-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ο νικητής παίρνει 3 βαθμούς στο ΣΥΝΟΛΟ, ή 2 επειδή είναι σωστή πρόβλεψη και άλλους 3 βαθμούς επειδή είναι ο νικητής;;
Αν είναι 3 στο σύνολο, τότε εντάξει! Αλλιώς είναι πολλοί, και θα καταλήξουμε να νοιαζόμαστε μόνο για το νικητή...
τι τα μπερδεύεις τώρα ρε Γιώργο? Στο σύνολο είναι...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να πούμε δηλαδή:
1 βαθμό για κάθε οδηγό που προβλέπουμε μέσα στην τριάδα,
1 βαθμό (bonus) για κάθε οδηγό που προβλέπουμε στη σωστή θέση μέσα στην τριάδα
2 βαθμούς (bonus) για τον νικητήΤί λέτε λοιπόν;
Αν συμφωνείτε, τότε ο Κώστας να ανοίξει thread 'Monte Carlo Pickems' ή ότι νομίζει σε Ελληνικά και ΠΑΜΕ!
και ξανά
3 βαθμοί του νικητή
2 βαθμοί η σωστή θέση
1 βαθμός η λάθος θέση.
και προτείνω +2 βαθμούς το πόντιουμΛέτε να ανοίγουμε καινούριο θέμα για κάθε αγώνα ή να έχουμε 1 θέμα για όλους τους αγώνες. Έτσι κι αλλιώς μόνο θα ψηφίζουμε, για σχόλια του διαγωνισμού θα γράφουμε εδώ και θα υπάρχει και ένα ακόμη θέμα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.
Κατέληξε κάπου εσύ για βαθμολογία και topic και πες μας.Αφού θα είσαι ο αθροιστής των βαθμών, έχεις τον τελευταίο λόγο.
-
Αναλυτικά:
3 βαθμοί αν προβλέψεις σωστά τον νικητή.
2 βαθμοι αν προβλέψεις σωστά τον 2ο. Το ίδιο και για τον 3ο.
1 βαθμός για κάθε οδηγό που δεν πρόβλεψες στη σωστή θέση.
2 bonus αν προβλέψεις το pondium με τη σωστή σειρά.Παράδειγμα
Έχω επιλέξει:
- Gronholm
- Burns
- Sainz
Αν το Pondium είναι αυτό που επέλεξα τότε παίρνω 3(Gro)+2(Bur)+2(Sai)+2(bonus)=9 βαθμούς
Το Pondium είναι: 1. Burns 2. Gronholm 3. Sainz
Εδώ παίρνω 1(Bur)+1(Gro)+2(Sai)=4 βαθμούςOK Τώρα;
-
Να πω εγώ έναν προτελευταίο λόγο;
Γιατί να πριμοδοτείται κάποιος που πετυχαίνει το νικητή παραπάνω από εκείνον που πετυχαίνει τον 2ο; Είχε μεγαλύτερες ικανότητες; Καλύτερα να το κάνετε 1 πόντο για οδηγό στην τριάδα, 1 επιπλέον για σωστή θέση και μπόνους 2 πόντους για όποιον πετύχει όλη την τριάδα. Ευχαριστώ -
Λοιποοοον...
Διαβασα προσεκτικα ολες τις απαντησεις σας και εχω να πω τα εξης:1)Να εχουμε παραταση ληξης:
Οποτε προτεινω να ληγει ο διαγωνισμος την Πεμπτη 12.00 μμ πριν καθε αγωνα.
Σε περιπτωση που εχουμε υπερειδικη την Πεμπτη σε καποιο αγωνα,τοτε θε εχουμε ληξη Τεταρτη βραδυ.
2)Ποιος θα βαθμολογει:
Αφου προθυμοποιηθηκε ο φιλτατος cmarin και πηρε και ψηφο εμπιστοσυνης,συμφωνω και εγω.
Απο την πλευρα μου δεχομαι να βγαζω και εγω βαθμολογια,ως αναπληρωματικος,σε περιπτωση που καποια στιγμη δεν μπορεσει ο cmarin.
Αρκει ομως να το δηλωσει οταν δε θα μπορεσει για να αναλαβω εγω ή καποιος αλλος.3)Ποσα τοπικ θα εχουμε:
Προτεινω να γραφουμε σε αυτο σχολια,να ανοιξουμε αλλο ενα για τις προβλεψεις και αλλο ενα για τη βαθμολογια καθε αγωνα.
4)Συστημα βαθμολογησης.
Η προταση μου ειναι οι 3 πρωτοι να προβλεπονται και να εχουμε 3 βαθμους για σωστη θεση και 1 βαθμο για λαθος θεση.
Βεβαια και για τα μπονους συμφωνω,δεν εχω προβλημα.
