-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
.....
ΑΣΤΑ ΡΕ ΝΤΟΤΟΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ... ....ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...
Δεν περιμενα να πεις καμια καλυτερη , κατι τετοιες παπαριες μπορεις να και να ασχολεισαι .........σε περιμενα ...προβληματικο παιδι του αθληματος εδω εισαι μανα , εκει που επρεπε ...... κοτουλα ορνιθοτροφειου
Σαν πρωθυπουργος των προβληματικων λοιπον , σου συστηνω να πεις στο φιλαρακι σου (αυτο το χρυσο παιδι ) να σου φτιαξει κανενα χωματινο της ωρας (φρεσκο εννοω ) να πας σε κανενα σπριντακι , γιατι η κατασταση σου , ειναι πλεον προχωρημενη σε βαθμο μη αναστρεψιμο
μετα θα πρεπει να σου βρουμε ομολογκαρισμενη ζουρλομανδια με χανς η χωρις ? , οποτε .......... τρεχα τωρα που προλαβαινεις να τον βρεις -
ΚΑΙΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ??
ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ????
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΚΑΙΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ??ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ????
ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ , Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ) ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ , ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ , ΔΕΝ ΞΑΝΕΠΙΑΣΕΣ ΤΙΜΟΝΙ ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ .
-
Ακου 'Ψηλε' (η ψΙλε μηπως?): Μπορει να ειμαστε καλοι η κακοι,ομως δεν ξεχναμε οτι τριαντα χρονια τωρα, μαζι κανουμε αυτο π αγαπαμε, τρωγομαστε, διαφωνουμε, ενιοτε το χοντραινουμε κιολας , αλλα τουλαχιστον σεβομαστε ο ενας τον αλλο και την κοινη μας τρελλα.Τριαντα χρονια, καταλαβες???
Ευτυχως εμεις τουλαχιστον αποφυγαμε την μεταξυ μας μιζερια και κακομοιρια. Κατι που δεν εχεις μπορεσει ακομα να ξεπερασεις, οσα WRC κι αν σου δωσουν να οδηγησεις!
Οσο για αυτο που ρωτας στο αλλο θεμα του Ακροπολις, επειδη βαριεμαι να γυρναω εκει, γυρνα πισω, δες ποιος ηταν πρωταθλητης νεων 1982, δες τι πηρε και μετα συγκρινε το μ αυτο που πηρε ο πρωταθλητης νεων 1983 , για να σου λυθουν οι αποριες.
Καλα στα λεει ο Γερολυκος.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ , Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ) ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ , ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ , ΔΕΝ ΞΑΝΕΠΙΑΣΕΣ ΤΙΜΟΝΙ ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΠΕΡΑΣΤ
]
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ !!!!! O ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ!! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ακου 'Ψηλε' (η ψΙλε μηπως?): Μπορει να ειμαστε καλοι η κακοι,ομως δεν ξεχναμε οτι τριαντα χρονια τωρα, μαζι κανουμε αυτο π αγαπαμε, τρωγομαστε, διαφωνουμε, ενιοτε το χοντραινουμε κιολας , αλλα τουλαχιστον σεβομαστε ο ενας τον αλλο και την κοινη μας τρελλα.Τριαντα χρονια, καταλαβες???Ευτυχως εμεις τουλαχιστον αποφυγαμε την μεταξυ μας μιζερια και κακομοιρια. Κατι που δεν εχεις μπορεσει ακομα να ξεπερασεις, οσα WRC κι αν σου δωσουν να οδηγησεις!
Οσο για αυτο που ρωτας στο αλλο θεμα του Ακροπολις, επειδη βαριεμαι να γυρναω εκει, γυρνα πισω, δες ποιος ηταν πρωταθλητης νεων 1982, δες τι πηρε και μετα συγκρινε το μ αυτο που πηρε ο πρωταθλητης νεων 1983 , για να σου λυθουν οι αποριες.
Καλα στα λεει ο Γερολυκος....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ...
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΣΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 82-83 ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΠ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ?? ΚΑΜΜΙΑ!! ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 82 ΚΑΙ ΤΟ 83 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ......ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
-
Τα προηγούμενα μένουν για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι αλλά στο εξής να σταματήσει η επίδειξη ενός από τους λόγους που οι Ελληνικοί Αγώνες δεν πάνε μπροστά :
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα προηγούμενα μένουν για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι αλλά στο εξής να σταματήσει η επίδειξη ενός από τους λόγους που οι Ελληνικοί Αγώνες δεν πάνε μπροστά :(Moderator nass)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ NASS .
ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΓΕΓΟΤΟΤΑ , ΟΥΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ , ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ NICK , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ , ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (ΓΕΝΙΚΗΣ) .Αν ειχατε την ικανοτητα να εξαφανιζατε ολα το συμπλεγματικα που δεν εχουν τα αρ...α να γραφουν με το ονομα τους , τοτε σιγουρα δεν θα επεφτε το επιπεδο του φορουμ , μιας και οπως στην κοινωνια ολα αυτα τα ατομα ειναι κοτες , και το βουλωνουν ..........
-
Οπότε τέλος
(Moderator nass)
-
Τέλος...
(Moderator nass)
-
Τέλος...
(Moderator nass)
-
Νομίζω ήμουν σαφής platis. Αν θέλεις να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα με αυτά που έγραφες, ευχαρίστως (τα έχω σώσει και μπορώ να στα στείλω με ΡΜ), αλλά στο παρόν θέμα οι κανόνες είναι κανόνες.
(Moderator nass)
-
O.K. Nass. Παρακαλω στειλτο μου με Π.Μ, γιατι να το ξαναγραψω ειναι κομματακι δυσκολο
-
Στη Πάτρα και συγκεκριμένα στην πίστα Kartmania στα Βραχνείκα το Σάββατο 28 του μήνα εχει ακόμη ενα μεγάλο drift show.
Οσοι πιστοί προσέλθετε. -
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΑ
9/8/2007
ΟΙ ...ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ . ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ?
Καλοκαιρινές διακοπές και για τους έλληνες αγωνιζόμενους που επιστρέφουν στη δράση το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου. Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι σε όλους!
ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ...
-
o tsolakidis xahike
-
kai oi agones file ................
-
Ο χρήστης nikosfani έγραψε:
o tsolakidis xahiketi ennoeis?
-
giati apehei o tsolakidis;;;;;;
Ελληνικά αγωνιστικά νέα