-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Χαρακτηριστικα χθες η παρουσιαστρια του εκτακτου δελτιου ειδησεων ειπε στον Δημο Βερυκιο 2 φορες πες τις νεωτερες πληροφοριες που εχεις και αυτος απανταγε '' Δεν εχω απολυτως καμια νεα πληροφορια''. Αρα προς τι το εκτακτο δελτιο? Για να μας σπανε τα νευρα???Δεν πειράζει για τις διακοπές... Άξιζε η παρουσιάστρια...
Να δούμε σήμερα που έχει το λόγο του Καραμανλή.Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα. -
H παρουασιαστρια οντως ηταν αστερι.
Το θεμα ειναι οτι απο τα 20' των διακοπων που κανανε, τα ...27' ηταν επαναληψη πληροφοριων
Ναι, να μαθουμε τα νεοτερα, οταν ομως αυτα υπαρχουν και οχι να διακοπτουμε για να ακουμε 10 φορες τα ιδια πραγματα... -
Πώς σας φάνηκε το τελευταίο μικρό διαφημιστικό διάλειμμα;
Εννοώ εκείνο που ο Αλόνζο τετάκωσε και έσκαψε τα χώματα στο σικέην Ασκάρι και έμεινε να κλωτσάει τις μπαριέρες, εκείνο που ο Μπαρικέλο μπήκε για το 3ο πιτ στοπ που διήρκεσε 5,5 δεύτερα και ξαναβγήκε πρώτος, εκείνο που ο Σουμάχερ προσπέρασε τον Μπάτον στο τέλος της ευθείας τερματισμού και ο Κλίεν για να μην κλείσει κάποιον και κρίνει το αποτέλεσμα συνέχισε ευθεία. Εκείνο που ο Πιτσόνια έκοψε ευθεία από το γρασίδι χωρίς επακόλουθα...
Γενικά εκείνο στο οποίο κρίθηκε ο αγώνας...Με πήρε τυχαία ένας φίλος μου τηλέφωνο και του έκανα την περιγραφή ζωντανά, και έτσι ξέρω τι χάσατε... Καλό ήταν, δε λέω... Μετά με το να βλέπετε κονσέρβα τι έγινε χάσατε μια μικρομάχη αν θυμάμαι καλά με Πιτσόνια - Κούλθαρντ, αλλά λεπτομέρειες...
Κρίμα το (κατά την δική μου γνώμη) πολύ καλό επίπεδο της εκπομπής και των παρουσιαστών να χαλάει από τα άπειρα μπαράζ διαφημίσεων...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Σαφώς και η επικαιρότητα πάντα προηγείται, και το χθεσινό συμβάν ήταν πραγματικά δυσάρεστο.
Δεν μου αρέσει καθόλου όμως να διακόπτουν ένα πρόγραμμα για να ακούσουμε τις νέες εξελίξεις, οι οποίες είναι ότι δεν έχουμε κανένα νεότερο!!! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!Συμφωνώ απόλυτα αλλά, ρε συ Γιώργο τι περίμενες στην Ελλάδα βρίσκεσαι .
Ο παραλογισμός και η υπερβολή -θα πρόσθετα εγώ- σε όλο τους το μεγάλειο. -
Το πιο κουφό από όλα είναι που ο κ. Πουρναράκης νόμιζε ότι ο κριτής έβγαλε μαύρη σημαία...... Σύμφωνα με τους κανονισμούς μαύρη σημαία βγαίνει ΜΟΝΟ από τον ΑΛΥΤΑΡΧΗ και μάλιστα με απόφαση των αγωνοδικών.... ΑΡΑ ??????????? Κ. Πουρναράκη δεν περίμενα αυτό το λάθος από εσάς όσο πιεζμένος και να ήσασταν στην περιγραφή... Αλήθεια κανέναν απευθείας αγώνα δεν θα ακούσουμε??????????
-
Καλά, σήμερα η κατάσταση με τις διαφημίσεις ήταν επιεικώς χυδαία! Έλεος.
Πληροφοριακά, στο προηγούμενο GP ήμουν στην Κύπρο και παρακολούθησα τον αγώνα από τον ΑΝΤ1 που έχει τα δικαιώματα εκεί. Θυμάστε όλοι υποθέτω πόσα safety cars και για πόση ώρα είχε ο αγώνας αυτός. Συνολικά όλος ο αγώνας είχε ένα διαφημιστικό διάλειμμα των 2 λεπτών! Έλεος, πόσο πια διαφορετική συμφωνία έχει ο ALPHA για τα δικαιώματα; Άσε που κόβουν κάθε πέντε λεπτά για να βάλουν ακριβώς τις ίδιες διαφημίσεις. Και μόνο για τις διαφημίσεις, ο ALPHA είναι απαράδεκτος. Μακάρι να πάρει άλλο κανάλι τα δικαιώματα. -
Καλη εβδομαδα σ ολους!
Ενταξει δεν εχω παραπονεθει για την μεταδοση του Alpha πολλες φορες ολο τον καιρο που ειμαι στο forum αλλα χθες μ ενοχλησε πολυ με τις διαφημισεις. Το καταλαβαινω οτι πρεπει να υπαρχουν τα διαλειματα αλλα ειδικα στο τελος ηταν πολυ ενοχλητικο. Στους 14 γυρους πριν τον τερματισμο πεφτουν διαφημισεις ξαναμπαινουμε στους 10 γυρους πριν το τελος κ στους 8 ξαναπεφτουν για να μπουμε ξανα στους 4 πριν πεσει η σημαια!
Ξερω οτι την ευθυνη δεν εχει ο Τακης απλα ο Alpha πρεπει να σεβαστει λιγο το κοινο του σ αυτο το θεμα.
Για το Σαββατο αν κ δεν ειμαι συμφωνος οτι επρεπε να υπαρχουν τοσες πολλες διακοπες απο την στιγμη που δεν υπηρχε τιποτα νεοτερο στο τραγικο συμβαν παρολαυτα καταλαβαινω οτι επρεπε να ειναι standby για οτιδηποτε λογω της μεγαλης σοβαροτητας αυτου του ασχημου κ μοιραιου ατυχηματος. -
Και σε άλλες χώρες του κόσμου έχει έκτακτα συμβάντα, αλλά σε κανένα από τα τρία (3) Ελβετικά κανάλια που τον μεταδίδουν (SF2, TSI2, TSR2), το ένα Αυστριακό (ORF1) και το RTL το γερμανικό στον ένα χρόνο που είμαι εδώ, αλλά και παλιότερα χρόνια που ερχόμουν για μικρότερο διάστημα και τύχαινε να παρακολουθήσω αγώνα Φ1 εδώ δεν έτυχε ΠΟΤΕ (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) να διακόψουν για ειδήσεις, έκτακτα γεγονότα πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά ή άλλου είδους.
Στο κάτω κάτω για να πεις 'Ουδέν νεώτερο, αν υπάρξει κάτι για το μοιραίο/τραγικό Σινούκ θα σας ενημερώσουμε αμέσως' μπορείς να βγάλεις μια ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ, και ΑΝ/ΟΤΑΝ έχεις κάτι νεώτερο, διακόπτεις!
Φυσικά και για αυτά φταίει το κανάλι και όχι οι παρουσιαστές.
Επίδειξη δύναμης και αλαζονείας από το κανάλι; Όπως σε όλες τις περιπτώσεις σε όλους τους τομείς που κάποιος έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι, έτσι και εδώ το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, είτε μας αρέσει είτε όχι, ασχέτως αν αυτό είναι σωστό ή όχι. -
Ευτυχώς, είδα τον αγώνα από το ITV
Δυστυχώς, τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς θα τους δώ στον alpha... -
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Το πιο κουφό από όλα είναι που ο κ. Πουρναράκης νόμιζε ότι ο κριτής έβγαλε μαύρη σημαία...... Σύμφωνα με τους κανονισμούς μαύρη σημαία βγαίνει ΜΟΝΟ από τον ΑΛΥΤΑΡΧΗ και μάλιστα με απόφαση των αγωνοδικών.... ΑΡΑ ??????????? Κ. Πουρναράκη δεν περίμενα αυτό το λάθος από εσάς όσο πιεζμένος και να ήσασταν στην περιγραφή... Αλήθεια κανέναν απευθείας αγώνα δεν θα ακούσουμε??????????Η σημαία έμοιζε μαύρη από τα χρώματα του μόνιτορ. Το εξηγήσαμε αμέσως. Προφανώς την βγάζει ο αλυτάρχης και μόνο αλλά ξέρετε γίνονται και λάθη στην οργάνωση καμιά φορά...
Ούτε καν πρέπει να υπάρχει εκεί μαύρη σημαία αλλά πως ξέρεις εκείνη τη στιγμή ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο τρελό...
Επίσης δεν μίλησα καταφατικά αναρωτήθηκα φωναχτά αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό και αμέσως μετά εξηγήσαμε... -
Μεχρι στιγμης ειχα πολυ κακη αποψη για το καναλι που εχει αναλαβει τη μεταδοση της F1 στη χωρα μας. Δυσκολα ομως περιμενα να γινει ΤΟΣΟ χειροτερη. Με μια λεξη το καναλι ειναι (διαλεγετε οτι νομιζετε) ειτε ΑΝΑΞΙΟ είτε ΑΝΙΚΑΝΟ να διαχειριστει το 3ο μεγαλυτερο αθλητικο πακετο παγκοσμιως.
Το Σαββατο με το που εβαζε ο Α εκτακτο, εκανα αμεσως ζαπινγκ να δω τι λενε τα υπολοιπα καναλια. Φυσικα ο Α που ειχε (ημι)ζωντανη αθλητικη επικαιροτητα, ειχε τις μεγαλυτερες διακοπες στο προγραμμα του. Δεν τρωω παπα περι θλιβερου γεγονοτος και αλλα τετοια. Συμφωνω οτι προκειται περι μιας συγκλονιστικης τραγωδιας. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν οι τηλεθεατες εκεινη τη στιγμη του Α, (δηλαδη οι οπαδοι της F1 μονο) ειχαν αναγκη να μαθουν κατι παραπανω απο απλη αναφορα της ειδησης. Τη στιγμη μαλιστα που τα αλλα καναλια, αξιολογησαν οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να διακοψουν την 24η επαναλληψη του Δογκανου, τις Hi5 σε κονσερβα και την εκπομπη των διαδοχων της Τατιανας. Η δε δημοσια τηλεοραση ενω εδειχνε ειδησεις εδειχνε αλλα θεματα. Ουτε ειναι εκτακτο γεγονος οι δηλωσεις λχ της Κουτσικου ή του χριστοδουλα. Προφανως ο 'κ' Χατζηνικολαου θεωρει την F1 ως ενα χαλακι που παιζει την ωρα που η μεγαλειοτητα του δεν λεει ειδησεις. Και δεν ειναι δικαιολογια η μαγνητοσκοπημενη μεταδοση. Καποιος μπορει να ειχε ραντεβου στις 4. Επειδη ομως πιστευω οτι η συμβαση παραβιαζεται καταφορα και κυριως κουτοπονηρα πιστευω οτι ολοι πρεπει να ενημερωσουμε τον ετερο συμβαλλομενο περι της καταστασης εδω. Μαλιστα παρακαλω θερμα οποιον ξερει καμμια ακριβη διευθυνση e-mail να στειλουμε να πιασει τοπο, ας την βαλει να μη στελνουμε mail στο γαμο του καραγκιοζη.
Οσο για την Κυριακη, no comment... εχουμε καταντησει να μη μας κανουν εντυπωση αυτα τα οργια.
ΥΓ Πολυ ασχημη εντυπωση μου εκανε η αμεση διαπιστωση οτι εφταιγε ο Πιτσονια στη φαση με τον Κουτχαρντ. Μια ζωη λεμε οτι φταιει ο πισω, λες και ειμαστε σπονσορες; Ετσι θα βελτιωθει το θεαμα; Με το να περναμε στον κοσμο την αποψη οτι οποιος παει να περασει κανει λαθος; Καλα...
-
Εγώ πάντως προσπερνώ το πρόβλημα των υπρβολικών διαφημίσεων και ελπίζω το επόμενο , όπως είπε και ο Τάκης στο κλείσιμο της χθεσινής μετάδοσης, να είναι πρωινό...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εγώ πάντως προσπερνώ το πρόβλημα των υπρβολικών διαφημίσεων και ελπίζω το επόμενο , όπως είπε και ο Τάκης στο κλείσιμο της χθεσινής μετάδοσης, να είναι πρωινό...Τα δοκιμαστικά εννοείς; Χλωμό, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Άλλαξε και το sig σου (απο 7ο σε 9ο).
-
Ο Τάκης είπε ότι τα δοκιμαστικά θα είναι μαγνητοσκοπημένα και ο αγώνας live το πρωί της Κυριακής.
-
Τα δοκιμαστικα στην Κινα θα μεταδοθουν σε μαγνητοσκοπηση στις 14.30 το μεσημερι,ενω ο αγωνας θα μεταδοθει ζωντανα στις 9.00 το πρωι της Κυριακης και σε μαγνητοσκοπηση στις 14.30.
-
Υπάρχει ελπίδα στο μαγνητοσκοπημένο να μην χαθούν πλάνα από τις διαφημίσεις; Ας μείνουν τα πλάνα έστω και ασπηκάριστα...
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα το γράψουν στο βίντεο...
Πολλοί θέλουμε να κρατήσουμε ένα καλό αρχείο, και όσο λιγότερα πλάνα χάνονται τόσο το καλύτερο! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πώς σας φάνηκε το τελευταίο μικρό διαφημιστικό διάλειμμα;Εννοώ εκείνο που ο Αλόνζο τετάκωσε και έσκαψε τα χώματα στο σικέην Ασκάρι και έμεινε να κλωτσάει τις μπαριέρες, εκείνο που ο Μπαρικέλο μπήκε για το 3ο πιτ στοπ που διήρκεσε 5,5 δεύτερα και ξαναβγήκε πρώτος, εκείνο που ο Σουμάχερ προσπέρασε τον Μπάτον στο τέλος της ευθείας τερματισμού και ο Κλίεν για να μην κλείσει κάποιον και κρίνει το αποτέλεσμα συνέχισε ευθεία. Εκείνο που ο Πιτσόνια έκοψε ευθεία από το γρασίδι χωρίς επακόλουθα...
Ξέχασες το πρόβλημα στο κιβώτιο του Montoya που τον άφησε αρκετά πίσω. Το κορυφαίο βέβαια ήταν ότι μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και αφού ο Τάκης περιέγραψε αυτά τα... ολίγα αμέσως μετά είπε: Ας περάσουμε τώρα σε ένα μικρό διαφημιστικό διάλειμμα!
Βέβαια χάρη στο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που μας έχει υποβάλει ο ALPHA και μας έχει οπλίσει όλους με ιώβεια υπομονή, οι τηλεοράσεις την γλίτωσαν για ακόμη μία φοράΠληροφοριακά, στο προηγούμενο GP ήμουν στην Κύπρο και παρακολούθησα τον αγώνα από τον ΑΝΤ1 που έχει τα δικαιώματα εκεί. Θυμάστε όλοι υποθέτω πόσα safety cars και για πόση ώρα είχε ο αγώνας αυτός. Συνολικά όλος ο αγώνας είχε ένα διαφημιστικό διάλειμμα των 2 λεπτών!
Επειδή παρακολούθησα τους 11 πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν στην Κύπρο σε πληροφορώ ότι το διαφημιστικό διάλειμμα είναι πάντα ένα και δίλεπτο. Φυσικά μετά το τέλος του αγώνα ακολουθούν η απονομή και η συνέντευξη τύπου. Μάλιστα στις ευροεκλογές, όπου εδώ ο αγώνας μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση, ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά και έγινε μία μόνο τρίλεπτη διακοπή για τα αποτελέσματα των exit pols. (Πληροφοριακά το ενδιαφέρον για τη Formula1 στην Κύπρο είναι ακόμα μικρότερο από ότι στην Ελλάδα)
Και σε άλλες χώρες του κόσμου έχει έκτακτα συμβάντα, αλλά σε κανένα από τα τρία (3) Ελβετικά κανάλια που τον μεταδίδουν (SF2, TSI2, TSR2), το ένα Αυστριακό (ORF1) και το RTL το γερμανικό στον ένα χρόνο που είμαι εδώ, αλλά και παλιότερα χρόνια που ερχόμουν για μικρότερο διάστημα και τύχαινε να παρακολουθήσω αγώνα Φ1 εδώ δεν έτυχε ΠΟΤΕ (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) να διακόψουν για ειδήσεις, έκτακτα γεγονότα πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά ή άλλου είδους.
Στο κάτω κάτω για να πεις 'Ουδέν νεώτερο, αν υπάρξει κάτι για το μοιραίο/τραγικό Σινούκ θα σας ενημερώσουμε αμέσως' μπορείς να βγάλεις μια ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ, και ΑΝ/ΟΤΑΝ έχεις κάτι νεώτερο, διακόπτεις!
Ακριβώς! Το πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα είναι ότι με την ειδησεογραφική παράνοια που επικρατεί, θεωρείται λογικό να διακόπτουμε πενήντα φορές τη μετάδοση για να εξιστορήσουμε ένα οποιοδήποτε ειδησεογραφικό γεγονός (όποιας σοβαρότητας και αν είναι αυτό), ώστε να μπορούμε την άλλη μέρα να διαφημίσουμε ότι εμείς ΠΡΩΤΟΙ μεταδώσαμε την είδηση (συγγνώμη για την έκφραση αλλά στα τέτοια μας ποιος την μετέδωσε πρώτος). Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι αυτόν που παρακολουθεί εκείνη την ώρα το κανάλι τον ενδιαφέρει πρωτίστως αυτό που παρακολουθεί;
-
καλα ειναι σαφες, σε εμενα τουλαχιστον, οτι μας εχουν γραμενους στα @ρχι...@ τους σαν κοινο της Φ1.
Ετσι απλα και ξεκαθαρα!Ενταξει να διακοψεις και να πεις την ειδηση, αλλα οταν δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ αλλη εξελιξη, γιατι διακοπτεις αλλες 10 φορες για να πεις τα ιδια και τα ιδια???
Για τον αγωνα δε το συζηταω, οι διαφημισεις μας τα εχουν πρηξει. Μαλιστα οταν το βλεπω με παρεα βαζουμε στοιχημα για το ποιος θα μαντεψει ακριβως ποτε θα δειξουν διαφημισεις!!!
Αυτα τα ξερει η ΦΙΑ???????
Γιατι πλεον μιλαμε για εξευτελισμο του θεσμου... -
Και οι διακοπές για την 'ενημέρωσή μας', ΑΦΟΥ έχουμε πολλάκις εκφραστεί για τις ειδησεογραφικές διακοπές, πχ Γαλλικό Γραν πρι εναντίον... Κουφοντίνα...
Βρε λες καμιά φορά να διακόψουν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής σε ζωντανή σύνδεση με τον Τάκη να μας ενημερώνει κάθε 5 λεπτά τι νεώτερο έγινε στα δοκιμαστικά!...
...
...
...
Ναι, ονειρεύομαι, ανάγκη είναι να με ξυπνάτε; -
δε ξερω, αλλα κατι πρεπει να γινει. Δεν ειναι κατασταση αυτη!
Ας τολμουσαν να διακοψουν ποδοσφαιρικο αγωνα...
Aπευθείας μετάδοση F1