-
Να κάνω στους νομικούς του φόρουμ μια ερώτηση...
Αν πάρω το αμάξι μου, και κοπανήσω πάνω σε ένα τρακτέρ που κλείνει το δρόμο, τι προβλέπει ο νόμος;;
Ποιος ευθύνεται;; Θα αποζημειωθώ από ασφαλιστική;; -
Δεν με νοιάζει αν χρειαστεί να βγάλουν τα τανκς και να τους πάρουν παραμάζωμα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Να κάνω στους νομικούς του φόρουμ μια ερώτηση...
Αν πάρω το **αμάξι **μου, και κοπανήσω πάνω σε ένα τρακτέρ που κλείνει το δρόμο, τι προβλέπει ο νόμος;; Ποιος ευθύνεται;; Θα αποζημειωθώ από ασφαλιστική;;Αν αντί για 'αμάξΙ' έγραφες το 'Scania' πχ κάτι γινότανε. Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά μάλλον θα κοπανήσεις τον εαυτό σου.
Αυτό για το πρακτικό κομμάτι. Για το νομικό κι εγώ αναρωτιέμαι, τι ισχύει άραγε; -
Ανωτερα βια-σταση-αναταραχη-τρομοκρατικη ενεργεια ειναι η φαση και μαλλον παιρνεις τον πούλο,αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει προηγουμενο.
Εγω σκεφτομουνα το ΚΤΕΛ που τουμπαρισε (ευτυχως χωρις θυματα) γιατι πηγε απο μια μικρη παρακαμπτηρια. -
Πω πωωωω...
Γεμισαμε αγανακτισμενους 'πολιτες' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BTW, γιατί δεν έρχονται στο Ζάππειο με τα τρακτέρ; Τόσες φορές το είπαν. Να χύσουν λίγο γαλατάκι, να πετάξουν κανένα πορτοκαλάκι στις πάπιες, να κλείσουν και καμιά Συγγρού και να δουν πόσο τους αγαπάει ο κόσμος ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.Γιατί απαγορεύεται η κυκλοφορία των ντίζελ!
Αν αντί για 'αμάξΙ' έγραφες το 'Leopard 2HEL' πχ κάτι γινότανε.
corrected
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα κονομησουν 5.500.000.000 € οι αγροτες μας :rtfm : και επιστροφες φορου!
Εδιτ: Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει άμεσα να , να χαλαρώσεις.
Εγώ πάντως περιμένω να ξαναπάει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός για να ξανανοίξει τα μπλόκα στα σύνορα... Αλλιώς θα ρίξω πολλές κατάρες (ποιος τη χάρη τους.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ...). Ήδη έχουν αργήσει τα παπούτσια που παρήγγειλα εξαιτίας τους :rant : .
Ως άνω...
... Στο αστικό σήμερα όλοι οι επιβάτες (!) συζητούσαν για τους αγρότες και λέγαν πως είναι δυνατόν να ζητούν λεφτά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αφού το ξέρουμε όλοι ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...
Ενώ 2 - 3 μήνες πριν, που οι άλλοι έκλειναν τα λιμάνια για να μην χάσουν τη μάσα υπήρχαν, έ; Δεν μιλούσαν γι' αυτό οι επιβάτες στο αστικό τότε, έ;
Πω πωωωω...
Γεμισαμε αγανακτισμενους 'πολιτες' :protest :Δεν το περίμενα από μένα αυτό, αλλά ... +1.
-
Άρχισε, επί τέλους, ν' ακούγεται καμιά αλήθεια στην τιβί, όσο κι αν στρέφουν την 'ενημέρωση' εκεί που 'πρέπει'...
Άκουσα χθες έναν πρώην υπουργό της ΝΔ που θύμισε στο πάνελ ότι τότε που οι Κρητικοί έκλεισαν τον Πειραιά ο νυν πρωθυπουργός με όλο του το επιτελείο (σημερινό Υπ συμβούλιο) πήγε να τους συμπαρασταθει και τον είδαμε όλοι να δακρύζει (και καλά) από τα δακρυγόνα. Γιατί δεν πάει να τους συμπαρασταθεί και στα μπλόκα των δρόμων τώρα;
Αλήθεια, παιδάκια εδώ μέσα, αυτή τη φάση την θυμάται κανένας;Ρε αδέλφια, ο άλλος αναρωτιέται: Μα το καλοκαίρι όργωσαν την Ελλάδα, ήλθαν στα χωριά μας, ζήτησαν να τους ψηφίσουμε κ να τους εμπιστευτούμε, πως σήμερα μας βρίζουν (μεταξύ μας - και κουβέντα να μη βγει παραέξω - κ την είχα σε υπόληψη την Υπουργό μας) και απαξιούν να μιλήσουν μαζί μας;
Άντε δώσε απάντηση...Τα τάνξ στους δρόμους τώρα, ρε! Οι πολιτικοί δεν φταίνε, οι καημένοι, ό, τι μπορούν κάνουν. Μα να μη βρίσκεται ένας δεκανέας!
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους. Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους. Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ. Η πολιτική ηγεσία κοροϊδεύει κανονικά, αλλαγή δεν υπάρχει, πρόγραμμα δεν υπήρχε όχι για 100 μέρες αλλά ούτε για 10 και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Ότι θα βγει κάποια στιγμή ο ανίκανος χοντροκώλης, ο κωστάκης ο δεύτερος και θα πει 'εγώ σας τα έλεγα'. Ελπίζω τότε να μην είμαι μπροστά σε ξένη τηλεόραση και να μην κρατάω τπτ βαρύ...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...
Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει άμεσα να , να χαλαρώσεις.
Εγώ πάντως περιμένω να ξαναπάει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός για να ξανανοίξει τα μπλόκα στα σύνορα... Αλλιώς θα ρίξω πολλές κατάρες (ποιος τη χάρη τους.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ...). Ήδη έχουν αργήσει τα παπούτσια που παρήγγειλα εξαιτίας τους :rant : .
Ως άνω...
... Στο αστικό σήμερα όλοι οι επιβάτες (!) συζητούσαν για τους αγρότες και λέγαν πως είναι δυνατόν να ζητούν λεφτά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αφού το ξέρουμε όλοι ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...
Ενώ 2 - 3 μήνες πριν, που οι άλλοι έκλειναν τα λιμάνια για να μην χάσουν τη μάσα υπήρχαν, έ; Δεν μιλούσαν γι' αυτό οι επιβάτες στο αστικό τότε, έ;
...Τα τάνξ στους δρόμους τώρα, ρε! Οι πολιτικοί δεν φταίνε, οι καημένοι, ό, τι μπορούν κάνουν. Μα να μη βρίσκεται ένας δεκανέας!
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους. Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους. Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ. Η πολιτική ηγεσία κοροϊδεύει κανονικά, αλλαγή δεν υπάρχει, πρόγραμμα δεν υπήρχε όχι για 100 μέρες αλλά ούτε για 10 και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Ότι θα βγει κάποια στιγμή ο ανίκανος χοντροκώλης, ο κωστάκης ο δεύτερος και θα πει 'εγώ σας τα έλεγα'. Ελπίζω τότε να μην είμαι μπροστά σε ξένη τηλεόραση και να μην κρατάω τπτ βαρύ...
Αγανακτισμένος με τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη?
Παλικάρι, μας δουλεύεις τώρα ε? Αυτή είναι λογική και σοβαρή αντιμετώπιση... Να τα κάνουμε τατιάνα ... Και μετά εγώ είμαι ο που είπα για τα σύνορα τις Βουλγαρίας, καλά, whatever .. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την 'αγανάκτηση' από τον 'αστεϊσμό', άστο καλύτερα. Μάλλον άλλα περίμενες να διαβάσεις και άλλα διάβασες και πραγματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω . Δεν έτυχε να ήμουν στο αστικό να ακούσω τις συζητήσεις τους. Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήμουν για να σου τις μεταφέρω . -
Θα ήθελα να σου απαντήσω φίλε, αλήθεια, αλλά δεν κατάλαβα τι λες!
-
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους. Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους. Να γίνει της πουτ@νας για δυο - τρεις μέρες, μπας κι αλλάξει τπτ. Η πολιτική ηγεσία κοροϊδεύει κανονικά, αλλαγή δεν υπάρχει, πρόγραμμα δεν υπήρχε όχι για 100 μέρες αλλά ούτε για 10 και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Ότι θα βγει κάποια στιγμή ο ανίκανος χοντροκώλης, ο κωστάκης ο δεύτερος και θα πει 'εγώ σας τα έλεγα'. Ελπίζω τότε να μην είμαι μπροστά σε ξένη τηλεόραση και να μην κρατάω τπτ βαρύ...Βρε συ τι λογική είναι αυτή?
Ο κοσμάκης τι φταίει να ταλαιπωρηθεί?
Πέρα από τους αγρότες που κλείνουν όλη την Ελλάδα, υπάρχουν και οι μικροί επιχειρηματίες που έχουν στείλει ή περιμένουν πράγματα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και ή καταστρέφονται ή αργούνε με αποτέλεσμα να χάνουν χρήματα! Αυτοί τι φταίνε? Τους είδε κανείς στους δρόμους?
Δε θα ξεχάσω τι είχαν κάνει πριν 2-3 χρόνια οι οδηγοί λεωφορείων στην Ολλανδία. Για να διαμαρτυρηθούν έκαναν το εξής έξυπνο (ο rx8drifter μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες...αυτά τα είχα ακούσει στο ραδιόφωνο και μπορεί αν μου διέφυγε κάτι)...για κάποιες μέρες δεν ζητούσαν να κόβει ο πολίτης εισιτήριο. Με αυτόν τον τρόπο και είχαν το κόσμο με το μέρος τους...και το κράτος δεν εισέπραττε χρήματα από τα εισιτήρια!
-
Άρχισε, επί τέλους, ν' ακούγεται καμιά αλήθεια στην τιβί, όσο κι αν στρέφουν την 'ενημέρωση' εκεί που 'πρέπει'...
Άκουσα χθες έναν πρώην υπουργό της ΝΔ που θύμισε στο πάνελ ότι τότε που οι Κρητικοί έκλεισαν τον Πειραιά ο νυν πρωθυπουργός με όλο του το επιτελείο (σημερινό Υπ συμβούλιο) πήγε να τους συμπαρασταθει και τον είδαμε όλοι να δακρύζει (και καλά) από τα δακρυγόνα. Γιατί δεν πάει να τους συμπαρασταθεί και στα μπλόκα των δρόμων τώρα;
Αλήθεια, παιδάκια εδώ μέσα, αυτή τη φάση την θυμάται κανένας;
....................http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=982251
Διαβάστε και το παρακάτω
http://ed-mysterious.blogspot.com/2009/02/blog-post_06.html
Δεν μπορούν να αναπνεύσουν και οι από πίσω τους είναι όλοι χαλαροί -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Βαρέθηκα να σας πληρώνω!!!Ποιούς; Γιατί αν εννοείς τους αγρότες, αυτοί σε πλήρωσαν για να φτάσεις εδώ που έφτασες. Αν εννοείς τους αγροτοπατέρες, μαζί σου.
Σαφώς και εννοώ, βασικά, τους αγροτοπατέρες (και οι υπόλοιποι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, πάντως...), αλλά βοήθησέ με να καταλάβω πώς ΜΕ πλήρωσαν οι αγρότες για να φτάσω εδώ που έφτασα!? (κάτι μου ξεφεύγει, ίσως...).
Παρεπιμπτόντως, εχθές πάλι, ο Μπούτας, περιφερόμενος στα κανάλια, μίλαγε για πεινασμένους(!) και λιμοκτονούντες(!) αγρότες (σε πρώτο πληθυντικό εκφραζόταν...).
Αναρωτιέμαι, άν έχει δεί ποτέ στη ζωή του - έστω και από φωτογραφία - πεινασμένο!!!
Αν αυτό δεν είναι αναιδέστατη και χυδαία πρόκληση (για τους... 'πρωτευουσιάνους' τουλάχιστον), τότε τί σκ@%ά είναι? -
...Χαρα στο κουραγιο σου. Ειναι πραγματικα δυσκολο να περιγραψεις ενα θεμα που το ξερεις απο μεσα σε καποιους που εχουν παγιωμενες αντιληψεις επ αυτου.
@liostemi: Ο Μπουτας, που του εχετε αδυναμια, εκπροσωπει τους αγροτες της Καρδιτσας. Ο κληρος στην Καρδιτσα ειναι κατα μεσο ορο 50 στρεματα. Η επιδοτηση του βαμβακιου ειναι 150 ευρω το στρεμα, δλδ 7500 ευρω. Η εμπορικη τιμη του βαμβακιου (18λεπτα το κιλο) καλυπτει τα εξοδα (πετρελαια, λιπασματα, σπορια, κλπ). Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι προκαλει χυδαια και δεν δικαιουται δια να ομιλει ο κακος Μπουτας - και ειδικα απευθυνομενος σε 'πρωτευουσιανους'.
-
Παρεπιμπτόντως, εχθές πάλι, ο Μπούτας, περιφερόμενος στα κανάλια, μίλαγε για πεινασμένους(!) και λιμοκτονούντες(!) αγρότες (σε πρώτο πληθυντικό εκφραζόταν...).
Αναρωτιέμαι, άν έχει δεί ποτέ στη ζωή του - έστω και από φωτογραφία - πεινασμένο!!!
Αν αυτό δεν είναι αναιδέστατη και χυδαία πρόκληση (για τους... 'πρωτευουσιάνους' τουλάχιστον), τότε τί σκ@%ά είναι?Προσωπικά, αμφιβάλλω αν ο Μπούτας έχει καλλιεργήσει τπτ τα τελευταία χρόνια κι αν εσύ (μην το πάρεις προσωπικά) έχεις περάσει ποτέ από χωριό αγροτών. Ούτε οι υπάλληλοι πεινούν, άρα κακώς διεκδικούν κι αυτοί;
Σαφώς και εννοώ, βασικά, τους αγροτοπατέρες (και οι υπόλοιποι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, πάντως...), αλλά βοήθησέ με να καταλάβω πώς ΜΕ πλήρωσαν οι αγρότες για να φτάσω εδώ που έφτασα!? (κάτι μου ξεφεύγει, ίσως...).
Σου ξεφεύγει ίσως ότι είσαι μια νεαρή οικονομία, μια χώρα που ανεξαρτητοποιήθηκε μόλις μερικές 10ετίες πίσω και που στήριξε την ανάπτυξή της στην αγροτική παραγωγή, η οποία και την έκανε, τελικά, ανθηρή οικονομία. Θέλεις δεν θέλεις οι αγρότες σε πλήρωσαν, αλλά, ως γνήσιος Έλλην, βλέπεις ΜΟΝΟΝ μέχρι την άκρη της μύτης σου, η οποία ακόμα κι αν είναι μεγάλη δεν παύει να είναι μόνον μια μύτη...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Χαρα στο κουραγιο σου...Ξέρεις τι έγινε; Με κατηγόρησε ο koutsan ότι δουλεύω πολύ κ προσπαθώ να του αποδείξω ότι είχε άδικο.
-
Προσωπικά, αμφιβάλλω αν ο Μπούτας έχει καλλιεργήσει τπτ τα τελευταία χρόνια κι αν εσύ (μην το πάρεις προσωπικά) έχεις περάσει ποτέ από χωριό αγροτών. Ούτε οι υπάλληλοι πεινούν, άρα κακώς διεκδικούν κι αυτοί;
Το σιγουρο ειναι οτι εχει βαλει κατι λιγα αμπελια και φτιαχνει κρασι το οποιο πουλαει. Δεν ξερω αν βαζει κατι αλλο, παλια εβαζε βαμβακια, σταρια, κλπ αλλα μεγαλωσε κιολας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γνώμη μου: Κανονικά έπρεπε να πάρουμε από ένα κοντάρι ο καθένας και να κατέβουμε στους δρόμους. Όχι για να τους ανοίξουμε, αλλά για να κλείσουμε και τους υπόλοιπους. ...
Βρε συ τι λογική είναι αυτή?
Ο κοσμάκης τι φταίει να ταλαιπωρηθεί? .....Ποιός κοσμάκης θα ταλαιπωρηθεί; Ο κοσμάκης να κατέβει στους δρόμους λέω, μπας και οι κυβερνώντες καταστρώσουν κανα αληθινό σχέδιο εξόδου από την κρίση που δημιούργησαν.
Εκτός και πιστεύεις ότι τα υβριδικά που αγόρασαν θα μας σώσουν...
(μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα, ενώ θα το ξαναπώ: Δεν είμαι αγρότης.)Το σιγουρο ειναι οτι εχει βαλει κατι λιγα αμπελια και φτιαχνει κρασι το οποιο πουλαει. Δεν ξερω αν βαζει κατι αλλο, παλια εβαζε βαμβακια, σταρια, κλπ αλλα μεγαλωσε κιολας.
Πάλι καλά!
-
Σου ξεφεύγει ίσως ότι είσαι μια νεαρή οικονομία, μια χώρα που ανεξαρτητοποιήθηκε μόλις μερικές 10ετίες πίσω και που στήριξε την ανάπτυξή της στην αγροτική παραγωγή, η οποία και την έκανε, τελικά, ανθηρή οικονομία. Θέλεις δεν θέλεις οι αγρότες σε πλήρωσαν, αλλά, ως γνήσιος Έλλην, βλέπεις ΜΟΝΟΝ μέχρι την άκρη της μύτης σου, η οποία ακόμα κι αν είναι μεγάλη δεν παύει να είναι μόνον μια μύτη......να υποθέσω ότι, κατ' αυτήν την έννοια, θα πρέπει να χρωστώ ευγνωμοσύνη και στους εφοπλιστές, βιομήχανους κλπ., αφού κι αυτοί συμμετείχαν στη στήριξη της οικονομίας μετά την ανεξαρτητοποίηση... (που ελπίζω να εννοείς την χωροταξική, γιατί οικονομική ανεξαρτητοποίηση δεν επιτεύχθηκε ποτέ... μην πάμε τώρα και 400 χρόνια πίσω).
Στο μεταξύ, εγώ τουλάχιστον, συνεχίζω να πληρώνω, εδώ και 30+ χρόνια το 47%(!) του εισοδήματός μου, σε άμεσους και έμμεσους φόρους (κι από κοινωνικές παροχές... μηδέν, έχω και την ατυχία να είμαι και... πρωτευουσιάνος...).
Τα περί μύτης, απλά τα ξεπερνάω... -
...να υποθέσω ότι, κατ' αυτήν την έννοια, θα πρέπει να χρωστώ ευγνωμοσύνη και στους εφοπλιστές, βιομήχανους κλπ., αφού κι αυτοί συμμετείχαν στη στήριξη της οικονομίας μετά την ανεξαρτητοποίηση...Σε στεναχωράει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έ; Θα σου άρεσε καλύτερα να χρωστάς μόνον στους ΔΥ;
Στο μεταξύ, εγώ τουλάχιστον, συνεχίζω να πληρώνω, εδώ και 30+ χρόνια το 47%(!) του εισοδήματός μου, σε άμεσους και έμμεσους φόρους (κι από κοινωνικές παροχές... μηδέν, έχω και την ατυχία να είμαι και... πρωτευουσιάνος...).
Ναι, μόνον εσύ απ' όλους τους Έλληνες. Πάνω σου στηριζόμαστε όλοι!
Παροχές μηδέν, έ; Μάλλον ξεχνάς ότι, σαν πρωτευουσιάνος, τουλάχιστον αν διψάσεις ανοίγεις την βρύση σου και πίνεις νερό. Άσε που θα έχεις να περάσεις από σκοτεινό λασπόδρομο για να πας σπίτι σου τπτ 10ετίες...Τα περί μύτης, απλά τα ξεπερνάω...
Καλά κάνεις, γιατί δεν είναι μόνον οι δική σου. 11.000.000 μύτες 'παίζουν', πάνω - κάτω...
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη