-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και το πρωτάθλημα απέκτησε νέο ενδιαφέρον μετά το στραβοπάτημα του Hakk (1 βαθμό)Δεν λέω καλά που έμεινε στην υπερειδική ο Hirvonen!!! Ούτε ένα δεν θα είχα πάρει!!! (Πάντως βλέποντας την μετάδοση και χωρίς να ξέρω την τελική κατάταξη κάτω από το βάθρο, έλεγα απο μέσα μου να εγκαταλείψει!!! Και να φανταστείς είμαι και οπαδός της Subaru στα ράλι... Εδώ θα μου πεις πανηγύρισα την pole του Barrichello στην indianapolis επειδή το είχα πάιξει στοίχημα!!! )
-
Λοιπόν ο Hakk θα το πάρει αέρα το πρωταθλημά μας! Στο τελευταίο αγώνα δεν είδα κάνενα ρισκο απο τους 6 πρώτους που διεκδηκούν! Με τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστων να έχουν κλείσει, οι 2 τελευταίοι αγώνες έχουν άλλο ενδιαφέρον περισσότερο για τις 2ες-3ες θέσεις ! Για παίξτε! http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=9198
Καλή επιτυχία!
-
**Φωτιά **στο πρωτάθλημα μας!
Στον τελευταίο αγώνα θα κριθούν όλα αφού 6 διεκδικούν πρωτιά.
Hakk 26
fanis13 25
Christos M 24
nass 24
nikoswrc 24
thvarveris 23eνώ πολλά θα κριθούν και στα bonus που πολύ ευκολα μπορούν να αλλάξουν!
Παιξτε τώρα !
-
Περιμένουμε εδώ ιδέες για τον διαγωνισμό του 2005!! Όπως επίσης και εθελοντές να τον αναλάβουν....
-
Τέλος του πρωταθλήματος, τέλος και του διαγωνισμού! Παρόλο που κάτι πήγε να γίνει για να έχουμε εκπλήξεις, ο Gronholm εγκατέλειψε και έτσι ο πρωταθλητής του WRC forum του 2004 είναι ο :
Ηakk
Συγχαρτήρια για τις επιλογές του και λίγο αργότερα θα έχουμε και αποτελέσματα.
-
Συγχαρητήρια Hakk και σε σένα 'οικοδεσπότη' αλλα και σε όλους τους
φορουμίστες που κράτησαν το παιχνίδι..ζωντανό!
Και του χρόνου... -
Μπραβο στους πεντε πρωτους,συγχαρητηρια στους επομενους πεντε και καλα κρασια στους υπολοιπους.
-
Την Παρασκευή το βράδυ φαινόταν πως θα γινόταν η μεγάλη έκπληξη! Τελικά όμως δεν έγινε (αυτά παθαίνει όποιος 'επενδύει' στον Marcus ) και ευτυχώς, θα ήταν αδικία για τον Hakk που ήταν ο καλύτερος σε όλη τη χρονιά!
Συγχαρητήρια!
Και συγχαρητήρια και ευχαριστούμε και στον cmarin
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπραβο στους πεντε πρωτους,συγχαρητηρια στους επομενους πεντε και καλα κρασια στους υπολοιπους.Με εκφράζει απόλυτα η τοποθέτηση του αγαπητού DAP, οπότε με την άδεια του την κατθέτω και σαν δική μου.Βρε αθεόφοβε DAP αυτό με τα κρασιά που το θυμήθηκες; γελάω εδώ και ώρα μόνος μου
Επίσης θερμά ευχαριστώ στον Κώστα Μαρινάκη που σηκώνει όλη την 'διοργάνωση' στην πλάτη του και την βγάζει πέρα με επαγγελματική αξιοπιστία και προσήλωση!
Και του χρόνου να είμαστε καλά και 'καλά κρασιά' που λέει και ο DAP
-
Tο πρώτο και μεγάλο μπράβο πάει στον Κώστα Μαρινάκη,χωρίς αυτόν πρωτάθλημα δεν γινόταν!
Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια στον Hakk,που ήταν ο καλύτερος,αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν...
Άντε και του χρόνου! -
Συγχαρητήρια στον Hakk!!...Αλλά και σε οσους συμμετειχαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την κούπα του Πρωταθλητή!!
ΥΓ Τώρα αρχίστε να στέλνετε pm στον cmarin παρακαλώντας τον να το κάνει παλι του χρόνου!!! Αλλοιώς θα οριστεί κάποιος εθελοντής!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Τώρα αρχίστε να στέλνετε pm στον cmarin παρακαλώντας τον να το κάνει παλι του χρόνου!!! Αλλοιώς θα οριστεί κάποιος εθελοντής!!!Γιατί να το κάνουμε με pm και να μην το κάνουμε δημόσια.Πρώτος εγώ.
