-
Ελα ρε, απλα ηθελε να νιωσει οτι πηγε στο Κολωνακι με το hummer.
-
Το αυτό και στην περίπτωση που σωστά αναφέρεις
-
Κλεινοντας για σημερα, και μιας και αναφερθηκε ο φιλος μου ο Τακης, να πω οτι σπανε τα μπλοκα, γιατι εχει πολυ κρυο... -8 C
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
...αποκαλεσες τους αγροτες ζωα.Δεν τους αποκάλεσε απλά ζώα, κρίνοντας προφανώς από ... τεσπα, είπε κι ένα σωρό εξυπνάδες που δεν στέκουν πουθενά! Και σε κανένα του ποστ μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι ουσιαστικό...
Ο ililias είναι προκλητικότατος, ...
Φίλε, μ' εσένα έλπισα μια στιγμή ότι μπορεί να γίνει συζήτηση, αλλά με διέψευσες αμέσως! Αν κάνεις τον κόπο να δεις ποιός χαρακτηρίζει ποιόν και πότε, θα δεις ότι παρεξηγείσαι όχι με αυτά που γράφω αλλά με αυτά που νομίζεις ότι γράφω. Αν, παρ' όλα αυτά, συνεχίζεις να παρεξηγείσαι, σου λέω για μια ακόμα φορά ότι ούτε ποτέ να προσβάλω ήθελα, ούτε να κοροϊδέψω. Αλλά όταν λες 'οι αγρότες είναι μαλάκες επειδή έτσι λέω εγώ', ούτε την άποψή σου είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ, ούτε να σε χαρακτηρίσω αποφεύγεις. Ο έτερος καπαδόκης, όπως θα δεις αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις, μπήκε στο θέμα λέγοντας
Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του , τι είναι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...αποκαλεσες τους αγροτες ζωα.
Δεν τους αποκάλεσε απλά ζώα, κρίνοντας προφανώς από ... τεσπα, είπε κι ένα σωρό εξυπνάδες που δεν στέκουν πουθενά! Και σε κανένα του ποστ μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι ουσιαστικό...
Φίλε, μ' εσένα έλπισα μια στιγμή ότι μπορεί να γίνει συζήτηση, αλλά με διέψευσες αμέσως! Αν κάνεις τον κόπο να δεις ποιός χαρακτηρίζει ποιόν και πότε, θα δεις ότι παρεξηγείσαι όχι με αυτά που γράφω αλλά με αυτά που νομίζεις ότι γράφω. Αν, παρ' όλα αυτά, συνεχίζεις να παρεξηγείσαι, σου λέω για μια ακόμα φορά ότι ούτε ποτέ να προσβάλω ήθελα, ούτε να κοροϊδέψω. Αλλά όταν λες 'οι αγρότες είναι μαλάκες επειδή έτσι λέω εγώ', ούτε την άποψή σου είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ, ούτε να σε χαρακτηρίσω αποφεύγεις. Ο έτερος καπαδόκης, όπως θα δεις αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις, μπήκε στο θέμα λέγοντας
Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!
Γιατι ορισμος ειναι να αγοραζουμε ελληνικα αγροτικα προιοντα πανακριβα, ενω τα ευρωπαικα ειναι πιο φθηνα και καλυτερηςς ποιοτητας? Αν αυτο ειναι τι να πω!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατι ορισμος ειναι να αγοραζουμε ελληνικα αγροτικα προιοντα πανακριβα, ενω τα ευρωπαικα ειναι πιο φθηνα και καλυτερηςς ποιοτητας? Αν αυτο ειναι τι να πω!Αν πεις ένα παράδειγμα, θα αποδείξεις μόνος σου ότι δεν είναι έτσι. Το 'πανάκριβο' μόνον τέτοιο δεν είναι. Άλλωστε, όχι τυχαία, εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα έρχονται μόνον όταν τελειώνουν τα Ελληνικά - και τελειώνουν πολύ σύντομα, πίστεψέ με. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι τρώμε.... Θες παραδειγματάκι; Νομίζεις ότι τρως Ελληνικές πατάτες; Η Ελληνική παραγωγή είναι περίπου 70.000 τόννοι και η κατανάλωση ... 1.000 τόννοι την ημέρα. Τρως Ελληνικές πατάτες, λες;
Κάμποσες σελίδες πίσω έγραψα τι έγινε με τα λεμόνια, το είδες; Στο 1 Ε που δίνεις σε Ελληνικό προϊόν, παίρνει λ7 το 50% της αγοράς. Με το εισαγόμενο μόνον ο εισαγωγέας κι ο έμπορος, τα υπόλοιπα πάνε έξω. Έχεις σκεφτεί τι σημαίνει αυτό για μια οικονομία που δεν παράγει παρά ένα ελάχιστο ποσοστό αυτών που καταναλώνει;kyr80, Εγγραφή: 02/06/03
-
Και θα κανω την απλη ερωτηση, γιατι δεν κανουν συνεταιρισμους και γενικα δεν διωχνουν τους μεσαζοντες? γιατι δεν οργανωνονται λιγο καλυτερα? Γιατι δεν κανουν κατι ωστε να διωξουν τη βρωμια που υπαρχει στους λιγους αγροτικους συνεταιρισμους? Γιατι δεν αλλαζουν την εκαστοτε καλλιεργεια, αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες της χωρας? Χιλιοειπωμενες ερωτησεις αλλα γιατι δεν τα κανουν πραξη και περιμενουν τις επιδοτησεις που πληρωνουμε οι φορολογουμενοι πολιτες?
Δεν μου ερχονται αλλα προς το παρον. -
Θες παραδειγματάκι; Νομίζεις ότι τρως Ελληνικές πατάτες; Η Ελληνική παραγωγή είναι περίπου 70.000 τόννοι και η κατανάλωση ... 1.000 τόννοι την ημέρα. Τρως Ελληνικές πατάτες, λες;
:και τι κάνει την πατάτα ασύμφορη στην καλλιέργειά της και δεν την προτιμάνε ή -καλύτερα- γιατί δεν τη φυτεύουν τελικά
με το παράδειγμα που δίνεις λες οτι υπάρχει ζήτηση για το διπλάσιο - πολύ παραπάνω αλλα ας βάλουμε και αυτούς που γουστάρουν εισαγόμενη πατάτα μέσα- προϊόν και κανένας δεν το προσφέρει
-
Φίλε μου scripta manent... Αν έχεις υπομονή δες μερικές σέλίδες το τι γράφεις και χαραχτηρίζεις. Ακόμα και τώρα. Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι γράφεις. Το να αποκαλείς όμως τον άλλο 'μαλάκα', επειδή έχει άλλη άποψη, λέγεται αγένεια το λιγότερο.
kyr80, Εγγραφή: 02/06/03
Ήθελα να υπερβάλλω με τον πόσο χρόνο είσαι εγγεγραμμένος... 7 χρόνια και δεν έχεις μάθει να σέβεσαι τον συνομιλιτή σου... Δεν με πειράζει. Μετά από 3-4 χρόνια σε φόρα, έμαθα να μην τσατίζομαι. Στην αρχή ήμουνα πιο ευαίξαπτος. 7 χρόνια δεν ηρέμισες; Anyway, παρατράβηξε το . Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, δεν πειράζει. Keep walking
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και τι κάνει την πατάτα ασύμφορη στην καλλιέργειά της και δεν την προτιμάνε ή -καλύτερα- γιατί δεν τη φυτεύουν τελικά
με το παράδειγμα που δίνεις λες οτι υπάρχει ζήτηση για το διπλάσιο - πολύ παραπάνω αλλα ας βάλουμε και αυτούς που γουστάρουν εισαγόμενη πατάτα μέσα- προϊόν και κανένας δεν το προσφέρειΚλήρος μικρός και λιγοστός, κόστος καλλιέργειας πολλαπλάσιο (ακριβότερα φάρμακα και λιπάσματα, εισαγόμενοι σπόροι, ελλιπείς υποδομές - σκέψου μόνον το μεγαλύτερο μεταφορικό κόστος λόγω κακού οδικού δικτύου) της αλλοδαπής, καταναλωτές που δεν ξέρουν τι ψωνίζουν (πόσους έχεις δει να ψάχνουν ετικέτες στα ΣΜ, να δουν τι περιέχουν αυτά που τρώνε;), ανύπαρκτοι Κρατικοί έλεγχοι, έμποροι που στόχο τους έχουν μόνο το κέρδος (και εισάγουν πατάτα μόνο κ μόνο για να κρατήσουν την τιμή της 'ντόπιας' χαμηλά), ... δεν έχει τέλος η λίστα...
Και θα κανω την απλη ερωτηση, γιατι δεν κανουν συνεταιρισμους και γενικα δεν διωχνουν τους μεσαζοντες? γιατι δεν οργανωνονται λιγο καλυτερα? Γιατι δεν κανουν κατι ωστε να διωξουν τη βρωμια που υπαρχει στους λιγους αγροτικους συνεταιρισμους? ....
Διάβασε τι έγραφα πριν για τους συνεταιρισμούς, σε παρακαλώ. Και δεν είναι λίγοι, αντίθετα αναλογικά είναι ΠΑΡΑ πολλοί.
-
[ignorelist]kyr80[/list]
-
Ο illias έχει δίκιο και μιλάει με επιχειρήματα , αυτό όμως δε σημαίνει οτι οι αγρότες ή ο οποιοσδήποτε, έχει δικαίωμα να με φυλακίζει.
Αφού υπάρχουν γαλάζιοι και πράσινοι αγρότες καλά να πάθουν. Μόνο κόκκινο υπάρχει γι'αυτούς αλλά το σνομπάρουν. -
Θα ήθελα να σου απαντήσω φίλε, αλήθεια, αλλά δεν κατάλαβα τι λες!Αφού δεν κατάλαβες τι είπα ξαναδιάβασε το post μου. Εγώ ξεκίνησα απλώς να παραθέτω γεγονότα (σσ: συμβάν με λεωφορείο), είπα να κάνω λίγο humor (σσ: με τις λέξεις 'λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, σχετικό βίντεο) και εσύ το μόνο που έκανες ήταν να απομονώσεις διάφορες εκφράσεις μου και να αρχίσεις τις ειρωνείες... Ε όπως έστρωσες έτσι κοιμήθηκες. Απλά σου απάντησα στο post σου. Και για να συνεχίσω στο θέμα, θα συμφωνήσω με το post του klong (με εξαίρεση τις πορδές ) το οποίο με καλύπτει.
Τώρα, αν εσύ, ililias, πιστεύεις ότι για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας πρέπει να τα κάνουμε πουτ@ναΓνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους. Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους. Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ.
καλώς το πιστεύεις. Η δικιά μου η πορδ... ε γνώμη είναι να μην τα κάνουμε πουτ@να . Αν πιστεύεις ότι έτσι θα φτιάξει η κατάσταση δηλαδή... Εγώ πιστεύω σε πιο δημοκρατικές και γνώθι σ'αυτόν λύσεις.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
καλώς το πιστεύεις. Η δικιά μου η πορδ... ε γνώμη είναι να μην τα κάνουμε πουτ@ναΘέλεις να το συζητήσουμε;
Τι προτείνεις; Ποιός βλέπεις να ακούει τις προτάσεις σου; Βλέπεις την νέα μας κυβέρνηση να κινείται σε σωστή κατεύθυνση; Την αντιπολίτευση; Ποιά η γνώμη σου για τον ρόλο του συνεταιριστικού κινήματος; Συμφωνείς με τους χαρακτηρισμούς κατά των αγροτών της σημερινής Υπουργού (που τους έθαψαν οι δημοσιογράφοι, αλλά οι αγρότες και 2 - 3 άλλοι τους άκουσαν); Γιατί, λες, ο Πρωθυπουργός δεν κατέβηκε στα μπλόκα; Τον θεωρείς ανώτερο πχ από αυτόν της Βουλγαρίας;
Αυτές κι άλλες 50 ερωτήσεις έχουν τεθεί, σε καμία δεν έχει υπάρξει κάτι περισσότερο από χαρακτηρισμούς άνευ απαντήσεως...Ο illias έχει δίκιο και μιλάει με επιχειρήματα , αυτό όμως δε σημαίνει οτι οι αγρότες ή ο οποιοσδήποτε, έχει δικαίωμα να με φυλακίζει....
Είπα από το πρώτο μου ποστ και τουλάχιστον 10 φορές ότι είμαι ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων, τι άλλο να κάνω;
-
καλώς το πιστεύεις. Η δικιά μου η πορδ... ε γνώμη είναι να μην τα κάνουμε πουτ@να
Θέλεις να το συζητήσουμε;
Τι προτείνεις; Ποιός βλέπεις να ακούει τις προτάσεις σου; Βλέπεις την νέα μας κυβέρνηση να κινείται σε σωστή κατεύθυνση; Την αντιπολίτευση; Ποιά η γνώμη σου για τον ρόλο του συνεταιριστικού κινήματος; Συμφωνείς με τους χαρακτηρισμούς κατά των αγροτών της σημερινής Υπουργού (που τους έθαψαν οι δημοσιογράφοι, αλλά οι αγρότες και 2 - 3 άλλοι τους άκουσαν); Γιατί, λες, ο Πρωθυπουργός δεν κατέβηκε στα μπλόκα; Τον θεωρείς ανώτερο πχ από αυτόν της Βουλγαρίας;
Αυτές κι άλλες 50 ερωτήσεις έχουν τεθεί, σε καμία δεν έχει υπάρξει κάτι περισσότερο από χαρακτηρισμούς άνευ απαντήσεως...Ο illias έχει δίκιο και μιλάει με επιχειρήματα , αυτό όμως δε σημαίνει οτι οι αγρότες ή ο οποιοσδήποτε, έχει δικαίωμα να με φυλακίζει....
Είπα από το πρώτο μου ποστ και τουλάχιστον 10 φορές ότι είμαι ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων, **τι άλλο να κάνω;
**
Να πας ν'ανοιξεις τους δρομους
Υπομονη να κανεις λιγο ακομα κ η ιστορια με τους αγροτες θα τελειωσει καποια στιγμη κ τοτε θα δεις ποιοι εχουν σειρα .
Τοτε θα μαθεις τι φορο πληρωνουν ,δικηγοροι ,γιατροι ,ελευθεροι επαγγελμνατιες κτλ κ τι στοιχιζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι κ για ποιους δανειζομαστε . -
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους.** Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους.** Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ.Είπα από το πρώτο μου ποστ και τουλάχιστον 10 φορές ότι είμαι ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων, τι άλλο να κάνω;
Να... ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους.** Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους.** Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ.
Είπα από το πρώτο μου ποστ και τουλάχιστον 10 φορές ότι είμαι ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων, τι άλλο να κάνω;
Να... ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις!
Περίμενα τπτ καλύτερο...
-
Εγώ περιμένω τον παπανδρέου να πάει στον προμαχώνα να μιλήσει με τους βούλγαρους αγρότες
https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1125771
-
Αγγλομαθείς;
-
Μπα, οι βούλγαροι μιλάνε φαρσί τα μακεδονικά
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη