-
περα από όποια ουσία, με έκανες και γέλασα, να 'σαι καλά
-
ΡΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΤΠ.ΛΙΣΑΝΣ.....ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΕΛΑΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΛΑ.ΠΟΙΟ ΚΕΨΑ ΜΕΨΑ ΣΕΨΑ.....3SS KAI ΔΕΘ....
-
Ο χρήστης tol έγραψε:
ΡΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΤΠ.ΛΙΣΑΝΣ.....ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΕΛΑΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΛΑ.ΠΟΙΟ ΚΕΨΑ ΜΕΨΑ ΣΕΨΑ.....3SS KAI ΔΕΘ....Μην κανετε ετσι ρε παιδια δεν εγινε και τιποτα απλα ημαστε 'ολοι' ασφαλισμενοι στην **POUTSIGION S.A ** ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
-
Ο χρήστης ΣΟΑΑ έγραψε:
Φίλε αγωνιζόμενε ,
Αθήνα 25/9/06Ο Σ.Ο.Α.Α. σε προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση αγωνιζομένων αυτοκινήτου που θα γίνει την Τετάρτη 4/10/06 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στις στήλες του Ολυμπίου Διός (Αθ.Διάκου 28-34) και ώρα 7:00μμ.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που θα αναφερθούν και συζητηθούν είναι:
**Μέτρα ασφάλειας και ασφάλισης αγώνων και αγωνιζομένων
**
Θεωρούμε την γνώμη σου πολύτιμη και την άποψη σου αναγκαία αλλά περισσότερο την παρουσία σου στην πιο πάνω συνέλευση τιμητική για την ιστορία του Συνδέσμου.ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ
Σαν αγωνιζόμενος , νέος όμως , με αρ. lisense 14165, και χωρίς τα απαραίτητα απο τα καταστατικό του Συνδέσμου προσόντα να είμαι μέλος, θα ήθελα να έχω , έστω και μέσα απο το 4TF , κάποια ενημέρωση για τα όσα διαμήφθηκαν στην συνάντηση αυτή .
Πιστεύω πως δέν αφορά μόνον εμένα , αλλά και πολλούς άλλους !!!!
Αποστόλης Νούσιας.
-
Αποστόλη έχεις δίκιο . Ζητάμε την υπομονή σας για δυό μέρες ακόμα. (Αύριο βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ. , Τρίτη θα βγεί η ανακοίνωση. Δυστυχώς δεν γινόταν το ΣΚ γιατί κάποιοι είναι στο ΔΕΘ και βλέπουνε τι γίνεται)
Υ.Γ. Δεν απευθυνόμαστε μόνο στα μέλη αλλά σε όλους τους αγωνιζόμενους και σε αυτούς που προτίθενται να συμμετάσχουν. Τα θέματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τυπικά προσόντα.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αποστόλη έχεις δίκιο . Ζητάμε την υπομονή σας για δυό μέρες ακόμα. (Αύριο βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ. , Τρίτη θα βγεί η ανακοίνωση. Δυστυχώς δεν γινόταν το ΣΚ γιατί κάποιοι είναι στο ΔΕΘ και βλέπουνε τι γίνεται)Υ.Γ. Δεν απευθυνόμαστε μόνο στα μέλη αλλά σε όλους τους αγωνιζόμενους και σε αυτούς που προτίθενται να συμμετάσχουν. Τα θέματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τυπικά προσόντα.
Άρη , ευχαριστώ για την απάντηση, και περιμένω , όπως όλοι !!!!!
Αποστόλης.
-
εχω ακουσει οτι του χρονου μπορει να γινει COLT CUP κ στην Ελλαδα
ξερει κανεις κατι περισσοτερο?
-
Τη Παρασκευή στις 22:00΄στην εκπομπή 'Πάνω από τα όρια' στο Magik θα δώσει συνέντευξη ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α..
Για να δούμε.
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ?
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΠΑΛΙ ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ?
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΗΤΑΝ ΣΕ< ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ>ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. .......
ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΔΩ Η ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ?
ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΧΗ .... Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ .
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ . -
-
Με γαργαλαει το ρημαδι το δαχτυλο...Μου βουρλιζεται το ρημαδι το μυαλο (οσο μου εχει μεινει)...
Εχουμε αποχη. Με τον ΑΛΜΑΝ τσακωνομαστε και δεν του μιλαμε -μπορει και με το δικηο μας. Αποχη κανουμε 'κι οποιος θελει τρεχει' λενε οι δικοι μας, οποιος λεφτα εχει,τρεχει, λεει κι ο ΑΡΧΗΓΟΣ (Νεοι καιροι, νεα ηθη). Συνελευση κανουμε 5 μηνες μετα τα συμβαντα κι αποχη στη μεση της χρονιας, οταν οι μισοι εχουν ξοδεψει περιουσιες για το 'ρημαδι', κι οι αλλοι μισοι κυνηγουν το 'ονειρο ζωης', εναν τιτλο, ενα πρωταθλημα, κυπελλο, επαθλο, τσιγκακι, οτι ποαιρεισθε βρε παιδια. Σκοτωνομαστε με τους οργανωτες, ειτε φιλοτιμοι και σωστοι ειναι καποιοι απ αυτους, ειτε αρπακτικα καποιοι αλλοι. Ανεβαζουμε την πιεση του Παρταλιου και 'κλεινουμε' και την Εθνικη προς Θεσσαλονικη. Βαζουμε στα χερια του Κορινθιου, του Βοιωτου, του Πυργιωτη και του Καραντανα το κομπιουτερακι, για να υπολογισουν ποσα θα βαλουν απο την τσεπη τους για να κανουν τον αγωνα και πως θα βρουν ειδικες με λιγες διασταυρωσεις για ναχουν λιγους ενδιαμεσους και να βγουν οικονομικα. Κανουμε αγωνα και βαζουμε τ αυγο κατω απο το γκαζι για να παρουμε τους βαθμους πανω στη ραμπα, αλλά κοσμο θελουμε στο πλαι να μας χειροκροτει και να μη χασμουριεται στο περασμα μας.
Δινει ο Θεος συνεντευξη και τον ρωταμε για τον καιρο, εμεις οι λαλιστατοι επαναστατες-αναρχικοι , που ποτε δεν κολωσαμε πουθενα και παντα τρεχαμε με τα δικα μας μεσα,μθγα στο σπαθι μας, αλλα βγαινουμε και με 2-3 ΑΝΤΡΙΚΙΑ nicknames, ετσι για να θαβουμε εκ του ασφαλους.
Παντα ομως φταιει η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΕΝΩΝΙΑ, οι αλλοι, αυτοι που εκμεταλευονται τον ιδρωτα, τον ομοφωνο αγωνα μας, την συμπνοια ,τον καλο μας προγραμματισμο και την 'κοινωνικη μας προσφορα'.
Και το Συμβουλιο που δινει τον αγωνα, καθε Δευτερα και Τεταρτη ειναι εκει, στο υπογειο, ο Καραμανλης ας ερθει να μας δει, να του πουμε τις θεσεις και τα προβληματα μας.
Εσεις μην τρεχετε λεει. Εμεις 7 ειμαστε, ε, οι μισοι ουτως η αλλως δεν τρεχουμε, οι 2 νεοι ειναι, ας χασουνε κι ενα χρονο, τι εγινε, κι οποιος απο μας εχει λεφτα, ε τι να κανουμε , παει και τρεχει εξω. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ!!!
ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ. Κουτσομπολια, διαπλοκες, τηλεφωνηματα σου ειπα , μου ειπες, προδοτη, δικε μου, εσυ κακος εγω ο μονος σωστος, θειος χωρις ανηψια, αγγελος χωρις φτερα, τι 'χες Γιαννη τι 'χα παντα, αγαλμα να μην ξεχασουμε να κανουμε στην κατω Κηφισια...
