-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Το Κένταυρος και το ΔΕΘ χωμάτινα είναι; Ή απλά το κύπελλο ασφάλτου ανεξαρτητοποιήθηκε από το πρωτάθλημα (με εξαίρεση ΕΛΠΑ); Σόρι, ήρθε νέος για υπηρεσία και έχω χαρεί τόσο που μπορεί και να μου ξέφυγε!!
Συγκεντρώσου!!!!! Κενταυρος ΔΕΘ ΑΣΦΑΛΤΟΣ!!!!
Αναμενόμενο...
Αλλά γιατί δεν μετράνε στο κύπελλο; Ποιο ήταν το σκεπτικό;
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, αφού προσωπικά χλωμό να τρέχω, άσε που ο Κένταυρος οργανώνεται από την ΛΑΒ που μόνο ΧΕΪΤ μου βγάζει!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το Κένταυρος και το ΔΕΘ χωμάτινα είναι; Ή απλά το κύπελλο ασφάλτου ανεξαρτητοποιήθηκε από το πρωτάθλημα (με εξαίρεση ΕΛΠΑ); Σόρι, ήρθε νέος για υπηρεσία και έχω χαρεί τόσο που μπορεί και να μου ξέφυγε!!
Συγκεντρώσου!!!!! Κενταυρος ΔΕΘ ΑΣΦΑΛΤΟΣ!!!!
Αναμενόμενο...
Αλλά γιατί δεν μετράνε στο κύπελλο; Ποιο ήταν το σκεπτικό;
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, αφού προσωπικά χλωμό να τρέχω, άσε που ο Κένταυρος οργανώνεται από την ΛΑΒ που μόνο ΧΕΪΤ μου βγάζει!
ΑΓΑΠΗΤΕ TABS,
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 'ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ' ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ 'ΚΟΨΕΙ' ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΚ, τώρα βγάζει νόημα!
-
Και το Β.Ελλάδος
28/3 Θερμαικού
2/5 Σερρών
23/5 Κενταυρος
20/6 Σκρα
12/9 ΔΕΘ
17/10 Φιλιππος
7/11 ΟΦΑΑ(αυτό δεν ξέρω τι ειναι?????!!!!!!!) -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
7/11 ΟΦΑΑ(αυτό δεν ξέρω τι ειναι?????!!!!!!!)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
7/11 ΟΦΑΑ(αυτό δεν ξέρω τι ειναι?????!!!!!!!)Μήπως Οπου Φυσά Αναζωογονητικός Άνεμος ???
-
Διαβάζοντας το rally.gr σχετικά με το πρόγραμμα του 2004, είδα πολλές εκπλήξεις στους αγώνες που θα κάνουν οι εδώ λέσχες.
Το Λιβάδι θα γίνει ανάβαση από τον ΑΟΘ ! (οκ, κάτι είχαμε ακούσει). Για... δώστε λεπτομέρειες (προς μέλη του ΑΟΘ
Θα κοπεί το πρώτο γρήγορο κομμάτι και θα γίνει το ανηφορικό? Πόσα χλμ ?
Οχι τίποτα άλλο, για να βάζω στο ψηστήρι κάνα δικό μας αυτοκινητο, μήπως και το δούμε σε ανάβαση, όπως πέρυσι να βλέπαμε παραλίγο στην Πορταριά.Αμ το άλλο ? Το μίνι ράλι Φίλιππος στο Κύπελλο Ασφάλτου !!!
Δε ξέρω, φέτος υπάρχουν σαφώς περισσότεροι αγώνες πρωταθληματικοι (και το Κένταυρος πρωταθληματικός !) και του κυπέλλου προς τη μεριά μας !
Και ότι έλεγα να κάνω οικονομία με τα έξοδα... Τώρα βλέπω ότι συμφέρει να ακολουθήσω κύπελλο ασφάλτου !Λέτε να κατέβω να τρέξω Αττικό και Παλλάδιο ?
-
[ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ 'ΚΟΨΕΙ' ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ......ΘΑ ΖΗΖΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
7/11 ΟΦΑΑ(αυτό δεν ξέρω τι ειναι?????!!!!!!!)
Μήπως Οπου Φυσά Αναζωογονητικός Άνεμος ???
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ 'ΚΟΨΕΙ' ΒΑΘΜΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ......ΘΑ ΖΗΖΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ[/quote]
APR,
ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΙΧΝΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΟΙΩΣ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ψυχραιμίααααα!!!!....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψυχραιμίααααα!!!!....ΕΣΥ ΚΟUK ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ) ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ FORUM.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΞΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε τον Κο Λώρη ούτε τον Κο Χρήστο, όμως έχω ακούσει τόσα γι'αυτούς από ανθρώπους του χώρου ώστε να να νοιώθω ότι είναι πολύ ωραίο να τους έχουμε μαζί μας στο forum .
Όμως ήμαρτον! Μεγάλα παιδιά είσαστε, σίγουρα γνωρίζεστε και μπορείτε να λύσετε τέτοια ζητήματα (μικρών ή μεγάλων παρεξηγήσεων) εκτός forum. Συχνά αρκεί ένα τηλεφώνημα ή μια κατ'ιδίαν συνάντηση. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ξεκινάνε συμπεριφορές ή αντιπαραθέσεις εντός του forum που έχουν την βάση τους σε εξωγενή ζητήματα.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ψυχραιμίααααα!!!!....
ΕΣΥ ΚΟUK ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ) ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ FORUM.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΞΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν μου επιτρέπεις...το μεγάλο 'καλό' ενός Φόρουμ..[και ειδικά του 4TF].. είναι οτι μπορεί να εκφράζει κάποιος την άποψή του...ελεύθερα!!
Αν διαφωνεί κάποιος μαζί σου...δεν σημαίνει οτι δεν σε θέλει και στο Φόρουμ!!
Αλλά ακόμα και αν δεν σε 'ήθελε' ένας....γιατι δεν μετράς τους υπόλοιπους? [δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα]!!!Οπως μου είπε και κάποιος.όταν είπα ότι αποφεύγω να πω την γνώμη μου επειδή στο παρελθόν άκουσα ότι δεν δικαιούμαι αφου δεν είμαι αγωνιζόμενος!!....δεν έχει σημασία αν είσαι σωστός ή λάθος...αλλά να πεις την γνώμη σου...και να μπορείς να δεχθείς ότι έκανες λάθος!!
Είμαστε όλοι απαραίτητοι στο Φόρουμ...αλλά κάποιες παρουσίες μας τιμάνε (εμάς της εξέδρας) και δημιουργούν συνθήκες χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα!!
-
ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ!!!!!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΗΣ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ψυχραιμίααααα!!!!....
ΕΣΥ ΚΟUK ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ) ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ FORUM.
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΩΡΗ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ , ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΛΛΩΝ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ )
ΧΡΙΣΤΟΣΥ.Γ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ψυχραιμίααααα!!!!....
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΩΡΗ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ , ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΛΛΩΝ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ )
ΧΡΙΣΤΟΣΥ.Γ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΧΡΙΣΤΟ,
ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΞΗΓΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ήδη μάθαμε αρκετά νέα από το rally.gr για την νέα-αγωνιστική χρονιά:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=5007 -
Δεν ηξερα που να το γραψω,και ειπα να το γραψω εδω: (καλα μη βαρατε )
Συγχαρητηρια στην ΑΟΛΑΠ για την πρωτοβουλια της να βαλει πανώ στο 'εθνικο' οδικο δικτυο του ν.Ηλειας που αναγραφουν : 'φορεστε ζωνη και κρανος,σωζουν ζωες'Μακαρι να εκαναν κατι αντιστοιχο και οι αλλες λεσχες στο υπολοιπο οδικο δικτυο.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Συγχαρητηρια στην ΑΟΛΑΠ για την πρωτοβουλια της να βαλει πανώ στο 'εθνικο' οδικο δικτυο του ν.Ηλειας που αναγραφουν : 'φορεστε ζωνη και κρανος,σωζουν ζωες'
Μακαρι να εκαναν κατι αντιστοιχο και οι αλλες λεσχες στο υπολοιπο οδικο δικτυο.Αυτό βέβαια κανονικά έπρεπε να είναι πρωτοβουλία του υπουργείου συγκοινωνιών κι όχι των εκάστοτε τοπικών λεσχών.Μπράβο τους βέβαια αλλά είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
Ελληνικά αγωνιστικά νέα