-
Ευχες για περαστικα στον Βασιλια των Ελληνικων αγωνων μετα τι μικρη περιπετεια της υγειας του.
-
Eυχες για περαστικα και ραντεβου στον Πυργο
-
Ο χρήστης chr1rally έγραψε:
Ευχες για περαστικα στον Βασιλια των Ελληνικων αγωνων μετα τι μικρη περιπετεια της υγειας του.ποιος ειναι ο βασιλιας ρε παιδια ?
-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
Ευχες για περαστικα στον Βασιλια των Ελληνικων αγωνων μετα τι μικρη περιπετεια της υγειας του.
ποιος ειναι ο βασιλιας ρε παιδια ?
MΑΝΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αν σου λεει κατι...
-
το 'αν σου λεει κατι' , γιατι το εγραψες ρε φιλε ?
-
το 'αν σου λεει κατι' , γιατι το εγραψες ρε φιλε ?Λιγο αστοχο, το ρε φιλε.Οσο γεια τα υπολοιπα αν εισαι ανθρωπος του χωρου θα το γνωριζες λογικα χωρις δευτερη κουβεντα, αυτα τα λιγα.
-
και γιατι τον λενε βασιλια , μη-φιλε ?
-
και γιατι τον λενε βασιλια , μη-φιλε ?Για να κλεισουμε καπου εδω, το ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΥΧΕΣ για περαστικα σε ενα μεγαλο Ελληνα οδηγο,εαν τωρα θελεις να μαθεις τα διαφορα παρατσουκλια (που λενε στο χωριο μου) οδηγων, χωρις ειρωνειες, ανοιξε θεμα και θα μαθεις πολλα.
Καλο σου απογευμα φιλε μου kakofonix. -
μπαι-μπαι αγαπητε.
-
μπαι-μπαι αγαπητε.Στο καλο
-
αντωνη , διατυπωσα μια απορια , γιατι μετα απο συνεχεις αναφορες , σε εναν οδηγο ,
αναφερεται το ψευδωνυμο καποιου αλλου , και ηθελα να ξεκαθαρισω την περιπτωση της 'συνωνυμιας'. -
αντωνη , διατυπωσα μια απορια , γιατι μετα απο συνεχεις αναφορες , σε εναν οδηγο ,
αναφερεται το ψευδωνυμο καποιου αλλου , και ηθελα να ξεκαθαρισω την περιπτωση της 'συνωνυμιας'.Και επειδη συνεχιζεις και γραφεις για συνεχεις αναφορες ποιες??? εννοεις τη μια και μοναδικη φορα, η μετραω λαθος? ακομα και για τη συνωνυμια κ το ψευδωνυμο καποιου αλλου που αναφερεις τη γνωριζω αριστα αλλα ο τιτλος αυτος ερχεται απο παλια που σαφεστατα μπορει κ να μη γνωριζεις και δε σε κατηγορει κανεις γι αυτο.Εγω θα προτιμουσα και προτιμω να μεινω στο αρχικο θεμα που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχει με το θεμα που πηρα θεση αρχικα, ο καθενας ας κρατησει τις γνωσεις του για τον εαυτο του,στη τελικη οπως εγραψα νωριτερα ανοιξε θεμα σε αλλη ενοτητα να παρεις τις απαντησεις η και να μαθεις και να μαθουμε ολοι μας πραγματα που πιθανον δε γνωριζουμε,τοσο απλα και με τις ειρωνειες εκτος χωρου.
-
ποιος σου μιλησε εσενα και ποιος σε ειρωνευτηκε ?
η προηγουμενη συζητηση ηταν για τον Αθανασουλα και ξαφνικα εμφανιστηκε το ψευδωνυμο 'βασιλιας'.
ρωτησα σε ποιον αντιστοιχει.και αρχισες την ειρωνεια με το υφακι '...αν σου λεει κατι '.
απο αυτο πιανομαι και παρεξηγουμαι. και σου το ειπα. αλλα εσυ θελεις να το συνεχισεις.
δηλαδη , επειδη εσυ εχεις τις γνωσεις , οι υπολοιποι ειναι αξιοι ειρωνειας ?
και απανταω στον αντωνη και του εξηγω. αλλα εσυ παλι εκει.
στο κατω κατω δεν την τρωω γιατι δεν σου χρωσταω και τιποτα.
εδω θα ειμαι.
και μην ζητας απο εμενα να σταματησω αυτο που εσυ αρχισες. -
ποιος σου μιλησε εσενα και ποιος σε ειρωνευτηκε ?
η προηγουμενη συζητηση ηταν για τον Αθανασουλα και ξαφνικα εμφανιστηκε το ψευδωνυμο 'βασιλιας'.
