-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Λοιπόν, να μαζευτούμε ΟΛΟΙ και να γράψουμε μια επιστολή, με την οποία θα ζητάμε από τον Alpha να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ την μετάδοση ΟΛΩΝ των αγώνων F1, γιατί μας ενοχλούν οι διαφημίσεις που βάζει. Πιθανόν να μπορούμε να πετύχουμε και ασφαλιστικά μέτρα!
Και μετά, αν το καταφέρουμε, να μπαίνουμε στο Internet και να διαβάζουμε για τους αγώνες!
Τι λέτε, δεν θα είναι καλύτερα έτσι;Εγώ πάλι λέω να μαζευτούμε ΟΛΟΙ, να στείλουμε συγχαρητήριες επιστολές στον ALPHA για την τιμή που μας κάνει να δείχνει αποσπάσματα των GP και στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια από τη συγκινήση, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνομωσύνης, να βγούμε στους δρόμους με σημαίες και πανό του ALPHA και να πανηγυρίσουμε!
Σε πιο σοβαρό τόνο τώρα. Η μανία που με διακατέχει για την Formula 1 οδηγεί συχνά τους γύρω μου στο να παρακολουθούν και αυτοί τα GP. Στο Hockenheim λοιπόν το ¨θύμα¨ ήταν ο γαμπρός μου, που κάθισε για πρώτη φορά να παρακολουθήσει ολόκληρο τον αγώνα. Ευτυχώς (ή μήπως δυστυχώς) ο αγώνας ήταν συναρπαστικός. Στο δεύτερο διαφημιστικό διάλλειμα είχε ήδη γίνει έξω φρενών (μα καλά σε κάθε αγώνα βάζουν τόσες διαφημίσεις; Έχουμε χάσει τον μισό αγώνα). Όταν λοιπόν ο Button βγαίνει από τα pit ακριβώς πίσω από τον Alonso ο εγγέφαλος του ALPHA βάζει ένα ακόμα ¨μικρό¨ διαφημιστικό διάλλειμα (γιατι το κόβουν τώρα, αφου πάει για προσπέρασμα -τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβει κάποιος-) Όταν με το καλό επιστρέφουμε στην απευθείας μετάδοση ο Button βρίσκεται ήδη μπροστά οπότε ο γάμπρός μου σηκώνεται και λέει φεύγοντας: Καλά μας δουλεύουν, δεν πρόκειται να ξαναδώ Formula 1!
Ωραία λέω από μέσα μου, ακόμα ένας οπαδός της Formula 1 Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Τα ίδια και με έναν φίλο μου που σπουδάζει στην Αγγλία και βγάζει σπυράκια μόλις ακούει για Formula 1 στον ALPHA. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Η live μετάδοση της F1, δεν είναι υποχρέωση κανενός (πόσο μάλλον ενός ιδιωτικού καναλιού) και δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας.
Αυτό που μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να ζητάμε από τον Alpha, είναι σεβασμό στις υποχρεώσεις του προς τον κατέχοντα τα δικαιώματα. Αυτός είναι εξάλλου, που έχει αποφασίσει τι και πώς μπορούμε να βλέπουμε όσο δεν πληρώνουμε. Αυτός έβαλε τους όρους μετάδοσης!!!Η live μεταδοση ειναι υποχρεωτικη σε καναλι ελευθερο κ οχι δορυφορικο. Δηλ. πχ μπορει το NOVA να το δειχνει αλλα σε καθε χωρα ο κυριος κατοχος των δικαιωματων πρεπει να ειναι ελευθερο καναλι.
Αλλα αν και με τον τακη εχω συγκρουστει εδω μεσα, (γιατι κυριως δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο στην υπερασπιση των αφεντικων του) και διαφωνω σε πολλα, εδω ειναι το σαμαρι και οχι ο γάιδαρος.
Κ καλα κανει κ υπερασπιζει τα αφεντικα αφου αυτα ειναι που πληρωνουν κ τους λογαριασμους του στο τελος του μηνα.
