-
TO ΤΟPIC ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΔΙΑΜΑΧΕΣ' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ TOPIC. ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.
-
TO ΤΟPIC ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΔΙΑΜΑΧΕΣ' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ TOPIC. ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.
-
-
[list:2wycy0lj]Πεστο ποιο απλα [/list:u:2wycy0lj][list:2wycy0lj]'το τραβαει ο οργανισμος μου' [/list:u:2wycy0lj][list:2wycy0lj]Βλεπω να γινεται 'του κουτρουλη ο γαμος' [/list:u:2wycy0lj]
-
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΑ 'ΣΟΥΡΩ' ΚΑΙ ΣΕΝΑ!
-
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
TO ΤΟPIC ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΔΙΑΜΑΧΕΣ' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ TOPIC. ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.Δεν υπάρχουν διαμάχες φίλε Impreza! Άλλωστε το νόημα του φόρουμ αυτού είναι να καταθέτει ο καθένας τη γνώμη του, δεν είναι ...τόπος σφαγής... Οι απόψεις για το θέμα αυτό υπάρχουν στο γνωστό topic, όποιος θέλει να παρακολουθήσει ας μπει εκεί. Φταίω και γω απο τη μεριά μου, το παραδέχομαι κυρίως διότι ξεκίνησα αυτή τη διαμάχη, έδωσα το 'τσαφ' αν θέλεις. Δεν είναι σωστό απο τη μεριά σου να 'επισημοποιείς' αυτές τις υποτιθέμενες διαμάχες με το να δηιουργήσεις ένα καινούργιο topic. Μην το κάνουμε σήριαλ, φτάνει, μην καταβάζουμε το επίπεδο του φόρουμ... Γι'αυτό σε παρακαλώ γράψε εδώ μέσα ότι το topic αυτό ακυρώνεται...στη θέση σου αυτό θα έκανα... Τώρα θα μου πεις οτι σε ένα φόρουμ μπορούμε ελεύθερα να παραθέτουμε τις απόψεις μας, αλλά ε΄πέτρεψέ μου να σου πω πως απο τον τίτλο και μόνο του topic δείχνεις προκατηλειμένος... Τι σημαίνει 'VS'? Μην μου πεις σε παρακαλώ οτι υπεκφέυγω γιατί αν το πεις δεν θα το πιστεύεις, άμυνα θα είναι. Και πάλι εγώ ζητώ συγνώμη απο όλους αν κάποια στιγμή παραφέρθηκα και κατέβασα το επίπεδο...το πάθος με οδήγησε εκεί, αλλά δεν έχει σημασία...[/b]
-
Φιλε imprezas(Μιχαλης καλυτερα?)η διαφωνια βγαζει το διαλογο.Και φυσικα διαφωνια δε σημαινει 'βγαζω τα μαχαιρια'!!(παντως τα Γερμανικα ειναι τα καλυτερα Δε θελω να σε επηρεασω...........αλλα πες το Ναι?Πλακα κανω....ετσι? )Το οτι δεν απαντησα για το Haldex, ειναι οπως εχω πει για φιλοσοφια σχεδιασης και προτιμησης.Υπαρχουν δηλ για ενα αντικειμενο 5 τεχνικες.Ο καθενας θεωρει καλυτερη αυτη που του ταιριαζει, θα ηταν προτιμοτερο ομως παντα να υπαρχουν τεκμηριωμενες αποψεις!!(παντως το haldex ειναι καλυτερο )To skyline τωρα, ειναι μεν γρηγορο αυτοκινητο αλλα δεν το θεωρω ολοκληρωμενο.Δε θα ηθελα παλι να μπω σε φιλικες διαμαχες φτιαχνοντας 50 σελιδες(κατα κει το βλεπω!!!Δε παμε για καφε να στα ψαλω καλυτερα? )αλλα το αντι skyline(αν τελικα τιθεται θεμα 'αντι')ειναι το RS6!!!!!Στην F1 το γεγονος και μονο οτι μια εταιρια εμφανιστικε απ το πουθενα και εκανε τον ανταγωνισμο να τριβει τα ματια ειναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!Η toyota ποτε πιστευεις να το πετυχει?Και μη ξεχναμε για την πτωση οτι υπαρχει και ο παραγοντας, οδηγος.Φυσικα παντα υπαρχει η βελτιωση και η εξελιξη(το σχετικο σκαμπανεβασμα)στις κορυφαιες ομαδες αλλα ακομα κι οταν χανεις οι γενικες επιδοσεις οταν ειναι εντος οριων(και οχι πρωτος απ τους τελευταιους)αποτελεις σκληρο καρυδι.Πχ το οτι η Ferrari εκανε να παρει κυπελο 20χρονια δε σημαινει οτι δεν εχει τεχνολογια αλλα και απ την αλλη ειναι απαραδεκτο να μπαινει μια mercedes και να σε πιανει στον υπνο!!Οσον αναφορα τα περιοδικα τωρα, εγω δε θεωρω σημειο αναφορας ουτε το car αλλα ουτε και το auto motor und sport!!Αν εχεις προσεξει οι αγγλοι δημιουργουν μετατροπες με μοναδικο στοχο τον εντυπωσιασμο και ουδεποτε αναφερθηκε ποσο στοιχησε στον φλουφλη τον αγγλο πιτσιρικα η μετατροπη για να κανει το αμαξι ..........θεατρο!!!!!Και κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ αγγλος δεν εχει την ποιστοποιηση του εργοστασιου! Οπως και κανενας ιαπωνας δεν εχει ΕΠΙΣΗΜΟ βελτιωτη!!Αντιθετα για μενα βελτιωση σημαινει.......SCHNITZER BRABUS OETTINGER και και και!!!!!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ). ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΒΡΕ ΣΥ, ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HALDEX ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ 4ΚΙΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ, (ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ; ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΗALDEX ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ S3 ΝΑΙ ΜΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ HATCHBACK(ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FOCUS RS) ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4ΚΙΝΗΤΟ(ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ Ε;)
ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ. ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟ RS6 ΜΕ ΤΟ SKYLINE; ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΠΟΡ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Μ5 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ GT2 ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.
ΓΙΑ ΤΗ F1 ΤΩΡΑ, ΜΗ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΜΠΗΚΕ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΣΦΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ FERRARI. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. -
Δεν υπάρχουν διαμάχες φίλε Impreza! Άλλωστε το νόημα του φόρουμ αυτού είναι να καταθέτει ο καθένας τη γνώμη του, δεν είναι ...τόπος σφαγής... Οι απόψεις για το θέμα αυτό υπάρχουν στο γνωστό topic, όποιος θέλει να παρακολουθήσει ας μπει εκεί. Φταίω και γω απο τη μεριά μου, το παραδέχομαι κυρίως διότι ξεκίνησα αυτή τη διαμάχη, έδωσα το 'τσαφ' αν θέλεις. Δεν είναι σωστό απο τη μεριά σου να 'επισημοποιείς' αυτές τις υποτιθέμενες διαμάχες με το να δηιουργήσεις ένα καινούργιο topic. Μην το κάνουμε σήριαλ, φτάνει, μην καταβάζουμε το επίπεδο του φόρουμ... Γι'αυτό σε παρακαλώ γράψε εδώ μέσα ότι το topic αυτό ακυρώνεται...στη θέση σου αυτό θα έκανα... Τώρα θα μου πεις οτι σε ένα φόρουμ μπορούμε ελεύθερα να παραθέτουμε τις απόψεις μας, αλλά ε΄πέτρεψέ μου να σου πω πως απο τον τίτλο και μόνο του topic δείχνεις προκατηλειμένος... Τι σημαίνει 'VS'? Μην μου πεις σε παρακαλώ οτι υπεκφέυγω γιατί αν το πεις δεν θα το πιστεύεις, άμυνα θα είναι. Και πάλι εγώ ζητώ συγνώμη απο όλους αν κάποια στιγμή παραφέρθηκα και κατέβασα το επίπεδο...το πάθος με οδήγησε εκεί, αλλά δεν έχει σημασία...
ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΑΛΦΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΔΩ! ΑΠΛΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΤΟPIC, ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΤOPIC ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 'PUNTO HGT OR 106GTI'. KAI AYTO ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ(ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟPIC ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VS TOΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΘΙΞΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POST ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΞΥΜΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.[/quote] -
Φιλε Ιμπρέζα στο λέω γιατι είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να προκυψει επίπεδο. Μου θυμίζει αλληλογραφία απο...διάφορα περιοδικά αυτοκινήτου...δεν μου αρέσει. Δεν σε ανάγκασα να το ακυρώσεις το topic, προς θεού, σε προέτρεψα. Όταν είπα προκατειλημένος εννοούσα σε σχέση με τις διαμάχες και όχι με τις προτιμήσεις σου΄γύρω απο τα αυτοκίνητα. Τι σημαίνει να λες 'περίμενε λίγο να στα σούρω και σένα'?
-
Φιλε Ιμπρέζα στο λέω γιατι είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να προκυψει επίπεδο. Μου θυμίζει αλληλογραφία απο...διάφορα περιοδικά αυτοκινήτου...δεν μου αρέσει. Δεν σε ανάγκασα να το ακυρώσεις το topic, προς θεού, σε προέτρεψα. Όταν είπα προκατειλημένος εννοούσα σε σχέση με τις διαμάχες και όχι με τις προτιμήσεις σου΄γύρω απο τα αυτοκίνητα. Τι σημαίνει να λες 'περίμενε λίγο να στα σούρω και σένα'?
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΕΝΑ 'ΞΕΡΟ' 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' Σ'ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ 'ΤΑ ΣΟΥΡΩ' ΣΤΟΝ G60, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝΟ. ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. -
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΕΝΑ 'ΞΕΡΟ' 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' Σ'ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Κανένα πρόβλημα, δεν συμμετέχω γιατι δεν θέλω να συμμετέχω. Ό,τι είχα να πώ το είπα εδώ και αλλού. Γεια χαρά...
-
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ?
ΓΙΑΤΙ? -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ?
ΓΙΑΤΙ?ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ HUNTER ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.
-
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΑ 'ΣΟΥΡΩ' ΚΑΙ ΣΕΝΑ
[list:2zautrk5]. [/list:u:2zautrk5][list:2zautrk5]Εγω εχω κανα 2 ωρες που πηγα για καφε, μονο τοσα λιγα εγραψες? [/list:u:2zautrk5][list:2zautrk5]Τσαμπα τις πηρα τις ασπιρινες? [/list:u:2zautrk5]>ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ).
[list:2zautrk5]MAKRIAAAAAAAAAA [/list:u:2zautrk5]>ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ
[list:2zautrk5]Απο που εισαι ρε θηριο? Ελα να δεις, που θα πιουμε και καφε [/list:u:2zautrk5]>ΒΡΕ ΣΥ, ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HALDEX ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ;
[list:2zautrk5]ΩΩχχχ!!Αρχιζει να με πρηζεται η χολη [/list:u:2zautrk5][list:2zautrk5]Ξερεις τι μου δυμιζει αυτοκινητο με τρια διαφορικα?WILLIS [/list:u:2zautrk5]>ΤΟ S3 ΝΑΙ ΜΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ HATCHBACK
[list:2zautrk5]Aρχιζεις βλεπω να συμορφωνεσαι με τις ισχυουσες διαταξεις [/list:u:2zautrk5]>ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ
[list:2zautrk5]Γιατι ρε συ με βριζεις? [/list:u:2zautrk5]>ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
[list:2zautrk5]ΑΚΡΙΒΩΣ.Πολεμικη μηχανη.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!Ενα RS6 η μια Μ3 τα κανουν ΟΛΑ [/list:u:2zautrk5]>ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ GT2 ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.
