-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Δεν τολμώ να προτείνω δώρο ή δώρα γιατί θα μου τα χώσετε πάλι περί εμπορευματοποίησης κ.λπ... -))στράτη, δεν το βάζεις σε ψηφοφορία να τελειώνει το θέμα;;!!εφόσων το περιοδικό θέλει και μπορεί, εφόσων γίνεται σε όλο το κόσμο, απορώ γιατί κολλάμε στα ναι μεν αλλά...
-
JarnoT: 54+7=61 πόντοι.
Μόλις η δεύτερη φορά που ποντάρω στον Burns και μου έσωσε την παρτίδα για 2η φορά!! Λέτε να τον προτιμώ συχνότερα? -
57+5=62...
O καταποντισμος συνεχιζεται...
Οι πολλες εγκαταλειψεις μας αναγκαζουν να εγκαταλειψουμε και εμεις τις οποιες ελπιδες...(γιατι ρε Colin??? ) -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιάννη κ.λπ... σκεφτείτε ιδέες για το διαγωνισμό του 2004... σε επίπεδο αξιοπιστίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη πως το περιοδικό θα παίζει πάντα το ρόλο του και δεν υπάρχει περίπτωση να έρχονται δηλώσεις μόνο μέσο ιντερνετ...Στρ
Για την αξιοπιστία του διαγωνισμού μέσω ΕΛΤΑ δεν βλέπω άλλον τρόπο εκτός αυτού της πρόωρης λήξης που έγινε τελευταία. Το SMS είναι μία λύση αλλά θέλει τεχνική υποστήριξη.
Οι προβλέψεις για την 8άδα μάλλον καθαρή τύχη είναι τύχη. Κοιτάξτε μία πριμοδότησει σε αυτούς που πιάνουν τους 3 πρώτους ή κατάργηση της σωστής / λάθος θέσης με 3 ή 1 πόντο. Αλλάγη βαθμολογικού συστήματος γενικότερα. Εγώ είμαι υπέρ της πρόβλεψης του βάθρου μόνο.
Μπορεί επίσης να μπει και στο RallyXS, αν και το αγοραστικό κοινό είναι μάλλον υποσύνολο των 4Τ.
-
Εγω προτεινω να αλλαξει το συστημα βαθμολογησης!
Για να περιοριστεί ο παραγοντας τυχη θα ηταν καλυτερα να μην παιρνει ενα βαθμο οποιος πιανει οδηγο σε οποιαδηποτε λαθος θεση.
Ας πουμε:
-5 βαθμους για σωστη θεση
-3 βαθμους για μια-δυο θεση διαφορα
-1 βαθμο για αλλη θεσηΔεν νομιζω να ειναι περισσοτερο τυχη το ποντιουμ αποτι η 8αδα.
-
Το σύστημα βαθμολόγησης πρέπει να παραμείνει απλό και δίκαιο. Δε μπορεί δηλαδή να πριμοδοτείται περισσότερο το βάθρο ή οτιδήποτε άλλο. Όσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το νικητή, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρει και τον 5ο ή τον 8ο.
Εμένα μου αρέσει πολύ το παρόν σύστημα, κι ας μη με ευννοεί καθόλου ως τώρα. Και μόνο το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταμειφθεί κανείς για τις προβλέψεις του το καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Η μόνη αλλαγή που θα συζητούσα θα ήταν οι πόντοι να μοιράζονται 2-1 αντί για 3-1, για πιο σφικτή βαθμολογία.
-
ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΜΑΛΛΟΝ Η 8ΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ...ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 8 ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ WRC!
H ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ PODIUM ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ 8ΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΑΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ...ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 'Η 6 ΠΡΩΤΟΥΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 3-1... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΜΑΛΛΟΝ Η 8ΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ...ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 8 ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ WRC!
H ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ PODIUM ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ 8ΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΑΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ...ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 'Η 6 ΠΡΩΤΟΥΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 3-1...Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Θα έλεγα ότι η 8αδα δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό αφού ο καθένας μπορεί να σταθεί τυχερός και να έχει επιλέξει τους κατάλληλους οδηγούς είτε αυτή είναι στις 3 πρώτες θέσεις είτε στις τρεις τελευταίες.
Πιστέυω όμως ότι για να περιορίσουμε και λίγο τον παράγοντα τύχη θα πρέπει, συμφωνώντας με τον Χάρη, να υιοθετήσουμε το βαθμολογικό σύστημα 2-1 αντί του 3-1. -
Δεν ειναι αδικο και καθαρη τυχη καποιος που προβλεψε τον 1ο, 8ο και τον 3ο, 6ο να παιρνει τους ιδιους βαθμους με καποιον που πετυχε τον 4ο?
Δεν ειναι αδικο καποιος που επαιξε 3 οδηγους και της πετυχε και με την ιδια σειρα αλλα μια θεση πανω κατω να παιρνει λιγοτερους βαθμους απο καποιον που επιασε εναν απο αυτους στη σωστη θεση;
Το συστημα πρεπει να αλλαξει για να γινει πιο δικαιο.
Αν οχι η ικανοποιηση της νικης θα ειναι ικανοποιηση τυχης.
Αλλα και παλι δεν χανουμε τιποτα. -
Είναι λίγο άδικο αλλά από την άλλη, όλοι παίζουν με τους ιδιους όρους (εκτός κάποιους έξυπνους ), οπότε δεν υπάρχει διαφορά. Πρέπει να δούμε ποιους θέλει για παίχτες ο διαγωνισμος για να έχουν κάποιο προβάδισμα. Σίγουρα τους θέλει όλους και όχι μόνο αυτούς που γνωρίζουν βαθειά το άθλημα. Γι αυτό και η 8άδα.
Στην πρόβλεψη της 8κτάδας πάντα ρισκάρω στις θέσεις 6-8. Όλο και κανέναν Ηirvonen ή Schwartz θα βάλω αλλά αντε να το πετύχεις. Ποτέ δεν έπιασα πάνω από 10 πόντους (με άριστα το 24). Ας μας πουν πόσοι στους πόσους πέτυχαν:
C.Robert στο Μοντε στην 6η
Α.McRae στην ΝΖ στην 6η
Ginley στην Κύπρο στην 8η
Tuoihino & Lindholm στην Φιλανδία στην 7η και 8η
και να τους επιλέξεις πρέπει να είσαι κ@#$φαρδος για να σου κάτσει η θέση. Γι αυτό το βάθρο είναι για περισσότερο γνώστες.Τώρα όσο για το 1-2 αντι του 1-3 το βλέπω κι εγώ πιο δίκαιο αν παραμείνει η 8άδα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ας μας πουν πόσοι στους πόσους πέτυχαν:
C.Robert στο Μοντε στην 6η
Α.McRae στην ΝΖ στην 6η
Ginley στην Κύπρο στην 8η
Tuoihino & Lindholm στην Φιλανδία στην 7η και 8η
και να τους επιλέξεις πρέπει να είσαι κ@#$φαρδος για να σου κάτσει η θέση.Eιχα Pykalisto Στη Φινλανδια 8ο και βγηκε 9ος. Για μια θεση χαθηκαν 3 ποντοι Παντως και οι Lidholm, Tuohino πρεπει να πεχτηκαν απο καποιους γνώστες.
Επι του θεματος... αυτο που 'καιει' ειναι η αξιοπιστια. Ο τροπος βαθμολογησης ειναι αλλο θεμα. Και οπως ειπε και ο Κωστας ολοι με το ιδιο συστημα βαθμολογουμαστε.