Δεν διαφωνω πως οι διαφημισεις ειναι ενοχλητικες ειδικοτερα σε σημαντικα σημεια ενος αγωνα. Σαφεστατα επρεπε ν ακολουθουν διαφορετικη τακτικη σ αυτο. Αλλα ομως διαφωνω με τον τροπο εκφρασης παραπονων καποιων φορουμαδων εχοντας σαν αποδεκτη τον ανθρωπο που εργαζεται οπως μπορει καλυτερα για να μας μεταδοσει την F1 κ νομιζω τα καταφερνει μια χαρα. Τα παραπονα που αφορουν τον Alpha ο ιδιος εχει πει ότι καποια πραγματα ειναι πάνω απ αυτον. Τι να κανουμε τωρα; Πρεπει να πυροβολαμε αδιακριτως σε καθε ευκαιρια;
-
Geia sas paideia. Den mou lete. Posoi apo esas thimaste tis metadoseis tis ERT1? 3 DIAFIMISEIS SE OLO TON AGONA!!!! Tha mou peite oti kratioko kanali einai, na vazei kai diafimiseis? Alla giati kai o Alpha na min meiosei tis dikes tou. Mipos peinaei o Kontominas? Afiste de pou plasaroun ta video tis Allianz, i opoia ta ftiaxnei gia tin Williams kai ta plasaroun gia dika tous. Exo dei ta perissotera video auta prin apo 1 mina sto CNN kai sto Eurosport. Xaraktiristiki ataka Pournaraki. ''To video pou etoimasame''? XA XA XA
-
Πανω στο θεμα των διαφημισεων δεν προκειτα να γινει τιποτα μια και αυτο σημαινει λεφτα και μια και η φορμουλα φερνει λεφτα στο καναλι το καναλι χεστηκε για το αν θα χασεις εσυ το προσπερασμα του ταδε,θυμαμαι ομως μια Κυριακη που χαζευα στον δορυφορικο δεκτη βρηκα ενα καναλι που εδειχνε τον αγωνα και καποια στιγμη για να βαλει διαφημισεις μικρινε λιγο την εικονα του αγωνα και βγηκε ενα παραθυρακι πανω δεξια επαιξε 5 λεπτα διαφ. και και γυρισε ξανα τον αγωνα σε full frame . αυτο ειναι μια καλη λυση αλλα απιθανο να γινει ποτε.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Geia sas paideia. Den mou lete. Posoi apo esas thimaste tis metadoseis tis ERT1? 3 DIAFIMISEIS SE OLO TON AGONA!!!! Tha mou peite oti kratioko kanali einai, na vazei kai diafimiseis? Alla giati kai o Alpha na min meiosei tis dikes tou. Mipos peinaei o Kontominas? Afiste de pou plasaroun ta video tis Allianz, i opoia ta ftiaxnei gia tin Williams kai ta plasaroun gia dika tous. Exo dei ta perissotera video auta prin apo 1 mina sto CNN kai sto Eurosport. Xaraktiristiki ataka Pournaraki. ''To video pou etoimasame''? XA XA XAΕίναι προφανές το από που προέρχεται το βίντεο...
Όπως είναι προφανές και ότι εσείς δεν αντιλαμβάνεστε πόσες ώρες δουλειάς χρειάζεται το υλικό που έρχεται από την Allianz για να φτιαχτεί το θέμα που προβάλετε... -
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
Πανω στο θεμα των διαφημισεων δεν προκειτα να γινει τιποτα μια και αυτο σημαινει λεφτα και μια και η φορμουλα φερνει λεφτα στο καναλι το καναλι χεστηκε για το αν θα χασεις εσυ το προσπερασμα του ταδε,θυμαμαι ομως μια Κυριακη που χαζευα στον δορυφορικο δεκτη βρηκα ενα καναλι που εδειχνε τον αγωνα και καποια στιγμη για να βαλει διαφημισεις μικρινε λιγο την εικονα του αγωνα και βγηκε ενα παραθυρακι πανω δεξια επαιξε 5 λεπτα διαφ. και και γυρισε ξανα τον αγωνα σε full frame . αυτο ειναι μια καλη λυση αλλα απιθανο να γινει ποτε.Έχω απαντήσει πολλές φορές ότι αυτό απαγορεύεται από την Ελληνική νομοθεσία
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Είναι προφανές το από που προέρχεται το βίντεο...
Όπως είναι προφανές και ότι εσείς δεν αντιλαμβάνεστε πόσες ώρες δουλειάς χρειάζεται το υλικό που έρχεται από την Allianz για να φτιαχτεί το θέμα που προβάλετε...Επετρεψε μου να ξερω πολυ καλα το ποσο χρειαζεται ενα video της διαρκειας αυτης για να φτιαχτει μια και ειμαι στο χωρο της τηλεορασης αρκετα χρονια αυτο που θα μπορουσες να πεις ειναι οτι απλα δεν σας φτανει ο περιορισμενος χρονος που σας δινεται απο την παραγωγη για την χρηση των edit,και οτι το καναλι προτιμα να σπαταλησει χρονο και χρημα σε αλλα(ειδησεις) πχ παρα να φτιαξει κατι καλυτερο για το περιορισμενο κοινο τησ f1.Ειμαι σιγουρος πως δεν εισαι καθολου ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα απεναντι σου στο καναλι απο τους υψυλοβαθμους οπως αλλοστε δεν ειναι και κανενας συντακτης που ασχολειται με μηχανοκινητο αθλητισμο στην ελλαδα.
-
Είναι προφανές το από που προέρχεται το βίντεο...
Όπως είναι προφανές και ότι εσείς δεν αντιλαμβάνεστε πόσες ώρες δουλειάς χρειάζεται το υλικό που έρχεται από την Allianz για να φτιαχτεί το θέμα που προβάλετε...Επετρεψε μου να ξερω πολυ καλα το ποσο χρειαζεται ενα video της διαρκειας αυτης για να φτιαχτει μια και ειμαι στο χωρο της τηλεορασης αρκετα χρονια αυτο που θα μπορουσες να πεις ειναι οτι απλα δεν σας φτανει ο περιορισμενος χρονος που σας δινεται απο την παραγωγη για την χρηση των edit,και οτι το καναλι προτιμα να σπαταλησει χρονο και χρημα σε αλλα(ειδησεις) πχ παρα να φτιαξει κατι καλυτερο για το περιορισμενο κοινο τησ f1.Ειμαι σιγουρος πως δεν εισαι καθολου ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα απεναντι σου στο καναλι απο τους υψυλοβαθμους οπως αλλοστε δεν ειναι και κανενας συντακτης που ασχολειται με μηχανοκινητο αθλητισμο στην ελλαδα.
Οι γενικεύσεις οδηγούν συνήθως σε λάθος συμπεράσματα...
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε η Formula 1 σήμερα και από την πρόοδο που έχει συντελεστεί...
Υπάρχουν πολλά δείγματα πιστεύω ότι απλά εθελοτυφλείτε για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε.
Προφανώς εφόσον εργάζεστε...τόσα χρόνια στην τηλεόραση θα ξέρατε για το πόση δουλειά χρειάζεται ένα θέμα σαν κι αυτό που προαναφέρατε.
Οι παροχές σε τεχνικά μέσα είναι πάρα πολύ καλές, εξαιρετικές!
Δεν σας αφορά όμως αυτό πιστεύω... -
Δεν ειπα πως δεν σας δινουν τα μεσα,ειπα πως δε εχετε την προσοχη που χρειαζεται,το να λεω την αληθεια ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ απλα επειδη δουλευουμε στον ιδιο χωρο (TV) γνωριζω μερικα πραγματα και απαντω σε αυτα που ξερω λογο δουλειας και τιποτα παραπανω,δεν εχω καμια διαθεση να μειωσω κανεναν και πολυ περισσοτερο τους συνεργατες σου,αλλα και τα 5 τριλεπτα βιντεο που διχνετε μην το κανουμε και θεμα , γιατι εχετε 15 μερες να τα φτιαξετε χωρις γυρισματα και με πλανα ετοιμα.
Για οτι παντως γραφω πατραπανω σε παρακαλω μην τα παιρνεις επι προσωπικου ,κουβεντα κανουμε μηπως βγει κατι καλο ........δεν ειναι κακο.Υ.Γ.
Θα θελαμε να σου πουμε πως θα επιθυμουσαμε να ειναι μια εκπομπη με με θεμα την περιγραφη κα τα ρεπορταζ εαν σε εδιαφερει πες μας να το κανουμε.
Καταλαβαινουμε παντως πολυ καλα πως η εκπομπη περα των δικαιωματων της μεταδωσης ειναι περιορισμενου budget αλλα μη φοβασε ανοιξου λιγο ο Κοντομηνας δεν διαβαζει το φορουμ ................... -
Σωστα μιλα ο φιλος παραπανω,το εαν υπαρχουν διαφορετικες αποψεις δεν παει να πει οτι υπαρχει και εμπαθεια και εθελοτυφλια,το θεμα δεν νομιζω οτι ειναι στον τροπο της μεταδωσης αλλα τα αλλα τα εργαλεια που εχουν και την βοηθεια για να κανουν αυτη την μεταδωση.
Καλο ειναι να παραθεσουμε παντως τις αποψεις μας για το πως θα θελαμε να ειναι μια τετοια εκπομπη.Υ.Γ.
Αληθεια ο Τακης Κολλιας που ειναι .......? -
Καταλαβαινουμε παντως πολυ καλα πως η εκπομπη περα των δικαιωματων της μεταδωσης ειναι περιορισμενου budget αλλα μη φοβασε ανοιξου λιγο ο Κοντομηνας δεν διαβαζει το φορουμ ...................Μα σοβαρα, τι νοημα εχουν ολα αυτα μπορεις να μου πεις; Γιατι εμενα μου φαινεται οτι δεν εχεις στοχο τη βελτιωση της μεταδωσης οπως λες;
-
Ο χρήστης antwnis έγραψε:
Αληθεια ο Τακης Κολλιας που ειναι .......?Γραφει στο flash.gr τουλαχιστον
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καταλαβαινουμε παντως πολυ καλα πως η εκπομπη περα των δικαιωματων της μεταδωσης ειναι περιορισμενου budget αλλα μη φοβασε ανοιξου λιγο ο Κοντομηνας δεν διαβαζει το φορουμ ...................
Μα σοβαρα, τι νοημα εχουν ολα αυτα μπορεις να μου πεις; Γιατι εμενα μου φαινεται οτι δεν εχεις στοχο τη βελτιωση της μεταδωσης οπως λες;
ΑΛΛΑ;
-
Αλλα να φερεις καποιον σε δυσκολη θεση.
-
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
-
Δεν νομιζω οτι αδυνατεις αλλα θα κανω μια προσπαθεια να εξηγησω τα ευκολονοητα. Μαζι μας σε αυτη τη παρεα ειναι ο δημοσιογραφος Τ.Π. Εχει την καλοσυνη να συζηταει μαζι μας και να παιρνει τις γνωμες μας για τη δουλεια που κανει ο ιδιος. Στο βαθμο που αυτο ειναι δυνατο (και εχει γινει αρκετες φορες) προσπαθει να επηρεασει και τα της παραγωγης. Αλλα δεν ειναι δικη του αρμοδιοτητα και σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν επαγγελματικο να αρχισει να βγαζει προς τα εξω το τι γινεται μεσα στο καναλι σε επιπεδο παραγωγης.
Αυτο σε γενικες γραμμες εχει γινει κατανοητο και φυσικα σεβαστο στο φορουμ. Αν λοιπον ενδιαφερεσαι να δωσεις ιδεες για να βελτιωθει η μεταδωση, καταθεσε τες ελευθερα. Αν ομως (οπως δειχνεις μεχρι τωρα) εχεις σκοπο να σχολιασεις/κακολογεις την παραγωγη ειναι φανερο οτι δημιουργεις ή τουλαχιστον προσπαθεις να δημιουργησεις προβλημα. Επισης να θυμασαι οτι εχεις απεναντι σου καποιον επωνυμο ενω εσυ παραμενεις ενας ανωνυμος που υποστηριζει οτι δουλευει χρονια στη τηλεοραση.
Κωνσταντινος
-
ΠΟΛΥ καλα αυτα που μου λες αλλα το αποτελεσμα που παιρνω εγω σαν θεατης δεν ειναι μονο αυτο που μου δινει ο κ.Τ.Π. σαν ανθρωπος και σαν επαγγελματιας ο οποιος μπορει να εινα ο καλυτερος αλλα και τα εφοδια που εχει και οι δυνατοτητες που του δινονται για να δωσει κατι καλυτερο σε μενα.Δεν εχω προβλημα να του πω το ονομα μου και οτιδιποτε αλλα θελει αν μου το ζητησει εκεινος.
-
Μπήκε Αύγουστος παιδιά καιρός για καμιά βουτιά να κρυώσει λίγο το μυαλό.
Μερικά σχήματα αυτοκινήτων παραμένουν αξεπέραστα όσα χρόνια κι αν περάσουν. -
Πολυ σωστα μιλας. ουγκ.
-
Τάκη τι ώρα θα είναι η θα μετάδοση του αγώνα?
Συγκεκριμένα τι ώρα θα είναι η εκκίνηση?
Απάντησε γρήγορα αν μπορείς γιατί θέλω να προγραμματίσω το βίντεο(για παν ενδεχόμενο ) μιας κ φεύγω....
Aπευθείας μετάδοση F1