-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ο εργοδότης μου το περιμένει πως και πως και αν κρίνω απο την συχνότητα ππυ οδηγώ το τωρινό του αυτοκίνητο (Grand Cherokee) θα σας πω τις εντυπώσεις. Εχω πετύχει αρκετές φορές στο δρόμο νατοικά H1 και από κοντά το είδα στην διεθνή έκθεση, τί να σας πώ βρε παιδιά εμένα μου αρέσει.
Kai emena mou aresei se kamprio me dermatina sport ka8ismata.
Και τι δέρμα! γνήσιο ανθρώπινο από τους τρομοκράτες του Μπιν Λαντεν και προσεχώς από το Ιράκ
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Ο εργοδότης μου το περιμένει πως και πως και αν κρίνω απο την συχνότητα ππυ οδηγώ το τωρινό του αυτοκίνητο (Grand Cherokee) θα σας πω τις εντυπώσεις. Εχω πετύχει αρκετές φορές στο δρόμο νατοικά H1 και από κοντά το είδα στην διεθνή έκθεση, τί να σας πώ βρε παιδιά εμένα μου αρέσει.
Kai emena mou aresei se kamprio me dermatina sport ka8ismata.
Και τι δέρμα! γνήσιο ανθρώπινο από τους τρομοκράτες του Μπιν Λαντεν και προσεχώς από το Ιράκ
-
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΩΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ?
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ. -
επισης το Η1 καιει πετρελαιο.
Το Η2 καιει βενζινα.
Για Ελλαδα κατι με πετρελαιο και σε λογικο μεγεθος θα ηταν το καλυτερο.
Ισως ενα liberty/cherokee diesel.Νικος
-
Έχω δεί το H1 απο πολύ κοντά (απόσταση αναπνοής) στην Γερμανία ...να πω την αλήθεια δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση. Ενα πραγαμτικά μεγάλο όχημα μνημείο της αμερικάνικης αλαζονείας το οποίο όμως στερείται δυνατοτήτων λόγω αυτού ακριβώς του όγκου του.
Νομίζω πως είναι απλά ένας κράχτης για την εταιρία παραγωγής του και τίποτα περισσότερο. Η πραγματική του χρήση αφορά τον στρατό και την ρυμούλκηση σε σαθρά εδάφη όπως αυτά μιας ερήμου.
-
Στο forum του αμερικάνικου Car and driver υπάρχουν πάντως ιδιοκτήτες του H1 που δηλώνουν οτι δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι απο΄το αυτοκινήτο συν του οτι κινητήρας του δεν είναι καθόλου μα καθόλου αξιόπιστος.
-
Τώρα που το ξαναβλέπω, είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε τους άλλους να σέβονται την προτεραιότητά σας...
-
Και να τρομοκρατείς την κίτρινη φυλή... Το δοκίμασe ( το H1) to AMS οταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και πηραν αυτή την χαρα!
-
Την κίτρινη σιχαμερή φυλή...
Η GM θα εξαγει το Hummer H2 και μερικα Cadillac στην Ευρωπη