-
Σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha μπορείτε να παρακολουθήσετε το GP της Αυστραλίας τα ξημερώματα της Κυριακής (9/3). Όλοι οι αγώνες (16) της φετινής χρονιάς θα μεταδοθούν από την ίδια συχνότητα όπως και οι κατατακτήριες δοκιμές.
-
Σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha μπορείτε να παρακολουθήσετε το GP της Αυστραλίας τα ξημερώματα της Κυριακής (9/3). Όλοι οι αγώνες (16) της φετινής χρονιάς θα μεταδοθούν από την ίδια συχνότητα όπως και οι κατατακτήριες δοκιμές.
-
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha μπορείτε να παρακολουθήσετε το GP της Αυστραλίας τα ξημερώματα της Κυριακής (9/3). Όλοι οι αγώνες (16) της φετινής χρονιάς θα μεταδοθούν από την ίδια συχνότητα όπως και οι κατατακτήριες δοκιμές.Nα υποθέσω ότι δεν θα αναμεταδίδονται τα δοκιμαστικά της Παρασκευής?
-
ποιό θα είναι το πακέτο κάλυψης;;;;;
το παλιό ή το νέο με τις πολλές κάμερες και λήψεις?
και επιτέλους ας στείλουμε όλοι μαζί απο 1 mail στον alpha να κάνουν τα έξοδα στον takisp για να πηγαίνει ο άνθρωπος και να αναμεταδίδει ζωντανά να ακούμε και εμείς τους ήχους που θέλουμε. Απο το στούντιο ούτε ο takisp μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί ούτε εμείς να ευχαριστηθούμε τον αγώνα
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
ποιό θα είναι το πακέτο κάλυψης;;;;;το παλιό ή το νέο με τις πολλές κάμερες και λήψεις?
και επιτέλους ας στείλουμε όλοι μαζί απο 1 mail στον alpha να κάνουν τα έξοδα στον takisp για να πηγαίνει ο άνθρωπος και να αναμεταδίδει ζωντανά να ακούμε και εμείς τους ήχους που θέλουμε. Απο το στούντιο ούτε ο takisp μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί ούτε εμείς να ευχαριστηθούμε τον αγώνα
Καλύτερα για εμάς (όχι για τον κ.Πουρναράκη βέβαια), τα GP να αναμεταδίδονται από το στούντιο, γιατί αν θυμάσαι στον αγώνα όπου η αναμετάδοση έγινε από την πίστα, το ηχητικό αποτέλεσμα δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αφού βλέπαμε κάποιον στην πίστα, ενώ ακούγαμε το μονοθέσιο που πέρναγε εκείνη τη στιγμή από την ευθεία της εκκίνησης όπου και το μικρόφωνο βρισκόταν. Πάντως έχω ακούσει ότι υπάρχει μικρόφωνο το οποίο καταγράφει μόνον ότι λέει ο εκφωνητής και απομονώνει τους υπόλοιπους εξωτερικούς ήχους, αλλά δεν γνωρίζω αν αληθεύει...
-
Με την εκπομπή τι θα γίνει? Πάλι θα ξενυχτάμε? Δεν γίνετε τουλάχιστον ο Alpha να την δείχνει σε επανάληψη???
-
Kάντε λίγο υπομονή και μόλις οριστικοποιηθούν οι ώρες θα σας ενημερώσω. Είναι δεδομένο ότι θα προβάλλονται τα δοκιμαστικά της Παρασκευής το πότε και το πόσο είναι υπό συζήτηση.
Η κάλυψη θα ποικίλει από αγώνα σε αγώνα καθώς θα εξαρτάται από τοπικούς παραγωγούς.
Τα μικρόφωνα δέσμης είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται πολλές δεκαετίες στην τηλεόραση -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τα μικρόφωνα δέσμης είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται πολλές δεκαετίες στην τηλεόρασηΔεν τα είδαμε όμως πέρσι στον αγώνα τον οποίο σχολιάζατε ζωντανά από την πίστα (νομίζω ήταν στη Monza), αφού το πρόβλημα που περιέγραψα υπήρχε.
-
Το εχω ξαναπεί,επιτέλους φέτος ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα. Βέβαια,μετα απο μια διαφωτιστικότατη συζήτηση στα Μέγαρα,κατάλαβα οτι ίσως αυτά που περίμενα να μην είναι ακριβώς έτσι!!Αλλα δεν πειράζει!! Παλι ανυπομονώ!!
Καλό κουράγιο Τάκη!!
Και βέβαια να πω οτι οταν οι καλεσμένοι εχουν τόσες γνώσεις όσες ο ΠΧ τότε η μετάδοση γίνεται πολύ πολύ καλύτερη!! -
Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης,θα υπαρξει επαναληψη του αγωνα το μεσσημερι η θα πρεπει να ξυπνησουμε τα ξημερωματα για να δουμε ζωντανα τον αγωνα.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης,θα υπαρξει επαναληψη του αγωνα το μεσσημερι η θα πρεπει να ξυπνησουμε τα ξημερωματα για να δουμε ζωντανα τον αγωνα.Καλά ρε μεγάλε εμεις προσπαθούμε να βλέπουμε την Formula 1 σε απευθείας μετέδοση και όχι ''κονσέρβα'' και εσύ τώρα έχεις πρόβλημα αν θα το δείξουν μαγνητοσκοπημένο το μεσημέρι??? Και δεν νομίζω πως 6 το πρωί είναι ξημερώματα.
-
Κατ΄αρχην LYBE το αυστραλιανο gp αρχιζει στις 5 το πρωι και οχι στις 6 οπως ειπες.Τωρα αν δεν θεωρεις οτι δεν ειναι ξημερωματα 6 το πρωι τοτε τι να σου πω,μηπως ξημερωματα ειναι κατα τη 1 το βραδυ και δεν το ηξερα.Συγνωμη για το θαρρος που παιρνω αλλα μηπως εισαι νυχτοφυλακας;
-
Εμένα δε θα με πείραζε να κάνουν ότι και πέρσι. Δηλαδή να δείξουν ζωντανά τον αγώνα 5 το πρωί και το μεσημερί πάλι σε επανάληψη. Βασικά το προτιμώ αυτό γιατί γράφω τους αγώνες σε video με αποτέλεσμα να τους βλέπω σε 'μικρή' οθόνη. Αλλά αν το δείξει 2 φορές τότε τη 1 από τις 2 θα τη δω κανονικά 'Full screen' στη τηλεόραση
-
Τωρα αν δεν θεωρεις οτι δεν ειναι ξημερωματα 6 το πρωι τοτε τι να σου πω,μηπως ξημερωματα ειναι κατα τη 1 το βραδυ και δεν το ηξερα.Δηλαδή για να καταλάβω εσύ προτιμάς να ξέρεις το αποτέλεσμα του G.P. και ότι αυτό που θα δεις έχει γίνει κάμποσες ώρες πριν, από το να το βλέπεις απευθείας? Τότε νομίζω ότι εκφράζεις μια τραγικά μικρή μειοψηφία...
Α! και δεν νομίζω να είναι δα τόσο κουραστικό να ξυπνήσεις 2-3 φορές το χρόνο λίγο νωρίτερα για να δεις το αγαπημένο σου σπορ. Πολλοί φίλοι εκείνο το βράδυ ξενυχτούν περιμένοντας να δουν σε απευθείας μετάδοση την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μετά από διακοπή 4 περίπου μηνών._ -
Ενταξει ρε LYBE μη νομιζεις και εγω πιθανον θα ξυπνησω κατα 99% τα χαραματα για να δω την εναρξη του αγαπημενου μου σπορ,απλως εκανα μια ερωτηση και δεν νομιζω οτι ηταν και τοσο ασχημο αυτο που ρωτησα.Τωρα απο την αλλη μερια δεν ισχυει και τοσο πολυ αυτο που λες οτι αν δω τον αγωνα επαναληψη θα ξερω και το αποτελεσμα.
-
Ενταξει ρε LYBE μη νομιζεις και εγω πιθανον θα ξυπνησω κατα 99% τα χαραματα για να δω την εναρξη του αγαπημενου μου σπορ,απλως εκανα μια ερωτηση και δεν νομιζω οτι ηταν και τοσο ασχημο αυτο που ρωτησα.Τωρα απο την αλλη μερια δεν ισχυει και τοσο πολυ αυτο που λες οτι αν δω τον αγωνα επαναληψη θα ξερω και το αποτελεσμα.Κι εγώ θα προτιμούσα να μεταδοθεί σε επανάληψη το μεσημέρι. Πάντα 6 χρόνια τώρα, τους υπερπόντιους αγώνες τους έβλεπα κονσέρβα. Κι ούτε ήξερα το αποτέλεσμα διότι φρόντιζα να απομονωθώ από το ράδιο, τις ειδήσεις κλπ...Μόνο το 2001 έτυχε να ακούσω από το ράδιο το τραγικό ατύχημα του Βιλνέβ,πριν την επανάληψη και ομολογουμένως τρόμαξα γιατί δεν είδα τί ακριβώς συνέβη. Τέλως πάντων, ελπίζω να μεταδοθεί, για τους υπναράδες, ο αγώνας και σε επανάληψη.
-
[quote='Fanis F1']Τωρα απο την αλλη μερια δεν ισχυει και τοσο πολυ αυτο που λες οτι αν δω τον αγωνα επαναληψη θα ξερω και το αποτελεσμα.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ερώτησή σου, απλά λέω πως δεν είναι ωραίο να βλέπεις κάτι ξέροντας ότι αυτό έχει γίνει κάποιες ώρες πριν... Και όσοι αγαπούν πολύ την Formula 1 δεν μπορούν να κάθονται με σταυρομένα τα χέρια, αφού θα γνωρίζουν ότι εκείνη την στιγμή θα γίνεται το Grand Prix και αυτοί δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα και θα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν να δουν πότε θα καπνίσει στον Alpha να το δείξει. Όμως ο Τάκης Πουρναράκης δεν μπορεί να μας καταλάβει γιατί όπως και να γίνει αυτός πάντα θα βλέπει όλα τα Grand Prix απευθείας λόγω της θέσης του στον Alpha. Αν όμως ήταν και αυτός στην θέση μας σίγουρα δεν θα του άρεσε μιας, και είμαι σίγουρος για αυτό, λατρεύει την Formula 1.
Έτσι λοιπόν μόνο δύο λύσεις υπάρχουν:
1.Να δώσει ο Alpha στην Formula 1 την θέση που της αξίζει, ή
2.Να αγοράσουμε όλοι NOVA η οποία δείχνει τα κανάλια που δείχνουν Formula 1 στην Ιταλία και στην Γερμανία: RAI & RTL
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Alpha δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει δημοσιογράφους στα ΡΙΤ για ρεπορτάζ όπως τα δύο παραπάνω κανάλια? -
Το GP της Αυστραλίας θα μεταδοθεί και απευθείας τα ξημερώματα και το μεσημέρι σε μαγνητοσκόπηση.
Στα paddock ναι, το κάναμε δυο φορές εξάλλου πέρυσι. Για τα pit χρειάζεται ειδική συμφωνία και παρουσία σε όλους τους αγώνες. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Το GP της Αυστραλίας θα μεταδοθεί και απευθείας τα ξημερώματα και το μεσημέρι σε μαγνητοσκόπηση.Μάλλον θέλετε να πείτε πως ο ΑΓΩΝΑΣ θα μεταδοθεί τα ξημερώματα και το μεσημέρι. Όταν λέμε Grand Prix συμπεριλαμβάνεται όλο το τριήμερο. Με αφορμή αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα μεταδοθούν απευθείας τα δοκιμαστικά της Παρασκευής και του Σαββάτου?
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Χωρίς να θέλω να το παίξω διευθυντής καναλιού παρατηρώ πως ο Alpha μια εβδομάδα πριν αρχίσει ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος δεν έχει διαφημίσει καθόλου την Formula 1. Για αυτό λυπάμαι πολύ . Σίγουρα ο Τάκης Πουρναράκης δεν ευθύνεται για αυτό σε καμία περίπτωση, αλλά εγώ αισθάνομαι την ευθύνη να το πω... και το είπα.
Α! και κάτι τελευταίο: Μετά από κάθε αγώνα θα μπορούμε να βλέπουμε τον γύρο του θριάμβου και την συνέντευξη τύπου??? (Λύση: Αυτό μπορεί να γίνει βάζοντας τις διαφημίσεις κατά την διάρκεια που οι οδηγοί ζυγίζονται.!)
Aπευθείας μετάδοση F1