-
Κατσε καλά γιατι προβλέπω να μας βάζει στην σειρα να βγάλουμε ΔΤΤ!! (Που έμπλεξες βρε Νάσο, δεν σου έφταναν οι έλληνες αγωνιζόμενοι ήθελες να βάλεις στο κεφάλι σου και του έλληνες θεατές;; )
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κατσε καλά γιατι προβλέπω να μας βάζει στην σειρα να βγάλουμε ΔΤΤ!! (Που έμπλεξες βρε Νάσο, δεν σου έφταναν οι έλληνες αγωνιζόμενοι ήθελες να βάλεις στο κεφάλι σου και του έλληνες θεατές;; )Ωχ!!!...Λές?!!! ..Ασε Νάσο,άκυρον,δίκηο έχεις!!! (Μην αρχίσουμε τώρα να δηλώνουμε τύπους πληκτρολογίων,μήκος καλωδίων mouse και ταχύτητες σκληρών δίσκων!!)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλούνται οι PANIPA3 και acro να δώσουν την πρόβλεψη για το νικητή των SS
Επίσης το ίδιο και ο kkot
Επίσης το ίδιο και ο kbaigio (είδε μάλλον από πάνω τον kkot και 'κόλλησε' )
Υπενθυμίζω: προβλέπουμε τους 3 πρώτους ΚΑΙ το νικητή των SS. Μη πρόβλεψη του νικητή των SS σημαίνει αποκλεισμό από τον αγώνα εεεεε λάθος, σίγουρη απώλεια ενός βαθμού
Ομοίως και ο JTGANG. Παλικάρια συγκεντρωθείτε!
-
Εληξε η προθεσμία για τις προβλέψεις του ράλι Μόντε Κάρλο (MC) του 2005.
Πρόβλεψαν 65 μέλη, που είναι χαμηλότερα από τα 82 που είχαν προβλέψει πέρισι στον ίδιο αγώνα αλλά τουλάχιστον είναι περισσότερα από τα 46 που είχαν προβλέψει για τον τελευταίο αγώνα του 2004 στην Αυστραλία.
Βλέπω μια πτώση... Για να ξυπνάμε, δεν τρέχουμε, πετάμε...
80% έπιασε ο Loeb για πρωτιά, πρέπει να είναι το υψηλότερο ποσοστό πρόβλεψης για ένα αποτέλεσμα ever (cmarin ?)
H δημοφιλέστερη τριάδα ήταν Loeb, Gronholm με βραχεία κεφαλή από Duval και Martin ενώ για τις SS ο Loeb (71%)
4 μέλη (PANIPA3, acro, kkot, JTGANG) μπερδεύτηκαν και δεν έδωσαν πρόβλεψη για νικητή των SS Ο kbaigio έδωσε τελευταία στιγμή πρόβλεψη για νικητή SS αλλά παράκληση, φίλε kbaigio, στέλνε ΡΜ όταν αλλάζεις ή συμπληρώνεις προβλέψεις διότι δεν είναι πάντα εύκολο μέσα σε όλες τις δημοσιεύσεις να δω τη δεύτερη δική σου.
Καλή επιτυχία
-
Εύγε nass! To 80% του Loeb είναι το μεγαλύτερο με μικρή διαφορά (79,5%) του Gronlolm από την Σουηδία του 2003.
Τα Pdf δεν μου ανοίγουν...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εύγε nass! To 80% του Loeb είναι το μεγαλύτερο με μικρή διαφορά (79,5%) του Gronlolm από την Σουηδία του 2003.Thanks master
Τα δοκίμασα και από αλλού και δουλεύουν. Αλλος με το ίδιο πρόβλημα ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατεβαίνει, ανοίγει το acrobat και μετά βγάζει 'error opening this document'
-
Εμένα ανοίγει μια χαρούλα!!
-
Να συμπληρώσω οτι Panizzi και Gardemeister εχουν πάρει μονο μια 'ψηφο' με αυτη στον Gardemeister στην τριτη θέση απο το Λαμπρο που πανυγηρίζει ήδη με την προβλεψη του οτι θα πηγαινε καλά ο Garde!! Να δω τι προβλέπει για τον εαυτό του φέτος (ασχετο!!)