Το 'αγκαθι' του διαγωνισμου ειναι η αξιοπιστια. Οπως ειπα και σε παλιοτερα αρθρα, γι'αυτο δεν ευθυνονται οι 4Τ αλλα οι διαφοροι κομπιναδοροι που προσπαθουν με unfair τροπους να κερδισουν το 206. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν ειναι αδικο και καθαρη τυχη καποιος που προβλεψε τον 1ο, 8ο και τον 3ο, 6ο να παιρνει τους ιδιους βαθμους με καποιον που πετυχε τον 4ο?Δεν ειναι αδικο καποιος που επαιξε 3 οδηγους και της πετυχε και με την ιδια σειρα αλλα μια θεση πανω κατω να παιρνει λιγοτερους βαθμους απο καποιον που επιασε εναν απο αυτους στη σωστη θεση;
Το συστημα πρεπει να αλλαξει για να γινει πιο δικαιο.
Αν οχι η ικανοποιηση της νικης θα ειναι ικανοποιηση τυχης.
Αλλα και παλι δεν χανουμε τιποτα.Αυτό ξαναπέστο!!!
Στη Φιλανδία είχα παίξει 1-Γκρονχολμ 2-Μαρτιν 3-Σολμπεργκ 4-Μπερνς.
Αντί για 2-3-4 τερματισαν 1-2-3 και πήρα μονο τρεις βαθμούς . Αλλά και πάλι τους βαθμούς που θα χάσεις σ εναν αγώνα απο μια τετοια ατυχία μπορείς να τους πάρεις κάπου αλλού απο καθαρή τύχη. Το συστημα είναι δίκαιο για μένα αφου στατιστικά δε μπορει κάποιος να είναι συνέχεια τυχερος κι αλλος συνέχεια ατυχος. -
Τι γίνεται με τα αποτελέσματα της Φιλανδίας? Πολύ δεν αργούν....
-
Βγήκε η βαθμολογία μετά το Φινλανδίας. Άντε και καλές θέσεις! Α, τα φαινόμενα του ταχυδρομείου εξακολουθούν να προηγούνται...
-
Την εχω παθει και γω πολλες φορες ετσι...και ειναι αδικο...
Αλλα ΟΚ. Ιδιο για ολους ειναι.Οποτε μικρο το κακο.Αλλα ακομα πιο αδικα ειναι τα διαφορα 'κολπα' που γινονται.Ειναι αδυνατο να εμποδισεις καποιον να ανταλλαξει προβλεψεις με καποιον αλλο οποτε το 'συναιτερικο' παιξιμο δυσκολα θα αποτραπει.Αλλα δεν θα ειναι παντα αξιοπιστο.
Ακομα να βγουν τα αποτελεσματα;
-
Η γνωστη πλεον ομαδα των 14 συνεχιζει να βρισκεται στην 30αδα...
Αντε παιδια γερα! 5 αγωνες εμειναν...
Η κομπινα σας αποδιδει... Ευγε!... -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Η γνωστη πλεον ομαδα των 14 συνεχιζει να βρισκεται στην 30αδα...
Αντε παιδια γερα! 5 αγωνες εμειναν...
Η κομπινα σας αποδιδει... Ευγε!...ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΒΑΘΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ!Α ΡΕ .......... !
6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ................. !!! -
Παντως το καλο ειναι το οριο ανεβηκε μονο 5 βαθμους!!
Μαλλον οι 'εταιρια' δεν τα πηγε τοοοσο καλα. (Αληθεια ποσα επιασε;)
Ετσι το (απατηλο) ονειρο παραμενει ζωντανο εστω και στον -7... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μαλλον οι 'εταιρια' δεν τα πηγε τοοοσο καλα. (Αληθεια ποσα επιασε ; )Η 'ΠΑΡΕΑ' ΕΠΙΑΣΕ 5...ΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΩΡΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Μαλλον οι 'εταιρια' δεν τα πηγε τοοοσο καλα. (Αληθεια ποσα επιασε ; )Η 'ΠΑΡΕΑ' ΕΠΙΑΣΕ 5...ΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΩΡΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!...Συμφωνώ και επαυξάνω.Μπράβο αυτή είναι πρόταση!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003