-
Καλημέρα πάλι....
Διευκρηνίζω
Λεόν 180
Κουπερ Ες αν και το τάιπ αρ δεν παίζεται, αλλά βάρυνα
Ες 3 για τον ίδιο λόγο (47+) αντί WRX!
και βέβαια αν έχω, είχα τα χρήματα STi.... που το θεωρώ χρυσή τομή σε αυτή την άτυπη κατηγορία σε σχέση με το πιό αγωνιστικό αλλά και ακριβότερο ΕΒΟ-7 που στο όριο δεν παίζεται....Το παλιό GT.... Mπορείς να βρεις καλό μεταχειρισμένο με λιγότερα από 10 εκατ ή 30.000 γιου... Ε, τότε τι συζητάμε; Σε χαλάει έξω-μέσα (μπαγιάτεψε...) αλλά σε φτιάχνει στο τιμόνι... Πιό καθαρόαιμο από τα σύγχρονα, όντας πιό υπερστροφικό και τουλάχιστον σε αίσθηση πιό σφικτό! Αξιόπιστο και γρήγορο!
Στρατης
-
Το παλιό GT.... Mπορείς να βρεις καλό μεταχειρισμένο με λιγότερα από 10 εκατ ή 30.000 γιου... Ε, τότε τι συζητάμε; Σε χαλάει έξω-μέσα (μπαγιάτεψε...) αλλά σε φτιάχνει στο τιμόνι... Πιό καθαρόαιμο από τα σύγχρονα, όντας πιό υπερστροφικό και τουλάχιστον σε αίσθηση πιό σφικτό! Αξιόπιστο και γρήγορο!
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΑΣΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΞΩ! ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ.... G60 ΑΚΟΥΣ;
-
ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ.... G60 ΑΚΟΥΣ;
[list:36fs2gsa]εεεεεεεε?[/list:u:36fs2gsa][list:36fs2gsa]Δε σ ακουωωω [/list:u:36fs2gsa][list:36fs2gsa]Βαθεια ακουγεσαι [/list:u:36fs2gsa]
-
Μιχάλη όταν πάμε βόρεια θα πας βόλτα με τον G60 και θα συμφωνήσει! Ιδια τρέλλα κουβαλάμε!
Δεν νομίζω ότι για ένα βαρεμένο με τις ρόδες παίζει ρόλο η χώρα κατασκευής... Τα αυτοκίνητα με ψυχή-προσωπικότητα που σε προκαλούν να τα οδηγείς δεν έχουν πατρίδα.... Απλά κάποιοι κατασκευαστές έχουν καταθέσει δείγμα γραφής τους και κάποιοι το ψάχνουν... Ουδείς πάντως αδιαφορεί!
ΣΧ -
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μιχάλη όταν πάμε βόρεια θα πας βόλτα με τον G60 και θα συμφωνήσει!
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MEETING ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ !
-
Δεν νομίζω ότι για ένα βαρεμένο με τις ρόδες παίζει ρόλο η χώρα κατασκευής... Τα αυτοκίνητα με ψυχή-προσωπικότητα που σε προκαλούν να τα οδηγείς δεν έχουν πατρίδα.... Απλά κάποιοι κατασκευαστές έχουν καταθέσει δείγμα γραφής τους και κάποιοι το ψάχνουν... Ουδείς πάντως αδιαφορεί!
ΣΧ[list:hczto6f5]Ετσι ειναι δασκαλε.Μπορει να 'ροπιαζουμε' καμια φορα στο forum και ασχετα απ την ιδεολογια του καθενος μας αυτη ειναι η ουσια.Η τρελλα και το παθος [/list:u:hczto6f5]>Μιχάλη όταν πάμε βόρεια θα πας βόλτα με τον G60 και θα συμφωνήσει! Ιδια τρέλλα κουβαλάμε
[list:hczto6f5]Δηλ να περιμενω εκπληξη?Ουτως η αλλως οταν ερχεστε Μακεδονια εξω απ το σπιτι μου περνατε.Μ εβαλατε στην πριζα για τα καλα τωρα[/list:u:hczto6f5]
-
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MEETING ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ !
[list:10h4sqeh] . [/list:u:10h4sqeh][list:10h4sqeh]Εεε τερμα, ειμαστε για τα ..............σιδερα [/list:u:10h4sqeh]
-
θα γίνει!
Στρ -
[list:3nnxkbuc]OK [/list:u:3nnxkbuc]
-
μ'άρεσε η σειρα του ΣΧ αν και εξαφανίτηκε το Type-R(κατάλαβα γιατί βέβαια)...το μίνι δεν μ'αρέσει παρόλο που ακούω και διαβάζω καλά σχόλια...δε μπορώ να χωνέψω που είναι τόσο μπαμπάτσικο... έφριξε ο Ισιγώνης στον άλλο κόσμο κάνα GTI-R με δέκα χιλιάδες χιλιομετρα που θα βρούμε?
ΥΓ προς GTΑ... αν μπορούσατε να αφιερώνετε μια σελίδα σε παλιά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ακόμα...και ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα?
Leon4 h Type-R????8elw apopseis...