ρωτησα σε ποιον αντιστοιχει.και αρχισες την ειρωνεια με το υφακι '...αν σου λεει κατι '.
απο αυτο πιανομαι και παρεξηγουμαι. και σου το ειπα. αλλα εσυ θελεις να το συνεχισεις.
δηλαδη , επειδη εσυ εχεις τις γνωσεις , οι υπολοιποι ειναι αξιοι ειρωνειας ?
και απανταω στον αντωνη και του εξηγω. αλλα εσυ παλι εκει.
στο κατω κατω δεν την τρωω γιατι δεν σου χρωσταω και τιποτα.
εδω θα ειμαι.
και μην ζητας απο εμενα να σταματησω αυτο που εσυ αρχισες.http://www.rally.gr/view08.asp?menu_cod ... &race_id=0
-
αυτο δεν εχει σχεση με το υφακι που πουλησες και το οποιο δεν δεχτηκα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
και γιατι τον λενε βασιλια , μη-φιλε ?
Για να κλεισουμε καπου εδω, το ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΥΧΕΣ για περαστικα σε ενα μεγαλο Ελληνα οδηγο,εαν τωρα θελεις να μαθεις τα διαφορα παρατσουκλια (που λενε στο χωριο μου) οδηγων, χωρις ειρωνειες, ανοιξε θεμα και θα μαθεις πολλα.
Καλο σου απογευμα φιλε μου kakofonix.
Και όμως Χρήστο, τον Μανόλη δεν ξέρω ποίος τον ξέρει καλύτερα από εμένα!!. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑ!!
Εύλογη η απορία του Kakofonix.
Προσπαθώ να ξεχνάω τα ‘παρατσούκλια’ διαφόρων, διότι εάν τα χρησιμοποιήσω, θα φρικάρουν οι admin!…
ΑΝΤΩΝΗΣ.http://www.rally.gr/view08.asp?menu_cod ... &race_id=0
Aντωνη με την παραπανω αναφορα να υπαρχει και η εξηγηση των οσο εγραψα πριν,πιστευα οτι τουλαχιστον εσυ το ηξερες.
Παντα φιλος
Χρηστος -
αυτο δεν εχει σχεση με το υφακι που πουλησες και το οποιο δεν δεχτηκα.Αν διαβασες λοιπον τον παραπανω συνδεσμο θα ειδες το Βασιλιας σε ποιον ανηκει,δε σου πουλησα ουτε γνωσεις ουτε υφος αλλα το ρε φιλε και τα σχετικα ηταν απλα η αιτια της απαντησης μου προς εσενα σε αναλογο υφος και επωνυμα φιλε μου kakofonix,ουτε σε γνωριζω και πολυ περισσοτερο δε εχω λογο αντιπαραθεσης μαζι σου αλλα και γενικοτερα.
Καλο σου βραδυ -
οταν ρωτησα ηθελες να πουλησεις υφακι του στυλ '....αν σου λεει κατι' το οποιο βρισκω ειρωνικο.
και διατυπωνεται και το ερωτημα το οποιο αφηνεις να αιωρειται. ' αν δεν μου λεει κατι , τι θα γινει ? '
μετα ηρθαν και τα φιλε απο τα οποια θιχτηκες και ηθελες να απαντησεις διατηρωντας το κλιμα.
και φυσικα δημιουργησες το κλιμα αντιπαραθεσης για το οποιο δεν εχεις λογο , αλλα μαλλον σου αρεσει.
και ξεκαθαρα δεν υποχωρω και δεν καταπινω το υφακι γιατι δεν εχω λογο να το κανω και δεν μου αρεσει. -
οταν ρωτησα ηθελες να πουλησεις υφακι του στυλ '....αν σου λεει κατι' το οποιο βρισκω ειρωνικο.
και διατυπωνεται και το ερωτημα το οποιο αφηνεις να αιωρειται. ' αν δεν μου λεει κατι , τι θα γινει ? '
μετα ηρθαν και τα φιλε απο τα οποια θιχτηκες και ηθελες να απαντησεις διατηρωντας το κλιμα.
και φυσικα δημιουργησες το κλιμα αντιπαραθεσης για το οποιο δεν εχεις λογο , αλλα μαλλον σου αρεσει.
και ξεκαθαρα δεν υποχωρω και δεν καταπινω το υφακι γιατι δεν εχω λογο να το κανω και δεν μου αρεσει.Τελικα μονο το ζητημα του θεματος δε καταλαβες! τουλαχιστον διαβασες?για τα αλλα
-
καταλαβα πολυ καλα κυριε.
υφος - στυλ - υποδειξεις και αλλα τετοια κρατα τα για αλλου.
Ελληνικά αγωνιστικά νέα