-
Ο acro με ενημέρωσε με ΡΜ πως όντως είχε αλλάξει τη δημοσίευσή του ώστε να λέει και το νικητή των ειδικών (Loeb) στις 17/1 (http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10206&postdays=0&postorder=asc&start=15) αλλά είχε ξεχάσει να μου στείλει το ΡΜ τότε και εγώ δεν το είχα αντιληφθεί πως είχε αλλάξει η δημοσίευση (αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του ΡΜ).
Οπότε δέχομαι την πρόβλεψη του acro για το νικητή των ειδικών.
Παράκληση σε όλους, αν κάνετε αλλαγές, στέλνετε έγκαιρα ΡΜ, δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει γίνει σε παλιότερες δημοσιεύσεις του θέματος των προβλέψεων.
-
Παρακαλούνται οι φίλοι AthenD και spyros να προβλέψουν για το νικητή των ειδικών και να με ειδοποιήσουν για την πρόβλεψή τους με ΡΜ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλούνται οι φίλοι AthenD και spyros να προβλέψουν για το νικητή των ειδικών και να με ειδοποιήσουν για την πρόβλεψή τους με ΡΜΟμοίως και ο φίλος boxer2003!
-
H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!
ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλούνται οι φίλοι AthenD και spyros να προβλέψουν για το νικητή των ειδικών και να με ειδοποιήσουν για την πρόβλεψή τους με ΡΜ
Ομοίως και ο φίλος boxer2003!
Και ο fabiawrc!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εμένα κολάει τις περισσότερες φορές το acrobar reader όταν ανοίγω αρχείο από το internet! Μερικές φορές ανοίγει αλλά σπάνια! Φταίνε καθαρά τα windows ή το acrobat που θέλει μάλλον up date!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Και εμένα κολάει τις περισσότερες φορές το acrobar reader όταν ανοίγω αρχείο από το internet! Μερικές φορές ανοίγει αλλά σπάνια! Φταίνε καθαρά τα windows ή το acrobat που θέλει μάλλον up date!
Μια συνήθης λύση είναι να μην τα ανοίγεις απευθείας αλλά να τα σώζεις στο δίσκο (με δεξί κλικ + Save Target As...) και να τα ανοίγεις από εκεί.
-
Εληξε η προθεσμία για τις προβλέψεις του ράλι Σουηδίας (S) του 2005.
Πρόβλεψαν 75 μέλη, που είναι χαμηλότερα από τα 91 που είχαν προβλέψει πέρισι στον ίδιο αγώνα αλλά τουλάχιστον είναι περισσότερα από τα 65 που είχαν προβλέψει για τον προηγούμενο αγώνα του Μόντε. Βελτιωνόμαστε...
Ο Gronholm ήταν το φαβορί των προβλέψεων για το νικητή (69%) και για τις SS (επίσης 69%). H δημοφιλέστερη τριάδα ήταν Gronholm, Solberg, Loeb
4 μέλη (AthenD, spyros, boxer2003, fabiawrc) μπερδεύτηκαν και δεν έδωσαν πρόβλεψη για νικητή των SS
Καλή επιτυχία
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Gronholm
Peter Solberg
GardemeisterGronholm
Άλλαξα το Loeb με τον Gardemeister, δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα, ε nass???
Αυτά έγραφε ο pavlos στις προβλέψεις του Σουηδίας. Και που θέλεις να δω φίλε pavlos πως άλλαξες την πρόβλεψή σου, αν δεν στείλεις PM ? Δεν μπορώ να βλέπω κάθε φορά όλο το θέμα από την αρχή μήπως και άλλαξε κανείς πρόβλεψη, πρέπει να σταλεί ΡΜ για να ειδοποιηθώ.
Παράκληση: μην ξεχνάτε τα ΡΜ...
-
Χθες που είδα τη βαθμολογία, ήταν για τον αγώνα μόνο.
Έχει και συνολικά; Γιατί μου φαίνεται πως με διακρίνει μεγάλο φάρδος! εεεεεε διακρίνει τις προβλέψεις μου επαρκής ακρίβεια εννοούσα!!(Αν δεν έχει, όποτε μπορείς, δεν είναι τίποτα επειγον. )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Χθες που είδα τη βαθμολογία, ήταν για τον αγώνα μόνο.
Έχει και συνολικά; Γιατί μου φαίνεται πως με διακρίνει μεγάλο φάρδος! εεεεεε διακρίνει τις προβλέψεις μου επαρκής ακρίβεια εννοούσα!!(Αν δεν έχει, όποτε μπορείς, δεν είναι τίποτα επειγον. )
Μα τι λέτε, να σας στεναχωρήσουμε ?
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!