-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Kala re Taki??Δεν νομίζω πως χρειάζεται να μιλάμε με τέτοιο ύφος μεταξύ μας.
Eilikrina den boro na katalavo tin nootropia tou stathmou aytou, tou ALPHA ennoo. To 2000 ta dokimastika den ta deiksate zontana. to 2001 pali, thayma egeneto kai ta deiksate pros ekpliksi olon mas!! to 2002 kai 2003 ade ksana mana gyrisate stin palia taktiki tis magnitoskopisis. Inta simvainei pia me esas? Toso poli pia kostizei i vradini paragogi?
kai to kalo anekdoto einai to eksis: tin Aystralia 2000 tin deiksate kai Live kai se magnitoskopisi to mesimeri dokimastika kai agona. entometaksi diafimistiko trailer gia tin LIVE metadosi den vgike.
Gia tin Malaisia 2000 ginetai ti pio koufo apo ola. Vgazete diafimistiko oti ta dokimastika tha paixtoun magnitoskopimena stis 23:00 to vrady kai argotera to allazete oti tha paixtoun LIVE!! ekeini tin imera eixa ginei tourkos!!Πλέον όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Τάκης δεν φέρει απόλυτη ευθύνη για τις ώρες προβολής των Grand Prix, άρα είναι άδικο να τον κατηγορούμε για κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι να ζητάμε τα ρέστα...
Σε αυτό το Thread (συνολικά) ο Τάκης και τι δεν έχει ακούσει??? Αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε παρατήρησή μας καχύποπτα, προσπαθώντας ο ίδιος να υπερασπιστεί το έργο του (πράγμα που δεν χρειάζεται να κάνει γιατί όλοι το αναγνωρίζουμε). Απλά θα πρέπει να μας καταλαβαίνει όπως τον καταλαβαίνουμε και εμείς, γιατί οι προθέσεις μας είναι να αναβαθμιστεί γενικώς η Formula 1 στην Ελλάδα. -
ade pali ayto me ta yfi. re megale? poios eisai esy re kai katalavaineis me to ti yfos milaei o kathenas mesa apo ton grapto logo? HMARTON DILADI!! oti thes les mou fainetai.
oso gia to 'kala re taki?' pou eipa itan aplos mia erotisi olo aporia.
To sigouro einai ENA: i tileoptiki metadosi den prokeitai na anavathmistei pote!!! to giati? giati zoume stin ellada.ayto einai. To oti ta akouei apo emas einai giati pleon einai o monos sindetikos krikos metaksi imon kai tou ALPHA. borei na metaferei ston stathmo tis paratiriseis mas. kai episis den kanei kai to teleio speakage. Ligo na proseksei parapano den einai kai kako. Sxedon Panta viastika siberasmata vgazei me tin proti eikona pou vlepei. Akoma thimamai to 'ade geia David' pou eipe kai mou anevainei i piesi! -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
To oti ta akouei apo emas einai giati pleon einai o monos sindetikos krikos metaksi imon kai tou ALPHA. borei na metaferei ston stathmo tis paratiriseis mas.Εσυ δηλαδη νομιζεις οτι θα μεταφερει τις αποψεις καποιων που εκτος οτι δεν του εχουν πει ουτε ενα μπραβο, τον αντιμετωπιζουν λες και ειναι κουτι παραπονων; Ποσο ψυχικη δυναμη νομιζεις χρειαζεται καποιος για να τα ακουει και μονο, κατι χρονια τωρα; Εσυ θα το αντεχες;
-
Akoma thimamai to 'ade geia David' pou eipe kai mou anevainei i piesi![/quote]
Θέλω καλοπροαίρετα πάντα να σας θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα και από τους πρώτους παγκοσμίως που είπα, έγραψα και τόνισα την πολύ κακή απόδοση του Κούλθαρντ πέρυσι. Πριν ακόμη από το Μονακό όπου ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση. Τώρα κάποιους μήνες μετά όλοι με 'άνεση' σχολιάζουν την κακή του απόδοση.
Έχω κι άλλα τέτοια παραδείγματα. Yoong, Raikkonen, Touero, Nakano, Diniz εάν είστε τόσο παλιός.
Τώρα όσον αφορά τα βιαστικά συμπεράσματα παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα με κατηγορήσετε για κάτι τέτοιο να το τεκμηριώσετε κιόλας.
Επίσης η δουλειά μου δεν είναι το σπηκάζ όπως λέτε.
Το σπηκάζ είναι ένα σημαντικότατο αλλά μικρό μέρος της δουλειάς μου. Π.χ. αν θέλετε παρακολουθείστε το Σάββατο 6/3 14:30 την προεπισκόπηση.
Τέλος για την αναβάθμιση ή όχι της μετάδοσης δεν ξέρω με τι συγκρίνετε αλλά σας προκαλώ να μου αναφέρετε ένα άλλο άθλημα στην Ελλάδα πλην του ποδοσφαίρου που έχει την αντιμετώπιση της Formula 1.
Τέλος φέτος εκτός από τις ημίωρες εκπομπές το Σάββατο και την Κυριακή από Μπαχρέιν θα υπάρχει Κυριακή βράδυ μετά από GP ημίωρη εκπομπή με συνέντευξη Τύπου, highlights και παραλειπόμενα. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τέλος φέτος εκτός από τις **ημίωρες εκπομπές **το Σάββατο και την Κυριακή από Μπαχρέιν θα υπάρχει Κυριακή βράδυ μετά από GP ημίωρη εκπομπή με συνέντευξη Τύπου, highlights και παραλειπόμενα.Ποιές είναι οι ημίωρες εκπομπές το Σάββατο και την Κυριακή?
Τάκη όταν θα αρχίσουν τα Ευρωπα'ι'κά Grand Prix η μετάδοση των δοκιμαστικών πως θα γίνεται? Το ρωτάω αυτό, γιατί από φέτος θα γίνονται μόνο Σάββατο και θα διαρκούν σαφώς περισσότερο. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τέλος φέτος εκτός από τις **ημίωρες εκπομπές **το Σάββατο και την Κυριακή από Μπαχρέιν θα υπάρχει Κυριακή βράδυ μετά από GP ημίωρη εκπομπή με συνέντευξη Τύπου, highlights και παραλειπόμενα.
Ποιές είναι οι ημίωρες εκπομπές το Σάββατο και την Κυριακή?
Χρόνια τώρα έχουμε ημίωρη εκπομπή πριν από δοκιμές και αγώνα.Τάκη όταν θα αρχίσουν τα Ευρωπα'ι'κά Grand Prix η μετάδοση των δοκιμαστικών πως θα γίνεται?
14:30 έως 17:00.
Το ρωτάω αυτό, γιατί από φέτος θα γίνονται μόνο Σάββατο και θα διαρκούν σαφώς περισσότερο. -
Τακη,φετος ποιος θα'ναι μαζι σου στη μεταδοση ο Πανος;Ελπιζω να μην βαλετε τον Παλομπαρινι στα δοκιμαστικα γιατι αυτος θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω.
-
Sorry kati psilo asxeto...Tin KIRIAKI O alpha tha deiksei kai zontana ton agwna giati eide sto internet to evdomadiaio programma kai elege stis 6.00 tha exei ekpompi pou aforoun tis ekloges...einai lathos?
-
Τάκη αν σου είναι εύκολο μπορείς να αναφέρεις τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα προβάλλουν το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ._
-
Μολις ειδα το προγραμμα.Σαββατο 6/3 τα δοκιμαστικα στις 3.00 το μεσημερι (μαγνητοσκοπηση).Κυριακη 7/3 ο αγωνας στις 5.45 το πρωι.(ζωντανα).Στις 3.00 το μεσημερι ο αγωνας σε μαγνητοσκοπηση.
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Μολις ειδα το προγραμμα.Σαββατο 6/3 τα δοκιμαστικα στις 3.00 το μεσημερι (μαγνητοσκοπηση).Κυριακη 7/3 ο αγωνας στις 5.45 το πρωι.(ζωντανα).Στις 3.00 το μεσημερι ο αγωνας σε μαγνητοσκοπηση.Μάλλον θα κάνεις κάποιο λάθος ''iceman_angel'', γιατί ο αγώνας ξεκινά στις 5:00 το πρωί. Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα γίνουν τα δοκιμαστικά του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας)?
-
και εγω παραξενευτικα αλλα ετσι γραφει.ισως ειναι τυπογραφικο αλλα εχε και μια επιφυλαξη
-
Εγω απλα να ευχηθω καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους κ καλη δυναμη στον Tακη Πουρναρακη κ τους συνεργατες του για την σεζον που θα παρακολουθησουμε.
Εγω (αν κ εχει αναφερθει στο παρελθον) θα ηθελα να μπορουσαμε να βλεπουμε την συνεντευξη τυπου κ αν γινεται χωρις μεταφραστη.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Εγω απλα να ευχηθω καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους κ καλη δυναμη στον Tακη Πουρναρακη κ τους συνεργατες του για την σεζον που θα παρακολουθησουμε.Εγω (αν κ εχει αναφερθει στο παρελθον) θα ηθελα να μπορουσαμε να βλεπουμε την συνεντευξη τυπου κ αν γινεται χωρις μεταφραστη.
Θα είναι υποτιτλισμένη στο τέλος της μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη αν σου είναι εύκολο μπορείς να αναφέρεις τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα προβάλλουν το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ._
NTV Turkey
Premiere Sport
ORF1
Tele5 Spain
Tele5 Germany
TV4 Sweden
TF-1
TV2 Norway
ART Sport 2
HRT 3
RTL5
TV3 Spain
Sportitalia
-
Παιδιά, χτες το βράδυ, το πήγαμε σερί με κάτι φίλους από τις 20:00, μέχρι τις 07:30 το πρωί και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω της NOVA και του καναλιού RAI2, μια εκπομπή (PIT LANE) διάρκειας 2,5 ωρών, στην οποία υπήρχε αφιέρωμα για τον Jaque Vilneve με πολλά πλάνα από παλιούς αγώνες (1996, 1997, 1998), ακόμα υπήρχε ανάλυση για το πέρασμα κάθε οδηγού απο κάποια συγκεκριμένη στροφή της πίστας και πολλά άλλα. Μετά το τέλος της εκπομπής αυτής, ένα τέταρτο πριν αρχίσει η πρώτη περίοδος δοκιμαστικών, στη οθόνη έπεσε απόλυτο μαύρο και το κανάλι κλειδώθηκε για 2,5 ώρες. Έτσι αναγκαστήκαμε να το γυρίσουμε στο γερμανικό RTL, από όπου παρακολουθήσαμε τα δοκιμαστικά.
Πάντως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και η μετάδοση που παρακολουθήσαμε από τον ALPHA ήταν υψηλού επιπέδου. Ειδικά η προεπισκόπιση της χρονιάς ήταν πολύ καλή...
Βασικά αυτό που δεν με εντυπωσίασε και μάλλον με κούρασε ήταν τα νέα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή των χρόνων. Δεν είναι πολύ μικροί οι χαρακτήρες, ή μόνο εμένα μου φάνηκαν?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά, χτες το βράδυ, το πήγαμε σερί με κάτι φίλους από τις 20:00, μέχρι τις 07:30 το πρωί και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω της NOVA και του καναλιού RAI2, μια εκπομπή (PIT LANE) διάρκειας 2,5 ωρών, στην οποία υπήρχε αφιέρωμα για τον Jaque Vilneve με πολλά πλάνα από παλιούς αγώνες (1996, 1997, 1998), ακόμα υπήρχε ανάλυση για το πέρασμα κάθε οδηγού απο κάποια συγκεκριμένη στροφή της πίστας και πολλά άλλα. Μετά το τέλος της εκπομπής αυτής, ένα τέταρτο πριν αρχίσει η πρώτη περίοδος δοκιμαστικών, στη οθόνη έπεσε απόλυτο μαύρο και το κανάλι κλειδώθηκε για 2,5 ώρες. Έτσι αναγκαστήκαμε να το γυρίσουμε στο γερμανικό RTL, από όπου παρακολουθήσαμε τα δοκιμαστικά.Πάντως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και η μετάδοση που παρακολουθήσαμε από τον ALPHA ήταν υψηλού επιπέδου. Ειδικά η προεπισκόπιση της χρονιάς ήταν πολύ καλή...
Βασικά αυτό που δεν με εντυπωσίασε και μάλλον με κούρασε ήταν τα νέα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή των χρόνων. Δεν είναι πολύ μικροί οι χαρακτήρες, ή μόνο εμένα μου φάνηκαν?
Μόνο κουραστικοί...
Μου βγήκαν τα μάτια
Άσε που είχα πλέον αποκτήσει αυτόματες αντιδράσεις με τα παλιά γραφικά...
Τώρα φτου κι απ' την αρχή...
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. -
Μεγάλη η διαφορά απο πέρσι στην μετάδοση!
Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι υπάρχει λιγότερο άγχος Τάκη...είσαι πιο χαλαρός!!
Οι υπότιτλοι μπορεί να είναι πολύ μικροί αλλά το στροφόμετρο είναι μαγεία!Πως ανεβάζουν ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Άσε που είχα πλέον αποκτήσει αυτόματες αντιδράσεις με τα παλιά γραφικά...Όντως αυτό είναι το πιο σημαντικό! Με το παλιό σύστημα καταλάβαινες αμέσως τον χρόνο του εκάστοτε πιλότου...
-
Συγχαρητηρια και παλι συγχαρητηρια στους ανθρωπους του Alpha,για την καταπληκτικη μεταδοση που μας προσεφεραν.Τακη, ο Πανος γιατι δεν ειναι μαζι σου στα δοκιμαστικα και ειναι μονο στον αγωνα;
Οσον αφορα τα νεα γραφικα,εμενα μου αρεσαν περισσοτερο απο τα παλια.
Aπευθείας μετάδοση F1