-
Μπορεί να πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας για το ράλλυ Κύπρου αλλά όχι και να απουσιάζομεν παντελώς απο τον πίνακα του φίλτατου cmarin!!!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Μπορεί να πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας για το ράλλυ Κύπρου αλλά όχι και να απουσιάζομεν παντελώς απο τον πίνακα του φίλτατου cmarin!!!Σε 'έφαγα' από τις προβλέψεις αλλά είσαι κανονικά στα αποτελέσματα που θα ανέβουν σε λίγο. Sorry!!!
-
ok!!
-
λοιπόν, μετά τα αποτελέσματα, που επιτέλους ανέβηκαν (http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=159894#159894), ο Hakk με τον 1 βαθμό που πήρε διατήρησε την πρώτη θέση αλλά τον έχουν πλησιάσει αρκετοί. Το πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τους 11 αγώνες που απομένουν.
Μην ξενχάμε και τα bonus. Τα επόμενα αποτελέσματα θα έχουν και πρoσωρινή κατάταξη με τα bonus . -
Και εγώ πλησίασα απειλητικά τους πρώτους.........από το τέλος!!!
Εμπρός για νέα μηδενικά! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Και εγώ πλησίασα απειλητικά τους πρώτους.........από το τέλος!!!
Εμπρός για νέα μηδενικά!Μην μιλάς για μηδενικά. Έπιασα αισίως το τρίτο στη σειρά. Μαύρα χάλια δηλαδή.
-
Τελικά το σύστημα 'τυφλόμυγα' πιάνει φέτος!!Φιγουράρω στις πρώτες θέσεις και χωρίς τα bonus!!
Τρέμε Στέλιοοοοοο!!! -
ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?
SOLBERG Ή LOEB
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο SOLBERG ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 (ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ) -
Ο χρήστης karalbi έγραψε:
SOLBERG Ή LOEB
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο SOLBERG ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 (ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ)O Solberg πηρε 6 , ο Loeb αλλες 6, ο Gro 4 και ο Martin 1.Μια πηραν και οι θεατες.
-
Ο χρήστης karalbi έγραψε:
SOLBERG Ή LOEB
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο SOLBERG ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 (ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ)Φίλε karalbi κάνεις λάθος. Έχεις 3 σωστές απαντήσεις στις 5. Αυτός που παίρνει τον βαθμό είναι αυτό που έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις και είναι ο Hakk e 5/5.
Αναλυτικά έχεις παίξει κατά σειρα αγώνων για SS, o γύρος, τι έπαιξες και σε παρένθεση ποιος κέρδισε τις SS:- Loeb (Loeb)
- Tuohino (Gronholm)
- Solberg (Solberg)
- Solberg (Gronholm)
- Solberg (Solberg & Loeb)
Συμφωνείς?
-
CMARIN ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
CMARIN ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ?Ηρέμησε Κυριαζή!!!
-
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
CMARIN ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ?είναι πολύ απλό αυτό, εγώ λέω για τον νικητή του κάθε split και ανά κατηγορία (WRC, ιδιώτες, S1600, N, Ελληνες κλπ), επίσης όλα τα στοιχεία τηλεμετρίας (μέγιστη τελική, αλλαγές ταχυτήτων κλπ) ανά split και βεβαίως την 8δαδα κάθε ειδικής ανά κατηγορία, τον αριθμό των εγκαταλείψεων ανα SS και κατηγορία και φυσικά ένα τύπο στοιχήματος με ποσοστά σε όλα τα παραπάνω για να κερδίσουμε και τίποτα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
CMARIN ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ?
είναι πολύ απλό αυτό, εγώ λέω για τον νικητή του κάθε split και ανά κατηγορία (WRC, ιδιώτες, S1600, N, Ελληνες κλπ), επίσης όλα τα στοιχεία τηλεμετρίας (μέγιστη τελική, αλλαγές ταχυτήτων κλπ) ανά split και βεβαίως την 8δαδα κάθε ειδικής ανά κατηγορία, τον αριθμό των εγκαταλείψεων ανα SS και κατηγορία και φυσικά ένα τύπο στοιχήματος με ποσοστά σε όλα τα παραπάνω για να κερδίσουμε και τίποτα
Α ωραία!
Τότε να βάλουμε και μέση ωριαία ταχύτητα,ονοματεπώνυμο μηχανικού που θα πιάσει πρώτος το αυτοκίνητο,αριθμο θεατών ανα ειδική και ανα split, διευθύνσεις και τηλέφωνα των θεατών του 4ου χιλιόμετρου της Παύλιανης κλπ κλπ κλπ -
Για να δώσω και μια βοήθεια στο καινούργιο διαγωνισμό
θα είμαι ... Ρεγγίνι , Παύλιανη , Ελευθεροχώρι .... την Παρασκευή -
ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΙΔΡΩΤΑ ΘΑ ΧΕΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΔΙΚΟΣ ΑΝΑ SPLIT , ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΩΡΕΣ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΣ ΣΕΙΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ SPLIT.
ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ BARCODE ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ?
ΚΑΙ ΠΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ O SAINZ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ BARCODE 12134487874B ΟΛΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
ΘΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΣΕΙ Ο KLEISJ, ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ SAINZ. -
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ deggman:
Σε ποιον ανήκουν οι σημειώσεις και από ποια ειδική προέρχονται?
-
. ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΜΙΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ deggman:Σε ποιον ανήκουν οι σημειώσεις και από ποια ειδική προέρχονται?
apo ton grafiko charaktira prepei na'ne tou Seppo Harjanne gia ton Tommi Makinen.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!