-
Όσο μεγαλώνει ο αριθμός των προβλέψεων (8) περισσότερο σημασία έχει να προβλεψει ποιοι οδηγοί δεν θα είναι στην οκτάδα (εγκαταλείψεις) κάτι που είναι βέβαια αδύνατο να μαντέψεις εκ των προτέρων. Ούτως η άλλως εκτός της πρώτης άντε και της δεύτερης θέσης όλες οι υπόλοιπες είναι θέμα τύχης να πέσεις διάνα και να πάρεις 3 ποντάκια.
-
AKomi 8 ponti kai eftasa stous 12 e kala ta pao analogos!!! p
-
Re pedia aparadexta pragmata afta!!! Akoma den dimosieftikan ta apotelesmata tou diagonismou!!
Kati prepi na gini re pedia !!!!!!
-
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.phpΕΙΜΑΙ ΗΔΗ -10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ...
ΠΟΥ ΠΑΩ???? -
Με 15β. τι θέση έχω στο πρωτάθλημα Peugeot του forum?
-
O πρωτος μετα και το Σουηδιας, δεν υπηρχε στην προηγουμενη βαθμολογια. Γιατι?
Και αυτος μεσω ΕΛΤΑ παιζει?.... -
Το παλεύουμε...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
O πρωτος μετα και το Σουηδιας, δεν υπηρχε στην προηγουμενη βαθμολογια. Γιατι?
Και αυτος μεσω ΕΛΤΑ παιζει?....Γιάννη μην ψάχνεις φαντάσματα. Ξέρεις οτι τα αποτελέσματα του Μόντε βγήκαν επειγόντος, μετά από απαίτησει πολλ΄ων που παίζουν μέσω του site, για να προλάβετε να τα έχετε πριν κλείσει ο επόμενος διαγωνισμός που ηταν σε 8 μέρες από το Μόντε. Έτσι λογικό ήταν να υπάρχουν 7-8 γράμματα που δεν είχαν φτάσει στο περιοδικό. Ο Πανταζής είχε στο Μόντε πάρει μόλις 10 βαθμούς, όμως στον αγώνα αυτόν πήρε 17 και έτσι πέρασε μπροστά.
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
Έτσι λογικό ήταν να υπάρχουν 7-8 γράμματα που δεν είχαν φτάσει στο περιοδικό.Αυτο αδυνατω να το καταλαβω. Αν ειναι δυνατον να στειλω ενα γραμμα ΣΗΜΕΡΑ και να φτασει στην Αθηνα σε 14 μερες!!!! Δεν μου εχει συμβει ΠΟΤΕ. Το πολυ σε 3 μερες τα γραμματα που στελνω στην Αθηνα φτανουν.
Τα ΕΛ.ΤΑ. πως το δικαιολογουν αυτο? 14 μερες για παραδοση εντος Ελλαδος? Και ειναι 'λογικο'?!
ΥΓ.Δεν ψαχνω φαντασματα. Απλα ψαχνω λιγο περισσοτερο τα αποτελεσματα. Απο στατιστικο ενδιαφερον...
-
Έτσι λογικό ήταν να υπάρχουν 7-8 γράμματα που δεν είχαν φτάσει στο περιοδικό.
14 μερες για παραδοση εντος Ελλαδος? Και ειναι 'λογικο'?!
ΥΓ.Δεν ψαχνω φαντασματα. Απλα ψαχνω λιγο περισσοτερο τα αποτελεσματα. Απο στατιστικο ενδιαφερον...
Σου θυμίζω και πάλι οτι τα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού βγήκαν στις 7 μέρες και όχι στις 14.
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
14 μερες για παραδοση εντος Ελλαδος? Και ειναι 'λογικο'?!
Σου θυμίζω και πάλι οτι τα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού βγήκαν στις 7 μέρες και όχι στις 14.
Tα αποτελεσματα βγηκαν 4-Φεβ και η ημερομηνια ληξης του διαγωνισμου ηταν 22-Ιαν. Οποτε 13 μερες.
-
Αυτο αδυνατω να το καταλαβω. Αν ειναι δυνατον να στειλω ενα γραμμα ΣΗΜΕΡΑ και να φτασει στην Αθηνα σε 14 μερες!!!! Δεν μου εχει συμβει ΠΟΤΕ. Το πολυ σε 3 μερες τα γραμματα που στελνω στην Αθηνα φτανουν.
Τα ΕΛ.ΤΑ. πως το δικαιολογουν αυτο? 14 μερες για παραδοση εντος Ελλαδος? Και ειναι 'λογικο'?!
Φεύγοντας από Ελβετία μου έστειλε ο ίδιος άνθρωπος την ίδια στιγμή στο ίδιο ταχυδρομείο και με την ίδια διεύθυνση δύο γράμματα (μην ρωτήσεις γιατί τα έστειλε χώρια, είναι... ιδιάζουσα περίπτωση!! ). Το ένα έφτασε ΠΡΙΝ φτάσω εγώ εδώ, δηλαδή έκανε κάτι ώρες λιγότερο από 3 μέρες, και το άλλο έφτασε σήμερα, δηλαδή έκανε 15 μέρες.
