-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://z.about.com/d/hotels/1/0/l/G/bucket.jpg[/img]Μη ζμπροχνετε κυριοι,ολοι χωραμε.
-
Για να είμαστε πιο άνετα, ορίστε ένας μεγαλύτερος ακόμα...
Στη φωτό συμπάσχων συνφορουμίστας, ο οποίος προσπαθεί να μπει μέσα!
-
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΚΟΘΒΑΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ
-
δεν θελει πολλους ενας μεγαλος φτανει.....
-
...Όλοι χωρέσαμε στο Bucket του Latvala...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
...Όλοι χωρέσαμε στο **Bucket **του Latvala... -
Γκλου-γκλου-γκλου...πλιτς-πλιτς...γκλου-γκλου-γκλου...πλιτς!
Προσπαθώ να κολυμπήσω στον κουβά!
Άκου 6 βαθμοί η μεγαλύτερη βαθμολογία... -
Εφόσον όλοι έπεσαν στον κουβά, τότε δεν είναι κουβάς
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εφόσον όλοι έπεσαν στον κουβά, τότε δεν είναι κουβάςΑπλα ειναι υπόνομος.
-
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
-
Τελικα ο Loeb θα ξεκινησει με ποινη ή οχι;
Με το Sordo το μαθαμε εγκαιρα, τωρα μηπως πρεπει να αλλαξουμε τις προβλεψεις μας; -
Πάντως εγώ την άλλαξα ήδη.
Ακόμα και αν δεν του επιβληθεί ποινή, πιστεύω οτι θα το φυλάξει ο Γάλλος, οπότε μάλλον δε θα παίξει πρωτιά.
Είναι βλέπεις και μεγάλο το υψόμετρο στο Μεξικό, ταλαιπωρία για τους κινητήρες δηλαδή και σε συνδυασμό με τις αστοχίες των τελευταίων αγώνων, είναι ένα καλός λόγος για να πάει κάπως πιο χαλαρά.Στο rally.gr πάντως εξηγεί γιατί ΔΕΝ πρέπει να φαει ποινή ο Λεμπ.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=13857&race_id=578
-
Τι θα γινει με αυτον τον Λεμπ τελος παντων. Μπροστα στο WRC, μπροστα και σε μας !!
Προτεινω ο μεν οδηγος να οδηγει υποχρεωτικα απο το πισω καθισμα,ο δε παικτης να συμμετεχει MONO στους ζυγους γυρους του WRC.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι θα γινει με αυτον τον Λεμπ τελος παντων. Μπροστα στο WRC, μπροστα και σε μας !!To ιδιο πραγμα ειναι...οπαδος του Loeb-ψηφιζει Loeb-οποτε οταν κερδιζει ο Γαλλος (που το κανει συχνα) παιρνει και τους βαθμους...
Εμεςι ας συνεχισουμε να ρισκαρουμε -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τι θα γινει με αυτον τον Λεμπ τελος παντων. Μπροστα στο WRC, μπροστα και σε μας !!
To ιδιο πραγμα ειναι...οπαδος του Loeb:
μπα μη το λες
πλεον εχω αρχισει και ξενερωνω που συνεχεια νικαει αυτος
και δεν υπαρχει συναγωνισμος, αλλα πιστεω οτι αμα δεν ειχαν οι
αλλοι ατυχιες θα ειχαμε 'παιχνιδι'.
τα ραλλυ θελουν εκτος απο ταχυτητα κ τακτικη κατι που ο λοεμπ
ξερει πολυ καλα. βλεπε το hirvonen μπηκε κατευθειαν αερα πατερα κ μετα
παπαλα. -
Kαι εγώ έχω τα ιδία χαρακτηριστικά με τον ομοσταυλο Loeb αλλά πίσω!! Μπας ρισκάρω περισσότερο??
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Kαι εγώ έχω τα ιδία χαρακτηριστικά με τον ομοσταυλο Loeb αλλά πίσω!! Μπας ρισκάρω περισσότερο??Tι να σου πω δεν ξερω! Μελλον ευθυνεται το γεγονος οτι δεν αρκει να βρεις τον πρωτο, αν και με την τριαδα 1.Loeb / SS: Loeb / ΤΜ: Citroen εξασφαλιζεις κατα Μ.Ο. 5 βαθμους σε καθε αγωνα.
Παντως το παρακολουθω χαρακτηριστικα αυτο το φαινομενο. Και περυσι οσο νικουσε στην αρχη ο Loeb, ο φιλτατος συμφορουμιτης ηταν ψηλα, μετα αρχισε να το γυρνα ο Gronholm, και φιλος αρχισε να χανει εδαφος..
Φετος ομως τα πραγματα ειανι πιο ρευστα μιας και περισσοτεροι οι διαθεσιμοι βαθμοι.
Παντως απο οτι εχω καταλαβει μετραει η σταθεροτητα στην επιλογη των σιγουρων θεσεων και οχι να πιασεις τις εκπληξεις. -
Έχω μια ένσταση σχετικά με την βαθμολογία του Ράλυ Αργεντινής και θα ήθελα μια διευκρίνηση. Στο σημείο που αφορά τον νικητή των ειδικών διαδρομών γιατί δίνεται ως νικητής ο Leob ενώ τόσο ο Solberg όσο και ο Latvala έχουν όλοι από πέντε νίκες ειδικών; Δεν θα έπρεπε να θεωρηθούν σωστές και οι τρείς προβλέψεις; ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Οπως εχω γραψει και παλιοτερα και το γραφει στο συστημα βαθμολογησης σε καθε 1ο ποστ του αντιστιχου θεματος προβλεψεων , μονο ενα ονομα και ομαδα θα ειναι σωστο για καθε προβλεψη. Οποτε Loeb-Solberg-Latvala στην Αργεντινη ειχαν 5 πρωτιές και οι τρεις, ο νικητής καθορίστηκε από τις περισσότερες 2ες στις ειδικές, 6 o Loeb 4 o Solberg και 1 o Latvala (αν θυμαμαι καλα).
-
ok ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!