Ο,τι αποφασισετε και εσεις.Αυτα ελπιζω να αρχισουμε συντομα!
Μεχρι Σαββατο πχ να εχουμε καταληξει ετσι ωστε να παιξουμε!Υ.Γ. Για δωρο στο νικητη, διαθετω το 206
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λοιποοοον...
Διαβασα προσεκτικα ολες τις απαντησεις σας και εχω να πω τα εξης:1)Να εχουμε παραταση ληξης:
Οποτε προτεινω να ληγει ο διαγωνισμος την Πεμπτη 12.00 μμ πριν καθε αγωνα.
Σε περιπτωση που εχουμε υπερειδικη την Πεμπτη σε καποιο αγωνα,τοτε θε εχουμε ληξη Τεταρτη βραδυ.
2)Ποιος θα βαθμολογει:
Αφου προθυμοποιηθηκε ο φιλτατος cmarin και πηρε και ψηφο εμπιστοσυνης,συμφωνω και εγω.
Απο την πλευρα μου δεχομαι να βγαζω και εγω βαθμολογια,ως αναπληρωματικος,σε περιπτωση που καποια στιγμη δεν μπορεσει ο cmarin.
Αρκει ομως να το δηλωσει οταν δε θα μπορεσει για να αναλαβω εγω ή καποιος αλλος.3)Ποσα τοπικ θα εχουμε:
Προτεινω να γραφουμε σε αυτο σχολια,να ανοιξουμε αλλο ενα για τις προβλεψεις και αλλο ενα για τη βαθμολογια καθε αγωνα.
4)Συστημα βαθμολογησης.
Η προταση μου ειναι οι 3 πρωτοι να προβλεπονται και να εχουμε 3 βαθμους για σωστη θεση και 1 βαθμο για λαθος θεση.
Βεβαια και για τα μπονους συμφωνω,δεν εχω προβλημα.
Ο,τι αποφασισετε και εσεις.Αυτα ελπιζω να αρχισουμε συντομα!
Μεχρι Σαββατο πχ να εχουμε καταληξει ετσι ωστε να παιξουμε!Υ.Γ. Για δωρο στο νικητη, διαθετω το 206
Σπύρο συμφωνουμε σε όλα. Ανοιγω θέμα με πρώτο πόστ τους κανονισμούς για να αρχίσουμε να ψηφίζουμε.
Δωρο το 206 του S3 (...μόνο για βόλτα).
Η ιδέα του Ταμπς δεν είναι ασχημη, θα την συζητήσουμε και στην κοπή της πίτα και θα βρουμε ένα δώρο με ρεφενέ από όλους. -
Λογική και σωστή μου φαίνεται η βαθμολογία έτσι!!
1 βαθμός για κάθε οδηγό που βρήκαμε στην τριάδα.
1 επιπλέον αν προβλέψουμε σωστά την 3η θέση
1 επιπλέον αν προβλέψουμε σωστά την 2η θέση
2 επιπλέον αν προβλέψουμε την 1η θέση2 επιπλέον αν βρούμε όλο το πόντιουμ!
Συνολικοί μέγιστοι βαθμοί 9 ανά αγώνα.
Προτείνω να ανοίγεται ένα θέμα ανά αγώνα (μην μπλεχτούμε σε κανέναν αγώνα με τις προβλέψεις και χαθούμε) και να έχει τίτλο της μορφής:
Ράλι 'ΧΧ' ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ Προβλέψτε πόντιουμ μέχρι ΧΧ/ΧΧ (ημερομηνία).
Σαν πρώτη δημοσίευση θα είναι ένα συγκεντρωτικό copy paste των κανονισμών. Το κουβεντολόι θα γίνεται σε άλλο θέμα, να μην βγάζει και τα μάτια του ο cmarin ψάχνοντας!!!
Επίσης να ανοιχτεί θέμα:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ FORUWRC ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ και θα γράφει εκεί ΜΟΝΟ ο cmarin την συγκεντρωτική κατάσταση των αποτελεσμάτων μετά από κάθε αγώνα. Αυτό σε συνεννόηση με τον mm55 θα μπορεί να είναι κλειδωμένο θέμα και να προστίθεται κάθε φορά η νέα βαθμολογία.Τι λέτε;
-
Παιδες μεσα! Το θεμα ειναι να γινει ο απαραιτητος χαβαλες μεταξυ μας οποτε το συστημα λιγη σημασια εχει. Το καλυτερο ειναι να προταθουν καποια συστηματα και μετα να ψηφισουμε πιο απ'ολα θελουμε.
Προταση μου...
Οποιος προβλεπει σωστα τον 1ο - 4π
Οποιος προβλεπει σωστα τον 2ο - 3π
Οποιος προβλεπει σωστα τον 3ο - 2π
Οποιος προβλεπει οδηγο που ειναι μεν στην 3αδα αλλα σε λαθος θεση - 1π -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Παιδες μεσα! Το θεμα ειναι να γινει ο απαραιτητος χαβαλες μεταξυ μας οποτε το συστημα λιγη σημασια εχει. Το καλυτερο ειναι να προταθουν καποια συστηματα και μετα να ψηφισουμε πιο απ'ολα θελουμε.Γιάννη συμφωνώ αλλά δεν έχουμε μέρες πολλές.
Αν γίνει κάτι τέτοιο αλλάζω το άλλο θέμα. -
cmarin αψογος για το αλλο θεμα που ετοιμασες.
Πολυ καλα,πιστευω να το αφησουμε ετσι. -
OK. Νομίζω η βαθμολογία που έχει γράψει ο Κώστας στο άλλο θέμα είναι η ενδεδειγμένη. Άλλωστε δεν παίζει και τόσο ρόλο αφού όλοι παίζουμε με τους ίδιους όρους.
Καλή Αγωνιστική Χρονιά
-
Μέσα και εγώ!
Ελπίζω να παιχτεί ένα όμορφο πρωτάθλημα...!!!!
Συμφωνώ με τους προηγούμενους.... δεν έχει σημασία ο τρόπος ή το σύστημα.
Καλό Πρωτάθλημα!
-
Προτείνω να γίνει επικόλληση του θέματος περί εσωτερικού πρωταθλήματος.'Αλλωστε τέτοιες ιδέες πρέπει να προβάλονται
-
Να γίνει Μαθιέ έχει δίκιο!
Ευγε παίδες για πρωτοβουλία, οργάνωση κ.λπ...
Στην πίτα να σκεφτούμε κανένα δώρο, έτσι για την ψυχολογία
(φυλακή θα με πάτε στο τέλος!)
και βέβαια μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μας Προβλέψτε και κερδίστε... Αν χάσουμε συμμετοχές με βλέπω να αλλάζω επάγγελμα
ΣτρατηςΥΓ... 14 αυτοκινητάκια σε 1.43 και 14 καπελλάκια και άλλα 14 μπλουζάκια θέλουμε για να φτιάξουμε α\τμόσφαιρα... Στο τέλος οι 10 που έχουν τα περισσότερα κάτι θα βρούμε να κάνουν που να το θυμούνται... Αν η ιδέα αρέσει τα δώρα δικά μας! Αναμένω από τη διοικούσα επιτροπή... (Κουκ. Κάστορ, Κμαριν, Εσ3 και προχωράμε...)- Μαθιέ, βρες δουλειά!)
-
Και ένα παράπονο...
Ενώ ότι ζητάτε στο μέτρο του εφικτού γίνεται στην επόμενη ώρα, στο συγκεκριμένο πολύ ωραίο-θέμα ιδέα μας προσπεράσατε ως οικοδεσπότες, ή έτσι το νοιώθω.. Μαζί, πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.... Αποδεδειγμένα...
(αν πρόκειται για ιδέα μου, πάω πάσο...)
Στρ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Να γίνει Μαθιέ έχει δίκιο!Εγινεεεεεε !:D
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Και ένα παράπονο...
Ενώ ότι ζητάτε στο μέτρο του εφικτού γίνεται στην επόμενη ώρα, στο συγκεκριμένο πολύ ωραίο-θέμα ιδέα μας προσπεράσατε ως οικοδεσπότες, ή έτσι το νοιώθω.. Μαζί, πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.... Αποδεδειγμένα...
ΣτρΗ ιδεα σου ειναι Στρατη!
-
Πάσο Σπυ
Στρ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Και ένα παράπονο...
ΣτρΌχι Στράτη, μην το παίρνεις έτσι...πλάκα θα κάνουμε με τον φορουμδιαγωνισμό όλοι μαζί. Και για άλλα να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κι άλλα γιατί απλά είμαστε 'κολλήμενοι' (με την καλή εννοια βέβαια) και πράγματικά το νοιώθουμε.
Για τα δωράκια τώρα ότι αποφασισετε συμφωνούμε, απλώς ώρες-ώρες αισθάνομαι προσωπικά ότι σας παραβαραίνουμε.
Όσο για τον διαγωνισμό της Pug είμαστε όλοι μέσα, μην φοβάσαι
-
Βρε Στράτη μη λες τέτοια,γιατι πραγματικά μας στενοχωρείς.
Πως είναι δυνατόν να σας ‘προσπεράσουμε’?
Και την αγάπη και την εκτίμηση που σου/σας εχουμε τις ξέρεις!!
Όπως λέει κι ο Κώστας όμως,νομίζουμε ότι σας ζαλίζουμε με πολλά δικά μας, κι επειδή μας τα κάνετε κιόλας ε,εχουμε και φιλότιμο!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!