Τώρα αν θεωρήσουμε και πως κάποιο ταχυδρομείο στην Ελλάδα καθυστέρησε, δεν είναι αδύνατον... Μου έτυχε να στείλω γράμμα Μαρούσι - Αιγάλεω και να κάνει... 1,5 μήνα!!! (το 1995 όμως)
Πάντως τέτοιοι χρόνοι παράδοσης είναι ντροπή για τα ΕΛ.ΤΑ.
-
Ο Διαγωνισμός φέτος μας έχει πάει λιγο στραβά...
Μακάρι Τουρκία να επανέλθουμε απο τα συνεχόμενα κουβαδίασματα... -
Καποιοι ανθρωποι ή γνωριζουν πολλα ή εχουν απιστευτη τυχη!
Δειτε την πορεια προς την κορυφη του περσινου πρωτου στην τελικη βαθμολογια του διαγωνισμου....
1.Monte 0pts
2.Sweden 0pts
3.Corse 0pts
4.Catalunya 18pts (προφανως όταν βγηκε η βαθμολογια corse δεν ειχε φτασει το γραμμα του. Οποτε 9corse+9cat!!!!!!!!)
5.Cyprus 18pts
6.Argentina 18pts
7.Acropolis 18pts (δεν παιρνει ουτε εναν βαθμο σε CY,ARG,ACR)
8.Safari 27pts (9αρι στο Σαφαρι! Με 3ο Radstrom!)
9.Finland 36pts (4ο 9αρι, αυτή τη φορα στη Φινλανδια!)
10.Germany 42pts
11.Sanremo 48pts
12.NZ 54pts (Από 6β. σε GER,REMO,NZ..)
13.Australia 54pts (Αυστραλια 0!)
14.GB 57pts (Και 3β στο φιναλε! Πρεπει να ηταν ο μοναδικος!)Ειχε δηλαδη....
4αγωνες Χ 9β.
3αγωνες Χ 6β.
1αγωνα Χ 3β.
6αγωνες Χ 0β.Oυτε μια φορα δεν επιασε οδηγο σε λαθος θεση(1β.)! Απιστευτο κι ομως αληθινο!!!!!!
-
Καποιοι ανθρωποι ή γνωριζουν πολλα ή εχουν απιστευτη τυχη!ή και τα δύο...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ -10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ...
ΠΟΥ ΠΑΩ????ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
-
Καποιοι ανθρωποι ή γνωριζουν πολλα ή εχουν απιστευτη τυχη!στο φιναλε! Πρεπει να ηταν ο μοναδικος!)
Ειχε δηλαδη....
4αγωνες Χ 9β.
3αγωνες Χ 6β.
1αγωνα Χ 3β.
6αγωνες Χ 0β.Oυτε μια φορα δεν επιασε οδηγο σε λαθος θεση(1β.)! Απιστευτο κι ομως αληθινο!!!!!!
Γιάννη με έχουν προβληματίσει πολύ τα στατιστικά σου (ειδικά αυτό με τον Radstrom . Μάλλον θα αρχίσω να παίζω με ταχυδρομείο.
-
Ήθελα και εγώ να κάνω μία τέτοια ανάλυση στο τέλος της χρονιάς μήπως δώ κάτι περίεργο, αλλά δυστυχώς στο φύλλο excel που είχα κάνει για να δώ την κατανομή της βαθμολογίας έσωζα τα καινούρια αποτελέσματα πάνω στα παλιότερα. Φαίνεται τελικά ότι είναι πλεονέκτημα να παίζεις με το ταχυδρομείο και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι το Peugeot το κέρδισε φορουμάς. (ή μήπως έπαιζε και αυτός απο το ταχυδρομείο; )
-
Ρε παιδιά, για εξηγήστε μου γιατί είναι πλεονέκτημα να παίζεις με το ταχυδρομείο ? Διακρίνω κάποιον υπαινιγμό εδώ ? Νόμιζα πως αυτοί που κάνουν την αποδελτίωση των ταχυδρομικών ψήφων ελέγχουν πως η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας είναι η πρέπουσα για να αποφευχθούν οι 'μετά Χριστόν προφήτες' και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό.
Οπότε μπράβο στο τύπο πέρισυ, είναι όντως περίεργο, αλλά συνέβη.
Εκτός και αν είμαι αφελής...
(Διευκρινίζω πως δεν έχω παίξει ποτέ στο διαγωνισμό της Peugeot όπως και σε κανένα διαγωνισμό που λέει 'παίξτε και κερδίστε ...' )
-
Τελικά μήπως εμείς που παίζουμε μέσω Internet έχουμε κάποια μειονεκτήματα.Γιατί όντως η ευστοχία μερικών είναι αξιοπερίεργη.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003