-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και μη μου πεις YCRC ότι παίζουμε τα ίδια γιατί μετά είδα το ποστ το δικό σου....
oι δικαιολογιες ειναι περιττες....
6 λεπτα εκανες να γραψεις 3 οδηγους?
ρε Κωστα συνηθως αντιγραφουν απο καποιο καλο μαθητη, εσυ γιατι αντιγραφεις απο μενα που ειμαι (σχεδον) ουραγος στη βαθμολογια?είδες απλα εχουμε την ίδια σκέψη.... αν έπαιζα ότι παίζεις κι εσύ θα είχα 3 βαθμους..αλλά έχω 7.
Τώρα θα πιάσουμε μαζί βαθρο, να είσαι σίγουρος.ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΒΑΘΡΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ(ΦΟΒΕΡΟ)!!!
-
Να πάρει δεν μπόρεσα να ψηφίσω λόγω προβλημάτων σύνδεσης. Το shakedown έγινε? Αν όχι γίνετε να ψηφίσω? Έστω και άτυπα Burns, Solberg, Martin
-
ρε παιδιά κι εγώ ήμουν άρρωστη εδώ και 3 μέρες και μπήκα σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οπότε και δεν πρόλαβα να ψηφίσω , αν γίνεται καμια εξαίρεση...ψηφίζω Burns,Gronholm & Sainz.
-
virus και kamil οι ψήφοι για 2 και 3 ώρες καθυστερηση γίνονται δεκτές....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
virus και kamil οι ψήφοι για 2 και 3 ώρες καθυστερηση γίνονται δεκτές....κωστή άψογος, ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
virus και kamil οι ψήφοι για 2 και 3 ώρες καθυστερηση γίνονται δεκτές....Thanx!
-
kvlachos μην εμπιστευεσαι καμια citroen.ιδιως με οδηγους τον Mcrae και τον Sainz. ακομη δεν καταλαβες οτι η citroen στο χωμα ειναι 4η και καταιδρωμενη;
Ουτε Citroen,ουτε Subaru, ουτε Solberg ουτε κανενας δεν μπορει να νικησει τους Gro-Peugeot. Μονο ο Μartin και κανενας αλλος.Παει για πρωταθλημα ο μικρος και αφηστε τους υπόλοιπους μικρους-Loeb-Solberg-να παλευουν για την τριτη θεση.
Kαλά αυτος ο Sainz που παει παλι;Στη Σουηδια εκτος βαθμων,στην Τουρκια νικητης, στην Ν.Ζηαλανδια εκτώς βαθμων.Θα μας τρελανει;
Auriol-Gardemeister 0-4 σημειώσατε 2.Αν και αυτη τη φορα θα υπάρχει πολυ υψηλη βαθμολογια για πολλους καθως Gro-Burns-Sol ήταν στα φαβορι και πιθανο σεναριο για ποντιουμ.
Πραγμα που δεν ισχυει βεβαια για μενα γιατι Martin-Rovis αποφάσισαν να με στειλουν στον κουβα.Αλλά μην απογοητεύεστε φιλοι μου.Που ξερεται μπορει να μην τερματισει ο boss ...(και να μεινει ο CRC με την χαρα ) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πραγμα που δεν ισχυει βεβαια για μενα γιατι Martin-Rovis αποφάσισαν να με στειλουν στον κουβα.Αλλά μην απογοητεύεστε φιλοι μου.Που ξερεται μπορει να μην τερματισει ο boss ...(και να μεινει ο CRC με την χαρα )Καλά Ορέστη και εγω στον κουβά είμαι [όχι ολόκληρος..ο μισός] αλλά μην λές τέτοια για τον Gronholm γιατι μπορεί ο Γιάννης να μας πάθει τίποτα!!
Πάντως εγω McRae ψήφισα..αλλά με απογοήτευσε (μη βαράς ρε Γιάννη! ) -
Και γώ πολύ ντεφορμέ σ'αυτόν τον γύρο πάντως...
-
Αν μείνουν όλα ως έχουν θα έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία στον διαγωνισμό μας.
-
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΡΟ. Η CITROEN ME ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΥΜΑΝΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ? ΤΕΣΠΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗ FORD TOΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΠΕΖΟ ΦΟΡΝΤ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Η ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΣΙΤΡΟΕΝ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΟΣΕΙΣ. ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΜΠΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πραγμα που δεν ισχυει βεβαια για μενα γιατι Martin-Rovis αποφάσισαν να με στειλουν στον κουβα.Αλλά μην απογοητεύεστε φιλοι μου.Που ξερεται μπορει να μην τερματισει ο boss ...(και να μεινει ο CRC με την χαρα )
Καλά Ορέστη και εγω στον κουβά είμαι [όχι ολόκληρος..ο μισός] αλλά μην λές τέτοια για τον Gronholm γιατι μπορεί ο Γιάννης να μας πάθει τίποτα!!
Πάντως εγω McRae ψήφισα..αλλά με απογοήτευσε (μη βαράς ρε Γιάννη! )Ετσι ειναι φιλοι μου! Ο Gro θα ειναι ή 1ος ή εξω! Η νικη στη ΝΖ περασε πλεον στην ιστορια, παμε για νικη στην Αργεντινη για να παρουμε το αιμα μας πισω για τα περσινα.
Go Marcus Gooooo!
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!! Από τον κουβά ξαφνικά τα πέτυχα όλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κ.κ. Gronholm, Burns και Solberg, (όπως επίσης για τον κκ M. Martin που μου έκανε τη χάρη να εγκαταλέιψει), τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τη γυναίκα μου τη θειά μου την Καλλιόπη και τον περιπτερά της γωνίας.
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλτατους πανέμορφους πανέξυπνους ανυπέρβλητους εξωπραγματικούς και κοσμαγάπητους moderators και ανθρώπους των 4τροχών (όχι δεν είναι γλύψιμο αυτό .... φωτιά να πέσει να κάψει τον Bush αν λέω ψέματα) ότι ΑΝ ΄τους έχουν τελειώσει τα μπλουζάκια, καπελάκια ....... και τα μοντελάκια ..... δεν πειράζει ... δέχομαι (με βαριά καρδιά φυσικά) ένα full scale μοντέλο αυτοκινήτου. Δεν είμαι απαιτητικός .... όποιο θέλετε εσείς.
-
Αποτελέσματα πού είναι ρε παιδιά και δεν τα βλέπω;
-
Κοίτα στο Forum WRC ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΝΙΚΗΤΕΣ-ΔΩΡΑ
-
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 14-17 ΓΙΑ ΤΟ TEAM ME ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗ 42η ΘΕΣΗ!
ΓΙΑΝΝΑΚΗ???? -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 14-17 ΓΙΑ ΤΟ TEAM ME ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗ 42η ΘΕΣΗ!
ΓΙΑΝΝΑΚΗ????ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΑΣ!
ΕΓΩ ΝΙΚΟΛΑ ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΡΑΛΛΥ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΝΖ ΠΑΩ FLAT OUT, ΟΠΟΤΕ.... ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ! E P X O M A I ! -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!! Από τον κουβά ξαφνικά τα πέτυχα όλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κ.κ. Gronholm, Burns και Solberg, (όπως επίσης για τον κκ M. Martin που μου έκανε τη χάρη να εγκαταλέιψει), τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τη γυναίκα μου τη θειά μου την Καλλιόπη και τον περιπτερά της γωνίας.Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλτατους πανέμορφους πανέξυπνους ανυπέρβλητους εξωπραγματικούς και κοσμαγάπητους moderators και ανθρώπους των 4τροχών (όχι δεν είναι γλύψιμο αυτό .... φωτιά να πέσει να κάψει τον Bush αν λέω ψέματα) ότι ΑΝ ΄τους έχουν τελειώσει τα μπλουζάκια, καπελάκια ....... και τα μοντελάκια ..... δεν πειράζει ... δέχομαι (με βαριά καρδιά φυσικά) ένα full scale μοντέλο αυτοκινήτου. Δεν είμαι απαιτητικός .... όποιο θέλετε εσείς.
Καλά εσυ δεν παίζεσαι!!! ..Δεν ευχαρίστησες τον παραγωγο σου!!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑΚΗ????ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΑΣ!
ΕΓΩ ΝΙΚΟΛΑ ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΡΑΛΛΥ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΝΖ ΠΑΩ FLAT OUT, ΟΠΟΤΕ.... ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ! E P X O M A I !ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ACROPOLIS! ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ !!!GARDUE!!! OTI ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!
-
Παιδιά τσάμπα προσπάθεια κάνετε!
Σας επέτρεψα μέχρι τώρα να είστε κοντά μου, αλλά από εδώ και πέρα ετοιμάζομαι να απογειωθώ και να με χάσετε!!!
Το mini κάτι έκανε τώρα τελευταία (mini περιμένω εξήγηση, μπας και αγάπησες καμιά κόρη ταχυδρόμου; ) και ανέβηκε αισθητά!Και μια συμβουλή για όσους θέλουν να πανε καλά από εδώ και πέρα στο διαγωνισμό: Πρώτος ο Marcus και από εκεί και πίσω ό,τι θέλετε εσείς!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!