-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ε, εντάξει, βγήκε σε 2300 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ αντιτυπα...
μπορεί.... μπορεί και όχι
Έτσι το είπα ρε συ, εντάξει!!
(απλά την προτιμώ στην πρώτη σειρά.. το έχουμε ξαναπεί άλλωστε: αμάξι χωρίς τρεις καθαριστήρες μπροστά ΔΕ ΛΕΕΙ! ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έτσι το είπα ρε συ, εντάξει!!
(απλά την προτιμώ στην πρώτη σειρά.. το έχουμε ξαναπεί άλλωστε: αμάξι χωρίς τρεις καθαριστήρες μπροστά ΔΕ ΛΕΕΙ! )καλά μωρέ... πως κανεις έτσι...
άλλωστε είσαι γνωστός εγκάθετος αντι-Βρετανός.... χα χα χα
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ολα ωραια κια καλα αλλα για ψαξτε και για καμια FACEL VEGA.(Το θελω παρα πολυ αλλα αδυνατω να ανεβασω φωτο.)
Εφτασεεεεε:
http://www.automag.be/IMG/jpg/HK500.jpg
ΗΚ500...
Δεν πρέπει να έχουν καλή αντιπροσωπία αυτά γιατί δεν έχω δει καμιά διαφήμιση τώρα τελευταία.. -
Χου;Μι; Όχι δα... έχω όλα τα cd του Γκάρντινερ και μ'αρέσει πολύ το τσάι..το πόριτζ δε μ'αρέσει όμως....
-
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ
Σκέτη 'τάβλα' αυτό το θέμα.
-
Δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά πλέον ναι, είμαι 'εγκάθετος' (πήρα αυτή την 'κάθετος 8' )
http://img87.imageshack.us/img87/8959/kathy11517ek.jpgΤη λένε Kathy και είναι ετών 38 (!). Θα της κάνω, μόνο μια εγχείρηση και θα της βγάλω τα 'γυαλιά' (προβολάκια μπροστά) γιατί, αν και εποχής, δε μου αρέσουν καθόλου... Η Kathy είναι 220/8 105ίππων, είναι αυτόματη και είναι γερμανίδα (μαύρο τιμόνι)US-spec (πούλιες, φώτα όγκου κλπ κλπ).
Ο ευτυχής μπαμπάς!
(μην πω το ευτυχές εγγόνι καλύτερα... μ'αρέσουν οι μεγάλες τι να κάνω... ) -
Κούκλα είναι! Καλοτάξιδη
-
Καλοταξειδη D-jet μια ιδια μπλε 220 αυτοματη προσπαθουσα να παρω η οποια ηταν και αυτη σε πολυ κατασταση,δεν τα βρηκαμε στην τιμη και τελικα δυο χρονια αργοτερα την πηρε ο δημος αφου δεν ειχε πινακιδες.
-
Με γειές D-Jet!
Αλήθεια, για τέτοια αυτοκίνητα τι ευχόμαστε; Καλοσυντήρητη;
-
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!
Ο χρήστης STAX έγραψε:
...μια ιδια μπλε 220 αυτοματη προσπαθουσα να παρω η οποια ηταν και αυτη σε πολυ κατασταση,δεν τα βρηκαμε στην τιμη και τελικα δυο χρονια αργοτερα την πηρε ο δημος αφου δεν ειχε πινακιδες.Κρίμα Σε λίγο καιρό δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν και πολλές οπότε όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε. Στη Γερμανία αυτή τη στιγμή οι τιμές των καλών αυτοκινήτων ξεκινούν από 5-6Κ ευρώ με τάση προς αρκετά υψηλότερες τιμές για αυτοκίνητα με χαμηλά χιλιόμετρα και ειδικότερα τα πρώτης σειράς, με καλό εξοπλισμό, που μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τα 10Κ ευρώ. Τα μέτρια αυτοκίνητα είναι σχεδόν καταδικασμένα να πεθάνουν διότι το κόστος αποκατάστασης υπερβαίνει κατά πολύ την αξία τους οπότε και οι περισσότεροι τα παρατούν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειές D-Jet!Αλήθεια, για τέτοια αυτοκίνητα τι ευχόμαστε; Καλοσυντήρητη;
Ευχαριστώ, φίλε! Δεν ξέρω! Να είσαι καλά (και στα δικά σας,ε!! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Με γειές D-Jet!
Αλήθεια, για τέτοια αυτοκίνητα τι ευχόμαστε; Καλοσυντήρητη;
Ευχαριστώ, φίλε! Δεν ξέρω! Να είσαι καλά (και στα δικά σας,ε!! )
Και του χρόνου, και του χρόνου!
Προς το παρόν θα πω καλογυάλιστη, γιατί υποψιάζομαι πως κάποιος θα κάθεται και θα την γυαλίζει με τις ώωωωωρες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και του χρόνου, και του χρόνου!
Μ'αρέσει καλύτερα αυτό!!!!!:lol:
-
ΜΠΡΑΒΟ
D-JET φαινεται πολυ καλη
θα σε ρωτησω λεπτομερειες σε πμ -
Ένα τέτοιο δυστυχώς σβύνει σιγά-σιγά στο δρόμο...το αυτοκίνητο του πατέρα μου, το οποίο 'το έζησα' στην οικογένεια για 20 χρόνια .
Αν είχα χώρο και χρόνο, θα έκανα το πάν για να το αναπαλαιώσω.
Η ενασχόληση με παλιά αυτοκίνητα είναι συχνά έντονη συναισθηματική ανάγκη!
-
καλες βολτες D-jet
Νομιζω οτι αμα δεν εχεις το ψωνιο/μερακι/χωρο/χρονο να τα φτιαχνεις ο ιδιος τοτε το αυτοκινητο θα πρεπει να παρει την φυσικη του πορεια. με τα λεφτα που θα δωσεις για αναπαλαιωση μπορεις να κανεις κατι αλλο γιατι και να το αναπαλαιωσεις παλι θα καθεται η οχι?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Νομιζω οτι αμα δεν εχεις το ψωνιο/μερακι/χωρο/χρονο να τα φτιαχνεις ο ιδιος τοτε το αυτοκινητο θα πρεπει να παρει την φυσικη του πορεια. με τα λεφτα που θα δωσεις για αναπαλαιωση μπορεις να κανεις κατι αλλο γιατι και να το αναπαλαιωσεις παλι θα καθεται η οχι?Μου αρέσει το 'μαστόρεμα' και τα παλιά αυτοκίνητα. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως ο χώρος! Εάν, σε ένα ιδεατό κόσμο, είχα καταφέρει να αναπαλαιώσω την συγκεκριμένη Ε12, ευχαρίστως θα έκανα cruising με αυτή κάθε ηλιόλουστη Κυριακή πρωί!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά πλέον ναι, είμαι 'εγκάθετος' (πήρα αυτή την 'κάθετος 8' )
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ!!! Σου έχω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι θα πρέπει να είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο...
You are the worst influence ever...
Cheers,
Nassos
ΥΓ: Κανόνισε το σαβ/κο για καφέ, να την δούμε κι από κοντά
-
Ευχαριστώ παιδιά!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ!!! ... Κανόνισε το σαβ/κο για καφέ, να την δούμε κι από κοντάΣε ευχαριστώ, φίλτατε. Εννοείται μέσα, για καφέ!
Τι λέτε για έναν 4τφ-κλασσικοκαφέ;
Μαζευόμαστε; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ!!! ... Κανόνισε το σαβ/κο για καφέ, να την δούμε κι από κοντά
Σε ευχαριστώ, φίλτατε. Εννοείται μέσα, για καφέ!
Τι λέτε για έναν 4τφ-κλασσικοκαφέ;
Μαζευόμαστε;ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!
Ειμαστε σιγουρα εγω κι εσυ Αντε, κι ο sir-gus αν δεν έχει υπηρεσία... Κανείς άλλος????
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