-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
[...]Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.
Γιατί εθελοτυφλείται απομονώνοντας τη αντίδραση και ξεχνώντας τη δράση; Τάκης
Μήπως νομίζετε πως κατέχετε το... 'παγκόσμιο μονοπώλιο' στην κάλυψη αγώνων F1; Μας προτείνετε δηλαδή να σταματήσουμε να βλέπουμε F1 εφόσον ΜΟΝΟ ο Alpha 'μπορεί' ή να βρούμε κάποιο άλλο κανάλι για να παρακολουθούμε; Σας προτρέπω λοιπόν αυτό που μόλις τώρα δηλώσατε να το ανακοινώσετε στο επόμενο Γκραν Πρί ζωντανά μπροστά σε όλους τους τηλεθεατές σας εφόσον δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ...
Σας προτρέπω να ψάξετε να βρείτε ένα forum ταιριαστό στο ύφος και τον τρόπο σκέψης σας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και βλεπω δεν εχει αναφερθει η κορυφαια στιγμη σχολιασμου F1 ολων των εποχων.
'Εδω βλεπουμε τον Ραλφ Σουμαχερ που εχει πεσει πολυ πισω, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!'Άτυχη και κακή στιγμή. Λάθος....
Γενικα πιστευω οτι η μεταδοση ηταν υπερβολικα ντεφορμε μαλλον λογω πρωινου ξυπνηματος αλλα αυτο δεν πιστευω οτι δειχνει μεγαλο επαγγελματισμο. Αν δεν μπορουμε να ξυπνησουμε το πρωι στις 6, κοιμομαστε απο τις 8
**
Σίγουρα έχουν γίνει και καλύτερες μεταδόσεις. Κάποιες απ' αυτές ακόμη πιο πρωί...**Τωρα ομως να λες οτι εχασε 7' μεσα στο πιτλειν λογω Μιναρντι ενας πιλοτος ΠΑΡΑΠΑΕΙ!
Δεν είπα ποτέ ότι παραπαίει. Τόνισα ότι εκεί καταστράφηκε η στρατηγική τους.
Στις δηλώσεις του μετά το ίδιο πράγμα λέει ο Κίμι.
Ντε και καλα πρεπει να νικανε οι ΜΣ και ΚΡ, και οτι αλλο και να συμβει πρεπει να βρουμε τι πηγε στραβα;ΥΓ Τι ειχε μεγαλυτερη διαρκεια; η μεταδοση ή οι διαφημισεις;
Σοβαρα τωρα. Παρακαλω οποιον εχει καποια διευθυνση να διαμαρτυρηθουμε για τις διαφημισεις ας τη βαλει ή ας μου τη στειλει με pm. Ειτε στη FIA (ή FOM) ειτε στο ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο.Σε διαβεβαιώ ότι τηρείται με ευλαβική ακρίβεια το συμβόλαιο.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
[...]Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.
Γιατί εθελοτυφλείται απομονώνοντας τη αντίδραση και ξεχνώντας τη δράση; Τάκης
Μήπως νομίζετε πως κατέχετε το... 'παγκόσμιο μονοπώλιο' στην κάλυψη αγώνων F1; Μας προτείνετε δηλαδή να σταματήσουμε να βλέπουμε F1 εφόσον ΜΟΝΟ ο Alpha 'μπορεί' ή να βρούμε κάποιο άλλο κανάλι για να παρακολουθούμε; Σας προτρέπω λοιπόν αυτό που μόλις τώρα δηλώσατε να το ανακοινώσετε στο επόμενο Γκραν Πρί ζωντανά μπροστά σε όλους τους τηλεθεατές σας εφόσον δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ...
Σας προτρέπω να ψάξετε να βρείτε ένα forum ταιριαστό στο ύφος και τον τρόπο σκέψης σας
Εγώ από την πλευρά μου σας προτρέπω να σταματήσετε τους όποιους υπαινιγμούς ή τα όποια εν γένει σχόλια που αφορούν εμένα προσωπικά. Είτε τα σχόλια αυτά είναι θετικά είτε είναι αρνητικά. Άλλωστε δε με ενδιαφέρει αν υπονοείτε κάτι. Θα με ενδιέφεραν τα γραφόμενά σας μόνο στην περίπτωση που αυτά ήταν ξεκάθαρα. Το ύφος μου και ο τρόπος σκέψης μου δε θα κριθεί από εσάς. Δεν σας έδωσα κανένα δικαίωμα να σχολιάσετε -θετικά ή αρνητικά, δεν έχει σημασία- το ύφος μου, το χαρακτήρα μου, τη σκέψη μου... Όπως και εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο επί προσωπικού επιπέδου. Γι'αυτό λοιπόν παρακαλώ να σταματήσει αυτή η ιστορία. Δεν έχετε το δικαίωμα να σχολιάζετε το ύφος μου ή τον τρόπο σκέψης μου, αλλά Έχω το δικαίωμα να σχολιάζω το προιόν που μου πουλάτε...
-
@Takisp
Το καταλαβα οτι ηταν κακη στιγμη με τον Ραλφ, αλλα και εσυ αν το ακουγες θα ειχες κατουρηθει στο γελιο, σωστα;
Πρεπει να ειχατε πολυ ενδιαφερον σαββατοβραδο παντως αν κρινω απο την φορμα σας Κυριακη πρωι! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρεπει να ειχατε πολυ ενδιαφερον σαββατοβραδο παντως αν κρινω απο την φορμα σας Κυριακη πρωι!Ελεος πια, φιλαρακια ειστε; Τι ειρωνια ειναι αυτη;
-
@go for pole
Δε σε εννοησα!!!
Οταν ο ιδιος ο σχολιαστης παραδεχεται οτι δεν ηταν καλη η μεταδοση, τι ρολο βαραει ο δικηγορος του;;;
Πολυ μονοπλευρη ευθιξια εχει πεσει!Και κατι αλλο που το ξεχασα:
Μπορει καποιος να μεταφερει στον Παλομπαρινι (αν δε βλεπει το φορουμ) οτι το ονομα του Μοντετζεμολο ειναι ΧΩΡΙΣ ΝΤΙ οπως εχει επανειλλημενα δηλωσει σε δεκαδες συνεντευξεις του; -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πρεπει να ειχατε πολυ ενδιαφερον σαββατοβραδο παντως αν κρινω απο την φορμα σας Κυριακη πρωι!
Ελεος πια, φιλαρακια ειστε; Τι ειρωνια ειναι αυτη;
To 'θα ειχες κατουρηθει στο γελιο' πού το πας;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
τι ρολο βαραει ο δικηγορος του;;;Σε μενα αναφερεσαι;
Πολυ μονοπλευρη ευθιξια εχει πεσει!
Υπαρχει λογος για τη σταση μου, θελεις να στον εξηγησω ή τον εχεις καταλαβει;
-
Αντιλαμβανομαι πληρως τον ρολο του moderator σε ενα φορουμ. Αλλα δεν μιλησα για ευθιξια αλλα για ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ευθιξια.
Την ημερα των ευρωεκλογων ειχα την εξης στιχομυθια με τον takisp, στο ιδιο θρεντ.
greo
Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
takisp
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΚαι ρωταω εγω τον mod. Πως κρινεις την απαντηση; Εδωσα με την ερωτηση αυτη κανενα δικαιωμα σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να σχολιαζει τη ΔΙΚΙΑ μου νοοτροπια, λογικη και υπευθυνοτητα;
Ανακαλεσες στην ταξη τον user takisp για την προσβλητικη, αναιτια και αδικη επιθεση;
Να διευκρινησω οτι δεν παρεξηγηθηκα ουτε εχω απωθημενα, ουτε τιποτα. Ισα, ισα που αναγνωριζω την πιεση του δημοσιογραφου και εκτιμω αφανταστα το γεγονος οτι απανταει (εστω και πολλες φορες αστοχα) στην κριτικη που του γινεται.Στο θεμα τωρα. Πιστευω οτι ημουν απο τους ευγενικοτερους στην κριτικη μου. Το πηγα στην πλακα το θεμα, αντι να κραυγαζω αχρηστε! ανικανε! αποτυχημενε! και αλλα τετοια που χρησιμοποιουν πολλοι αλλοι. Αν ο mod προτιμαει και εκτιμαει τα μπινελικια περισσοτερο τοτε πασο...
-
Είμαι κι εγώ από αυτούς που ενοχλούνται από την κακοπροαίρετη κριτική στον Τάκη, αλλά δε θεωρώ άσχημα τα περί ενδιαφέροντος Σαββατόβραδου! Λίγο χιούμορ δεν έβλαψε κανέναν, και αν όντως περάσανε καλά το Σαββατόβραδο, χαλάλι τους τα λάθη
-
Σαφως δε προτιμω τα μπενιλικια αλλα το χιουμορ οπως και χιλια δυο στη ζωη εχει τη στιγμη του και τον τροπο του.
Πολυ σωστα λες οτι η ερωτηση σου δεν εδωσε δικαιωματα. Αυτο που δε λες ομως ειναι οτι η πλειοψηφια των ποστ σου σε αυτο το θεμα ειναι τουλαχιστον εριστικα και σε ορισμενες περιπτωσεις αγενεστατα. Δε θα κανω copy paste για να το τεκμηριωσω αλλα καλω οποιον εχει αμφιβολιες να ριξει μια ματια στην ιστορια των δημοσιευσεων σου. Δε ξερω και δε θελω να μπω στη συζητηση γιατι δειχνεις τοσο επιθετικοτητα. Εξαλλου απο οτι διαπιστωσα ησουν ετοιμος να πυροβολησεις και εναντιον μου, ευτυχως επικρατησε η ψυχραιμια.
Επαναλαμβανω: Μπορεις εσυ και οποιοδηποτε αλλος να κανεις κριτικη, να καταθεσεις τις ερωτησεις σου, οτιδηποτε, αρκει να σεβεσαι τον αλλο. Και βεβαιως οταν ξεκινας προσβαλλοντας μην περιμενεις παντα αψογη συμπεριφορα απο τον αλλο.
Και κατι τελευταιο που παραμενει παγια απορια μου: Γιατι απευθυνεστε στον ΤΠ μονο για τα τηλεοπτικα; Θεωρειτε οτι δεν μπορει να φωτισει αλλα στοιχεια σχετικα με το τι κρυβεται πισω απο τις εξελίξεις; Δεν εχετε κατι περισσοτερο να κερδισετε απο καποιον ανθρωπο που ασχολειται αποκλειστικα με την Formula 1 και που σε τελικη αναλυση μιλαει αρκετα συχνα και προσωπο με προσωπο με ολους αυτους που θαυμαζουμε;
-
takisp έγραψε:
Γιατί εθελοτυφλείται απομονώνοντας τη αντίδραση και ξεχνώντας τη δράση;
Αυτό το επιστρέφουμε. Εμείς εθελοτυφλούμε;;;
Επανελειμένα μετά από κάθε μετάδοση διαβάζεται πληθώρα αρνητικών σχολίων για τον τρόπο της μετάδοσης και το μόνο που κάνετε είναι να απαντάτε άστοχα με ειρωνικό πολλές φορές τρόπο. Αν μη τι άλλο θα έπρεπαι να σας προβληματίσει. Όλοι εμείς εδώ δηλαδή είμαστε εμπαθείς, υστερόβουλοι και ιδιοτελείς αυτό καταλάβατε.
Ούτε μια φορά δεν είδα ένα post αυτοκριτικής, ούτε μια φορά δεν είδα ένα συγνώμη αλλά επιθέσεις και απαντήσεις του τύπου:'Είστε σε παραλήρημα.
Με άλλα λόγια μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...'Αν σας ρωτούσε κάποιος με άριστα το δέκα πόσο θα βαθμολογούσατε τον εαυτό σας φαντάζομαι πως θα απαντούσατε πάνω από 8 αλλά αν το θέσουμε αυτό υπό μορφήν δημοψηφίσματος και στους υπόλοιπους νομίζω ότι δεν θα ήταν και πολύ ευχάριστα τα αποτελέσματα για σας. Θέλετε να το δοκιμάσουμε;;
Αυτό δεν είστε υπεύθυνος να το κρίνεται εσείς. Άλλωστε έτσι μειώνεται και το ιδιο το forum. Στο κάτω κάτω κανείς δε σας δίνει το δικαίωμα να κρινεται τον τρόπο σκέψη μας, τουλάχιστον όχι εγώ-. Που ζούμε στην εποχή των σπαρτιατών που πετούσαν τους 'διαφορετικούς' στον καιάδα; Μήπως υπάρχει και εδώ κανένας 'καιάδας της σκέψης' και δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
-
Δυστυχως για την ιδιοτητα του ο mod προκαλει αναιτια:
'Πολυ σωστα λες οτι η ερωτηση σου δεν εδωσε δικαιωματα. Αυτο που δε λες ομως ειναι οτι η πλειοψηφια των ποστ σου σε αυτο το θεμα ειναι τουλαχιστον εριστικα και σε ορισμενες περιπτωσεις αγενεστατα. Δε θα κανω copy paste για να το τεκμηριωσω'Σε παρακαλω πολυ καν'το. Ξερεις γιατι δεν το κανεις; Γιατι δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ποια σχολια απευθυνονται στον παρουσιαστη της εκπομπης και ποια στο καναλι (με το οποιο ειμαι αυστηροτατος αφου κερδοσκοπει πανω στην τρελα μας). Και προφανως δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις την κριτικη απο την αγενεια. Εγω ομως που ελπιζω οτι μπορω μπορω να σου πω οτι εσυ εισαι στην παρουσα φαση αγενεστατος και μαλιστα εις διπλουν αφου κατεχεις και υπευθυνη θεση στο φορουμ αυτο. Ειδικοτερα μαλιστα θα ηθελα να μου πεις αν εχω μιλησει αγενως στον user takisp ΠΡΙΝ δεχτω αυτην την κακοηθη επιθεση ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ.
Για να σε βοηθησω κανω εγω copy paste:
1.Πρωτη φορα γραφω και γεια χαρα σε ολους!
Αν δε διευκρινησει 2 πραματα ΑΜΕΣΑ ο Πουρναρακης ζωντανα, κινουμαστε στα ορια της απατης.- Τα προ-δοκιμαστικα αρχιζουν 2 ωρα Ελλαδος, αρα δεν συνδεονται με κανενα δορυφορο στις 3.
- Στα προ-δοκιμαστικα δεν τρεχουν σε 5αδες, αλλα οι 20 ο ενας μετα τον αλλο χωρις διακοπη (την πρωτη φορα που τα εβλεπα στο RTL, πηγα μετα τον 5ο για κατουρημα και εχασα 1 προσπαθεια)
ΥΓ Στα GP τρεχουν 20. Δεν χρειαζεται καθε 5 millisecond να ακουμε κατι για τον Κιμι.
2.Και φυσικα ΠΑΛΙ εχουν βαλει στις διαφημισεις των μεταδοσεων τους τη λεξη LIVE!!!!
Δεν κανω πλακα, αλλα αν ακουσω εστω και εναν υπαινιγμο περι ζωντανης μεταδοσης Σαββατο ή Κυριακη, θα στειλω mail στη FIA, και πιθανον και την κασεττα. Η κοροϊδια εχει τα ορια της
3.Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα', οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση, οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι, οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια, οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.
Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
Τωρα αγενεστατε (δικος σου ο χαρακτηρισμος τον οποιο επιστρεφω) φιλε μου περιμενω την απαντηση σου. Και σε παρακαλω να εχει το κυρος του περιοδικου που υπογραφει αυτο το φορουμ.
Οσο για την παγια απορια σου, ειλικρινα δεν την καταλαβα! Μπορει να παρεμβει σε οποια συζητηση θελει, οποιος θελει χωρις ιδιαιτερη προσκληση και να μοιραστει τις γνωσεις του μαζι μας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξερεις γιατι δεν το κανεις;
Γιατι δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ποια σχολια απευθυνονται στον παρουσιαστη της εκπομπης και ποια στο καναλι (με το οποιο ειμαι αυστηροτατος αφου κερδοσκοπει πανω στην τρελα μας).
Και προφανως δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις την κριτικη απο την αγενεια.Αφου λοιπον δεν ειμαι σε θεση ουτε να καταλαβω, ουτε να ξεχωρισω γιατι κανεις τον κοπο; Ας το καλυτερα, στο κατω κατω μου πηρε μεχρι της 2 το βραδι να βγαλω ακρη. Και παλι καλα που με ενημερωσες για το τι εφταιγε και δεν απαντησα αμεσως γιατι ειχα την λανθασμενη εντυπωση οτι ασχοληθηκα με το Formula 1 του Οκτωβριου. Βλεπεις συμφωνα με την νοημοσυνη μου θεωρησα οτι ηταν σπουδαιοτερο αυτο...
Ειδικοτερα μαλιστα θα ηθελα να μου πεις αν εχω μιλησει αγενως στον user takisp ΠΡΙΝ δεχτω αυτην την κακοηθη επιθεση ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ.
Προφανως το να μιλησεις για απατη και κοροιδια με το καλημερα δεν κερδιζει φιλους. Επισης φανταζομαι οτι εισαι ικανοποιημενος απο το υφος, την καλοπιστια και την ευγενια αυτου
3.Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα', οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση, οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι, οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια, οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.
που ας μη ξεχναμε ειναι η απαντηση σε ενα ερωτημα-παραπονο που σεβαστηκαν σχεδον ολοι οι υπολοιποι.Παντως εχεις εν μερη δικιο, γιατι συγκριτικα με αυτα που ακολουθησαν μετα, μεχρι τοτε ειχες κρατησει τα προσχηματα. Εχουμε λοιπον...
τα καθολου ευγενικα:
...Μαλλον θες λεξικο επειγοντως...
...τοτε θες γιατρο...
...Τι λε ρε που δε βαφτισες.....
...Ευκολα με βρισκεις για να καταλαβεις οτι λες λακαμιες....
...Ρε φιλε! Τον ηλιθιο παριστανεις;....ακομψα:
...Μα τι διαολο; Στα ματια κοιτιουνται;
...Δε θα δωσουμε και κ***....μειωτικα:
...γιατι κυριως δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο στην υπερασπιση των αφεντικων του...
...δεν πιστευω οτι δειχνει μεγαλο επαγγελματισμο...
...Αν δεν μπορουμε να ξυπνησουμε το πρωι στις 6, κοιμομαστε απο τις 8...εριστικα:
...Τσαμπουκαλικια οταν εισαι εν αδικω αλλου...Και φυσικα τα πολυαγαπημενα μου:
...Αν ενδιαφερεστε να βελτιωθειτε θα ακουτε ησυχα και ωραια την κριτικη...
...Πρεπει να ειχατε πολυ ενδιαφερον σαββατοβραδο παντως αν κρινω απο την φορμα σας Κυριακη πρωι!...Οσο για την παγια απορια σου, ειλικρινα δεν την καταλαβα! Μπορει να παρεμβει σε οποια συζητηση θελει, οποιος θελει χωρις ιδιαιτερη προσκληση και να μοιραστει τις γνωσεις του μαζι μας.
Ακριβως αυτο εννοω και εγω. Υπαρχουν ανθρωποι εδω που μιλανε γενικα για την Formula 1 και υπαρχουν αλλοι που αναλωνονται σε κραξιμο της τηλεοπτικης μεταδωσης.
ΥΓ Το κυρος του περιοδικου κακως το αναφερεις γιατι αν το σεβοσουν εσυ, δε θα στεκοσουν ετσι απεναντι σε εναν απο τους συνεργατες του.
Αγενεστατος moderator
-
Θα κλεισω με 3 ρητορικα (=δεν περιμενω απαντηση) ερωτηματα γιατι αρκετα κουρασα και αρκετα εκτεθηκες.
- Οταν κατι ειναι κονσερβα και στο σερβιρουν για live πως το χαρακτηριζεις;
- Ποιος ειπε σ'αυτην εδω τη συζητηση '*Και βεβαιως οταν ξεκινας προσβαλλοντας μην περιμενεις παντα αψογη συμπεριφορα απο τον αλλο. *;
- Ποιος ειπε επισης, 'Πολυ σωστα λες οτι η ερωτηση σου δεν εδωσε δικαιωματα και Παντως εχεις εν μερη δικιο, γιατι συγκριτικα με αυτα που ακολουθησαν μετα, μεχρι τοτε ειχες κρατησει τα προσχηματα.'; με το εν μερει να αναφερεται στο οτι καποιος χαρακτηρισε απατη και κοροϊδια να του λενε πως συνδεονται με τον δορυφορο ενω η μεταδοση ειναι κονσερβα.
Ιερο πραγμα η φιλια και το σεβομαι.
Αλλα μην ξεχνατε οτι η δεκτικοτητα στην κριτικη, η αυτοκριτικη, η παραδοχη του λαθους και το χιουμορ (ιδιαιτερα με τον εαυτο μας) ειναι τα καλυτερα σημαδια ευφυίας και χαρακτηρα. Και η ισονομια ειναι το μεγιστο σημαδι ηθους.ΥΓ Αν νομιζει κανεις οτι ετσι θα παψουν οι αντιθετες φωνες, τοτε μαλλον ειναι γελασμενος.
-
Θα ήθελα σας παρακαλώ να πάρει τέλος αυτή η διένεξη.
Ζητώ συγνώμμη εάν πάνω στην αγανάκτησή μου ήμουν περισσότερο απ' ότι θα 'πρεπε δεικτικός προς κάποιον.
Θα ήθελα να μην ξαναδιαβάσω κάτι προκλητικό, προσβλητικό και κακοπροαίρετο. Από ιδρύσεως του Forum έχω διαθέσει δεκάδες ώρες για να διαβάσω τα σχόλια σας και να συμμετέχω και γω όπου μπορώ σε συζητήσεις γύρω από το αγαπημένο σας χόμπι.
Για μένα προσωπικά είναι η τελευταία φορά που άνοιξα αυτό το θέμα και η τελευταία φορά που απαντώ σε κάποιον εδώ μέσα.
Παρακαλώ τον moderator να ανοίξει ένα άλλο σχετικό θέμα στο οποίο θα περιμένω με χαρά όλους όσοι θέλουν να συζητήσουμε για τα όποια θέματα-προβλήματα ανακύπτουν από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Επίσης παρακαλώ όσους θέλουν να συνεχίσουν να εκφράζονται μ' αυτό τον τρόπο να το κρατήσουν για τον εαυτό τους ή για όπου αλλού νομίζουν.
Αρκεί να μείνουν μακριά από μας, απ' τη ζωή μας και από τα μάτια μας. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Για ακόμα μια φορά η σημαία του τερματισμού έπεσε λυτρωτικά και μας απάλαξε από την ακατάσχετη φλυαρία του κ.Πουρναράκη σχετικά με το Villeneuve. Καταλαβαίνω ότι κάπως έπρεπε να γεμίσει ο χρόνος, αλλά αυτή η βεβαιότητα για την απογοήτευση του Καναδού και των οπαδών του με ζάλισε πρωϊνιάτικα.
Καταρχήν αυτή την απογοήτευση όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις δεν την συμμερίζεται τόσο έντονη ο Καναδός, και σίγουρα όχι οι οπαδοί του (ή τουλάχιστον αυτοί που δεν πετάνε στα σύννεφα). Κάτι τέτοιο μάλιστα είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα 5 χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας που σπατάλησε ο Jacques στη νεοσύστατη BAR. Η σημερινή εμφάνιση με τη Renault ύστερα από ένα σημείο μας έδειξε τον ζήλο του Καναδού με αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο τελευταίος γύρος του αγώνα ήταν και ο ταχύτερός του. Η Renault ήταν πιο γρήγορη από τη Jaguar στα 2 πρώτα κομμάτια του γύρου, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ταχύτητα που χρειαζόταν στην μεγάλη ευθεία για να προσπεράσει. Από την άλλη ο Villeneuve προτίμησε να μη ρισκάρει με μια βουτιά, ριψοκινδυνεύοντας μια άδοξη εγκατάλειψη στον πρώτο του αγώνα μετά από ένα χρόνο. Προσωπικά θα το προτιμούσα, αν και λογικά σκεπτόμενος σίγουρα δεν μου φαίνεται λογική μια τέτοια κίνηση.
Ο Villeneuve δεν μπορεί σε καμία περίπτωση (τουλάχιστον ακόμα) να κοιτάξει τον Alonso στα μάτια. Έδειξε όμως ότι δεν είναι μακριά, ότι έχει την όρεξη, και ότι με λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα ακόμα στην πλάτη του μπορεί εύκολα να φέρει τη Renault στους βαθμούς. Ο ίδιος δηλώνει ορεξάτος και έτοιμος για το γιαπωνέζικο GP. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, και φυσικά να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς.'I'm happy that we pushed to the end, but I'm not happy with the position at the end,' complained Villeneuve, who has signed a three-race deal with Renault until the end of the season.
'It was fun. I could fight until the end. That made it fun but it wasn't for any points so that was a little bit annoying.'
Και για να συμπληρώσω ο Καναδός είπε:
'It felt better than I expected'ενώ ο Αlonso :
However, Alonso has given the French Canadian a credit for his performance and has urged fans to give him time to adjust to the R24. The reason behind drafting Villeneuve into the team was to help them with their fight for second place in the constructors battle with BAR. But, as Fernando explained, just because Jacques didn't score points on Sunday didn't mean he didn't do a good job.
'I've been alone for a while,' the Spaniard told his local press. 'We have been scoring points with just one car for several races, while BAR has been scoring with both. But you have to give Villeneuve time. He has done a good job. I give him a 10.'
'Η με απλά ελληνικά ο Jacques δεν έκανε τον αγώνα της ζωής του, και σίγουρα περιμένουμε περισσότερα, αλλά το μοιρολόι της Κυριακής ήταν too much.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Θα ήθελα σας παρακαλώ να πάρει τέλος αυτή η διένεξη.
Ζητώ συγνώμμη εάν πάνω στην αγανάκτησή μου ήμουν περισσότερο απ' ότι θα 'πρεπε δεικτικός προς κάποιον.
Θα ήθελα να μην ξαναδιαβάσω κάτι προκλητικό, προσβλητικό και κακοπροαίρετο. Από ιδρύσεως του Forum έχω διαθέσει δεκάδες ώρες για να διαβάσω τα σχόλια σας και να συμμετέχω και γω όπου μπορώ σε συζητήσεις γύρω από το αγαπημένο σας χόμπι.
Για μένα προσωπικά είναι η τελευταία φορά που άνοιξα αυτό το θέμα και η τελευταία φορά που απαντώ σε κάποιον εδώ μέσα.Eνώ μέχρι εδώ το πας καλά και εγώ εκ μέρους μου δεν έχω κανένα λόγο να μην δεκτώ τη συγνώμη σου.
Μετα υπάρχει το:
Παρακαλώ τον moderator να ανοίξει ένα άλλο σχετικό θέμα στο οποίο θα περιμένω με χαρά όλους όσοι θέλουν να συζητήσουμε για τα όποια θέματα-προβλήματα ανακύπτουν από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Που είναι σαφής προτροπή προς τον mod να κλειδώσει το θέμα και στο τέλος λες:
Επίσης παρακαλώ όσους θέλουν να συνεχίσουν να εκφράζονται μ' αυτό τον τρόπο να το κρατήσουν για τον εαυτό τους ή για όπου αλλού νομίζουν.
Αρκεί να μείνουν μακριά από μας
Δε νομίζω να ήρθαμε ποτέ κοντά
Αρκεί να μείνουν μακριά απ' τη ζωή μας
Δηλαδή αυτό το forum και οι συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα είναι τόσο καταλυτικές που επιρρεάζουν τη ζωή μας. Μπορεί για κάποιους από μας να είναι κάτι πιο σημαντικό από ένα χόμπι αλλά η ζωή μας δεν είναι η F1 και δεν επιρρεάζεται ούτε μπορεί να επιρρεαστεί από μια συζήτηση σε ένα Forum με ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε.
Πολύ βαριά κουβέντα αυτή και τέλοςΑρκεί να μείνουν μακριά από μας από τα μάτια μας
Εμείς μπορούμε και σας βλέπουμε εσείς πάντως όχι.
-
Υπαρχει ενα προβλημα με το κλειδωμα που βρισκεται στο οτι υπαρχουν κουβεντες οπως αυτη με τον alfista που θα μεινουν στην μεση. Ομως θεωρω οτι ειναι αναγκαιο να γινει μια κανουργια αρχη αν και ειμαι απαισιοδοξος αν αυτη θα ειναι αρκετη για να λειψουν τα παρατραγουδα.
Θα παρακαλεσω λοιπον τον Τακη και οποιον χρηστη εχει καποιο θεμα ανοιχτο εκτος της τηλεοπτικης μεταδοσης να το συνεχισει στο thread του αγωνα ή στο πιο σχετικο απο τα υπαρχοντα ή σε καποιο καινουργιο.
Στο καινουργιο thread που ανοιξε ο Τακης σας παρακαλω να ασχοληθειτε μονο με οσα σχετιζονται με την τηλεοπτικη μεταδοση.
Κωνσταντινος
moderator
Aπευθείας μετάδοση F1