-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Επισης μην ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι ιδωτικο (ανηκει στους 4Τ) και μας αφηνουν να μπαινουμε μεσα και καμμια φορα να τα κανουμε γυαλια καρφια. Οποτε λιγακι σεβασμος και εγκρατεια στο χερι που μας ταιζει θα ηταν νομιζω αναγκαια. Αν κανενας εχει προσωπικες διαφορες με τους ιδιοκτητες του περιοδικου ριξτε τους ενα email και ξεκαθαριστε τα.Ξανα ειμαστε τυχεροι γιατι θρεντ σαν και αυτα δεν κλειδωνονται/σβηνονται αμεσως οπως θα συνεβαινε σε πολλα αλλα φορουμ.
Αρκετη ενεργεια διαθεσαμε ηδη.
Ν.
Τι γράφεις εδώ?????????????????????
'Μας αφήνουν και μπαίνουμε μέσα'???????????????
'Μας ταίζουν'????????????????
'Σεβασμός'???????????Μα σε ποιούς αναφέρεσαι??
γιατι ή εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γραφτεί μέχρι τώρα ή εσύ είσαι εκτός θέματος... -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Εγώ θέλω να πω ότι πρέπει να σεβόμαστε τον ΚΚ καθώς είναι σύμβολο της αυτοκίνησης και της δημοσιογραφείας στην Ελλάδα. Έστω και αν δεν συμφωνώ 100% με τα γραφόμενα του χαίρομαι πάντοτε να διαβάζω την σκέψη του και τις απόψεις του.Συν το ότι έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο. Άς θυμηθούμε πως ήταν ο περιοδικός τύπος την δεκαετια του 80 στην Ελλάδα, και πως όλοι μεγαλώσαμε διαβάζοντας το περιοδικό στις δυσκολες εκείνες συνθήκες.
Φίλε μου δεν διαφωνώ επι της ουσίας των όσων λές με μία μόνο παρατήρηση όμως:
Τον σεβασμό που απαιτείς πρέπει απαραιτήτως να τον εμπνέεις.
-
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...Άψογος!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...Ενδιαφέρουσα η συμμετοχή σου στην κουβέντα μας και μάλιστα με μία ελληνική παροιμία.
Μόνο που ξέρεις τι..τις ελληνικές παροιμίες επειδή τις γέννησε ο λαός με πολύ σοφία και παρησσία θα πρέπει να ξέρεις και ακριβώς που και πότε να τις χρησιμοποιείς όταν θές να το κάνεις.
-
Ο χρήστης AJV έγραψε:
Επισης μην ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι ιδωτικο (ανηκει στους 4Τ) και μας αφηνουν να μπαινουμε μεσα και καμμια φορα να τα κανουμε γυαλια καρφια. Οποτε λιγακι σεβασμος και εγκρατεια στο χερι που μας ταιζει θα ηταν νομιζω αναγκαια. Αν κανενας εχει προσωπικες διαφορες με τους ιδιοκτητες του περιοδικου ριξτε τους ενα email και ξεκαθαριστε τα.
Ξανα ειμαστε τυχεροι γιατι θρεντ σαν και αυτα δεν κλειδωνονται/σβηνονται αμεσως οπως θα συνεβαινε σε πολλα αλλα φορουμ.
Αρκετη ενεργεια διαθεσαμε ηδη.
Ν.
Τι γράφεις εδώ?????????????????????
'Σεβασμός'???????????Μα σε ποιούς αναφέρεσαι??
γιατι ή εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γραφτεί μέχρι τώρα ή εσύ είσαι εκτός θέματος...Κατσε να τα κανω και λιανα γιατι δεν καταλαβες τι εννοω.
ναι το φορουμ ειναι στο server των 4τροχων. Ειναι ανοιχτο στο Internet αλλα δεν ειναι σαν τα newsgroups. ναι οταν κανουμε αιτηση να παρουμε login/password οι 4T μας αφηνουν να μπουμε μεσα.
Ναι μας αφηνουν να λεμε τα δικα μας και πολλες φορες να το παρακανουμε.
'Σεβασμός'???????????
