπο οταν σου χτυπουν την επαγγελματικη σου ακεραιοτητα, τοτε αξιζεις το θαυμασμο μου.
Συμφωνω!
Η απαντηση του ηρθε σ εναν τονο αντιστοιχο μ αυτον που γραφτηκαν ενα σωρο αρνητικα σχολια για την δουλεια του.
Είναι απλά κριτική τίποτε παραπάνω και νομίζω πως ο καθένας μας πρέπει να δέχεται κριτική πάνω στη δουλεία του, αν δε δέχεται τότε πολύ απλά δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ.
Βέβαια υπάρχει μια περίπτωση να μη αποδέσαι την κριτική αν σ' αυτό που κάνεις είσαι άριστος και δεν υπάρχει κανένα περίθωριο βελτίωσης. Δε νομίζω όμως ότι ο κ. Πουρναράκης ανήκει σ' αυτή την κατηγορία...
Aπευθείας μετάδοση F1