-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί τις δουλειές τις κάνουν οι Αλβανοί.
αυτό που έγραψα παρακάτω όμως είναι αυτό που ήθελα να επισημάνω.Είναι δυνατόν να μιλάνε ότι δεν έχουν καθόλου λεφτά και να μισθώνουν security?
To ποιός κάνει τις δουλειές δε με απασχολεί καθόλου.
Ούτε εγώ τα μαζεύω μόνος μου (τα πουλάω σε μαζοχτή 'από φύλλο') αλλά δε βγαίνω και στους δρόμους.
Αν θέλουν max κέρδος...ας πάνε μόνοι τους να τα μαζέψουν.Μην το παίζουν και αφεντικά και πιάνουν 'υπαλληλους' τους αλβανούς, πακιστανούς και δεν ξέρω κι εγώ ποιούς άλλους (το θέμα 'μαύρα' δεν το συζητώ ).Εν μέρει μπορούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να βοηθάει ο ένας τον άλλο όπως γινόταν παλιά.
Αλλά ξέρω...είμαστε large.Θέλουμε να κουραζόμαστε στο ελάχιστο και να απολαμβάνουμε τα μέγιστα.Άκου security για να φυλάνε τα αγροτικά...και μετά λέμε για υπερβολές.
και τέλος...περιττό να πω ότι εγώ που δεν έχω ως κύριο επάγγελμα το να είμαι αγρότης ασχολούμαι αισθητα περισσότερο από το μέσο όρο των αγροτών που βλέπω (γενικότερα).Λίγοι είναι μερακλήδες και ασχολούνται πραγματικά με την περιουσία τους και δεν κοπροσκυλιάζουν στις καφετέριες και το ψάχνουν για τις καλλιέργιές τους όσο μπορούν περισσότερο.
Τέλοσπάντων.Είμαι offtopic.
Εν μέρει τα δικαιώματά τους είναι δίκαια.Εν μέρει όχι.
Και πρέπει να γράψω σεντόνια για να εξηγήσω το γιατί. -
απο τα οποια τρακτερ εχουν αφαιρεσει τις πινακιδες κυκλοφοριας για ευνοητους λογους...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο τα οποια τρακτερ εχουν αφαιρεσει τις πινακιδες κυκλοφοριας για ευνοητους λογους...προφανώς.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
απο τα οποια τρακτερ εχουν αφαιρεσει τις πινακιδες κυκλοφοριας για ευνοητους λογους...
προφανώς.
έπρεπε να πέσουν κλίσεις να βγάλει και το κράτος κανα φράγκο
οι μερακλήδες που περιγράφεις δεν νομίζω να είναι στα μπλόκα ούτε να έχουν πρόβλημα επιβίωσης ε?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οι μερακλήδες που περιγράφεις δεν νομίζω να είναι στα μπλόκα ούτε να έχουν πρόβλημα επιβίωσης ε?Κι όμως...δεν είναι στα μπλόκα.
Και όχι γιατί δεν έχουν πρόβλημα αλλά γιατί προσπαθούν να σώσουν ό,τι έχει απομείνει στην σοδειά τους και γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι με τα μπλόκα δε θα βγει ποιοτικός διάλογος και το μόνο που γίνεται είναι να οξυνθούν τα πράγματα και να γίνει απλώς λαϊκισμός.(καλά...το σταφύλι στην πελοπόνησο 'κάηκαν' ή οι ελιές στην κρήτη φέτος δεν 'έπιασαν καρπό' λόγω των έντονων βροχοπτώσεων - αυτά μου έρχονται αυτή τη στιγμή.Μπορώ να βρω κι άλλα αν αυτό έχει σημασία- αλλά αν περιποιηθείς το 'δέντρο' του χρόνου θα βγάλει καλό καρπό)
Και ναι...όσοι δεν ήταν 'ό,τι-φαμε-ό,τι-πιούμε-σήμερα-και-βλέπουμε-αύριο' δεν είναι σε τόσο κακή μοίρα.
Δεν είναι εδώ ο τόπος για να αναφέρω τα προσωπικά μου οικονομικά στοιχεία και ούτε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα.Έχω στοιχεία (και προσωπικά και άλλων) αλλά προφανώς και δε θα μοιραστώ τα οικονομικά μου δεδομένα (ή των άλλων) δημόσια.
