-
τς τς τς τς...
-
http://www.amivereniging.nl/images/stor ... elkaar.jpg
όοολεεεε!!
-
φοβερο!
γουσταρω πολυ!
-
Ami sedan σαν αυτο της φωτο ειχε στα νεανικα μου χρονια (ηταν ηδη πολυ παλλιο) ενας γειτονας βυσσινι με ασπρη οροφη, θυμαμαι και τα ami 8 σαν το δικο σου, αν και δεν υπηρχαν πολλα.Για πες μας την ιστορια του δικου σου? πως βρεθηκε στα χερια σου? το ειχαν οι γονεις σου? ειναι το μοναδικο σου αυτ-το?
-
Ami sedan σαν αυτο της φωτο ειχε στα νεανικα μου χρονια (ηταν ηδη πολυ παλλιο) ενας γειτονας βυσσινι με ασπρη οροφη, θυμαμαι και τα ami 8 σαν το δικο σου, αν και δεν υπηρχαν πολλα.Για πες μας την ιστορια του δικου σου? πως βρεθηκε στα χερια σου? το ειχαν οι γονεις σου? ειναι το μοναδικο σου αυτ-το?
-
ναι ακρβώς έτσι. Το οικογενειακό αυτοκίνητο
Και σύντομα επιβάλλεται 2ο αυτοκίνητο ώστε να είναι πλέον και στην χρήση το ami μια αντίκα και όχι μόνο στα χρόνια.
-
Υπάρχει μια LANCIA FULVIA COUPE κόκκινη δεν ξέρω αν είναι 1300 ή 1600 με δερμάτινα άσπρα καθίσματα , εγκαταλειμένη εδώ και αρκετό καιρό με πινακίδα ΜΕ 2184 στην οδο Αναλήψεως πάνω απο την Σόλωνος στην Θεσσαλονίκη . Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά , κρίμα είναι!!
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Υπάρχει μια LANCIA FULVIA COUPE κόκκινη δεν ξέρω αν είναι 1300 ή 1600 με δερμάτινα άσπρα καθίσματα , εγκαταλειμένη εδώ και αρκετό καιρό με πινακίδα ΜΕ 2184 στην οδο Αναλήψεως πάνω απο την Σόλωνος στην Θεσσαλονίκη . Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά , κρίμα είναι!! -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Υπάρχει μια LANCIA FULVIA COUPE κόκκινη δεν ξέρω αν είναι 1300 ή 1600 με δερμάτινα άσπρα καθίσματα , εγκαταλειμένη εδώ και αρκετό καιρό με πινακίδα ΜΕ 2184 στην οδο Αναλήψεως πάνω απο την Σόλωνος στην Θεσσαλονίκη . Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά , κρίμα είναι!! -
εγώ εχθές είδα μια ΜΩΒ fulvia
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
από το
TRIUMPH SPORTS CLUB GREECE
περισσότερες πληροφορίες στο
ή έστω μέσω pm
Ετοιμαστείτε να χάσετε από ένα ami....
(Ο κλασικός Έλληνας που το θυμάται τελευταία στιγμή!)
-αν προλάβω να φτιάξω 100% την διαρροή λαδιού-
-
Τελικα η fulvia δεν προλαβε να ετοιμαστει (ας ειναι καλα οι διακοπες) και δεν θα δωσουμε το παρον
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
από το
TRIUMPH SPORTS CLUB GREECE
περισσότερες πληροφορίες στο
ή έστω μέσω pm
Ετοιμαστείτε να χάσετε από ένα ami....
(Ο κλασικός Έλληνας που το θυμάται τελευταία στιγμή!)
-αν προλάβω να φτιάξω 100% την διαρροή λαδιού-
τωρα που την εφτιαξες?
-
αν θες να σε τραβήξω όταν μείνεις πες μου ε?
Μην ντραπείς. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αν θες να σε τραβήξω όταν μείνεις πες μου ε?
Μην ντραπείς.καλάάάάά.........
για καλό και για κακό, πάρε καμμιά 'πλατίνα' και καμμιά βελόνα καρμπυρατέρ μαζί σου...
-
εεεεε εσύ πάρε ολόκληρο καρμπυρατέρ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εεεεε εσύ πάρε ολόκληρο καρμπυρατέρΓέλα, γέλα εσύ
ολοκληρο καλμπυρατερ δεν παιρνω, αλλα στο Ακρόπολις είχα μαζι μου τα εξης:-αντλια νερου
-αντλία βενζίνης
-αντλία φρένων
-αντλία συμπλέκτη
-μαρκούτσια
-μπουζί
-πλατίνες
-πυκνωτή
-ιμάντας δυναμό
-μπουζοκαλώδια
-ημιαξόνιο:O
-σταυρός
-ασφάλειες
-λάδια, υγρά, βαλβολίνες κλπκαι δε θυμάμαι τι άλλο ακόμα!
Βλέπεις, με ένα τόσο παλιό αυτοκίνητο δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.
Στο επόμενο Ακρόπολις, σκέφτομαι να βαλω και σχάρα από πάνω, για να κουβαλήσω και ενα εξτρα διαφορικό κι ενα κιβώτιο!
-
κατάλαβα.....αγγλικά αυτοκίνητα....
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κατάλαβα.....αγγλικά αυτοκίνητα....ναι ΡΕ!
αλλα μην ξεχνας οτι οτιδηποτε απ αυτα, μπορω να τα αλλαξω επιτοπου, χωρις να βγαλω το μπροστινο φτερό και τον αριστερό μαρσπιέ για να αλλάξω ένα φίλτρο βενζίνης (βλ Citroen)
χα χα χα
-
Α! τελικά δεν χρειάστηκε να βγάλω το φτερό
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