[list:2zautrk5]Ε αυτο τωρα δεν ειναι ιεροσυλια? Για μαμισιο skyline το βλεπω χλωμο Τωρα αν το τουμπανιασεις στα 1000 αλογα παλι χλωμο το βλεπω(αντοιστοιχα και την GT2 ετσι? )το βλεπω να αγοραζει χωραφια σε τιμη κοστους Στα 0-100 ισως..............αλλα και παλι μη γελιομαστε GT2 δε γινεται!!Καιφαλαιο supercar εξ ανατολης ακομα δεν υφισταται [/list:u:2zautrk5]>ΓΙΑ ΤΗ F1 ΤΩΡΑ, ΜΗ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΜΠΗΚΕ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΣΦΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ FERRARI. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ
[list:2zautrk5]Το χρημα ναι μεν βοηθαει τις ομαδες να ανπτυξουν τεχνολογια και να ειναι ποιο ευελικτες αλλα αν βαλεις το πακτωλο χρηματων στη θεση του μονοθεσιου θε νομιζω ουτε καν να παρει ........μπρος Η toyota μηπως δεν ειναι οικονομικη δυναμη?Εχουν ξοδεψει του κερατα τα λεφτα και ακομα με.............μοτοσυκλετα τρεχουν Αν η γκλαβα δεν κατεβαζει ιδεες και γενικα δεν εισαι μηχανολογος ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ[/list:u:2zautrk5]>ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΕΝΑ 'ΞΕΡΟ' 'ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' Σ'ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Κανένα πρόβλημα, δεν συμμετέχω γιατι δεν θέλω να συμμετέχω. Ό,τι είχα να πώ το είπα εδώ και αλλού. Γεια χαρά...
[list:2zautrk5]Μεχρι ποιο πανω ΠΕΡΙΦΗΜΑ Εδω ομως αισθανθηνκα λιγο ασχημα και δε νομιζω οτι ειναι σωστο να μη συμετεχουν σε μια συζητηση ακομα και θεωριτικα'αντιπαλοι'.Απλα οταν υπαρχει διαφωνια με τεκμηριωμενες αποψεις η συζητηση ειναι ομορφη!!Το στυλ.......Αυτο που σου λεω εγω ΡΕΕΕ..........τ ακουςςςς?Ειναι αστα να πανε!!!Εφοσον ανοιξε πληγη..................ολλοι μαζι στον αγωνα Αιντε και τον φαγαμε τον γαιδαρο [/list:u:2zautrk5]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Μεχρι ποιο πανω ΠΕΡΙΦΗΜΑ Εδω ομως αισθανθηνκα λιγο ασχημα και δε νομιζω οτι ειναι σωστο να μη συμετεχουν σε μια συζητηση ακομα και θεωριτικα'αντιπαλοι'.Απλα οταν υπαρχει διαφωνια με τεκμηριωμενες αποψεις η συζητηση ειναι ομορφη!!Το στυλ.......Αυτο που σου λεω εγω ΡΕΕΕ..........τ ακουςςςς?Ειναι αστα να πανε!!!Εφοσον ανοιξε πληγη..................ολλοι μαζι στον αγωνα Αιντε και τον φαγαμε τον γαιδαροΤο στύλ αυτό δεν μου ανήκει, μάλλον αλλού αναφέρεται... Φίλε G60, ότι είχα να πώ το είπα στ αλλο topic, εκεί θα βρείς τις ιδέες μου εκεί θα βρεις τα πιστεύω μου, όμορφα και τεκμηριωμένα! Παρέθεσα τις απόψεις μου, είπα ότι πιστεύω, αλλά μέχρι εκεί. Δε θέλω να συμμετέχω σε ένα σήριαλ, όπου οι περισσότεροι υπερασπίζονται το αυτοκίνητο που είναι στην κατοχή τους. Βέβαια οι απόψεις τους όταν επρόκειτο να το αγοράσουν ηταν κάπως διαφορετικές, σίγουρα αδιάφορες. Τώρα υπερασπίζονται τα 'πάτρια' για να μην τους πέσει ο εγωισμός, για να μην πει ο άλλος 'κοίτα ρε τι αμάξι αγόρασε ο τύπος'. Και όπως με έχεις καταλάβει-ίσως μόνο εσύ εδώ μέσα- σιχαίνομαι τη λέξη ιδιοκτησία όταν μιλάω για 'αυτοκίνηση'. Πάλι να τα γράψω? Όταν εξηγώ κάτι στον άλλο και δεν με καταλαβαίνει, δεν αποδέχεται τις απόψεις μου, τότε εγώ θεωρούμαι εγωιστής, να περάσω τη γνώμη μου και άλλα τέτοια... Ε, τότε τηρώ την 'ΟΜΕΡΤΑ', είναι το κατάλληλο όπλο. Όταν ο άλλος μιλάει και εναντιώνεται ακόμη και όταν τον έχεις 'διαλύσει', ε τότε τι να κάνω, να αρχίσω απο την αρχή? Όλα αυτά όπως κατάλαβες δεν ισχύουν για σένα.