Ουστ ρε, με τρελλανατε. ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΧΩ οσο ζω και οσο θελω. Δικο μου το κεφαλι, δικα μου και τα λεφτα, οτι θελω τα κανω. Μεχρι να παρετε χαμπαρι οτι ακομα και μετα 30 χρονια μ@λ@κι@ς, εχει παντα καποιος ελπιδες να ξυπνησει...
Κι ας μην απαντησει κανενας. Η ντουλαπα μου εχει 30 χρονια ιστορια μεσα. Ομως εγω δεν θα την ανοιξω, οπως αστοχα (αν οχι ανηθικα) απειλει ο Τσαδαρης. Εχω αλλη, καλυτερη εκδικηση. Αυτο που στριβω ναναι δικο μου, ολοδικο μου , χωρις δανεια κι υποκλισεις...
Σαφης?Υ.Γ. Να μην παραλειψω. Επιτελους ειδα ενα θεμα ομορφο και νοσταλγικο στο Φορουμ. Την αναπαυση του πολεμιστη. Μπραβο σ οσους εγραψαν εκει μεσα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΠΑΛΙ ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ?
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΗΤΑΝ ΣΕ< ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ>ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. .......
ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΔΩ Η ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ?
ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΧΗ .... Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ .
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ .To δευτερο σκελος του θεματος(αυτου του αγωνα στο εξωτερικο,και οχι το πρωτο,κινητοποιησεις προς πολιτικα μεσα και τυπο,κλπ)
αφορα και εμενα αφου θα ειμαι παραπλευρως του μελους του ΔΣ Αρη.Απαντω σε αυτο λοιπον ως οδηγος που εν μεσω αποχης τρεχει(κατσε να τρεξουμε,εστω και αυτο ειναι για ορισμενους ονειρο) εξωτερικο
με μια φραση.Αλιμονο αν και αυτο* θεωρειται κακο παραδειγμα,τα αλλα τοτε θα επρεπε να ηταν για θανατικη καταδικη.....
Αν σκεφτουμε ποια ειναι τα αλλα(παραθετουνται/αραδιαζονται στα απο κατω δεκαδες θεματα της ενοτητας ελληνικοι αγωνες) θα δειτε οτι δεν ειναι και τοσο υπερβολη η παραπανω φραση/αντιστοιχια.....
*συμμετοχη σε αγωνα του εξωτερικου με σαφως ανωτερα μετρα ασφαλειας,ασφαλισης, σαφως πολυ πιο ευχαριστο κλιμα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Με γαργαλαει το ρημαδι το δαχτυλο...Μου βουρλιζεται το ρημαδι το μυαλο (οσο μου εχει μεινει)...
Εχουμε αποχη. Με τον ΑΛΜΑΝ τσακωνομαστε και δεν του μιλαμε -μπορει και με το δικηο μας. Αποχη κανουμε 'κι οποιος θελει τρεχει' λενε οι δικοι μας, οποιος λεφτα εχει,τρεχει, λεει κι ο ΑΡΧΗΓΟΣ (Νεοι καιροι, νεα ηθη). Συνελευση κανουμε 5 μηνες μετα τα συμβαντα κι αποχη στη μεση της χρονιας, οταν οι μισοι εχουν ξοδεψει περιουσιες για το 'ρημαδι', κι οι αλλοι μισοι κυνηγουν το 'ονειρο ζωης', εναν τιτλο, ενα πρωταθλημα, κυπελλο, επαθλο, τσιγκακι, οτι ποαιρεισθε βρε παιδια. Σκοτωνομαστε με τους οργανωτες, ειτε φιλοτιμοι και σωστοι ειναι καποιοι απ αυτους, ειτε αρπακτικα καποιοι αλλοι. Ανεβαζουμε την πιεση του Παρταλιου και 'κλεινουμε' και την Εθνικη προς Θεσσαλονικη. Βαζουμε στα χερια του Κορινθιου, του Βοιωτου, του Πυργιωτη και του Καραντανα το κομπιουτερακι, για να υπολογισουν ποσα θα βαλουν απο την τσεπη τους για να κανουν τον αγωνα και πως θα βρουν ειδικες με λιγες διασταυρωσεις για ναχουν λιγους ενδιαμεσους και να βγουν οικονομικα. Κανουμε αγωνα και βαζουμε τ αυγο κατω απο το γκαζι για να παρουμε τους βαθμους πανω στη ραμπα, αλλά κοσμο θελουμε στο πλαι να μας χειροκροτει και να μη χασμουριεται στο περασμα μας.
Δινει ο Θεος συνεντευξη και τον ρωταμε για τον καιρο, εμεις οι λαλιστατοι επαναστατες-αναρχικοι , που ποτε δεν κολωσαμε πουθενα και παντα τρεχαμε με τα δικα μας μεσα,μθγα στο σπαθι μας, αλλα βγαινουμε και με 2-3 ΑΝΤΡΙΚΙΑ nicknames, ετσι για να θαβουμε εκ του ασφαλους.
Παντα ομως φταιει η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΕΝΩΝΙΑ, οι αλλοι, αυτοι που εκμεταλευονται τον ιδρωτα, τον ομοφωνο αγωνα μας, την συμπνοια ,τον καλο μας προγραμματισμο και την 'κοινωνικη μας προσφορα'.
Και το Συμβουλιο που δινει τον αγωνα, καθε Δευτερα και Τεταρτη ειναι εκει, στο υπογειο, ο Καραμανλης ας ερθει να μας δει, να του πουμε τις θεσεις και τα προβληματα μας.
Εσεις μην τρεχετε λεει. Εμεις 7 ειμαστε, ε, οι μισοι ουτως η αλλως δεν τρεχουμε, οι 2 νεοι ειναι, ας χασουνε κι ενα χρονο, τι εγινε, κι οποιος απο μας εχει λεφτα, ε τι να κανουμε , παει και τρεχει εξω. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ!!!
ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ. Κουτσομπολια, διαπλοκες, τηλεφωνηματα σου ειπα , μου ειπες, προδοτη, δικε μου, εσυ κακος εγω ο μονος σωστος, θειος χωρις ανηψια, αγγελος χωρις φτερα, τι 'χες Γιαννη τι 'χα παντα, αγαλμα να μην ξεχασουμε να κανουμε στην κατω Κηφισια...
Ουστ ρε, με τρελλανατε. ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΧΩ οσο ζω και οσο θελω. Δικο μου το κεφαλι, δικα μου και τα λεφτα, οτι θελω τα κανω. Μεχρι να παρετε χαμπαρι οτι ακομα και μετα 30 χρονια μ@λ@κι@ς, εχει παντα καποιος ελπιδες να ξυπνησει...
Κι ας μην απαντησει κανενας. Η ντουλαπα μου εχει 30 χρονια ιστορια μεσα. Ομως εγω δεν θα την ανοιξω, οπως αστοχα (αν οχι ανηθικα) απειλει ο Τσαδαρης. Εχω αλλη, καλυτερη εκδικηση. Αυτο που στριβω ναναι δικο μου, ολοδικο μου , χωρις δανεια κι υποκλισεις...
Σαφης?Υ.Γ. Να μην παραλειψω. Επιτελους ειδα ενα θεμα ομορφο και νοσταλγικο στο Φορουμ. Την αναπαυση του πολεμιστη. Μπραβο σ οσους εγραψαν εκει μεσα.
ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ !!!!
Περαστικα σας!! -
Έτσι από περιέργεια…
Πόσο είναι το παράβολο συμμετοχής σε ένα ραλύ στην Ιταλία; -
Αν θυμάμαι καλά ο Lambis έλεγε πέρισι για 1300 ευρώ. Αλλά φαντάζομαι εξαρτάται και από τον αγώνα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά ο Lambis έλεγε πέρισι για 1300 ευρώ. Αλλά φαντάζομαι εξαρτάται και από τον αγώναΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ?
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?
-
Θενκς Νάσο. Από τα 500 ευρώ (η 550 δεν θυμάμαι ακριβώς) ενός πρωταθληματικού αγώνα πόσα παίρνει η εθεα για ασφάλεια; Και πόσα στα ραλύ του κυπέλλου;
-
Να υποθέσω λοιπόν ότι παίρνει 100 ευρώ από κάθε συμμετοχή; 150;
Έχουν βρει οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ μια ασφαλιστική εταιρεία που με αυτό το ποσό θα ταΐζει τα παιδάκια μας όταν θα γίνει το κακό;
Πήγαν οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ να πουν να μας κόψουν τα 100 ευρώ και να μας αφήσουν ελεύθερους να ασφαλιστούμε εκεί που θα κανονίσει ο ΣΟΑΑ και η ΕΘΕΑ είπε όχι;
Ρώτησε τους οδηγούς ο ΣΟΑΑ αν βάζουν κάτι παραπάνω (ένα κάνιστρο βενζίνη δηλαδή από αυτές τις περίεργες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι) για μια επιπλέον ασφάλιση ανά αγώνα, αφού καλώς ή κακώς θεωρούμε ότι αυτή που έχουμε δεν επαρκεί;
Πήγαν οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ στη Λαμία τον Αύγουστο πριν τον αγώνα, έλεγξαν και έκριναν ότι ήταν ανασφαλής ο αγώνας;
Από την κήρυξη της αποχής και μετά πόσοι αγωνιζόμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αγώνα;
Πόσοι είναι οι οδηγοί που απέχουν;
Πόσα είναι τα μέλη του ΣΟΑΑ;
Η αποχή είναι το τελευταίο μέτρο, το τελευταίο χαρτί που έχει κάθε κλάδος στα χέρια του. Εσείς αυτό το χαρτί το κάψατε κύριοι.
Η αποχή σημαίνει πόλεμος, ο πόλεμος θέλει στρατό και συνήθως κερδίζει ο στρατός που ξέρει γιατί πολεμά.
Εσείς πήρατε το ΣΟΑΑ από το χέρι σαν ένα μικρό παιδί και τον κατεβάσατε να κάθεται στο πεζοδρόμιο. Περνάει ο ένας τον κοιτάει, του τσιμπάει με συμπάθεια το μαγουλάκι. Περνάει ο άλλος του χώνει ένα μπάτσο και να ‘τος ανάσκελα. Πόσες φορές θα ξανασηκωθεί δηλαδή; Και τα χαστούκια δεν είναι τόσο από την ΕΘΕΑ, όσο από τους ίδιους τους αγωνιζόμενους, τους οποίους το ΔΣ του ΣΟΑΑ δε σεβάστηκε.
Το κερασάκι στην τούρτα; Το ΔΣ μαθαίνουμε πάει Ιταλία γιατί εκεί με τα 1300 ευρώ έχουν άλλες παροχές! Κι εσύ Πλατή ακύρωσες τη Λαμία των 300 ευρώ και των 83 ενδιαμέσων για λόγους ηθικής τάξης! Ε… βοήθειά μας.ΥΓ. Γνωρίζω κι εκτιμώ κάποιους ανθρώπους από το ΔΣ του ΣΟΑΑ. Απλά πιστεύω ότι λειτούργησαν βιαστικά και επιπόλαια στο θέμα αποχή, με αποτέλεσμα να μπει ο σύνδεσμος σε αδιέξοδο από τη μία και να διχαστούν οι αγωνιζόμενοι – ο στρατός που λέγαμε – από την άλλη.
-
φίλε Doukeris ήσουνα μήπως στην γενική συνέλευση να ακούσεις για την ασφαλειά σου στους καλούς και φθηνούς όπως λές αγώνες μας?Αν εσύ βάζεις πρωτα τους αγώνες και μετά το σπίτι σου και το μέλον σου (μιλάω για την κακιά στιγμή κουφια η ωρα) τότε πήγενε να κάνεις αυτό που αγαπάμε όλοι μας,κανείς δεν θα σε εμποδίσει.
Όσον αναφορά το κόστος,η αποχή που κάνανε οι μοτοσυκλέτες είχε την καταληξη αντι ελπα,ομοσπονδοίας.Απο 180 ευρώ που πληρώνανε το κόστος τώρα είναι 20 ή 40 ευρώ,αλλα το βασικότερο είναι πως με κάθε συμετοχή πέρνουνε και το ασφαλιστήριο στο χέρι,ενώ εμείς οι τετράτροχοι προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας αντί να λειτουργούμε ομαδικά προσπαθώντας και συμβάλωντας όλοι μαζί να κανουμε ενα καλύτερο αυριο στο αθλημα που αγαπάμε.
Φιλικά -
Ο χρήστης Doukeris έγραψε:
Να υποθέσω λοιπόν ότι παίρνει 100 ευρώ από κάθε συμμετοχή; 150;Έχουν βρει οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ μια ασφαλιστική εταιρεία που με αυτό το ποσό θα ταΐζει τα παιδάκια μας όταν θα γίνει το κακό;
Πήγαν οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ να πουν να μας κόψουν τα 100 ευρώ και να μας αφήσουν ελεύθερους να ασφαλιστούμε εκεί που θα κανονίσει ο ΣΟΑΑ και η ΕΘΕΑ είπε όχι;
Ρώτησε τους οδηγούς ο ΣΟΑΑ αν βάζουν κάτι παραπάνω (ένα κάνιστρο βενζίνη δηλαδή από αυτές τις περίεργες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι) για μια επιπλέον ασφάλιση ανά αγώνα, αφού καλώς ή κακώς θεωρούμε ότι αυτή που έχουμε δεν επαρκεί;
Πήγαν οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ στη Λαμία τον Αύγουστο πριν τον αγώνα, έλεγξαν και έκριναν ότι ήταν ανασφαλής ο αγώνας;
Από την κήρυξη της αποχής και μετά πόσοι αγωνιζόμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αγώνα;
Πόσοι είναι οι οδηγοί που απέχουν;
Πόσα είναι τα μέλη του ΣΟΑΑ;
Η αποχή είναι το τελευταίο μέτρο, το τελευταίο χαρτί που έχει κάθε κλάδος στα χέρια του. Εσείς αυτό το χαρτί το κάψατε κύριοι.
Η αποχή σημαίνει πόλεμος, ο πόλεμος θέλει στρατό και συνήθως κερδίζει ο στρατός που ξέρει γιατί πολεμά.
Εσείς πήρατε το ΣΟΑΑ από το χέρι σαν ένα μικρό παιδί και τον κατεβάσατε να κάθεται στο πεζοδρόμιο. Περνάει ο ένας τον κοιτάει, του τσιμπάει με συμπάθεια το μαγουλάκι. Περνάει ο άλλος του χώνει ένα μπάτσο και να ‘τος ανάσκελα. Πόσες φορές θα ξανασηκωθεί δηλαδή; Και τα χαστούκια δεν είναι τόσο από την ΕΘΕΑ, όσο από τους ίδιους τους αγωνιζόμενους, τους οποίους το ΔΣ του ΣΟΑΑ δε σεβάστηκε.
Το κερασάκι στην τούρτα; Το ΔΣ μαθαίνουμε πάει Ιταλία γιατί εκεί με τα 1300 ευρώ έχουν άλλες παροχές! Κι εσύ Πλατή ακύρωσες τη Λαμία των 300 ευρώ και των 83 ενδιαμέσων για λόγους ηθικής τάξης! Ε… βοήθειά μας.ΥΓ. Γνωρίζω κι εκτιμώ κάποιους ανθρώπους από το ΔΣ του ΣΟΑΑ. Απλά πιστεύω ότι λειτούργησαν βιαστικά και επιπόλαια στο θέμα αποχή, με αποτέλεσμα να μπει ο σύνδεσμος σε αδιέξοδο από τη μία και να διχαστούν οι αγωνιζόμενοι – ο στρατός που λέγαμε – από την άλλη.
Περαστικα και σε σενα !
Ελληνικά αγωνιστικά νέα