-
Χωρίς καμία διάθεση να 'ευλογήσω τα γένια μας', το forum αυτό, το οποίο είναι **ελάχιστα moderated **λειτουργεί θαυμάσια και κοσμιότατα συγκριτικά με τα περισσότερα (ακόμη και του εξωτερικού).
Σαφέστατα και χρειάζεται καλύτερη δομή, αλλά πέραν τούτου ουδέν. -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ουτε true-born ΗΠΑμερικανός δεν θα συμπεριφέρετο όπως εσύ !!!!!
Λοιπόν, κανείς απο απο εμάς τους σε αυτό το forum δεν σου απαγόρευσε να γράψεις τη γνώμη σου, η οποία είναι και απόλυτα σεβαστή. Αυτό όμως που δεν σου επιτρέπομε είναι να μας απευθήνεις τους διάφορους χαρακτηρισμούς και ειρωνείες σου όταν κάποιος άλλος έχει αντίθετη γνώμη απο σένα.
Και ξέρε κάτι ακόμη, τις ΗΠΑ τις γνωρίζουμε εδώ και πολλά-πολλά χρόνια και ίσως πρίν ακόμα τις ανακαλύψεις, και δεν περιμέναμε εσένα να πάς εκεί για να μας δίνεις ανταποκρίσεις και να μας διαφημίζεις απο τις μεγάλες τους καρφίτσες μέχρι ..... μην πώ! Αν λοιπόν νομίζεις ότι μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το forum όπως όλοι μας ΚΟΣΜΙΑ τότε έχει καλώς είσαι ευπρόσδεκτος. Αν όχι, θα σου θυμήσω τι λέγανε στη χώρα που ζείς τώρα το 1965 σε όλους όσους διαφωνούσαν με τον πόλεμο του Viet-nam 'ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ'Πολύ σωστά τα είπες, αν και το τελευταίο πέφτει λίγο στο δικό τους επίπεδο.
Και κάτι άλλο: Οι βέροι Αμερικανοί είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι από πολλούς δικούς μας που πήγαν εκεί και θαμπώθηκαν.
-
Να κανω εδω μια ερωτηση, για να μην ανοιξω νεο τοπικ..
Πως μπορω να επικοινωνησω με τον moderator? Νομιζω οτι ειναι πολυ.. κακο να μην ειναι δημοσιευμενο το e-mail του moderator. Με καλη διαθεση το λεω mm55. Και αφου και τα PMs ειναι απενεργοποιημενα, πως μπορει καποιος να επικοινωνησει για τυχον προβλημα?
Υπαρχει καποιο αλλο address που δεν εχω δει?
Τελοσπαντων, το προβλημα που εχω ειναι οτι δε μου μαρκαρει τα topic σαν διαβασμενα, δηλαδη δεν μου αλλαζει το εικονιδιο απο κιτρινο σε ασπρο οταν μπαινω και βλεπω τα νεα topics. Να κανω κλικ στο 'Σημείωση όλων των θεμάτων ως διαβασμένων' ??Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
το e-mail του moderatorνικολα το e-mail που ζητας είναι mansolas@techilink.gr
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
το e-mail του moderator
νικολα το e-mail που ζητας είναι mansolas@techilink.gr
Απο κεκτημενη ταχυτητα kamil το εγραψες λαθος!
Το σωστο ειναι : mansolas @techlink.gr -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Πως μπορω να επικοινωνησω με τον moderator?Νίκο σε κάθε δημοσίευσή μου υπάρχει κάτω εικονίδιο με το e-mail μου.
Αλλά αφού με πρόλαβε η kamil περιμένω mail σου. -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Νίκο σε κάθε δημοσίευσή μου υπάρχει κάτω εικονίδιο με το e-mail μου.
Αλλά αφού με πρόλαβε η kamil περιμένω mail σου.Δεν υπαρχει Μαθιε. Προσθεσε το!
-
Στην κοπή της πίτας είναι μία ευκαιρία να συζητηθούν από κοντά όλα αυτά τα θέματα.
Αν μπορούσε και κάποιος τεχνικός του Φόρουμ να είναι μαζί μας για να έδινε απαντήσεις σε καθαρά τεχνικής φύσεως θέματα θα ήταν ιδανικό.
Γι αυτό , εκτός από την πίτα και τα δώρα , ελάτε όσοι μπορείτε για να βοηθήσουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Φόρουμ!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αν μπορούσε και κάποιος τεχνικός του Φόρουμ να είναι μαζί μας για να έδινε απαντήσεις σε καθαρά τεχνικής φύσεως θέματα θα ήταν ιδανικό.Θα είναι κοντά μας!
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Πως μπορω να επικοινωνησω με τον moderator?
Νίκο σε κάθε δημοσίευσή μου υπάρχει κάτω εικονίδιο με το e-mail μου.
Αλλά αφού με πρόλαβε η kamil περιμένω mail σου.φιλε mm55.. δεν υπαρχει το εικονιδιο του mail σου. Εψαξα και στο προφιλ σου αλλα τιποτα κι εκει.
Μηπως το εχεις κανει 'invisible' ? Να μην ειναι ορατο απο αλλους (κατα λαθος ισως) ?
Επισης, ισως εσυ το βλεπεις γιατι σαν moderator εχεις και βλεπεις περισσοτερες επιλογες στην οθονη σουΕυχαριστω πολυ παντως για τη διεθυνση!
Ααα.. το προβλημα μου που ανεφερα πιο πανω δεν το θιξαμε..
Αφου το εγραψα, να μην το ξαναγραφω σε mail..
Μηπως γνωριζουμε καποια λυση? Μηπως ειναι bug? Αν ειναι θα το ξερω σιγουρα, και θα το πιασω να του τα πω ενα χερακι -
Ειλικρινά δεν το ξέρω, αλλά θα μιλήσω με τους τεχνικούς και θα έχουμε απάντηση μεχρι αύριο.
Οσο για το mail εγω μεν το βλέπω αλλά αν δεν φαίνεται παντού θα φροντίσω να μπεί. -
Επίσης, θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενεργοποιηθεί επιτέλους η δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων.
-
Την Πέμπτη που έφυγα ήμουν αρκετά στενοχωρημένος, γιατί όλη την προηγούμενη βδομάδα (που διάβαζα τα θέματα από Χριστούγεννα και μετά) μόνο γκρίνια έβλεπα...
Με χαρά μου είδα πως μπήκαν νέες κατηγορίες και ελπίζω να αλλάξουν το κλίμα (μιας και ήμουν από αυτούς που τις πρότειναν θερμά). Πολύ θετικό είδα το ότι ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα οι τεχνικοί του φόρουμ ΜΑΣ.
Για την ώρα είδα πιο ήρεμα τα πράγματα και χαίρομαι (δεν έχω διαβάσει όλα τα θέματα όμως, ελπίζω να μείνει έτσι) :
Α, και κάτι ακόμα! Σε εμένα το εικονίδιο για το email του mm55 μου εμφανίζεται κανονικά
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
....Α, και κάτι ακόμα! Σε εμένα το εικονίδιο για το email του mm55 μου εμφανίζεται κανονικά
Άσε Γιώργο , την έχασες την στροφή αυτά παθαίνεις αμα μπαίνεις κάθε τρείς μέρες , δοκιμές για τον στρατό κάνεις ?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
....
Α, και κάτι ακόμα! Σε εμένα το εικονίδιο για το email του mm55 μου εμφανίζεται κανονικά
Άσε Γιώργο , την έχασες την στροφή αυτά παθαίνεις αμα μπαίνεις κάθε τρείς μέρες , δοκιμές για τον στρατό κάνεις ?
Μη τον τσιγκλάτε…..για όνομα του Θεού,μη τον τσιγκλάτε…τι καταλαβαίνετε,να πάει για το ρεκόρ των 5000????JJ
-
Δεν έχασα τίποτα!!!
Γιαυτό και το έγραψα σαν Υ.Γ.!!!
Πολλοί είπαν πως είχε πρόβλημα, έιπώθηκε πως ΘΑ διορθωθεί, αλλά κανείς δεν είπε πως διορθώθηκε, οπότε το έκανα για όποιους πιθανώς μπούνε αργότερα και το δούνε. Μην σας κάνει εντύπωση, γιατί και εγώ την περασμένη βδομάδα είχα αντίλογο για κάτι που έγραψα τον... ΟΚΤΩΒΡΗ!!!
(πόσες 'χιλιάδες' δημοσιεύσεις πριν... )
Υ.Γ. Τις 5000 ελπίζω να τις πιάσω, αλλά όχι σύντομα!! Θα λιώσουν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, και άντε να πείσω πως ΔΕΝ είμαι ο Μπιν Λάντεν!!
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ειλικρινά δεν το ξέρω, αλλά θα μιλήσω με τους τεχνικούς και θα έχουμε απάντηση μεχρι αύριο.
Οσο για το mail εγω μεν το βλέπω αλλά αν δεν φαίνεται παντού θα φροντίσω να μπεί.Να'σαι καλα mm55 (Μαθιος??) ..
Ολα ok και με το εικονιδιο τωρα!Γεια χαρα!
Προς Moderators η/και Διευθυνση Περιοδικου......