δεν ξερω ρε συ αμα τα αλλα δυο αλλα δεν σε κανουν να δειχνεις σεβασμο. Τοτε εχουμε διαφορετικη αντιληψεις. (οχι οτι αυτο με νοιαζει- μαγκια σου και καμαρι σου)
Και για το κανω πιο αντιληπτο θα σου δωσω ενα παραδειγμα:
Εχω εγω το σπιτι μου δικο μου/ιδιοκτητο(οπως εχει ΚΚ και ο ΣΧ το περιοδικο). Και εχω και 5 φιλους που τους εχω φωναξει 5-10 φορες και ερχονται μεσα(τα 4Τ φορουμ). Καμμια φορα φωναζουν, ψιλοτσακωνονται, σπανε και κανα ποτηρι και ριχνουν και καμμια γοπα στο πατωμα του σπιτιου μου. Οποτε αποφασιζω και ξερεις τι πρεπει να γινει οποιος σπαει ποτηρια η τσακωνονται και ριχνει γοπες θα τους προϊδοποιω. Προσοχη δεν θελω να ξεφευγετε. τωρα αμα αφτο μου λενε τι μας λες ρε φιλε. Γιατι δηλαδη οταν ερχομαι στο σπιτι σου μου πληρωνεις τι βενζινη η το εισητιριο του λεωφοριου (οταν κανουμε dialup μεσω OTENET). Οχι τους λεω αλλα οταν μου χτυπας το κουδουνι για να ερθεις στο σπιτι μου σε αφηνω (σου δινω αδεια) μεσα. Οταν εχουμε πολυωρες συζητησεις που καμμια φορα γινονται καυγαδες γινονται στο σπιτι μου οχι στο δρομο (το Internet). Αμα δεν σε γουσταρω δεν σου ανοιγω την πορτα. Με τον ιδιο τροπο αν μπαινεις μεσα και τα κανεις γυαλια καρφια, ριχνεις τι γοπες σου και μετα μου πουλας μουρη τοτε δεν σου ξανα ανοιγω την πορτα. Οποτε μενεις στο δρομο (το Internet) αλλα οχι και στο σπιτι μου ( τα φορουμ των 4Τ).
Με αυτη την λογικη μιλαω.
Νικος
-
Εχω εγω το σπιτι μου δικο μου/ιδιοκτητο(οπως εχει ΚΚ και ο ΣΧ το περιοδικο). Και εχω και 5 φιλους που τους εχω φωναξει 5-10 φορες και ερχονται μεσα(τα 4Τ φορουμ). Καμμια φορα φωναζουν, ψιλοτσακωνονται, σπανε και κανα ποτηρι και ριχνουν και καμμια γοπα στο πατωμα του σπιτιου μου. Οποτε αποφασιζω και ξερεις τι πρεπει να γινει οποιος σπαει ποτηρια η τσακωνονται και ριχνει γοπες θα τους προϊδοποιω. Προσοχη δεν θελω να ξεφευγετε. τωρα αμα αφτο μου λενε τι μας λες ρε φιλε. Γιατι δηλαδη οταν ερχομαι στο σπιτι σου μου πληρωνεις τι βενζινη η το εισητιριο του λεωφοριου (οταν κανουμε dialup μεσω OTENET). Οχι τους λεω αλλα οταν μου χτυπας το κουδουνι για να ερθεις στο σπιτι μου σε αφηνω (σου δινω αδεια) μεσα. Οταν εχουμε πολυωρες συζητησεις που καμμια φορα γινονται καυγαδες γινονται στο σπιτι μου οχι στο δρομο (το Internet). Αμα δεν σε γουσταρω δεν σου ανοιγω την πορτα. Με τον ιδιο τροπο αν μπαινεις μεσα και τα κανεις γυαλια καρφια, ριχνεις τι γοπες σου και μετα μου πουλας μουρη τοτε δεν σου ξανα ανοιγω την πορτα. Οποτε μενεις στο δρομο (το Internet) αλλα οχι και στο σπιτι μου ( τα φορουμ των 4Τ).
Νικος
Και όλα αυτά που με κόπο πολύ μας έκανες να καταλάβουμε το βαθύτερο τους νόημα θεωρείς πως μας απαγορεύουν να εκφράζουμε την γνώμη μας ?
Εγώ δεν νομίζω να πρόσεβαλα κανέναν. Κάποιες παρατηρήσεις έκανα κυρίως για την ύλη και το περιεχόμενο συγκεκριμένων άρθρων του περιοδικού και σε ποιον άλλον θα μπορούσα να στρέψω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις απο τον ίδιο τον συντάκτη του.
Σου ξαναθυμίζω πως Forum σημαίνει χώρος συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και forum χωρίς τα παραπάνω και τους συμμετέχοντες δεν μπορεί να υπάρξει.
Το forum είναι το internet και δεν βρίσκω που υπάρχουν τα όρια μεταξύ τους και ειδικά σε ένα public forum. Αν καποιος (Σ.Χ, Κ.Κ e.t.c) έχει πρόβλημα με τους 'αιρετικούς ασεβείς' που συχναζουν σε αυτό και τολμάνε (άκουσον άκουσον) να λέν την γνώμη τους ας το κάνουν private ώστε να έχει και νόημα ο χαρακτηρισμός της 'ιδιοκτησίας'.
Εγώ θα περίμενα απο το να παραδίδετε μαθήματα συμπεριφοράς να πείτε όμορφα και ωραία την γνώμη σας πάνω στο θέμα του thread και όχι να σπεύδετε υποστιρηκτές ανθρώπων περιοδικών και forum λές και πρόκειται για το σπίτι σας ή για την επιχείρησή σας.
Και υπενθυμίζω κάτι που πολύ καλά γνωρίζουν οι 'ιδιοκτήτες' των περιοδικών και των forum ότι δηλαδή οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτούς που τους υποστιρίζουν με τον οβολό τους και οφείλουν κατ'επέκταση να ακούν την γνώμη τους.
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Νικος
Και όλα αυτά που με κόπο πολύ μας έκανες να καταλάβουμε το βαθύτερο τους νόημα θεωρείς πως μας απαγορεύουν να εκφράζουμε την γνώμη μας ?
Εγώ δεν νομίζω να πρόσεβαλα κανέναν. Κάποιες παρατηρήσεις έκανα κυρίως για την ύλη και το περιεχόμενο συγκεκριμένων άρθρων του περιοδικού και σε ποιον άλλον θα μπορούσα να στρέψω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις απο τον ίδιο τον συντάκτη του.
Σου ξαναθυμίζω πως Forum σημαίνει χώρος συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και forum χωρίς τα παραπάνω και τους συμμετέχοντες δεν μπορεί να υπάρξει.
Το forum είναι το internet και δεν βρίσκω που υπάρχουν τα όρια μεταξύ τους και ειδικά σε ένα public forum. Αν καποιος (Σ.Χ, Κ.Κ e.t.c) έχει πρόβλημα με τους 'αιρετικούς ασεβείς' που συχναζουν σε αυτό και τολμάνε (άκουσον άκουσον) να λέν την γνώμη τους ας το κάνουν private ώστε να έχει και νόημα ο χαρακτηρισμός της 'ιδιοκτησίας'.
Εγώ θα περίμενα απο το να παραδίδετε μαθήματα συμπεριφοράς να πείτε όμορφα και ωραία την γνώμη σας πάνω στο θέμα του thread και όχι να σπεύδετε υποστιρηκτές ανθρώπων περιοδικών και forum λές και πρόκειται για το σπίτι σας ή για την επιχείρησή σας.
Και υπενθυμίζω κάτι που πολύ καλά γνωρίζουν οι 'ιδιοκτήτες' των περιοδικών και των forum ότι δηλαδή οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτούς που τους υποστιρίζουν με τον οβολό τους και οφείλουν κατ'επέκταση να ακούν την γνώμη τους.
Ok Τελευταια και φαρμακερη. Πολυ κοπος δεν πειραζει αλλα οπως και εχω πει το λεω το λεω ξανα, μαλλιαζει η γλωσσα μου και μετα λεω με γεια σας και χαρα σας.
κανενας δεν σας απαγορευει να πειτε την γνωμη σας. Το οτι υπαρχει οριο που λεω την γνωμη μου και η κακοηθεια/ζηλεια/εθελοτυφλισμος. Ναι το φορουμ αποτελει μερος για αναταλγη αποψεων και γνωμων. Αλλα δεν ειναι η πλατεια ουτε ο δρομος που μπορεις να βρισεις να φωναξεις και δεν χρειαζεται να δικαιολογησεις τιποτε. Το να ειμαστε στο φορουμ αυτο ειναι προνομιο (που μπορει να παψει να υπαρχει) και οχι αναφαιρετο δικαιωμα.
Τι λοιπες ειρωνιες και χαρακτηρισμους δεν τις απανταω καν.
Νικος
ΥΓ: δεν καταλαβαινω εχεις μπει ποτε σε αλλο φορουμ; Τα πιο πολλα εχουν αμεσως rules and regulations που πρεπει να αποδεχτεις. Και υπαρχουν και moderators που τα εφαρμοζουν αυτα. Επειδη δηλαδη δεν υπαρχουν τετοιοι εδω δεν πρεπει να το κανουμε μπατε σκυλοι αλεστε...
Αλλα βεβαια καμμια φορα αυτοι οι κανονισμοι ειναι που προστατευουν την ελευθερια του λογου εναντια στην οχλοκρατια και το νομο του πιο μεγαλου φωνακλα. -
Αγαπητέ Νίκο,
κι εδώ υπάρχουν κανόνες και moderators που παρακολουθούν τα πάντα...
Απλά πιστεύουμε ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε μόνοι μας να κρατήσουμε τον διάλογο σε κάποιο επίπεδο χωρίς, ελπίζουμε ποτέ, να χρειαστεί να λάβουμε άλλα μέτρα. -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Αγαπητέ Νίκο,
κι εδώ υπάρχουν κανόνες και moderators που παρακολουθούν τα πάντα...
Απλά πιστεύουμε ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε μόνοι μας να κρατήσουμε τον διάλογο σε κάποιο επίπεδο χωρίς, ελπίζουμε ποτέ, να χρειαστεί να λάβουμε άλλα μέτρα.Συμφωνω απολυτα.
Λαθος μου που το εθεσα σαν να μην υπαρχουν οι moderators/κανονισμοι. Επρεπε να πω οτι δεν ανακατευεστε σε καθε θρεντ και στεκεστε με τη βεργα για την τιμωρια.Νικος
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Εγώ θέλω να πω ότι πρέπει να σεβόμαστε τον ΚΚ καθώς είναι σύμβολο της αυτοκίνησης και της δημοσιογραφείας στην Ελλάδα. Έστω και αν δεν συμφωνώ 100% με τα γραφόμενα του χαίρομαι πάντοτε να διαβάζω την σκέψη του και τις απόψεις του.Συν το ότι έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο. Άς θυμηθούμε πως ήταν ο περιοδικός τύπος την δεκαετια του 80 στην Ελλάδα, και πως όλοι μεγαλώσαμε διαβάζοντας το περιοδικό στις δυσκολες εκείνες συνθήκες.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον agisd. Θα συμπληρώσω πως τα κείμενα των κυρίων Αναστασιάδη,Ζουράρι,Μιχαηλίδη κ.λ.π. δεν θεωρώ πως δεν έχουν θέση στο περιοδικό (και ας μην έχουν σχέση τα κείμενα αυτά με το αυτοκίνητο,εκτός αυτών του κ. Αναστασιάδη).Είναι και αυτά ένας από τους κρίκους που συντελούν στο να θεωρηθούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι 4Τροχοί ένα κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού!
-
Συμφωνώ!!
Και κάτι άλλο περί private ιμέιλ που είπε ο ΣΧ.'Μήπως είναι άδικα και τα μέγιστα υπερβολικά τα σχόλια για έναν άνθρωπο που 40 χρόνοα πολεμάει και 33 χρόνια έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικό στο χώρο του ειδικού τύπου... ΄;;;
Μπάινουμε στο δικό του Φορουμ και τον βρίζουμε απαντώντας εμέσως πλην σαφώς και μάλιστα τα μέγιστα ειρωνικά σε κείμενο-σχόλιο-σημείωμα τεύχους του περιοδικού. Δεν λέει... Στείλε ένα γράμμα ένα ιμειλ ώστε να σου απαντήσει και βέβαια γνωρίζοντας την πρακτική του για όπου και αν έχει δίκιο να προβληματιστεί...
'Αυτό νομίζω είναι λάθος,εδώ είμαστε για να θίξουμε τα καλά αλλά ΚΑΙ τα άσχημα και να τα δούνε όλοι,όπως όλοι βλέπουνε και τα ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ σε άλλα τοπικ!
Σεβασμός στον κ.ΚΚ?
ΦΥΣΙΚΑ!!!
Αλλά να λέμε και την γνώμη μας!
Εξάλου ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!Καλημέρα...
ΑΛ
-
Ok Τελευταια και φαρμακερη. Πολυ κοπος δεν πειραζει αλλα οπως και εχω πει το λεω το λεω ξανα, μαλλιαζει η γλωσσα μου και μετα λεω με γεια σας και χαρα σας.
κανενας δεν σας απαγορευει να πειτε την γνωμη σας. Το οτι υπαρχει οριο που λεω την γνωμη μου και η κακοηθεια/ζηλεια/εθελοτυφλισμος. Ναι το φορουμ αποτελει μερος για αναταλγη αποψεων και γνωμων. Αλλα δεν ειναι η πλατεια ουτε ο δρομος που μπορεις να βρισεις να φωναξεις και δεν χρειαζεται να δικαιολογησεις τιποτε. Το να ειμαστε στο φορουμ αυτο ειναι προνομιο (που μπορει να παψει να υπαρχει) και οχι αναφαιρετο δικαιωμα.
Νικος
ΥΓ: δεν καταλαβαινω εχεις μπει ποτε σε αλλο φορουμ; Τα πιο πολλα εχουν αμεσως rules and regulations που πρεπει να αποδεχτεις. Και υπαρχουν και moderators που τα εφαρμοζουν αυτα. Επειδη δηλαδη δεν υπαρχουν τετοιοι εδω δεν πρεπει να το κανουμε μπατε σκυλοι αλεστε...
Αλλα βεβαια καμμια φορα αυτοι οι κανονισμοι ειναι που προστατευουν την ελευθερια του λογου εναντια στην οχλοκρατια και το νομο του πιο μεγαλου φωνακλα.Για φέρε μου αυτά τα rules και τα regulations που έχω παρέβη και εγώ θα ανασκευάσω και θα αποσύρω όλα όσα έγραψα ένα προς ενα εάν και εφόσον αντιβαίνουν αυτούς τους κανόνες.
Την φωνή μας δεν πρόκειται κανείς να την φιμώσει. Και κάτι άλλo ...επειδή όλοι έχουμε μια ιστορία πίσω μας, όταν εγώ έμπαινα σε forums εσύ νομίζω πως έψαχνες ακόμα να μάθεις τί είναι αυτο το internet.
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής ακόμα και αν λέγεται Κώστας Καβαθάς.
Και κάτι ακόμα ...προτιμώ αυτές τις 20 σελίδες που σπαταλιούνται στο περιοδικό σε συνήθως άσχετα με την αυτοκίνηση σχόλια του κάθε ελαφροίσκιωτου να γίνουν αφίσες με αυτοκίνητα θρύλους και όχι μόνο ώστε να αποκτήσει και συλλεκτική αξία το όλο θέμα. -
Νικος
Αλλα βεβαια καμμια φορα αυτοι οι κανονισμοι ειναι που προστατευουν την ελευθερια του λογου εναντια στην οχλοκρατια και το νομο του πιο μεγαλου φωνακλα.Για φέρε μου αυτά τα rules και τα regulations που έχω παρέβη και εγώ θα ανασκευάσω και θα αποσύρω όλα όσα έγραψα ένα προς ενα εάν και εφόσον αντιβαίνουν αυτούς τους κανόνες.
Την φωνή μας δεν πρόκειται κανείς να την φιμώσει. Και κάτι άλλo ...επειδή όλοι έχουμε μια ιστορία πίσω μας, όταν εγώ έμπαινα σε forums εσύ νομίζω πως έψαχνες ακόμα να μάθεις τί είναι αυτο το internet.
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής ακόμα και αν λέγεται Κώστας Καβαθάς.
Και κάτι ακόμα ...προτιμώ αυτές τις 20 σελίδες που σπαταλιούνται στο περιοδικό σε συνήθως άσχετα με την αυτοκίνηση σχόλια του κάθε ελαφροίσκιωτου να γίνουν αφίσες με αυτοκίνητα θρύλους και όχι μόνο ώστε να αποκτήσει και συλλεκτική αξία το όλο θέμα.Πρωτα πρωτα πως ξερεις ποσο χρονων ειμαι και οταν εμπαινες εσυ στα φορουμ εγω δεν ειχα γεννηθει ακομα.
Οσο για τι υπολοιπες ασυναρτησιες που λες δεν καταδεχομαι να τις απαντησω.
Ν.
ΥΓ:
Μιλαμε εχει πολυ πλακα πρωτη φορα μου την εχει πεσει 27 χρονος να μπει και να πει οτι ηταν στο ιντερνετ οταν εγω δεν ηξερα τι ηταν ιντερνετ.Ρε συ ευχαριστω για το κομπλιμαν
(ακομα γελαω)
Δεν βαρεθηκε?