-
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ηs ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο LOEB.ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ!!!
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
persi itan o sainz pu kerdise tin 1 idiki...fetos o makinen kat eme.ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο GARDEMEISTER(!!!!) ΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο MCRAE!!!
-
Πανιζι δαγκωτο αν ειναι στεγνο,διαφορετικα ψηφιζω το 'Βλαχο'
-
Ψήφισα SAINZ, γιατί νομίζω είναι αρκετά ''θυμωμέμος'' ο Ισπανος και σίγουρα θέλει να αποδείξει με το ''καλημέρα'' ό,τι είναι ακόμα εδώ.
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ηs ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο LOEB.ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ!!!Και εγώ τον Loeb βλέπω (παρ'ότι θα ήθελα ο Marcus να τους δείξει με το καλημέρα ποιο θα είναι και φέτος το αφεντικό), και διπλασιάζω τις ασπιρίνες του στοιχήματος
-
Να τις τριπλασιάσω ή θα πάμε ομαδικώς για πλύση στομάχου?
-
Γιατί LOEB ρε παιδιά?
Μήπως μάθατε ότι θα έχει καλοκαιρία εκείνες τις ημέρες.... ,εγώ πάντως πιστεύω πως θα έχει πάγο και φαβορί θα είναι MAKINEN με GRONHOLM με δική μου επιλογή τον ΤΟΜΜΥ!
-
Ψήφισα Solberg.
Δεν ξέρω γιατί, με το που διάβασα τον τίτλο μου ήρθε σαν επιφοίτηση!!Αλλά ο Σάινθ θέλω να κερδίσει ειδική και αγώνα!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έτσι, ε; Ε, τότε εγώ λεω Gilles.
Ε, ρε και να έχει λιακάδα με 20 βαθμούς....Μια ανταπόκριση καιρού από εδώ...
Τις 2 εβδομάδες που πέρασαν είχε ΛΙΑΚΑΔΑ, με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ήτοι 0 τη νύχτα, και 5 τη μέρα υπό σκιάν, αλλά μέχρι και 15 σε λιακάδα (χωρίς χιόνι που αντανακλά και ζεσταίνει). Άπνοια.
Τις τελευταίες μέρες έπιασε παγετός, -4 τη μέρα, συννεφιά, χιονόπτωση σε πολλές περιοχές και άνεμοι με 70 χιλιόμετρα την ώρα (πλάκα που έχει όταν σου έρχονται από το πλάι με τελική στην εθνική!! ) και προβλέπεται και περεταίρω χιονόπτωση.
Μένουν 10 μέρες. Αν χιονίσει ΔΕΝ προλαβαίνει να λιώσει τελείως. Μέχρι τότε αναμείνατε στο ακουστικό, ο καιρός εδώ είναι μέρα με την μέρα διαφορετικός, και από Άλπη σε Άλπη μέρα με τη νύχτα!!
-
Τις τελευταίες μέρες έπιασε παγετός, -4 τη μέρα, συννεφιά, χιονόπτωση σε πολλές περιοχές και άνεμοι με 70 χιλιόμετρα την ώρα (πλάκα που έχει όταν σου έρχονται από το πλάι με τελική στην εθνική!! ) και προβλέπεται και περεταίρω χιονόπτωση.
Εάν είναι έτσι ο καιρός εκείνες τις ημέρες,ένα πράγμα έχω να πω:
GILLES...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ALL WEATHER DRIVER!!!
-
McRae !!!!!!!!!!!!!! Δεν το συζητάω !!!!!!!!!
-
Aνακεφαλαιωση ονομαστικων ψηφων
AlfaRomeo - SAINZ
ΣΧ - GRONHOLM
HUNTER - C.MCRAE
SAXOGUS2 - SOLBERG(?)
og2002gr - C.MCRAE
Euripides - SAINZ
takinen - LOEB
syele - PANIZZI
Greg - MAKINEN
cmarin - PANIZZI
nikoswrc - LOEB
S3 - PANIZZI(?)
thvarveris - SAINZ
nikoswrc_01 -LOEB
GeorgeTabs - SOLBERG
gxlitas - C.MCRAEΣυνεχιζουμε....
-
Πιστεύω πως ο Μάρκους θα την κερδίσει αν και θα ήθελα τον Colin.
Ψηφίζω Μάρκους! -
Δεν ξερω ποιος θα την κερδισει αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Γκρο δεν θα ειναι αυτος.Κι αυτο γιατι ξεκιναει πρωτος αν δεν κανω λαθος,οποτε σε στοιχειωδως ολισθηρο ασφαλτινο οδοστρωμα ξεκινωντας πρωτος δεν ειναι και ευκολο να το καταφερεις.Αν και περυσι στο χωμα τοσες φορες ξεκινουσε πρωτος και κερδιζε ειδικες...Αν πρεπει να ψηφισω θα ψηφισω Σολ ή Λεμπ!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Aνακεφαλαιωση ονομαστικων ψηφωνAlfaRomeo - SAINZ
ΣΧ - GRONHOLM
HUNTER - C.MCRAE
SAXOGUS2 - SOLBERG(?)
og2002gr - C.MCRAE
Euripides - SAINZ
takinen - LOEB
syele - PANIZZI
Greg - MAKINEN
cmarin - PANIZZI
nikoswrc - LOEB
S3 - PANIZZI(?)
thvarveris - SAINZ
nikoswrc_01 -LOEB
GeorgeTabs - SOLBERG
Ωραία ανακεφαλαίωση! Μπράβο!!
Το φέρνω στην 3η σελίδα να μην το ψάχνουμε αργότερα, προσθέτοντας και μερικούς ακόμα που ψήφισαν μετά:
VATANEN - SOLBERG 50%, LOEB 50%
Akis - GRONHOLM -
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ LOEB ΓΙΑ ΤΗ 1η ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ??? ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
-
Επειδη μολις ενημερωθηκα οτι δεν μπορω να ψηφισω δυο,τελικa θα το ριξω στον Γαλατη το Λεμπ...Don't let us down kid!!!!!!
-
Ψηφίζω τον Colin για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο Μοντε
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Aνακεφαλαιωση ονομαστικων ψηφωνAlfaRomeo - SAINZ
ΣΧ - GRONHOLM
HUNTER - C.MCRAE
SAXOGUS2 - SOLBERG(?)
og2002gr - C.MCRAE
Euripides - SAINZ
takinen - LOEB
syele - PANIZZI
Greg - MAKINEN
cmarin - PANIZZI
nikoswrc - LOEB
S3 - PANIZZI(?)
thvarveris - SAINZ
nikoswrc_01 -LOEB
GeorgeTabs - SOLBERG
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ? ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, Ο SOLBERG ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ(ΜΆΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ)
-
Ρε σας λέω,ψηφοφορίες του τύπου ποιος θα κερδίσει οτιδήποτε στο WRC δεν χρειάζεται να γίνονται...'Ενας είναι ο Tommi,ένας είναι ο νικητής!Απλά πράγματα!
Προβλέψτε τον νικητή της 1ης ε.δ. του 2003