-
Ενα μεγάλο μπράβο στν Hakk που κατέφερε να πάρει το σκήπτρο, είναι άξιος αν και Formulakiάς ρε ραλλάκιδες να μου πάρει τον τίτλο ένας ραλλάκιας να πώ εντάξει αλλα ένας πιστάκιας δεν το αντέχω. Πλακα κάνω και μην το πάρετε στα σοβαρά. Ενα μεγάλο μπράβο αξίζει και στν Κώστα που έφερε σε έρας αυτη τη πολιπλοκη και δύσκολη αποστολή.
Γενικά δυσολέυτικα φέτος με το νέο σύστημα αλλα απο του χρόνου να θα επανέλθω ελπίζω, ας όψετε κύριοι το ψυγείο του Impreza που ζήταγε νερολακούβες.
Οσο για τα πλάνα γιοα την επόμενη σεζόν είμαι μέσα , αν και το μπόνους για την συμμετοχή θα πρέπει να επαναξετασθεί το να χάσει κάποιος τον τίτλο επέιδή δεν πρόλαβε να μπεί σε εναν αγωνα δεν είναι κρίμα?
Ελπίζω να βρώ καπιούς στην Κορινθο να τα πούμε και απο κοντά. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ενα μεγάλο μπράβο στν Hakk που κατέφερε να πάρει το σκήπτρο, είναι άξιος αν και Formulakiάς.Δεν είμαι formulάκιας... Παραθέτω παρακάτω ακάτι που έγραψα στο forum της F1 δύο αγώνες πριν το τέλος του διαγωνισμού WRC για να πω στον cmarin και τον og2002gr που με είπαν και αυτοί αποκλειστικό formulάκια ότι είμαι γενικά αυτοκινητόβιος:
Επιστροφη τωρα στο wrc οπου εχουμε μαχη-θριλερ με φαβορι εναν εξωαγωνιστικο-F1 παικτη: Hakk!!
Bεβαίως! Ο Φορμουλάκιας να μας πάρει το πρωτάθλημα WRC, ? E, όχι
Να διορθώσω κάτι... Δεν είμαι φορμουλάκιας. Είμαι γενικός αυτοκινητόβιος και παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα.Και εννοείται πως δε χάνω rally. Απλά η F1 (αν εξαιρέσουμε το 2002) με συνάρπαζε περισσότερο από τα rally. Γενικώς παρακολουθώ τα τεκτενόμενα στα rally και για να κάνω τις προβλέψεις στο διαγωνισμό μελετάω παλιά rally, τα αποτελέσματα του οδηγού στα προηγούμενα παρόμοιου οδοστρώματος rally κτλ και δε βάζω απλά στη τύχη οδηγούς. Αυτά.:
-
1.Μπράβο στον πανμέγιστο Hakk για τον πρωτο τίτλο του που δικαιωματικα κατεκτησε!Φυσικα τα πειραγματα που προκαλει το ψευδώνυμο του δεν υποτιμουν την επαφή και τις γνώσεις του με τον κοσμο των rally!Και δεν καταλάβατε κατι: ο Ηakk δεν προεβλεπε απλά τον νικητη των ss, αλλα τον ΟΡΙΖΕ (οπως και ο cmarin φυσικά)!!!
2.Κατι απο Olympic Games: Κωστα s'eyxaristoyme !!!
Δυστυχώς εχεις συνδεσει το ονομα σου με τον διαγωνισμό γι'αυτο δεν θα ηταν 'ηθικό' να εγκαταλειψεις τωρα τον αγωνα!!Ουτε να το σκεφτεσαι!Καθε χρονο εισαι και πιο πλουσιος τοσο σε ιδεες οσο και σε παρουσιασεις!Ο Θεσμός σε χρειαζεται.Τελος. τιποτα αλλο, η τελικη αποφαση δικη σου3.Συγχαρητηρια σε ολους του παιχτες που συμμετειχαν. Τον φετινο διαγωνισμό τον ευχαριστήθηκα περισσοτερο!Ηταν και καλυτερη η διανομη βαθμων και ο τροπος παιξίματος!
4.Οσον αφορα προτάσεις για τον διαγωνισμό του 2005:
-Δεν θα συμφωνησω να δινεται διαφορετική βαθμολογια για την σωστη προβλεψη του 1ου απ'οτι του 2ου. Παντα ειναι πιο ευκολη η προβλεψη του 1ου!
-Το hint της βαθμολογησης του 2004 ηταν τα bonus που πιστευω πρεπει να αναβαθμιστουν.Συνοπτικά προτεινω:
*Ψηφίζουμε τριαδα. 2βαθμους για οδηγο στη σωστή θεση. 1βαθμο για λαθος θέση.
*Ψηφίζουμε νικητη ειδικών (με τους νικητες superally να μετρανε κανονικα).2 βαθμούς
*Ψηφιζουμε νικητη κατασκευαστή. 2 βαθμούς
Μεγιστη βαθμολογία ανα αγώνα= (2x3)+2+2=10
Στο τελος της χρονιας +2 bonus για οποιον εχει τις περισσοτερες προβλεψεις σε νικητη ειδικών, νικητη κατασκευαστων και σε οποιον εχει πιάσει τις περισσοτερες σωστες θεσεις στην 3αδα.Ακομη +2 σε οσους εχουν 100% συμμετοχη και +1 σε οσους εχασαν μεχρι 2 αγώνες.+1 ακομη σε οσους βαθμολογηθηκαν σε ολυς τους αγώνες.Επισης ο cmarin θα αρχισει με +2 ως φορο τιμής και ο Hakk με -2 για να εχει ενδιαφερον και του χρονου!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
................
Επισης ο cmarin θα αρχισει με +2 ως φορο τιμής και ο Hakk με -2 για να εχει ενδιαφερον και του χρονου!!Ειδικά ο cmarin -6 βαθμούς!!!
-
-10 στον kouk που είχε την πρωτότυπη ιδέα να προβλέπει την Citroen ως νικητή των κατασκευαστών
Ορέστη, καλή η προτασή σου αλλά δύσκολος ο αλγόριθμος. κάτι σε πιο απλο?
-
Γιατι πιο δυσκολος βρε Κωστα?
Αυτα που αλλαζω απο την προταση σου ειναι 2 βαθμους για καθε σωστη προβλεψη οδηγου (ισα ισα αυτο απλοποιει τα πραγματα), +2 για κατασκευαστη (μια προσθεση παραπάνω!), +2 για ειδικες (αντι για +1 που προτεινεις). Τα bonus ειναι λιγο πιο ζορικα αλλα δεν χρειαζεται να τα ψαχνεις σε καθε αγωνα! Γιαυτο πρεπει να εχεις και βοηθους! -
-
Πάλι καλά που οριστηκε και εθελοντής-βοηθός στατιστικάρχης!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι καλά που οριστηκε και εθελοντής-βοηθός στατιστικάρχης!!Ορίστηκε, ορίστηκε!
Αυτή η ψφοφορία είναι μόνο για την πρόβλεψη του πρωταθλητή δεν είναι για το Μόντε Κάρλο! Μην ψηφίσεις πάλι Solberg, Solberg, Citroen -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάλι καλά που οριστηκε και εθελοντής-βοηθός στατιστικάρχης!!
Ορίστηκε, ορίστηκε!
Αυτή η ψφοφορία είναι μόνο για την πρόβλεψη του πρωταθλητή δεν είναι για το Μόντε Κάρλο! Μην ψηφίσεις πάλι Solberg, Solberg, Citroen -
Με τη βοήθεια και ευλογία του cmarin ανέλαβα την υποστήριξη του διαγωνισμού μας για το 2005. Ελπίζω να ανταποκριθώ στα υψηλά standards που έχει θέσει!
Καλή επιτυχία σε όλους. Το σχετικό θέμα με τις προβλέψεις για το ράλι Μόντε Κάρλο είναι το WRC Forum 2005 - Προβλέψεις: Ράλι Μόντε Κάρλο (MC)
-
O nass ήδη έδειξε (με το άνοιγμα των θεμάτων) ότι ο διαγωνισμός θα είναι και φέτος άψογος! Με διαφορετική βαθμολογία και διαφορετικές προβλέψεις αλλά και πλούσια δώρα (ίδια με τα περσινά ), σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός. Έτσι κι αλλιώς τα 2 τελευταία χρόνια πάντα κρίνεται στον τελευταίο γύρο.
Αν πάλι θελήσει κάτι θα είμαι εδώ για να βοηθήσω.Καλή επιτυχία σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά!
-
nass καλή δύναμη.
Είμαι βέβαιος ότι όλα θα δουλέψουν άψογα.
Είμαι περίεργος να δω τι έξτρα στατιστικά θα μπορέσεις να βγάλεις -
Οι προβλέψεις μας θα περνάνε πρωτα από Τεχνικό Έλεγχο τώρα?!
Καλορίζικος...καλή δύναμη!!!
-
Μπορω να πω σας πω τα κάλαντα και να έχω όσους βαθμούς θέλω?? Καλο κουράγιο Νάσο, και ελπίζω να μην 'λυνεις΄τον νικητή του κάθε αγώνα
-
Καλη νέα αγωνιστική χρονιά !
Καλα κουράγια Νάσο και καλή τύχη σε όλους! -
Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Η 'φανέλα είναι βαριά' αλλά πιστεύω θα ανταπεξέλθω λόγω ειδικού βάρους
Παρακαλούνται οι PANIPA3 και acro να δώσουν την πρόβλεψη για το νικητή των SS
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλούνται οι PANIPA3 και acro να δώσουν την πρόβλεψη για το νικητή των SSΕπίσης το ίδιο και ο kkot
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλούνται οι PANIPA3 και acro να δώσουν την πρόβλεψη για το νικητή των SS
Επίσης το ίδιο και ο kkot
Επίσης το ίδιο και ο kbaigio (είδε μάλλον από πάνω τον kkot και 'κόλλησε' )
Υπενθυμίζω: προβλέπουμε τους 3 πρώτους ΚΑΙ το νικητή των SS. Μη πρόβλεψη του νικητή των SS σημαίνει αποκλεισμό από τον αγώνα εεεεε λάθος, σίγουρη απώλεια ενός βαθμού
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπενθυμίζω: προβλέπουμε τους 3 πρώτους ΚΑΙ το νικητή των SS. Μη πρόβλεψη του νικητή των SS σημαίνει αποκλεισμό από τον αγώνα εεεεε λάθος, σίγουρη απώλεια ενός βαθμού
Διαμαρτύρομαι...ο προηγούμενος Τεχνικός Έφορος μας άφηνε και περνάγαμε με κάτι τέτοια ψιλο-παραπτώματα!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!