Βρε γίγαντα Κώστα Μαρινάκη αφού ξέρεις καλά ότι έχουμε εθιστεί στην διοργάνωση, πάει η καρδιά σου να μας κάνει να λιώνουμε από στερητικό σύνδρομο για έναν ολόκληρο χρόνο;
Καλό; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Γιατί να το κάνουμε με pm και να μην το κάνουμε δημόσια.Πρώτος εγώ.Βρε γίγαντα Κώστα Μαρινάκη αφού ξέρεις καλά ότι έχουμε εθιστεί στην διοργάνωση, πάει η καρδιά σου να μας κάνει να λιώνουμε από στερητικό σύνδρομο για έναν ολόκληρο χρόνο;
Καλό;Καλό!!
Άσε που κανένας άλλος δεν διαθέτει αυτό το αστείρευτο ταλέντο του cmarin!
Bonus,μέσοι όροι,στατιστικά....
ΠΟΥ ή μάλλον ΠΟΙΟΣ άλλος θα τα κάνει τόσο καλά?!?
cmarin 4 EVER!!!!
(Σταματάω. Πολύ έγλειψα!!! ) -
Με κάνετε να .
Κάντε και καμία πρόταση για το τι θα γίνει του χρόνου και βλέπουμε. Γενικά όμως έχω κουραστεί λιγάκι.... -
Μπράβο!Πολύ καλή η προσπάθεια παίδες!!!
Γιατρέ γιατι να μην ψηφίζουμε τον 1ο ανα σκέλος?
-
Το θέμα είναι να μείνει απλό το παιχνίδι πράγμα που νομίζω ότι είναι και καλό για τους παίκτες, αλλά κυρίως για αυτόν που έχει την εποπτεία του.
Και έτσι να μείνει είναι καλό είναι αφού νομίζω ότι ο τρόπος βαθμοδοσίας βοηθάει και τους τυχερούς και όχι μόνο τους γνώστες, πράγμα απαραίτητο για ένα παιχνίδι.
Επίσης μπορεί να πάρει την μορφή του διαγωνισμού της PEUGEOT αλλά μάλλον αυτό είναι υπερβολή αφού στην πλειοψηφία μας ψηφίζουμε και εδώ και εκεί.
Σημασία έχει να βρεθεί ένας άνθρωπος σαν τον Κώστα Μαρινάκη που να έχει όρεξη να το αναλάβει, πράγμα που είναι μάλλον δύσκολο αφού ο Κώστας δημιούργησε πολύ υψηλά στανταρς για το παιχνίδι. -
Μα γι' αυτό πρέπει να τον πείσουμε να συνεχίσει Θοδωρή (και να του βρούμε και βοηθό....κατά προτίμηση ξανθιά,1.90,με διαστάσεις 90-60-90 )!!
Ο Γιατρός έβαλε standards πολύ ψηλά!!!Του έφυγε ο τάκος από την δουλειά αλλά ο διαγωνισμός πήγε άψογα (καλύτερα απο της Peugeot)
Αντε ρε Γιατρέ....πες το ναι και κερνάω μπριζόλες!!(απ' αυτές του deggman)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα γι' αυτό πρέπει να τον πείσουμε να συνεχίσει Θοδωρή (και να του βρούμε και βοηθό....κατά προτίμηση ξανθιά,1.90,με διαστάσεις 90-60-90 )!!Ο Γιατρός έβαλε standards πολύ ψηλά!!!Του έφυγε ο τάκος από την δουλειά αλλά ο διαγωνισμός πήγε άψογα (καλύτερα απο της Peugeot)
Αντε ρε Γιατρέ....πες το ναι και κερνάω μπριζόλες!!(απ' αυτές του deggman)
Καλά με ξανθιά ή και μελαχρινή αυτών των αναλογιών αναλαμβάνω και εγώ που είμαι του 'νηπιαγωγείου' όσον αφορά τα computer.
Τώρα για τις μπριζόλες.Τις κερνάς με όλη την σημασία της λέξης ή της κερνάς για το τραπέζι που θα κάθεσαι και εσύ; -
Γίνεται να δοκιμάσω πρώτα τις ξανθομελαχρινές. μετά τις μπριζόλες και μετά να αποφασίσω?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
.......Τώρα για τις μπριζόλες.Τις κερνάς με όλη την σημασία της λέξης ή της κερνάς για το τραπέζι που θα κάθεσαι και εσύ;Εμ θα κάθομαι κι εγω βρε Θοδωρή....τι μόνους σας θα σας αφήσω?!!Αλλά αφου θα κερνάω (τον Γιατρό!!) δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!