-
ότι είχα να πώ το είπα στ αλλο topic, εκεί θα βρείς τις ιδέες μου εκεί θα βρεις τα πιστεύω μου, όμορφα και τεκμηριωμένα!
[list:15ptpdes]O λογος που επενεβηκα ηταν.....ΑΥΤΟΣ [/list:u:15ptpdes]>όπου οι περισσότεροι υπερασπίζονται το αυτοκίνητο που είναι στην κατοχή τους.
[list:15ptpdes]Αυτος ο τροπος σκεψης δεν αντικατοπτριζει ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΙΣΗΣ Οποτε καποιοι αλλοι πρεπει να αισθανονται..................καπως!!!! Οταν εχεις επιχειρηματα τα θετεις και προχωρας παρακατω.Επιχειρηματα ομως Και οταν σε μια συζητηση εμπλεκονται πολλοι οι αποριες και οι διαφωνιες ειναι περισσοτερες, αυξανοντας αναγκαστικα τη συζητηση!Οποτε εισαι μελος και εχεις δικαιωμα να απαντας.Η σιωπη ειναι ΗΤΤΑ!![/list:u:15ptpdes][list:15ptpdes]ΥΓ.Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο imprezas [/list:u:15ptpdes]
-
αλλα και παλι μη γελιομαστε GT2 δε γινεται!!Καιφαλαιο supercar εξ ανατολης ακομα δεν υφισταται
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
O λογος που επενεβηκα ηταν.....ΑΥΤΟΣΓίνε πιο σαφής...
Αυτος ο τροπος σκεψης δεν αντικατοπτριζει ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΙΣΗΣ Οποτε καποιοι αλλοι πρεπει να αισθανονται..................καπως!!!! Οταν εχεις επιχειρηματα τα θετεις και προχωρας παρακατω.Επιχειρηματα ομως Και οταν σε μια συζητηση εμπλεκονται πολλοι οι αποριες και οι διαφωνιες ειναι περισσοτερες, αυξανοντας αναγκαστικα τη συζητηση!Οποτε εισαι μελος και εχεις δικαιωμα να απαντας.Η σιωπη ειναι ΗΤΤΑ!!
ΥΓ.Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο imprezasΣε προκαλώ να μου βρεις τα σημεία όπου μίλησα χωρίς επιχειρήματα... Γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι κάπως? Επειδή η αυτοκινιτιστική παιδεία κάποιων, οι γνώσεις τους και ο τρόπος με τον οποίο αγαπούν τα αυτοκίνητα είναι για μένα απαράδεκτα?
Δεν αποφεύγω να απαντήσω απορίες άλλων, διάβασε ΟΛΟ το σχετικό topic... Δεν μπορείς να είσαι μέσα στην ψυχή μου ώστε να καταλάβεις τι σημαίνει η δική μου σιωπή. Μερικές φορές ναι, είναι ήττα. Θα απαντήσω με χαρά σε όποιον μου απευθύνει την οποιανδήποτε απορία,οκ? -
[list:3ojk96mj]Aυτα ειναι SUPERCAR? [/list:u:3ojk96mj][list:3ojk96mj]Mπορεις να μου πεις τι μαρκα ειναι? [/list:u:3ojk96mj][list:3ojk96mj]Γιατι δυσκολα τα ξεχωριζει καποιος? [/list:u:3ojk96mj][list:3ojk96mj]Αληθεια.......για ανταλλακτικα προοριζονται? [/list:u:3ojk96mj]
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA