-
Bravo S.Loeb!
Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2009..._
-
Ευχαριστώ ** C.marin** και Kubiac για τα καλά σας λόγια. Είναι γεγονός ότι όπως ήρθαν τα πράγματα το ενδιαφέρων κρατήθηκε σε αμείωτο ενδιαφέρων μέχρι την τελευταία ειδική.(χα) Χρόνια πολλά παιδιά να έχουμε την υγεία μας και σαφώς ανανεώνεται το ραντεβού για την επομένη χρονιά!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον** Vasilaki ** για την άρτια διεξαγωγή του θεσμού..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Ευχαριστώ ** C.marin** και Kubiac για τα καλά σας λόγια. Είναι γεγονός ότι όπως ήρθαν τα πράγματα το ενδιαφέρων κρατήθηκε σε αμείωτο ενδιαφέρων μέχρι την τελευταία ειδική.(χα) Χρόνια πολλά παιδιά να έχουμε την υγεία μας και σαφώς ανανεώνεται το ραντεβού για την επομένη χρονιά!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον** Vasilaki ** για την άρτια διεξαγωγή του θεσμού..Συγχαρητήρια και από μένα S.Loeb !!!!!!
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Ευχαριστώ ** C.marin** και Kubiac για τα καλά σας λόγια. Είναι γεγονός ότι όπως ήρθαν τα πράγματα το ενδιαφέρων κρατήθηκε σε αμείωτο ενδιαφέρων μέχρι την τελευταία ειδική.(χα) Χρόνια πολλά παιδιά να έχουμε την υγεία μας και σαφώς ανανεώνεται το ραντεβού για την επομένη χρονιά!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον Vasilaki για την άρτια διεξαγωγή του θεσμού..Πολύ σωστό και απορώ με τον εαυτό μου που δεν ευχαρίστησα τον vasilakis για τον κόπο και την προσπάθεια που έκανε να κρατάει τα στατιστικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσε και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στον vasilakis!
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ευχαριστώ ** C.marin** και Kubiac για τα καλά σας λόγια. Είναι γεγονός ότι όπως ήρθαν τα πράγματα το ενδιαφέρων κρατήθηκε σε αμείωτο ενδιαφέρων μέχρι την τελευταία ειδική.(χα) Χρόνια πολλά παιδιά να έχουμε την υγεία μας και σαφώς ανανεώνεται το ραντεβού για την επομένη χρονιά!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον Vasilaki για την άρτια διεξαγωγή του θεσμού..
Πολύ σωστό και απορώ με τον εαυτό μου που δεν ευχαρίστησα τον vasilakis για τον κόπο και την προσπάθεια που έκανε να κρατάει τα στατιστικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσε και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στον vasilakis!
_
-
Συγχαρητήρια στο S.Loeb!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο vasilakis!!!
Και του χρόνου!!!!!!!!!!
-
Bravo στον Seb.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βας για τον κόπο του και την άρτια διοργάνωση και φέτος του εσωτερικού πρωταθλήτος. -
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και εγω με τη σειρα μου στους cmarin και nass για το excel-οφυλο και το ολο layout. Εγω απλως ετοιμα τα βρηκα!
Εν τω μεταξυ, ο 1ος αγωνας ειναι σε 2 εβδομαδες και συνηθως ανοιγουμε το αναλογο θεμα με τις προβλεψεις μας αλλα ξεχασαμε να συζητησουμε για τυχον αλλαγες!
-
Πάμε με το ίδιο φορμάτ. Η μόνη αλλαγή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να προβλέπουμε 3άδα αφού έχουμε λιγότερους κατασκευαστές φέτος.
-
Στην 3αδα ομως τα τελευταια 3 χρονια παιζουν συνεχεια τα ιδια ονοματα! Οποτε μαλλον να παραμεινουμε με την 5αδα.
-
Προτείνω και γω το φορμάτ να μείνει ως έχει.
-
Για να εχει ενδιαφέρον φέτος, μετά από όσα εχουν γίνει με τις αποχωρίσεις ομάδων, θα πρότεινα μόνο δύο αλλαγές. Πρώτον να καταργήσουμε τους βαθμούς στην πρόβλεψη των τριών πρώτων με διαφορετική σειρά και δεύτερον να βρίσκουμε τους οχτώ πρώτους αντί για τους πέντε.
-
Εγω προτεινω να ψηφιζουμε απο την δευτερη θεση μεχρι την ογδοη γιατι η πρωτη ειναι στανταρ
-
Πότε θα ανοίξουν οι προβλέψεις για το Ιρλανδίας?
-
Ο χρήστης 27rallye έγραψε:
Για να εχει ενδιαφέρον φέτος, μετά από όσα εχουν γίνει με τις αποχωρίσεις ομάδων, θα πρότεινα μόνο δύο αλλαγές. Πρώτον να καταργήσουμε τους βαθμούς στην πρόβλεψη των τριών πρώτων με διαφορετική σειρά και δεύτερον να βρίσκουμε τους οχτώ πρώτους αντί για τους πέντε.Πολυ ειναι κατα την γνωμη μου να προβλεπουμε 8αδα αλλα για να κανουμε και καμια αλλαγη δεν θα εχει ποντο για την λαθος θεση στο βαθρο. Δηλ. προβλεπουμε 5αδα-ειδικες-ομαδα με 2β η καθε σωστη προβλεψη με τα ιδια μπονους στο τελος του ραλλυ και τελος χρονιας.
Σε λιγο ανοιγω τις προβλεψεις παω να ετοιμασω το θεμα.
-
Καλή Χρονιά σε όλους. Καλή δύναμη, Vasilakis!!!
-
Αν μου επιτρεπεται μια ακομα προταση.
ΜΕΤΑ τον αγωνα της Κυπρου (11-15/3) ας κανουμε ενα σπεσιαλ διαγωνισμο για την τελικη δεκαδα των οδηγων.
Χρονος συμμετοχης μεχρι την 22/4/2009 δηλαδη πριν τον αγωνα της Αργεντινης.
Νικητης αυτος που εβαλε το σωστο ονομα στη σωστη θεση.
Καθολου βαθμοι και σε περιπτωση ισοπαλιας νικαει αυτος που που συμμετειχε νωριτερα.Οσον αφορα το βραβειο....... ..... ριχτε καμια ιδεα...
-
Μια ερώτηση : στη Νορβηγία, τους περισσότερους πόντους θεωρήσαμε ότι τους πήρε η Citroen (που 'ισοβάθμησε' με τη Ford), επειδή κέρδισε ο Loeb ?
Loeb+Sordo = 10+4
Hirvonen+Latvala= 8+6 -
Ακριβώς έτσι είναι !!
-
Συγνωμη για την καθυστερηση, το excel-φυλο σε καθε στηλη παιρνει μονο μια απαντηση για να βγαλει τα αποτελεσματα οποτε σε ισοβαθμια ομαδων τους παιρνει η ομαδα με το καλυτερο τερματισμο (1η θεση > 2η θεση > 3η θεση κλπ) οπως και στις ειδικες οι οδηγοι οταν εχουν τον ιδιο αριθμο με 1ους χρονους παιρναμε στον αριθμο με τους 2ους χρονους κλπ.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!