Δεν ξέρω αν έχεις γεωργική περιουσία...Λέω μόνο ότι ΟΚ...τα πράγματα είναι τραγικά όσο αναφορά τις τιμές που αγοράζονται τα γεωργικά προϊόντα (πχ κάτω από 2€ το λάδι??? ), αλλά έχοντας προβλέψει κάποια πράγματα πριν 5-10 χρόνια (πχ στο πορτοκάλι δεν πουλιέται το 'ναβαλίνα' σχεδόν με τίποτα ενώ το 'νιου-χολ' είναι στις πιο πάνω τιμές για το πορτοκάλι), δε θα ήταν όλα τόσο χάλια.
Δε λεώ ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης η κυβέρνηση που τα έχει αφήσει όλα στη μοίρα τους, αλλά αν δεν πονέσεις εσύ το βιός σου, αν δεν πονέσεις πρώτος εσύ και να τρέξεις για τον εαυτό σου, γιατί να τρέξει ο άλλος για σένα?Γιατί δε λένε ότι είναι χύμα και ότι περιμένουν από τους άλλους για να τους σώσουν και κοιτάνε πώς θα βγάλουν την επόμενη μέρα και γι'αυτό φτάσανε εκεί που φτάσανε?
Η γεωργία πάντα ήταν σκ@τ@ σαν επάγγελμα.Απλά ένα διάστημα είχαμε τις επιδοτήσεις και τότε όλοι νόμιζαν ότι τα λεφτά αυτά θα έρχονται πάντα (θυμάται κανείς το 'θέμα' που έγινε όταν κόπηκαν οι χορηγήσεις της ΕΕ για το βαμβάκι και για ποιό λόγο εξαρχής έδινε επιχορηγήσεις η ΕΕ?).
Επίσης...όταν ο καθένας δηλώνει όσα στρέμματα γουστάρει (το σκάνδαλο με την Κρήτη τα άκουσε κανείς? ), όταν αφήνουν οι αγρότες και οι επιτήδειοι κλέβουν (στην κυριολεξία) μέρος όλων χορηγήσεων (άλλο το 1.000.000€ να μοιραστεί σε 10.000 στρέμματα και άλλο σε 900 πραγματικά στρέμματα ), τι περιμένουν?να μη φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα???
όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζουν...ΥΓ:και ναι...έπρεπε να πέσουν κλήσεις και να κόψουν κώλους, να τους πάνε μέσα για παρακόλληση συγκοινωνίας κτλ-κτλ...για να δούμε αν θα το ξανασκεφτούν όταν θα ξανακλείσουν το δρόμο. Θα προκαλέσουν στα υπόλοιπα 9.000.000 έλληνες απίστευτη ταλαιπωρία για να δημιουργηθεί έμμεσα πίεση στην κυβέρνηση από τη δυσαρέσκεια των υπολοίπων ώστε να μπορέσουν να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους.
-
'έχουμε την τιμημλενη αγροτιά που εδώ και τόσες μέρες έχει γαμ... παρά φύσει σχεδόν όλη τη χώρα στο πλαίσιο του κονομήσει και νέα κονδύλια για να φάει στις πουτ...
Ωπ, συγγνώμη, κατά λάθος το χόντρυνα ευθύς εξαρχής, δεν το είχα πρόθεση.Ερώτηση: περί τις αρχές τις δεκαετίας του 80 ξεκίνησαν να ρέουν στην χώρα τρελά πακέτα τα οποία είχαν έναν και μόνο έναν προορισμό: τους αγρότες. Κοινώς, αν ήσουν βιοπαλαιστής, αν ήσουν έμπορος, αν ήσουν μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας, αν ήσουν συνταξιούχος οδοκαθαριστής ήσουν ο μαλάκας της παρέας. Βλέπετε, δεν υπήρχαν κοινωτικά πλαίσια στήριξης τότε που υπό μορφήν ΕΣΠΑ (λέω ένα παράδειγμα, παρόλο που και αυτό μούφα είναι αλλά τέλος πάντων) να απευθύνονται και στο μικρομάγαζο ή στην επιχειρήση της γειτονιάς. Τότε τα πακέτα πήγαιναν σε συγκεκριμένους προορισμούς, κι επειδή ως χώρα έχουμε υποτίθεται μια παράδοση στην αγροτιά (είχαμε και το... Κυριλέρ, μην ξεχνάμε την ιστορία μας), τεράστιο κομμάτι των πακέτων πήγαιναν εκεί. Ο σκοπός (στο πλαίσιο της όλης συμφωνίας) ήταν ένας: σιγά, σιγά και σε ένα μεγάαααααλο βάθος χρόνου οι αγρότες να αλλάξουν τις παραγωγές τους, να αγοράσουν νέα μηχανήματα και να κάνουν ό,τι επένδυση χρειάζεται προκειμένου μετά από 25-30 χρόνια να υπάρχει μία κοινή παραγωγή στην Ευρώπη που να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Τα χρόνια περνούσαν λοιπόν και κάποια στιγμή η ΕΕ άρχισε να ζητάει αποτελέσματα. Ούτως η άλλως η τότε ΕΟΚ (γνωστοί και ως κουτόφραγκοι) πλήρωνε και μάλιστα αδρότατα, λογικό δεν είναι να ήθελε να δει κατά πόσον τα χρήματά της έπιασαν τόπο;
Και πάμε λοιπόν στο σήμερα, όπου έρχομαι εγώ τελείως αφελώς και ρωτάω:
-μπορούν οι αγρότες να έρθουν με στοιχεία και να αποδείξουν ότι τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις τις επένδυσαν και έπραξαν τα συμφωνηθέντα; Ναι, ή όχι;
-μπορούν να αποδείξουν ότι όντως άλλαξαν τις σοδειές τους και αγόρασαν νέα μηχανήματα;
-μπορούν να αποδείξουν -κατ' αρχήν αποδεχόμενοι την περιβόητη πλέον ψηφιοποίηση- ότι όλα αυτά που καταγγέλονται ότι δήλωναν το ίδιο αγροτεμάχιο κάμποσες φορές προκειμένου να παίρνουν περισσότερα φράγκα; Μην πω το άλλο, ότι δήλωναν ως αγροτεμάχια μέχρι και αμιγώς δασικές εκτάσεις, δίχως τον παραμικρό έλεγχο.Διότι η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι οι αγρότες όχι μόνο δεν πρέπει να πάρουν λεφτά αλλά αντιθέτως πρέπει να υποχρεωθούν να επιστρέψουν κιόλας. Και μάλιστα πολλά...
Πριν πολλά χρόνια είχα γνωρίσει έναν αγρότη από την Καστοριά. Πραγματικό αγρότη. Θυμάμαι ότι μου έλεγε πως οι κανονικοί αγρότες αν πάνε σε μπλόκα, αυτομάτως έχουν καταστραφεί, δεν βγαίνουν. Διότι οι κανονικοί αγρότες αναγκάζονται να νοικιάζουν αγροτεμάχια (μιας και υπάρχουν και οι αγρότες που τα μισθώνουν) τα οποία δεν είναι το ένα δίπλα στο άλλο ωσάν ενιαία έκταση, αλλά πρέπει να είναι όλη την ώρα στη γύρα για να τα επιβλέπουν. Και μιλάμε για πολλάααααα τέτοια μισθωμένα στρέμματα γης. Γης, όχι δασικής ή οικοδομικής βέβαια, ωσάν εκείνη που δηλωνόταν κάθε χρόνο σαν υποτιθέμενη αγροτική (μιλάμε για μέγα σκάνδαλο). Μου είχε πει κι άλλα ανατριχιαστικά: όπως για μια χρονιά που είχε καταστραφεί το 70% της σοδειάς του από τον καιρό και ο μισθωτής αγρότης της γης ήθελε ακατέβατα στην ώρα τους τα μισθώματα. Ξήγα αγρότη προς αγρότη... Το θέμα όμως είναι ότι άλλοι αγρότες οι μεν, άλλοι οι δε. Και δυστυχώς προβάλλονται οι δε. Μόνο οι δε. Ή άντε, για να μην με πείτε εριστικό, κάποιοι (λίγοι) από τους μεν και κυρίως οι δε.
Αλήθεια, υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι οι αγρότες το έκλεισαν το 'μαγαζί' όπως κλείνουν και τις εθνικές οδούς; Βέβαια, εξαιτίας των αγροτών μπορεί να κλείσουν άλλοι άνθρωποι τα μαγαζιά τους, αλλά προφανώς στις αγροτοπαπάρες τους. Ούτως ή άλλως χρειάζονται λεφτά τα κωλάδικα, είναι μείζον το ζήτημα. Χθες, μάλιστα, αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την εξωτερική πολιτική του τόπου, όπου κατόπιν συμφωνίας με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, αποφάσισαν να ανοίξουν τα σύνορα για κάποιες ώρες προκειμένου να μην ζημιωθεί κι άλλο η γειτονική χώρα. Αυτά είναι: στα αγροτοπαπάρια μας οι συμπολίτες μας, στα αγροτοπαπάρια μας οι δύο σερί κρατικές επιχορηγήσεις τις οποίες εμείς οι Έλληνες πολίτες πληρώσαμε δις, μία πέρσυ και πρόπερσυ στους αγρότες ως επιχορήγηση και μία οσονούπω ως πρόστιμα στην ΕΕ ως παράνομη επιχορήγηση, αρκεί να είναι καλά οι Βούλγαροι και η οικονομία τους. Και φυσικά στα αγροτοπαπάρια μας αν επί πόσες μέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητάει να ανοίξουν οι δρόμοι, αρκεί που το ζήτησε μόλις μία φορά ο Βούλγαρος.Ε, λοιπόν στα παπ... μου κι εμένα τα προβλήματα των αγροτών. Ας λιμοκτονήσουν όλοι τους. Και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Εξάλλου, και να καταστραφούν εδώ πέρα, λογικά η πόρτα της Βουλγαρίας θα είναι ανοικτή, εκτιμώ. Μην πάει τσάμπα και η κίνηση καλής θέλησης.
Όχι, κυρίες και κύριοι, δεν τους λυπάμαι τους αγρότες της χώρας. Τουναντίον, τους θεωρώ πιθανώς τη μεγαλύτερη λάσπη που διαθέτουμε. Και δεν πιστεύω το παραμικρό απ'όσα κλαίγονται. Δεν μου έχουν δώσει την ευχέρεια να τους πιστέψω πλέον.'
από ενα πολύ σοβαρό Blog και μπράβο του.Προσωπικά τον Μπούτα τον Κοκκινούλη τον Σιδεροπουλο και όλα αυτα τα άνανδρα αριστερο-δεξιά φασιστάκια αν μου κλείνανε το δρόμο θα τους τρεχανε στα νοσοκομεία.
-
Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σιδηροδρομικό ατύχημα
Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σιδηροδρομικό ατύχημα στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αγρότες, που έχουν αποκλείσει την οδική διέλευση της περιοχής, μετακίνησαν ορισμένα από τα τρακτέρ τους πάνω στις ράγες, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει επίσημα το σταθμάρχη για τις προθέσεις τους, αλλά ούτε και για την ακριβή ώρα, που θα προχωρούσαν στον αποκλεισμό.
Όπως ανέφερε ο σταθμάρχης του Προμαχώνα Γιώργος Νικολάου στο ΑΠΕ, τη στιγμή του αποκλεισμού, κατευθυνόταν... στο σταθμό του Προμαχώνα εμπορική αμαξοστοιχία, από τη Βουλγαρία.
Ο συρμός κινούνταν με ταχύτητα και ο σταθμάρχης κατέφερε την τελευταία στιγμή να ειδοποιήσει τους μηχανοδηγούς να κόψουν ταχύτητα αλλά και τους αγρότες να πάρουν προσωρινά τα τρακτέρ τους από τις ράγες.
Τελικά, η εμπορική αμαξοστοιχία πέρασε από το σημείο του αποκλεισμού χωρίς να συγκρουστεί με κάποιο όχημα και οι αγρότες επανήλθαν στο σημείο, βάζοντας τα τρακτέρ τους ξανά πάνω στις ράγες. Πάντως, σύμφωνα με το σταθμάρχη, ενημερώθηκε αμέσως ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, ο οποίος και θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Σερρών.
Πηγη: http://trelokouneli.blogspot.com/2010/01/blog-post_1091.html
-
Αν έπεφτε το τρένο στους τρακτεράτους, θα είχαμε το 'νέο Κιλελέρ';
-
δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
νέος κύκλος σκλήρυνσης της στάσης των αγροτών για τρίτη εβδομάδα αρχίζει από αύριο στα μπλόκα της εθνικής οδού και των συνόρων.
επαληθεύεται η παλιά ρήση 'δώσε θάρρος στον χωριάτη και θ ανέβει στο κρεβάτι' -
Kάποτε θα το καταλάβουν οτι δεν υπάρχει σεντς και θα ξεκουμπιστούν...
-
αμα ο γιωργακης και το συμβουλιο του κοιτανε χαβαγια όμως ( δεν τους καιγεται καρφι) να δουμε ποτε θα τελειωνουν με τα μπλοκα!!!Αντε να τελειωνουμε με δαυτους, κατεβαστε caterpilla να ανοιξουν τους δρομους!!!
-
Είναι σαν κάποιου είδους κόντρα... σαν να κοιτάς τον άλλον στα μάτια να δεις ποιος θα κοιτάξει αλλού... ή σαν να πηγαίνουν δύο αυτοκίνητα το ένα εναντίον του άλλου και κανένας δεν στρίβει για να αποφύγει το ατύχημα ελπίζοντας ο άλλος να τρομάξει πρώτος... (σε πολύ αργή κίνηση όμως...)
Όπως και να έχει πάντως το θέμα έχει ξεφτιλίσει τόσο τους αγρότες (ειδικά αυτό με τους σεκιουριτάδες) όσο και την κυβέρνηση...
Η κυβέρνηση ελπίζει να δικαιωθεί τραβώντας το στα άκρα ώστε οι άλλοι να φύγουν. Ίσως θεωρούν ότι αυτό θα είναι καλύτερο για την εικόνα και αποφασιστικότητά της.... και φυσικά αυτό έχει μεγαλύτερη αξία (πολιτική πάντα) από τα να σεβαστούν και να εφαρμόσουν τους νόμους τιμωρώντας τους καταληψίες και απομακρύνοντας τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.
Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη πυγμής, έλλειψη αποφασιστικότητας και ένδειξη έλλειψης σεβασμού και τήρησης των νόμων του κράτους... και μετράει περισσότερο.... μάλλον όμως εγώ ανήκω σε κάποια μικρή μειοψηφία... -
Οικογενειακως μας φιλος χθες πηγε στο Αγρινιο απο Γαλατσι, ξεκινησε στις 9 το πρωι και εφτασε σπιτι του στις 16:00 το μεσημερι . Αν παραμεινουν ετσι με βλεπω για το τριημερο της Κ.Δευτερας να το ριχνω πανω τους το αμαξι
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είναι σαν κάποιου είδους κόντρα... σαν να κοιτάς τον άλλον στα μάτια να δεις ποιος θα κοιτάξει αλλού... ή σαν να πηγαίνουν δύο αυτοκίνητα το ένα εναντίον του άλλου και κανένας δεν στρίβει για να αποφύγει το ατύχημα ελπίζοντας ο άλλος να τρομάξει πρώτος... (σε πολύ αργή κίνηση όμως...)
Όπως και να έχει πάντως το θέμα έχει ξεφτιλίσει τόσο τους αγρότες (ειδικά αυτό με τους σεκιουριτάδες) όσο και την κυβέρνηση...
Η κυβέρνηση ελπίζει να δικαιωθεί τραβώντας το στα άκρα ώστε οι άλλοι να φύγουν. Ίσως θεωρούν ότι αυτό θα είναι καλύτερο για την εικόνα και αποφασιστικότητά της.... και φυσικά αυτό έχει μεγαλύτερη αξία (πολιτική πάντα) από τα να σεβαστούν και να εφαρμόσουν τους νόμους τιμωρώντας τους καταληψίες και απομακρύνοντας τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.
Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη πυγμής, έλλειψη αποφασιστικότητας και ένδειξη έλλειψης σεβασμού και τήρησης των νόμων του κράτους... και μετράει περισσότερο.... μάλλον όμως εγώ ανήκω σε κάποια μικρή μειοψηφία...εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δωσανε το δρόμο τον ΠΑΘΕ στους ιδιωτες?(ναι ξέρω ότι το Αγρίνιο είναι δυτικά άλλη ιστορία)τον δώσανε...μήπως θα έπρεπε να τους απομακρύνουν οι ιδιωτικές εταιρείες που τις χρυσοπληρώνουν διόδια?
-
Όντως οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν χασούρα;; Αλλά δεν θα καταγγείλουν τους αγρότες... Κανονικά πρέπει να καταγγείλουν τις αρχές του κράτους για παράβαση καθήκοντος και να πάνε κατηγορούμενοι εισαγγελείς και αστυνόμοι!
Μπορεί όμως να εκμεταλλευτούν το γεγονός με διαφορετικό τρόπο που τους συμφέρει περισσότερο, να επαναδιαπραγματευτούν τις συμφωνίες με το κράτος... Μήπως στο τέλος λοιπόν το όλο θέμα τους συμφέρει κιόλας;;; Και μειώνεται και η φθορά των δρόμων,και έχουν την ησυχία τους να τελειώσουν πιο εύκολα δουλειές που είχαν μείνει πίσω (και ίσως θα τους κόστιζε σε ρήτρα) και τελικά θα τους κρατήσουν τους δρόμους και τα διόδια για περισσότερα χρόνια για να βγάλουν τις ζημιές;; -
Ειναι κριμα οταν ακους αγροτικο στελεχος να απαντα σε ερωτηση γιατι κανετε τετοια κινητοποίηση κλεισιματος δρομων αφου οι περισσοτεροι επαγγελματικοι κλαδοι αν οχι ολοι εχουν παρομοια αιτηματα και να λεει οτι ,,,,οι υπολοιποι να κανουν 'τουμπεκί' γιατι εμεις ειμαστε οι ελλαδα και κανουμε κουμαντο αφου θιγομαστε περισσοτερο.
Προσωπικα πιστευω πως θα εχουμε μηνυσεις απο ιδιωτες επαγγελματιες ,υβρεις και προπυλακισμούς με απλους πολιτες και φυσικα ελπιζω να μην εχουμε θυματα.
Αυτο αν δεν ειναι χουντα τοτε τι ειναι!
Με ποιο δικαιωμα κλεινει ο αγροτης τον δρομο .Αποφασιζουμε και διατασουμε δηλ. ,,,,
Δεν θελαμε την χουντα?,,,,παρτε μια γνησια αγροτική .
Με τις υγειες μας ! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όντως οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν χασούρα;; Αλλά δεν θα καταγγείλουν τους αγρότες... Κανονικά πρέπει να καταγγείλουν τις αρχές του κράτους για παράβαση καθήκοντος και να πάνε κατηγορούμενοι εισαγγελείς και αστυνόμοι!
Μπορεί όμως να εκμεταλλευτούν το γεγονός με διαφορετικό τρόπο που τους συμφέρει περισσότερο, να επαναδιαπραγματευτούν τις συμφωνίες με το κράτος... Μήπως στο τέλος λοιπόν το όλο θέμα τους συμφέρει κιόλας;;; Και μειώνεται και η φθορά των δρόμων,και έχουν την ησυχία τους να τελειώσουν πιο εύκολα δουλειές που είχαν μείνει πίσω (και ίσως θα τους κόστιζε σε ρήτρα) και τελικά θα τους κρατήσουν τους δρόμους και τα διόδια για περισσότερα χρόνια για να βγάλουν τις ζημιές;;Καπου το ειχα γραψει πιο πισω και το ειχα ακουσει στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ, οτι οι εταιρειες με τα μπλοκα μπορουν και κανουν πιο ανετα τα εργα τους. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν το γνωριζω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οικογενειακως μας φιλος χθες πηγε στο Αγρινιο απο Γαλατσι, ξεκινησε στις 9 το πρωι και εφτασε σπιτι του στις 16:00 το μεσημερι . Αν παραμεινουν ετσι με βλεπω για το τριημερο της Κ.Δευτερας να το ριχνω πανω τους το αμαξιγιατι σε ποιο σημειο εχει μπλοκα σε αυτη τη διαδρομη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οικογενειακως μας φιλος χθες πηγε στο Αγρινιο απο Γαλατσι, ξεκινησε στις 9 το πρωι και εφτασε σπιτι του στις 16:00 το μεσημερι . Αν παραμεινουν ετσι με βλεπω για το τριημερο της Κ.Δευτερας να το ριχνω πανω τους το αμαξι
γιατι σε ποιο σημειο εχει μπλοκα σε αυτη τη διαδρομη?
Οταν καταφερει να γυρισει θα τον ρωτησω, γιατι με καει το θεμα. Αλλα νομιζω πως ειναι στο υψος του Κεφαλοβρυσου, καπου το ειχα διαβασει. Θα επιβεβαιωσω και θα ανφερω τα νεοτερα απο το μετωπο.
-
Μην γραφετε οτι σας κατεβει γιατι θα βγει κανενας Μανος κ θα γραψει οτι συναντησε μπλοκα απο το σαλονι του στην κουζινα
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη