-
Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για τα συστηματα συναγερμων που κυκλοφορουν σημερα. Π.χ. ποια θεωρειτε καλυτερη μαρκα και γιατι, αν ο συναγερμος που εχετε σας εχει αφησει ικανοποιημενο, αν τα παραπανω χρηματα αξιζουν τον κοπο κτλ κτλ
Γιατι σκοπευω να προχωρησω σε αγορα ενος, αλλα εχω μπερδευτει με την πληθωρα που υπαρχει
-
Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για τα συστηματα συναγερμων που κυκλοφορουν σημερα. Π.χ. ποια θεωρειτε καλυτερη μαρκα και γιατι, αν ο συναγερμος που εχετε σας εχει αφησει ικανοποιημενο, αν τα παραπανω χρηματα αξιζουν τον κοπο κτλ κτλ
Γιατι σκοπευω να προχωρησω σε αγορα ενος, αλλα εχω μπερδευτει με την πληθωρα που υπαρχει
-
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για τα συστηματα συναγερμων που κυκλοφορουν σημερα. Π.χ. ποια θεωρειτε καλυτερη μαρκα και γιατι, αν ο συναγερμος που εχετε σας εχει αφησει ικανοποιημενο, αν τα παραπανω χρηματα αξιζουν τον κοπο κτλ κτλΓιατι σκοπευω να προχωρησω σε αγορα ενος, αλλα εχω μπερδευτει με την πληθωρα που υπαρχει
ολα αυτα ειναι και λιγο σχετικα με τι ειναι αυτο που θελεις να προστατεψεις πχ. δεν βαζεις συναγερμο των 500 ευρω σε αυτοκινητο δεκαετιας που δεν παει πανω απο 4000 ευρω.
επισης θα πρεπει να ελεγξεις τι ισχυει για την διατηρηση τις εγγυησης εφ οσον αυτη δεν εχει ληξει οταν βαλεις συναγερμο εκτος τις αντιπροσωπιας.παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ανεξαρτητα με οποιοδηποτε συστημα συναγερμου και αν επιλεξει καποιος ενα πληρες πακετο μικτης ασφαλειας μερικης και ολικης κλοπης πρεπει να συνοδευει καθε ι.χ για να μπορει ο ιδιοκτητης του να κοιμαται σχετικα ησυχος.
Περι συναγερμών