-
Εμείς απλά καταθέτουμε την κριτική μας. Η συγκεκριμένη απάντηση του κ. Πουρναράκη σαφώς και δεν είναι σοβαρή και αν δεχτούμε ότι καποια post ήταν υπερβολικά η απάντηση ήταν 2 φορές υπερβολική. Θα μπορούσε ο καθένας να αρχίσει να μιλάει με ειρωνικό τρόπο για τους άλλους (αυτό πάει στο 'μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά κτλ') και φυσικά να μην γίνεται ουσιαστική συζήτηση. Κατά την γνώμη μου η απάντηση του εν λόγω κυρίου δείχνει ότι μας αντιμετωπίζει σαν χαζούς και μη γνώστες του αντικειμένου και αυτό προσωπικά με προσβάλει. Είμαι σίγουρος ότι αν μια ίδια συζήτηση γίνονταν σε ένα ποιο ηχηρό -επικοινωνιακά- μέσο (π.χ. στην ΤV) και ο κ. Πουρναράκης έβλεπε με τους συνομιλητές του, τότε θα ήταν ποιο προσεκτικός , αλλά τώρα προφανώς νομίζει ότι συνομιλά με παιδάκια που μπαίνουν στο internet για να περάσουν την ώρα τους.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
κ. Πουρναράκη βλέπω θεμιτό να προσπαθείται να υπερασπιστείτε τη δουλεία σας αλλά δεν νομίζω ότι το κάνετε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.Απαιτείς από τον συνομιλητή σου να εκφραζεταί με σωστό τρόπο όταν εσύ ο ίδιος και άλλοι 10 δεν το τηρούν. Είναι δυνατόν?
-
LYBE έγραψε:>Απαιτείς από τον συνομιλητή σου να εκφραζετε με σωστό τρόπο όταν εσύ ο ίδιος και άλλοι 10 δεν το τηρούν. Είναι δυνατόν?
Να σε ρωτήσω κάτι δε θες η δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά;;;
Εντάξει αν δεν μπορείς σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δε θες όμως τότε αυτό καταντά επικίνδυνο.
Καλά εγώ είμαι ο Κ, δε με ξέρεις κανείς, αν θές κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία αυρίο μπορεί να είμαι ο Λ και πάει λέγοντας. Ό άλλος όμως είναι επώνυμος είναι ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ βασικός σχολιαστής των αγώνων. Επώνυμος, καταξιωμένος δημοσιογράφος και χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, τον ξέρει ο οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και περιστασιακά με το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν είμαστε το ίδιο πράγμα, δε μπορεί να είμαστε το ίδιο πράγμα για αυτό και οφείλει να είναι προσεκτικότερος.ΣΗΜ: Αν και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και επίσης νομίζω ότι τηρώ το μέτρο.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι δε θες η δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά;;;
Εντάξει αν δεν μπορείς σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δε θες όμως τότε αυτό καταντά επικίνδυνο.
Καλά εγώ είμαι ο Κ, δε με ξέρεις κανείς, αν θές κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία αυρίο μπορεί να είμαι ο Λ και πάει λέγοντας. Ό άλλος όμως είναι επώνυμος είναι ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ βασικός σχολιαστής των αγώνων. Επώνυμος, καταξιωμένος δημοσιογράφος και χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, τον ξέρει ο οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και περιστασιακά με το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν είμαστε το ίδιο πράγμα, δε μπορεί να είμαστε το ίδιο πράγμα για αυτό και οφείλει να είναι προσεκτικότερος.Παρόλο που γράφεις τις παραπάνω ασυναρτησίες, δεν μπορώ να τις σχολιάσω, γιατί κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αγενής.
-
Και που έρχεται εδώ ο Τάκης και γράφει τιμή μας κάνει.
Ξέρετε κανένα άλλο παρουσιαστή που να έχει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο;
Άσχετα αν έχει κάποια αρνητικά πρέπει να τον σεβόμαστε. -
Ο χρήστης k έγραψε:
Δεν είμαστε το ίδιο πράγμα, δε μπορεί να είμαστε το ίδιο πράγμα για αυτό και οφείλει να είναι προσεκτικότερος.Eγω θα τις σχολιασω, φιλε LYBE.
Αν και εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον κ. Πουρναρακη σ' αυτες ακριβως τις σελιδες, αυτο ξεπερνα καθε οριο. Αντε, ας γραφω εγω κι ο καθε πικραμενος ανωνυμα οτι θελει και ο Πουρναρακης, επειδη ειναι επωνυμος , να καθεται να τον φτυνουμε και να λεει βρεχει!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και που έρχεται εδώ ο Τάκης και γράφει τιμή μας κάνει.
Ξέρετε κανένα άλλο παρουσιαστή που να έχει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο;
Άσχετα αν έχει κάποια αρνητικά πρέπει να τον σεβόμαστε.Δεν θα ελεγα 'τιμη', γιατι κι αυτος 'κερδιζει' κατι (την κριτικη, την αναγνωριση, την υπερασπιση της δουλειας του κλπ).
Κατα τ' αλλα συμφωνω απολυτα. Δεν υπαρχει νομιζω δευτερο παραδειγμσ τετοιας αμεσης επικοινωνιας. -
Οπως ανεφερα κ παραπανω ολα ξεκινουν νομιζω με το υφος της κριτικης κ ποσο επιθετικη ειναι. Οταν ουσιαστκα στην πεφτουν για τα λεγομενα σου στην τηλεοραση ειτε δικαιολογημενα ειτε οχι ο αποδεκτης θα αμυνθει κ μαλιστα σε τονο στον οποιο δεχτηκε πολλες κριτικες. Δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η απαντηση του γιατι καποιοι δεν εκαναν σχολια στον τονο συστασης κ κριτικης αλλα στον τονο max attack επιθεσης (κ αν ειχαν δικιο το εχασαν με το επιθετικο υφος) κ τελικα προσεβαλαν τον ιδιο κ την δουλεια του.
Δεν νομιζω ο ιδιος να μην θελει την κριτικη που να βοηθησει την δουλεια του, αλλα ετσι οπως εγινε ειναι προφανες οτι κατι τετοιο δεν το επιθυμει ουτε ο ιδιος ουτε ο οποιοσδηποτε αλλος μπορει να βρισκοταν στην θεση του.
Επισης ειναι η μοναδικη περιπτωση που εχουμε την ευκαιρια να ανταλλασουμε απευθειας αποψεις με τον Τακη κ να τον βοηθαμε οπου κ αν μπορουμε με τις προτασεις μας αλλα τελικα δεν νομιζω οτι αυτο θα συνεχισει να καρποφορει για πολυ ακομα. Αν ειναι να μπαινεις καπου που ουσιαστικα θα βλεπεις να στα χωνουν, ακομα κ αν θες να διαβασεις καλοπροαιρετες κριτικες κ καποια συν κ πλην της εκπομπης, τελικα χαλιεσαι κ απλα θα τ αγνοησεις καποια στιγμη.
Δεν νομιζω οτι κερδιζουμε ετσι ουτε εμεις ουτε κ ο κ. Πουρναρακης κ βεβαια ουτε το section της F1. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στην Αγγλία χαίρομαι να παρακολουθώ F1 και λόγω των σχολιαστών της μερικοί από τους οποίους ήταν οδηγοί F1.
Μας λένε ότι έσκασε λάστιχο πριν το δούμε από το πώς σηκώνεται η μπροστινή ρόδα ή.... καταλαβαίνουν από τον ήχο τι παίζει στον κινητήρα, 'βλέπει' την υποστροφική ή υπερστροφική τάση και χίλια δυο άλλα.
Και βέβαια πάνε και μιλάνε με τους πάντες στα πιτς και τη γραμμή εκκίνησης που τους ξέρουν χρόνια με τα μικρά τους ονόματα....
Γενικά υπάρχει άμεση σύνδεση με όλους τους τομείς του αθλήματος (τεχνολογία, κανονισμοί, διασυνδέσεις κλπ) με άμεση πληροφόρηση και λύσεις απαντήσεις πριν δημιουργηθεί καλά καλά η απορία.
Είμαι ευτυχής. Φίλος που επέστρεψε Ελλάδα έχει να το λέει και πριμένει πως και τι να με επισκεφτεί και για να δεί F1 στην αγγλική τηλεόραση!Περα απο ενημερωση, ο συνδυασμος εμπειριας/λογικης του Brundle και ενθουσιασμου/αυθορμητισμου του Allen ειναι τουλαχιστον απολαυστικος!!!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Στην Αγγλία χαίρομαι να παρακολουθώ F1 και λόγω των σχολιαστών της μερικοί από τους οποίους ήταν οδηγοί F1.
Μας λένε ότι έσκασε λάστιχο πριν το δούμε από το πώς σηκώνεται η μπροστινή ρόδα ή.... καταλαβαίνουν από τον ήχο τι παίζει στον κινητήρα, 'βλέπει' την υποστροφική ή υπερστροφική τάση και χίλια δυο άλλα.
Και βέβαια πάνε και μιλάνε με τους πάντες στα πιτς και τη γραμμή εκκίνησης που τους ξέρουν χρόνια με τα μικρά τους ονόματα....
Γενικά υπάρχει άμεση σύνδεση με όλους τους τομείς του αθλήματος (τεχνολογία, κανονισμοί, διασυνδέσεις κλπ) με άμεση πληροφόρηση και λύσεις απαντήσεις πριν δημιουργηθεί καλά καλά η απορία.
Είμαι ευτυχής. Φίλος που επέστρεψε Ελλάδα έχει να το λέει και πριμένει πως και τι να με επισκεφτεί και για να δεί F1 στην αγγλική τηλεόραση!Περα απο ενημερωση, ο συνδυασμος εμπειριας/λογικης του Brundle και ενθουσιασμου/αυθορμητισμου του Allen ειναι τουλαχιστον απολαυστικος!!!
Kι ο Walker με τον Brundle ηταν καλη ομαδα! Αλλα βεβαια εκει μιλαμε για την ισως καλυτερη καλυψη κ πληροφορηση που μπορεις να εχεις στην F1. Αυτονοητη η παρουσια τους σε καθε GP, ανθρωποι στα pit, στο grid με την καμερα κ συνεντευξεις της στιγμης απ ολους...!!!
Τι να λεμε τωρα, αυτοι ειναι σε αλλη κλαση 20 σκαλες πανω! Κ δικαιολογημενα βεβαια λογω της εμπλοκης τους γενικοτερα. Εδω δεν νομιζω ο Alpha κ ο X Alpha βασικα να εδινε τα λεφτα να καλυψει τους αγωνες απο τον τοπο διεξαγωγης τους συστηματικα σε καθε GP. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν είμαστε το ίδιο πράγμα, δε μπορεί να είμαστε το ίδιο πράγμα για αυτό και οφείλει να είναι προσεκτικότερος.Eγω θα τις σχολιασω, φιλε LYBE.
Αν και εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον κ. Πουρναρακη σ' αυτες ακριβως τις σελιδες, αυτο ξεπερνα καθε οριο. Αντε, ας γραφω εγω κι ο καθε πικραμενος ανωνυμα οτι θελει και ο Πουρναρακης, επειδη ειναι επωνυμος , να καθεται να τον φτυνουμε και να λεει βρεχει!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Δε λέω αυτό ρε παιδιά.
Αυτό που λέω είναι ότι επειδή γράφει επώνυμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Και συ και εγώ και όλοι μας θα γράφαμε διαφορετικά αν αντί για ψευδώνυμα υπογράφαμε με το πραγματικό μας όνομα η τουλάχιστον πιο προσεκτικά,εκεί πάει το επώνυμος.
Αυτό ακριβώς το πλεονέκτημα ,το να υπογράφεις ανώνυμα τις απόψεις σου,-το ξαναγράφω- ο Πουρναράκης το έχει χάσει εδώ και καιρό.
Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού τους ξέραμε και φυσικά τους αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή. -
Ο χρήστης k έγραψε:
Δε λέω αυτό ρε παιδιά.
Αυτό που λέω είναι ότι επειδή γράφει επώνυμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Και συ και εγώ και όλοι μας θα γράφαμε διαφορετικά αν αντί για ψευδώνυμα υπογράφαμε με το πραγματικό μας όνομα η τουλάχιστον πιο προσεκτικά,εκεί πάει το επώνυμος.
Αυτό ακριβώς το πλεονέκτημα ,το να υπογράφεις ανώνυμα τις απόψεις σου,-το ξαναγράφω- ο Πουρναράκης το έχει χάσει εδώ και καιρό.
Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού τους ξέραμε και φυσικά τους αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή.Κ που ειναι γραμμενο οτι αυτοι ειναι οι κανονες του παιχνιδιου. Οποιος γραφει επωνυμα πρεπει να ειναι πιο προσεχτικος ενω καποιος αλλος που δεν γραφει επωνυμα μπορει να γραφει οπως θελει!!!
Απ οσο γνωριζω οσοι γραφουν σ αυτο το forum μπορουν να εκφραζουν τις αποψεις τους να διαφωνουν να συμφωνουν αλλα κρατωντας κ καποιες ισοροπιες ειτε επωνυμα ειτε ανωνυμα!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ποιος αλλος ειναι μαζι με τον Brundl στο ITV στην καλυψη της F1? Allen? ποιος?
-
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ F1 ΑΠΟ ΤΟ ITV1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΩΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΠΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ. ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ FORUM ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΘΕΩΡΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ COULHARD KAI TH TOYOTA. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.
ΟΚ Ο COULHARD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η MCLAREN OI ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ BUDGET KAI POLY ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ F1 ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Δε λέω αυτό ρε παιδιά.Μάλλον αυτός που θα πρέπει να σηκώσει τα χέρια ψηλά είμαι μάλλον εγώ, αφού εσύ, πολύ απλά δεν μπορείς να εκφράσεις σε γραπτό λόγο αυτό που θέλεις παραγματικά να πεις.
Και συ και εγώ και όλοι μας θα γράφαμε διαφορετικά αν αντί για ψευδώνυμα υπογράφαμε με το πραγματικό μας όνομα η τουλάχιστον πιο προσεκτικά,εκεί πάει το επώνυμος.
Αυτό πάντως για εμένα προσωπικά δεν ισχύει. Αν όντως αυτό ισχύει για οποιονδήποτε, τότε αυτό σημαίνει ότι αυτός δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά όσα όλα γράφονται εδώ και γράφει απλά για καλαμπούρι και για να δημιουργούνται εντυπώσεις.
-
Αρχικά έγραψα:>Καλά εγώ είμαι ο Κ, δε με ξέρεις κανείς, αν θές κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία αυρίο μπορεί να είμαι ο Λ και πάει λέγοντας. Ό άλλος όμως είναι επώνυμος είναι ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ βασικός σχολιαστής των αγώνων. Επώνυμος, καταξιωμένος δημοσιογράφος και χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, τον ξέρει ο οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και περιστασιακά με το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν είμαστε το ίδιο πράγμα, δε μπορεί να είμαστε το ίδιο πράγμα για αυτό και οφείλει να είναι προσεκτικότερος.
Μετά >Αυτό που λέω είναι ότι επειδή γράφει επώνυμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Και συ και εγώ και όλοι μας θα γράφαμε διαφορετικά αν αντί για ψευδώνυμα υπογράφαμε με το πραγματικό μας όνομα η τουλάχιστον πιο προσεκτικά,εκεί πάει το επώνυμος.
LYBE έγραψε:>Μάλλον αυτός που θα πρέπει να σηκώσει τα χέρια ψηλά είμαι μάλλον εγώ, αφού εσύ, πολύ απλά δεν μπορείς να εκφράσεις σε γραπτό λόγο αυτό που θέλεις παραγματικά να πεις.
Αν διαβάζοντας τα δύο κείμενά μου, καταλαβαίνεις δυο διαφορετικά πραγμάτα τότε δε φταίω εγώ, μάλλον τα ελληνικά σου δεν είναι και πολύ καλά σ' αυτή την περίπτωση ένα καλό λεξικό θα βοηθούσε.
Τελίκα κατάλαβα στην πραγματικότητα δεν μπορούσες να καταλάβεις τη διαφορά... -
Ο χρήστης lgoulas7 έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΓΓΛΙΑ( τώρα γιατί θεωρείς τύχη την παραμονή στην Αγγλία;;;; )
ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ F1 ΑΠΟ ΤΟ ITV1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΩΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΠΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ. ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ FORUM ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΘΕΩΡΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ COULHARD KAI TH TOYOTA. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.
Προφανώς δεν έχω κανένα κόλλημα ούτε με τον Κούλθαρντ που για αρκετά χρόνια είχε μια αξιοπρεπή έως καλή αγωνιστική παρουσία ούτε με την Toyota.
Όμως καλό είναι να αποδίδονται τα 'του καίσαρος των καίσαρι'.
Ο Κούλθαρντ λοιπόν εάν απέδιδε πάντοτε όπως αποδίδει εδώ και ενάμισι χρόνο δε θα υπήρχε λόγος να δεχτεί τόσο σκληρή κριτική. Και σίγουρα δε θα βρισκόταν σ' αυτή τη θέση. Αποδίδει λοιπόν πολύ χειρότερα απ' ότι παλιότερα και ο λόγος δεν είναι επειδή ξαφνικά 'κουλάθηκε'. Εάν δεις τους χρόνους του, πάντα μα πάντα είναι καλύτεροι στις ελεύθερες δοκιμές και όταν έρχεται η στιγμή που μετράει, στον γρήγορο κατατακτήριο γύρο τα θαλασσώνει. Στον αγώνα μια χαρά πάει αλλά η όποια προσπάθειά του είναι καταδικασμένη από την επίδοσή του στις δοκιμές. Kαι στη McLaren για να τον βοηθήσουν έχουν προσαρμόσει στήσιμο και στρατηγική (σ.σ: επιλέγουν σχεδόν πάντα ένα πιτ στοπ λιγότερο) για να αμβλύνουν το πρόβλημα του Ντέιβιντ. Που είναι το πρόβλημα του; Στο κεφάλι του βέβαια...ΟΚ Ο COULHARD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ.
Ζωηρώς αμφιβάλλω ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται. Πιστεύω ότι φέτος έκαναν μικρότερο βήμα προόδου από τους υπολοίπους και αυτό τους έχει φέρει πίσω. Η Toyota αρνιόταν τόσο χρόνια πεισματικά να πάρει τεχνικό διευθυντή διότι οι 'απόλυτες' αρμοδιότητες αυτής της θέσης δεν ταιριάζουν με την εταιρική τους φιλοσοφία και αυτό τους κόστισε πολύ ακριβά. Πας στοίχημα ότι ο Γκασκόιν θα τους νοικοκυρέψει και του χρόνου το καλοκαίρι θα παρουσιάζουν εικόνα παρόμοια με τη σημερινή της BAR;
Η οποία εικόνα κακά τα ψέματα στον Willis οφείλεται.ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η MCLAREN OI ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ BUDGET
Δεν έχουν παρόμοιο προϋπολογισμό η Toyota σήμερα πιθανόν να ξοδεύει περισσότερα και από τη Ferrari.
KAI POLY ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ F1 ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Αν και εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον κ. Πουρναρακη σ' αυτες ακριβως τις σελιδες, αυτο ξεπερνα καθε οριο. Αντε, **ας γραφω εγω κι ο καθε πικραμενος ανωνυμα οτι θελει και ο Πουρναρακης, επειδη ειναι επωνυμος , να καθεται να τον φτυνουμε και να λεει βρεχει!!!!!! **ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
**Δε λέω αυτό ρε παιδιά.**
Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού τους ξέραμε και φυσικά τους αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή.Όπως μάλλον (δεν) βλέπεις δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να σε κατανοήσει, επομένως καλύτερα για εσένα είναι να εντοπίσεις σύντομα το πρόβλημά σου.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΓΓΛΙΑ
( τώρα γιατί θεωρείς τύχη την παραμονή στην Αγγλία;;;; )
Προφανώς δεν έχω κανένα κόλλημα ούτε με τον Κούλθαρντ που για .... Αποδίδει λοιπόν πολύ χειρότερα απ' ότι παλιότερα ....όταν έρχεται η στιγμή που μετράει, στον γρήγορο κατατακτήριο γύρο τα θαλασσώνει. Που είναι το πρόβλημα του; Στο κεφάλι του βέβαια... Ζωηρώς αμφιβάλλω ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται.Υποθέτω ότι το πλεονέκτημα της Αγγλίας το οποίο τον χαροποιεί έγκειται στην παρουσίαση της F1 από την αγγλική τηλεόραση. Έχω καιρό να δω F1 στην Ελλάδα αλλά νομίζω ότι η παρουσίαση στην Αγγλική τηλεόραση είναι ανώτερη.
Η τεχνική πληροφόρηση (τεχνικό υπόβαθρο) που πρόσφερε η ελληνική εκπομπή ήταν εξαιρετική και μάλλον πληρέστερη και σοβαρότερη από της αγγλικής. Αυτό που δεν έχει είναι το πιο διασκεδαστικό ύφος που μπορείς να έχεις με τους πολλούς σχετικούς συνεργάτες (είναι λίγο κουραστικό να κρατήσεις 2+ ώρες με μόνο 1-2 άτομα, κουράζεται η φωνή του χάνει το κέφι του και φαίνεται) και βέβαια την εμπειρία οδηγών F1.
Όσο για τον DC συμφωνώ με την άποψη του takisp αν και δεν ξέρω πως εκφράζει την άποψή του αυτή στον αέρα..... Μπορεί ο DC να έχει το ταλέντο και τις ικανότητες αλλά όντως έχει πρόβλημα στο κεφάλι. Με την καλή έννοια, απλά δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης, υπευθυνότητας-αυτοθυσίας, αφοσίωσης και εμπλοκής που μπορούν να φτάνουν οι άλλοι 5-6 κορυφαίοι οδηγοί. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια ίσως μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας έχει χάσει κάτι, ίσως έγινε πιο επιφυλακτικός, πιο συγκρατημένος. Για τους παραπάνω λόγους είναι καταδικασμένος να είναι σπάνια ορατός στον αγώνα και να μην μπορεί να είναι γενικότερα πρώτος αλλά δεύτερος και κάτω. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ποιος αλλος ειναι μαζι με τον Brundl στο ITV στην καλυψη της F1? Allen? ποιος?
Ο James Allen μαζί φυσικά με τον Martin Brundle, αποτελούν δύο από τους πλέον αντικειμενικούς δημοσιογράφους στη Φόρμουλα 1...
Aπευθείας μετάδοση F1