-
Δημήτρη καλησπέρα,
πρέπει να καταλάβεις και συ και όλοι μας ότι είναι καθαρά επί προσωπικού το θέμα και δεν χωράμε στη 'συζήτηση'!Νομίζω;;; -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Τάκη...
Ηρεμα... Το 1-10 που το βρήκες; Και για τη σακούλα τι θες να πούμε;; Το ξέρεις; Είναι επίσημο; Η ράδιο αρβύλα....;; Το 2-4 είναι το σωστό και πέρα πό τους λόγους ηθικής πίστεψέ με πως ο Ιαβέρης θα δικαιωνόταν........O λόγος ήταν κάποια λιγότερα κιλά βάρους (αλήθεια, μαζί με την βαρυφορτωμένη... σκουπιδοσακούλα που βρέθηκε «ξεχασμένη» σε ένα από τα δυο αυτοκίνητα;...) που έβγαλαν τα Πεζό τους στην παρανομία και τους ίδιους μαζί με τους γύρω τους από την σοβαρότητα.......
........... Όμως υπάρχει θέμα, γιατί σε αυτοκίνητα σαν και αυτά το μικρότερο βάρος είναι η πιο σίγουρη ιπποδύναμη και αν -ας πούμε- το «δικό μας» 106 βρέθηκε 911 κιλά.........
από το μπάκετ, ιvan ο συγγραφεάς, πάει καιρός....Αρβύλα;
Εντέχνως πλην σαφώς δεν αναφέρει σε ποιον από τους 2 βρέθηκε η σακούλα, ενώ με την πράξη του ένα χαρακτηρίζει και τους 2......Νομίζω όμως πως πρόκειται για γεγονός και κοινό μυστικό πως ήταν στο αυτοκίνητο του Άρη. Αν κάνω λάθος ανακαλώ και ζητώ συγνώμη. Κάνω;;
Όσο για το +1 του Χατζηρήγα κάπου εδώ γύρω το διάβασα. Όταν το θυμηθώ το φέρνω...ΥΓ Σχετικά ήρεμος είμαι
To +1 του Χ'ρηγα το έχω γράψει εγώ, πιθανώς και κάποιος άλλος.
Στο επίμαχο Ράλι Λιβαδειάς ενώ είχα δηλωθεί συνοδηγός του Δημήτρη Αμαξόπουλου, την Πέμπτη το βράδυ πριν τον αγώνα, τελείως ξαφνικά και για προσωπικούς λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ, κατέστη αδύνατον να συμμετάσχω. Επικοινώνησα με τον Δημήτρη Αγγελέτο, συνήθη συνοδηγό του Γιώργου Αγγελίδη για να με αντικαταστήσει, όπως και έγινε. Ο Δημήτρης Αγγελέτος την χρονιά που μας πέρασε εκμίσθωνε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιώργος Χ'ρήγας ως μάνατζερ, και είχε άμεση σχέση με την διαδικασία της έφεσης κλπ κλπ.
Κατά την διάρκεια του αγώνα, αν και από το σπίτι, ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τους Δημήτρηδες (Αμαξόπουλο και Αγγελέτο), ενημερώνοντας για χρόνους από το ίντερνετ, και ενημερωνόμενος για τα τεκταινόμενα στα 2 αυτοκίνητα (Αμαξόπουλος - Χ'ρήγας).
Σύμφωνα με τις συνομιλίες που είχαμε, ο Χ'ρήρας δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ κάτω από 920 κιλά. Το λιγότερο που βρέθηκε ήταν 921 με τα κράνη στο αυτοκίνητο. Το ζύγισμα σύμφωνα με τον κανονισμό γίνεται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο αυτοκίνητο, και μπορεί να ζητηθεί από το πλήρωμα να αφαιρέσει τα κράνη του από το αυτοκίνητο κατά το ζύγισμα (δυστυχώς δεν έχω μαζί μου το βιβλίο να σας πω την ακριβή διατύπωση). Στον Χ'ρήγα ζητήθηκε εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ ζύγισμα των κράνών, τα οποία μαζί βρέθηκαν 3 κιλά, οπότε έγινε η αναγωγή στα 918 κιλά αφαιρετικά, πράγμα που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με την διαδικασία της μέτρησης.
Σε αυτό το σημείο (λάθος τρόπος μέτρησης) και στο γεγονός πως ποτέ το αυτοκίητο δεν βρέθηκε κάτω από τα 920 βασίστηκε η ένσταση - έφεση (ποιος από τους δύο ορισμούς είναι σωστός δεν ξέρω) και δικαιώθηκε.
Δεν έχω ιδέα τι συνέβη στο αυτοκίνητο του Άρη και αν συνέβη το ίδιο ή κάτι άλλο.
Γιατί όμως γυρνάμε στα παλιά; Σημασία έχει πως και τα δύο πληρώματα ήταν υπεράριστα, και τελικά το πρωτάθλημα κρίθηκε στο νήμα την τελευταία πραγματικά στιγμή.
Αν ο Άρης δεν είχε το πρόβλημα στο κιβώτιο θα ήμασταν στην 7άδα γενικής και οι 3, με 6ο τον Άρη ή εμάς. Το ποιος από τον Άρη ή εμάς θα πέρναγε μπροστά θα έκρινε και διαφορετικά το πρωτάθλημα. Τόσο ψηλά ήταν ο συναγωνισμός, τόσο οριακά ήρθαν όλα, και έτσι πρέπει να θυμόμαστε το φετινό καπ, γιατί ασχέτως των όποιων παρατράγουδων, σε αυτό το ρυθμό κυμάνθηκε.Και κάτι που δεν έχει αναφέρει κανείς: Με δεδομένη την εγκατάλειψη του Άρη, αν ο Πανουργιάς μας περνούσε, θα ήταν εκείνος 2ος του πρωταθλήματος Πεζώ, αντί του Άρη, και εμείς δεν θα παίρναμε την 6η θέση που τελικά πήραμε στο πρωτάθλημα της Πεζώ. Μάχη παντού, μάχη που ελπίζω να ξαναζήσω. Και οι σχέσεις μεταξύ όλων των παιδιών μεταξύ μας ζεστές και φιλικές, και ας λένε το 'Τσάο' και το 'Λοιπόν' τα δικά τους.
-
ΣΡΑΤΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ .ΤΗΝ ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΕΝΟΩ -
TAKINEN ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Ο χρήστης 36telis έγραψε:
TAKINEN ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣΟκ
-
ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ NASS. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ GEORGE TABS ARXISE PALI O PU..........
Απολογισμός 2002